Hahaha! Kijk dan: nóg meer foto’s van ultralinkse SJW-premier Trudeau met blackface opgedoken

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is er het meest woke in het land? Nou, in ieder geval niet Justin “je moet peoplekind zeggen, niet mankind” Trudeau in ieder geval niet nu is uitgelekt dat hij op een feestje in 2001 z’n gezicht had zwartgeverfd voor een feestje.

Al een aantal jaar maakt de Canadese premier Justin Trudeau zijn land wijs dat het goed is om woke te zijn. Hij tikte iemand op de vingers omdat hij mankind zei, en dat is seksistisch. Je moet peoplekind zeggen. Ook ging op reis naar India en trok daar de verkleedkist leeg om maar aan te tonen hoe goed hij zich kan aanpassen aan andere culturen. Hij wenst homo’s en moslims een “vrolijke gay pride voor Allah” en ga zo maar door.

Maar de grootste SJW van heel de wereld staat er nu zélf op als een racistische witte onderbuiktokkie van middelbare leeftijd. Er blijven namelijk maar foto’s opduiken van Trudeau die z’n gezicht heeft zwart geschminkt, wat op het Amerikaanse continent heel nare connotaties heeft. Trudeau moest er z’n excuses voor aanbieden, maar nieuwe foto’s van Trudeau als exotische carnavalsvierder blijven maar gevonden én gepubliceerd worden. Nu heeft het Canadese nieuwsmedium Global News weer een foto op de kop getikt:

“Global News has obtained video showing Liberal Leader Justin Trudeau in blackface, the third instance of racist dress to come to light in 12 hours.

It’s not clear when or where the video was taken, but the video, obtained exclusively by Global News, shows Trudeau covered in what appears to be dark makeup and raising his hands in the air while laughing, sticking his tongue out and making faces. He’s wearing a white T-shirt, and his jeans are ripped at the knees. It appears as though his arms and legs are covered in makeup as well. It does not appear the video was shot at the same time and place of the other photos of Trudeau in racist make-up that have emerged in the past 24 hours.”

Voor z’n vorige blackface-video’s moest Trudeau al diep door de knieën. Héél benieuwd of hij nog een derde keer om vergiffenis gaat smeken. Of misschien bij zichzelf eens moet nadenken of dat hele woke gedoe misschien niet een tikje te ver is doorgeslagen, en hij beter een ander politiek merk kan kiezen waarbij hij niet de godganse dag sorry staat te zeggen voor video’s van tientallen jaren geleden. Het is maar een ideetje, hoor!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

35 reacties

 1. Mezzadra

  2001

  Dit gaat dus nergens over.

  Echt een onderwerp voor DDS.

  1. meneer cactus

   pardon ? in het zwarte piet draadje noemde je dit net nog racistisch en discriminerend !!

   Wat is het nou tarrel , niet met twee linkse maten maat want dat komt niet goed.
   Nu gaat het nergens over ? Laat die malloot dan ovrerkomen kan hij voor zwarte piet spelen iedereen blij

  2. ZiggyStardust

   Mezzadra, misselijke vent, ik denk dat je iets gemist hebt want het is internationaal groot nieuws. Je bent een zuigende trol. Naar even over het onderwerp. Als die Trudeau zich wil schminken voor een feestje, dan moet hij dat vooral doen. Ik zie er het probleem niet van in. Het heeft naar mijn mening helemaal niets te maken met de black face karikatuur uit begin vorige eeuw die wel een racistisch tintje had. Trudeau is een slappe zak, die van verkleedpartijtjes houdt. Gaat ie op staatsbezoek naar India, dan trekt ie ook traditionele pakjes aan en wordt ie vervolgens keihard uitgelachen. Maar hij moet vooral blijven doen wat ie graag doet, zichzelf verkleden en iedereen een dikke vinger geven ipv buigen.

   1. ZiggyStardust

    En voordat je weer begint, ja er staat het en der een typfout in mijn reaguursel.

   2. Mezzadra

    “Als die Trudeau zich wil schminken voor een feestje, dan moet hij dat vooral doen. Ik zie er het probleem niet van in.”

    Ik ook niet, Ziggy.

    1. ZiggyStardust

     Mooi!

 2. FCKJoop

  Dhr. Trudeau zou zich voor vele zaken moeten schamen. Echter niet voor een verkleedpartijtje van weleer. Tenzij hij met zijn excuses eigenlijk aangeeft, dat hij destijds willen en wetens opzettelijk heeft willen kwetsen.
  Als dat werkelijk zo is, zou hij per direct zijn ambt moeten neerleggen

 3. Bender

  Zeker rustig bij bureau strontlijn gezien het feit dat je hier de gehele dag rond trolt w i m.

  1. Mezzadra

   Ben je weer aan het fantaseren geslagen, Rob? Weer werkloos?

   1. Bender

    Waar zat strontlijn ook al weer, l a a n v a n p o o t 2 8 4 ?

    1. Mezzadra

     Zoek die meneer die daar woont eens op, Rob. Zo ver is de reis vanuit Rockanje toch niet? En je hebt tijd zat.

     Of deed je dat al eens eerder en liep je een vervelend blauwtje?

     🙂

     1. Tman

      messa:
      Halvegare irritante gek,rot toch eens een keer op!

