Hypocriete ‘vliegreishater’ Jesse Klaver is er gloeiend bij: gesnapt op Schiphol, boardend voor Barcelona-vlucht

klaver barcelona
Foto: Jesse Klaver bij gate C9 op Schiphol. Bron: anonieme kiekjesmaker.

We moeten allemaal gezonder gaan leven en minder leunen op klimaatvervuilende maatregelen, zo houden progressieve politici van partijen als GroenLinks ons non-stop voor. Maar hoe duurzaam zijn de erfopvolgers van RaRa nu eigenlijk zélf? Niet heel erg, zo kunnen we meteen al concluderen na een blik op partijleider Jesse Klaver. Als hij niet z’n openhaard aan het opsteken is in z’n isolatiehatende huis, dan is hij wel tonnen CO2 de lucht aan het insmijten voor vluchtjes die hij ook prima per trein kan maken. Zoals naar Barcelona.

Dat ze op links goed zijn in het links lullen, rechts glaasjes champagnes vullen, dat hoeven we natuurlijk niet uit te leggen. GroenLinks-voorman Jesse Klaver wil ons allemaal aan de vliegschaamte en de vliegtaks brengen, terwijl hij er zelf op losvliegt. Geen nieuws, natuurlijk. Maar er zijn nu wel beelden bij, en dat is wel zo aardig. De scoop gaat naar de jongens van GeenStijl, die foto’s kregen opgestuurd van een stomverbaasde reiziger op Schiphol.

Hé, was Jesse Klaver niet de man die vond dat we allemaal de trein moesten pakken in plaats van het vliegtuig? Wat doet die kwiebus dan bij gate C9 als er geboard wordt voor Barcelona? Alleen even z’n WhatsAppjes checken, om te zien of hij nog onafhankelijk denkende Kamerleden uit z’n fractie moet gooien? We zullen wel nooit weten wat Klaver daar onlangs deed op z’n telefoon in de rij op Schiphol. Maar wel dat hij dus een lekker hypocriete sneuneus is die het gepeupel aanraadt om met de tjoektjoek te gaan, terwijl hij zelf principeloos in een vervuilende vroemvroem stapt.

e4173d7ec4_image2

d02a5ae69b_image1_2

Maar ja, wat verwacht je dan ook van de man die met plezier in één van de meest vervuilende huizen van Nederland woont?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

56 reacties

 1.   

  Doe niet wat ik zeg, maar doe wat ik ook doe.

 2.   

  Zucht…”journalist” Tim die dit als hoofdredacteur toestaat om er op hysterische wijze een soort van schandaal van wil maken.

  DDS is sowieso niet leuk meer, nog niet zo lang geleden kon ik me heerlijk ergeren aan het totale gebrek aan objectiviteit en juichende koppen bij falende dom-rechtse politici, zoals Trump, Johnson, Farage, Bolsenaro en meer van die idioten.

  Helaas kiest DDS voor een nieuwe koers door ook deze faalhazen dood te zwijgen en alleen nog maar kleine, uit het verband gerukte stukken uit de MSM te kopiëren.

  ps. waar is die razende reporter gebleven die het binnenhof onveilig maakte?

  Ik kijk het nog effe aan, maar DDS is voor het eerst sinds de oprichting SAAI en het doet me nix.

  1.   

   Ja, dit soort artikelen zijn nogal over de top.
   Ik snap dat Klaver moet worden belasterd maar dit verhaal is wel heel erg dun.

   1.   

    Dat je het snapt is al heel wat.

   2.   

    De aandoenlijke, de nedermoslim, hij heeft zijn digitale scheetje weer gelaten. Het zullen er vandaag, helaas, nog heel wat worden.

    1.   

     De trolkreten van Dik bevestigen de neergang van DDS.

     1.   

      tarrels bevestigen het gebrek aan kwaliteit en hygiene

     2.   

      De kapitein verlaat als laatste het schip, toch mezzadra?

    2.   

     @Dik Lugar de hypocriet
     Ik heb het alweer gezien hier, wat een bende met die tientallen nepaccounts. Viel plezier met het vergallen van DDS.

     1.   

      En nou ook daadwerkelijk weg blijven he meid

   3.   

    Ach , de dikte van het plakje valt toch wel mee ? Promoten dat in Europa de trein gebruikt moet worden en zelf voor het gemak in het vliegyuig stappen. Hypocrieter kan niet. Maar dit patroon past geheel in jouw linkse denkwereldje tarrel dat is inmiddels bekent.

    Als je jetten en klaver volgt staan hun preken haaks op hun handelen. Bezorgd om het milieu maar alles wat ze als burger willen verbieden doen we zelf met ruime overmaat

   4.   

