FVD slaat GroenLinks knockout met dodelijke meme: ‘Natuurbescherming volgens GL: vogels dood hakken met windmolens!’

Forum voor Democratie heeft een belangrijke politieke les geleerd: je moet je tegenstander niet verslaan op de punten waarop ze het zwakst zijn, maar daar waar ze het sterkst zijn. En voegt de daad bij het woord wat betreft GroenLinks: de partij die onder natuurbeschermen het neerzetten van levensgrote vogelgehaktmolens verstaat.

69555702_3019481131458209_4955401354113340810_n

Ja, jongens. Jullie kunnen lachen op de klungelige wijze waarop Forum voor Democratie met Henk Otten probeert af te rekenen, maar terwijl de partij een lastige dissident loost, is GroenLinks bezig om af te rekenen met ’s lands vogelpopulatie. En die kunnen geen eigen senaatsfractie starten, geholpen door een reeks kritiekloze interviews met MSM-kranten en NPO-programma’s. Nee, die zijn voorgoed kassiewijlen.

Maar niet alleen de vogels leggen straks het loodje als premier Klaver aan de macht komt. Ook voor het klimaat is dat uitermate slecht nieuws, want het GroenLinks-klimaatbeleid is in tegenstelling tot wat de Jesse Klavers van deze wereld beweren helemaal niet zo CO2-remmend. Sterker nog: GroenLinks-brandstof bij voorkeur – biomassa – is een zeer vervuilende methode van energieopwekking.

Dat is althans de boodschap die vandaag te lezen is op de Instagrampagina van de partij van Thierry Baudet. De club schrijft op het sociale medium:

“In het kader van het beschermen van de aarde vernietigt GroenLinks de natuur: massale boskap voor het stoken van biomassa (waar meer CO2 bij vrijkomt); overal schadelijke windmolens en zonneweides die de natuur verstoren. #FVD wil stoppen met de massale boskap en staat voor échte natuurbescherming.”

Zo zie je maar weer: de echte natuurliefhebber stemt rechts, aldus Thierry en zijn club. Haha. Nu jij weer, Jesse.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. meneer cactus

  ach , we verbieden bestrijdingsmiddelen om de roofvolgels te ontzien totdat die zelfde roofvogel zo een windmolen tegen komt. Das een quillotine

 2. C.A.Barstow

  Een geweldige rechtse directe! 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4……………………….

  Vlak die linksen niet uit, die liegen er wel weer één of ander kul verhaal
  aan vast.

 3. EU kok

  Gelukkig heeft FvD deze bewering met een stevig rapport onderbouwd.
  Duizenden GLers hebben zich al spontaan aangemeld bij het FvD.
  .

  1. meneer cactus

   misschien moet je google eens proberen voordat je WEDEROM naar de bekende weg vraagt

  2. Zozo

   Jonge, jonge toch. Jij bent echt de kampioen in debiele uitspraken. Lees eens goed na wat je schrijft. Je moet dan toch om jezelf lachen. Ik in ieder geval wel. Ik hoop dat jij de oudejaarsconference mag houden, dat wordt lachen!

 4. Baron von Munchhausen

  Onbegrijpelijk dat een partij als Groen-Links zoveel stemmers (stemmer-innen) trekt!
  Toch het bewijs dat, de na lopende Goeroe-Klaver huppeltruttende constant klaarkomende dames (?) niet erg slim zijn!
  Types Halalsema, De Breyer en meer van die verschrikkelijke dames (?).
  Tijd voor de afvalbak: Yasser Klaver en genoemden.
  Maar………..FvD heeft 100% gelijk!
  En even voor de linkse Gutmenschen: FvD wordt ECHT de grootste partij van Nederland!

  1. EU kok

   Quote : FvD wordt ECHT de grootste partij van Nederland!
   .
   Hopelijk heeft genoeg hoeden op de kapstok liggen

   1. Baron von Munchhausen

    EU kok

    Wie bent U?

    1. meneer cactus

     a nobody

    2. Dik

     ‘Wie bent U?’

     Een niets nut met ‘ck’, een digitaal boertje.