     2. meneer cactus

      wie wil nou een tarrel opzoeken ? alleen de stank al

     3. Bender

      Die hufter die daar woont ben jij w i m, zoveel is wel zeker.

     4. Mezzadra

      Nee, dat is niet zeker, Rob, sterker, dat verhaal slaat nergens op en het is triest dat jij tegen beter weten in (en in strijd met de forumregels) al jarenlang de privacy van die man beschadigt.

      Wat wel zeker en bekend is (ook bij de man in kwestie) zijn jouw NAW-gegevens. Veiligheid voor alles. Idioten zijn er genoeg.

     5. meneer cactus

      als de tarrel zegt dat het niet zo is moet het de waarheid zijn want de tarrel heeft net als rutte nog nooit de waarheid gesproken

     6. Bender

      Wees maar niet bang hoor w i m , niemand wil een ongevaarlijke gek iets aan doen, daar ben je veuls te onbetekenend en minderwaardig voor, karma treft jou ooit toch wel eens in de vorm van kanker of zo.

     7. Mezzadra

      “karma treft jou ooit toch wel eens in de vorm van kanker of zo.”

      Dat is een wijze constatering, Bender, we zijn sterfelijke mensen en kunnen niet altijd vertrouwen op Gods genade.

      Je kunt hoogstens de risico’s proberen te verkleinen: wees blijmoedig en blij in het leven, eet geen of weinig vlees en suikerhoudende producten maar wel voldoende groenten en onverzadigde vetten en betracht dagelijkse lichaamsbeweging.
      Zulks is Gode welgevallig en biedt grotere kansen op Zijn genade.

    2. Mycase

     Yep daar woont deze kindervriend

   2. meneer cactus

    waarheid is hard tarrel

   3. tonna

    @mezzo:
    Jij salafistische lul zit 24/7 op DDS,vooral jij moet je mond dicht houden!

   4. Siemien

    “Ben je weer aan het fantaseren geslagen”

    aldus de se* met kinderen aandoenlijk vindende islamknuffelaar mezzadra

 4. Bosche draak

  Tja, het valt ook niet mee he? Al dat gedeug het is altijd een kwestie van tijd voor dat de linkse lafzakken elkaar opeten.
  Trudeau heeft wel grotere problemen dan z’n kop gekleurde verkleedpartijtjes.

  1. FCKJoop

   Uiteindelijk zullen de linkse etters d.m.v. de eigen hoogmoed ten val komen.
   Helaas vergeet de burgerman snel het onrecht dat hem is aangedaan en zal er wel weer een andere linkse deugniet opstaan om de kluit te belazeren.

 5. Joop Klepzeikert

  Kan DDS eindelijk eens een lijst met woorden die verboten zijn publiceren?
  Zelfs heel normaal geschreven commentaren worden weer automatisch gewist.
  Daardoor ben ik hier een hele tijd weg gebleven en ga dat nu weer doen. Ik ben niet van plan elke keer voor de kat z’n viool iets te typen.

  1. ZiggyStardust

   Ik ken het. Je bericht kopiëren voordat je het plaatst kan een hoop frustratie schelen. Kun je daarna op zoek gaan naar de verbotene woorden en je tekst aanpassen.

   1. Joop Klepzeikert

    Dat zou ik ook kunnen doen, maar dan zou het best handig zijn om te weten welke woorden DDS Dan verboten heeft. Met trail and error woorden gaan vervangen kan soms best kan duren voor je gevonden hebt welk woord verboten ist.

    1. Pauline Kummer

     @Joop , het moet zijn trial and error. Trail is pad. Trailrunning, een loopsport over ongebaande paden. Ik heb het gedaan. Enkels hebben het zwaar te verduren.

     1. meneer cactus

      niet alleen je enkels , ook een zandverschuiving gehad

     2. Joop Klepzeikert

      @Pauline Kmer:
      Achgut te gut toch. Triest figuur.

 6. Pauline Kummer

  DDS slaat de vleugels uit. Trudeau, 400 stokslagen

 7. EnDanDit

  Oeps.. Trudeau is van zijn deugplatform gevallen. De vraag is.. zal hij nu door de rabiate SJW’ers gevild worden?

 8. Piet Patat

  Zwart geschminkt op een feestje in 2001 (!!!!!!)
  En daar gaan we nu moeilijk over doen ?
  Ik heb absoluut niks met die Trutteau, het is een Jesse Klaver in het veelkwadraat maar laat die jongen toch lekker zijn snoetje zwart maken, who cares ?
  Antwoord : mierenneukende, zeiksnorrige, op alle slakken zout leggende linkse sukkelaars.

 9. Rud56

  Moet h i j beseffen dat het wokegedoe te ver doorgeslagen is?

  Mij lijkt het dat degenen die over zo’n culturele uiting uit hun dak zich eens goed moeten laten nakijken, en wel door een vooral zeer kundige psychiater!

 10. Rud56

  Moet h i j beseffen dat het wokegedoe te ver is doorgeslagen Tim?

  Mij lijkt het dat degenen die uit hun dak gaan over zijn culturele uitingen zich eens héél goed moeten laten nakijken en wel door een vooral zeer kundige psychiater!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.