    HALLO ! YASSER FERAS
    Je bent laatst weer gezien op schiphol en daar maken de mensen hun erg druk om, wat ik niet begrijp want het was gewoon een bezoek aan
    Marokko/Minister-president Saadeddine El Othmani dus was het gewoon beroepshalve om dat je wilde weten wat je nog meer kon doen om Nederland naar de klote te helpen en daar moest je enigste baas bij helpen.
    Yasser Feras is jesse klaver met dubbel paspoort

  2.   

   Wegwezen dan Rie Smog, hoe eerder hoe beter. Aan negatievelingen zoals jij hebben we niets. En dan ook nog die uitgekauwde linkse praat. Ga naar Joop, dat is gemaakt voor azijnpissers als jij.

   1.   

    Quote : Aan negatievelingen zoals jij hebben we niets.
    .
    Mensen welke negatief over DDS zijn, staan vaak positief in het leven.
    Mensen welke positief over DDS zijn, staan vaak negatief in het leven.

    1.   

     onze cock heeft weer een eigen enquête gepubliceerd gehouden door tarrel & co

    2.   

     Kunt u alstublieft ergens anders ongevraagd de amateurpsycholoog gaan uithangen? Dank u.

  3.   

   @riesmog
   quote DDS is sowieso niet leuk meer, nog niet zo lang geleden kon ik me heerlijk ergeren aan het totale gebrek aan objectiviteit en juichende koppen bij falende dom-rechtse politici, zoals Trump, Johnson, Farage, Bolsenaro en meer van die idioten. end

   Als u spreekt over falende dom rechtse politici in de algemeenheid dan rijst bij mij gelijk de vraag of u nu de kwalitatief verhogende schrijver bent waar dds op zoek naar zou zijn.

   Onbegrensde arrogantie heeft namelijk geen enkel raakvlak met kwaliteit. goodbye

  4.   

   @riesmog @mezzadra hey ouwe lelijke trollenkop ga toch lekker naar joop of taai hier af..
   Heb jezelf niet in de gaten dat je geen deuk meer in een pakje boter slaat?
   Je goeie trol tijd van Simon brouwenstein en code 134 is gewoon voorbij.
   Je glans als supertrol is er af… Gaat lekker op je zolder fantaseren over allerlei zieke dingen

  5.   

   Dan spring je toch gewoon van een dak? Of ga je voor een ‘rijdende’ trein staan? Het leven is ondragelijk geworden voor u. Vaarwel!

  6.   

   Ik moet zeggen dat ik de berichten bij de meeste media met een korreltje zout neem, of als flauwe zut. De reacties vind ik over het algemeen veel interessanter, daar wordt je wijzer van dan uit de artikelen zelf over het algemeen.

 3.   

  GroenLinks is net zo duurzaam als de PvdA socialistisch, en Jesse Klaver is idd een hypocriet

  1.   

   En jij moet je moffensmoel houden

 4.   

  Ik vindt dat daarover een kamervragen gesteld moeten worden. Liefst een spoeddebat. Ons de les lezen, komop !

  1.   

   Maar het schijnt dat Femkima Halsema naar Zuid-Afrika en Jesse Feras (zijn echte naam) wel links in het vliegtuig zijn gaan zitten en maar een heel klein beetje (plof)kip en genetisch gemanipuleerde groentes hebben gegeten.
   Wat een vreselijk zielig zooitje, walgelijk……

 5.   

  Zelfs de GroenLinks diehards als Bram van Ojik en Wijnand Duyvendak geven toe dat hun partijgenoten wel erg vaak het vliegtuig pakken, vooral voor privedoeleinden. Het doet verder afbreuk aan de geloofwaardigheid van een partij, wier bestaansrecht toch al gestoeld is op hysterieverhalen rond klimaat, milieu en energie.

  1.   

   Wat politici persoonlijk doen is niet zo interessant, als ze maar zorgen voor een ferme verhoging van de vliegtax en de snelle realisering van de klimaattransitie.

   1.   

    100% mee oneens, Mezzadra. Politici waarvan hun handel en wandel haaks staat op wat zij verkondigen, zijn niet alleen ongeloofwaardig. Nee, die zijn hypocriet. En inderdaad, dat kom je vooral tegen bij GroenLinks en D’66. Hoewel, ook bij de socialisten van de PvdA vind je ze: Wim Kok, Marcel van Dam, Frans Timmermans die leven (leefden) als ware grootkapitalisten.

   2.   

    Als politici NIET staan voor wat ze preken zijn het waardeloze sujetten die slechts met symboolpolitiek in de vorm van belastingen de gewone man pakken maar zelf door blijven leven van hun riante politici inkomen.

    U mag niet vliegen maar wij kunnen het betalen dus wij ogen lekker wel. Salon socialistenin hart en nieren. Regeneten in pure sang.

    Slechts tarrels houden dann vast aan een nutteloze energietransitie om klimaatneutraaal verder te gaan. Wat een volksverlakkerij tarrel

   3.   