   2. Zozo

    Hopla daar is hij weer met de zoveelste debiele uitspraak. Jonge, jonge toch, wat ben je toch een topkomiek. Lachen, gieren, brullen.

   3. Zozo

    Vooral die laatste zin is schitterend, wat een vonst. Daar moet ik echt om lachen.

  2. Anne Sophe Schillersdorf

   Hahahahahahahahaha hahaha

   Moest er ff uit 🙂

 5. Anne Sophe Schillersdorf

  FvD is geen partij maar een trollenbrigade. 🙂

  1. Baron von Munchhausen

   Anne Sophe Schillersdorf

   Wie bent U???

   1. Bosche draak

    Een onnozel wicht die meent mee te kunnen praten met de volwassenen.

 6. merlot

  GroenLinks en consorten zijn de facto verantwoordelijk voor het leeuwendeel van de vervuiling, al was het alleen maar omdat ze met hun harde geschreeuw de schoonste manier van energie-opwekking (kernenergie) hebben uitgesloten.

  Het ergste van dit alles is nog dat deze extreemlinkse malloten hun zin hebben gekregen.

 7. tonna

  Jesse Klaver heeft een windmolen fobie,deze is in zijn prille jeugd ontstaan toen hij het boek “Don Quichotte’s strijd tegen de windmolens”,gelezen had.
  Dat was de catalysator voor zijn ontembare liefde voor windmolens,het was voor hem ondraaglijk dat Don Quichotte het omgekeerde wilde,de molens vernielen!
  Wilders en Baudet zijn in zijn ongeneeslijke waan,de vrienden en vazallen van Don Quichotte!
  Maar ja, in de NL politiek kunnen ze élke idioot gebruiken!

  1. Tman

   ton:
   Ik meen ergens gelezen te hebben dat Klaver in zijn jeugd een klap heeft gehad van een molenwiek,en daarvan nooit is hersteld.
   Niet dat het ertoe doet,want normaal wordt hij toch niet meer!

   1. Vliegenvanger

    +++++++

   2. Dik

    @Tman: Als je lid wordt van GroenLinks ben je sowieso van het padje af, zie Fatima Halalsema!

 8. Jack Flash

  Vogelgehaktmolens.Die term gebruik ik al een paar jaar.Vooral roofvogels zijn de klos omdat ze op die hoogte vliegen.Ik heb het met mijn blote ogen meerdere malen gezien.Die linkse klootzakken verkloten meer meer aan het milieu dan u lief is.Van uw belastingcenten.Het interesseert ze geen ene moer.En de jeugd opnaaien doen ze ook nog.Mocht de pleuris hier ooit uitbreken dan verdienen ze de hoogste straf.

  1. Shadow1100

   In Frankrijk begon het indertijd met de bestorming van de Bastille……. hhhmmmmm

 9. RvdBe

  Een vogel stoot stikstof uit, dus 2 vliegen in 1 klap, en een zeer milieuvriendelijke windmolen en milieu onvriendelijke vogels die het loodje leggen.
  Veel groener gaat het niet worden.

 10. Blokkeer-Fries

  Van nagenoeg alle klimaat maatregelen die de klimaatlobby de belastingbetaler opdringt, gesteund door de extreem linkse, niet gehinderd door enige kennis, communistische activisten, is duidelijk dat het effect zelfs tegenovergestelde effecten heeft.
  “Men” roeptoeterd, we moeten van het gas af. Waarom?

  1. Deathspank

   @Blokkeer-Fries:
   Het waarom is een vraag met een antwoord waar geeneen keer het woord klimaat in voor komt! Zoiets…

  2. Original NL

   Quote….“Men” roeptoeterd, we moeten van het gas af. Waarom?….
   Volgens klaver om de arme groningers te helpen….

 11. Pescador

  Ja die linksen zijn echt goed gestoord.

 12. Riesmog

  Tsja…denk dat GL nog niet KO is….

  FvD vliegtuigen die vogels verpulveren,
  Bruine smurrie uit de schorsten die vogels vergiftigen,
  Een Sahara-vlakte in Nederland zonder vogels, gestrande olietankers met besmeurde vogels, plastic soep en gewurgde foto’s…geplette vogels onder de extra snelwegen, moet ik nog even doorgaan?

  Denk dat FvD na die tig-dubbele combinatie nooit meer met GL de ring indurft

  1. Deathspank

   Rustig @Riesmog, rustig… En in… en uit… Vertel nu nog een keer wat de FvD precies gedaan heeft.

 13. Neutraal23

  Er wordt nu een aantal keer gezegd dat links liegt, maar ik zou toch graag even willen wijzen op het standpunt van groenlinks over windmolens (https://groenlinks.nl/standpunten/schone-energie). Hier gaat het om windmolens die in de noordzee geplaatst gaan worden (en dus niet tussen de bossen…), en dus niet op het land. Hier zullen ongetwijfeld vogels tegenaan komen maar deze meme over klimaat blijft dan nog steeds niet gegrond en een vertekende afspiegeling van de werkelijkheid.

  Wie even de tijd neemt om partijprogramma’s door te nemen zal merken dat er geen zorg om het groen in nederland. In de standpunten van de fvd zul je zien dat zij niet veel bij te dragen hebben aan het klimaat (https://forumvoordemocratie.nl/standpunten/duurzaamheid-innovatie). Het enige punt van waarde is het tweede punt over plastic. En de drie punten erna maken het makkelijker om nog meer uitstoot te creëeren (extra vliegveld met meer vluchtmogelijkheden, en auto rijden nog voornamer maken). CO2 uitstoot is momenteel een hoofdreden voor het uitsterven van vele diersoorten, waaronder vogels. Ik denk dat ze er goed aan doen om de kleuren in de meme even om te draaien om waarheidsgetrouw te blijven aan hun standpunten, en fvd rood kleuren.

  Gezien de andere reacties zal ik hier waarschijnlijk alleen maar te horen krijgen dat ik debiel ben of een ‘wie bent u’ ontvangen. Maar mocht er nog een zinnige reactie met een goed tegenargument zijn dan hoor ik die graag!

 14. Lange

  Windmolens zijn puur economisch, niks met co2 te maken. Als Nederland 100 % zelfvoorzienend en je verwarmt alles electrisch, hoeven we geen gas uit Rusland te halen. Gaat een hoop geld schelen zeker sinds we ook steeds meer electrisch rijden.

  Groenlinks heeft weinig politieke inhoud maar ik denk dat ze daar ook wel geil worden van boompjes planten trouwens.

 15. Rosasolis

  Onze Nederlandse windmolens en die van andere Europese landen bestaan al eeuwenlang. Er is er een in onze oude dorp die dagelijks draait, en nu bewerkt allerlei graan soorten tot meel te malen; dat je in de molenaar’s winkeltje kan kopen, voor allerlei gebak en pannenkoeken. Gedurende die oude tijden waren er ook vogels, die boven de molens vlogen, terwijl de wieken gedurende hard wind behoorlijk hard gingen draaien. Onze prachtige 300 jarige dorpsmolen doet dit nog steeds uitstekend.
  Maar de vogels zijn niet de domste wezens, zoals vele mensen denken, of niet weten. Ze vliegen hoog meestal in groepen. Rond onze grote oude dorp zijn er geen dode vogels, en ook niet langs de de weg. De vogels zijn onze experts in luchtvaart navigatie. Terwijl zij bewijzen dat zij weten hoe ze kunnen overleven…van ouds, tot nu toe. De vogel groepen hebben vaak heel andere overleving weten door hun onderlinge communicatie, ook tijdens hun vluchten. Wij kunnen de grote leer van het vlieg gedrag van vogels leren door deskundige natuurkundig wetenschappen.
  Laat Baudet door gaan met zijn Uil van Minerva.
  Baudet weet helemaal niets over het gedraag van vogelen. En ook niets over onze millieu problemen.
  Voor mensen die van muziek over vogels houden, luister een keer naar
  The Lark Assending van de grote 20ste eeuwe Engelse companist R. Vaughen-Williams.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.