    @Mezzadra: Ik heb het al vaker gezegd, het is niet klimaattransitie maar energietransitie, door foute woordkeuze blijf je ongeloofwaardig.

   4.   

    mezzo
    Klimaattransitie=Energietransitie.
    De beheersing van de Nederlandse taal moet een beetje bijgespijkerd worden!

   5.   

    Niet mee eens. Politici zijn er om het goede voorbeeld te geven

   6.   

    Mezzadra, wat is een klimaattransitie?

 6.   

  Jan Publiek begrijpt hel allemaal niet goed!
  Het plebs moet gaan stoppen met vliegen,dat geldt uiteraard niet voor de elite.
  Het is grotesk dat de burger denkt,dezelfde rechten te hebben dan de heersende klasse,het principe van gelijkheid heeft in de EU géén geldigheid!
  Dat weet toch iedereen!

  1.   

   Rekent u zich tot het “Plebs” of valt u daarbuiten? Ik ben zo benieuwd…

   1.   

    @trut:
    Joey heeft gelijk!
    Rutte3 rangschikt burgers rond Jan Modaal als plebs danwel het belasting betalende stomme volk!
    Volgens deze afscheiding hoor ik dus bij het plebs,juist!

 7.   

  Als je zegt, dat je je zorgen maakt om het klimaat en daarom het volk allerlei maatregelen wil opleggen, is het ongeloofwaardig als je toch gaat vliegen. En als iemand dan zegt: ik wil best meer vliegtax betalen, maak je jezelf nog ongeloofwaardiger, want je bent dan nog willens en wetens het klimaat aan het verzieken (hoe asociaal is dat???). En dat zogenaamde compenseren, met de extra vliegtax, is een oncontroleerbare belofte, waarvan we weten……….

  Wat is de meest ongezonde leefomgeving (qua luchtvervuiling en geluidsoverlast) van Nederland?????? Hoe zit het met het kankeronderzoek in de omgeving van Schiphol (durven de alarmisten het onderzoek aan)???

  1.   

   Wat eenonzin. Niemand van GL zegt dat je niet meer mag vliegen en iedereen snapt dat ze niet met de boot naar de V.S. kunnen reizen.

   Dit is kleingeestig gewauwel.

   1.   

    Je moet beter opletten tarrel. GL zegt wel dat je binnen europa niet mag vliegen maar de trein moet nemen. Dat is hun beleid tarrel. Kennelijk is hun beleid niet erg geloofwaardig tarrel. Hun leider stapt immers in het vliegtuig voor Barcelona wat wat volgens mij toch echt in europa ligt tarrel. Je bent een bijzonder minderwaardige tarrel , naar van dam 1997

    1.   

     En wat is dan het probleem om binnen Europa met de trein te gaan. Vaak ben je daar nog sneller op je bestemming en bovendien is het waanzin om van Amsterdam naar Berlijn te vliegen

     1.   

      Hij ging naar Barcelona, niet naar Berlijn. Is 3 keer zo ver ongeveer, en een wereldreis per trein op het moment. Laat staan de kosten. Maar het schijnt dat een vliegreis naar Barcelona minder CO2 uitstoot dan een treinreis, waarvan de benodigde energie vooral opgewekt wordt door steenkool en bruinkool op dit moment. Kernenergie moet weer een agendapunt worden. En meer onderzoek naar de
      Thorium reactor. Constantere energie met relatief weinig afval. En veilig. Maar een beetje meer practice what you preach mag wel bij voornamelijk Groen Links, D’66 en de Pvdd. Op deze manier wek je weinig vertrouwen op naar je kiezers toe. Die laatste spant helemaal de kroon wat betreft vlieggedrag heb ik begrepen. En Klavertje kan ook beter stoppen met voortplanten. Iedereen de les lezen maar zelf maar CO2 bommen blijven produceren komt niet echt geloofwaardig over natuurlijk, maar gewoon elitair en vingerwapperend.

     2.   

      Wel apart eigenlijk. Die CO2 tax komt een beetje over als de aflaten vroeger, in de katholieke kerk. Kun je het betalen, dan worden jouw klimaatzonden afgekocht. Zou dit nu echt de bedoeling en de oplossing zijn? Een beetje vreemde insteek eigenlijk van een linkse groene partij als je er over nadenkt. Meer elitair dan socialistisch, deze maatregel/oplossing.

   2.   

    @Mezzada

    Je bent dom of je houdt je dom. En je kunt niet lezen, want ik schrijf nergens dat iemand van GL gezegd zou hebben dat je niet mag vliegen.

    Ik ben het met je eens dat het gelul over het klimaat onzin is, maar als je dan aan de alarmbel trekt, geef dan minstens zelf het goede voorbeeld. En als ik nog aan je moet gaan uitleggen, dat vliegende vliegtuigen (qua luchtvervuiling en geluidsoverlast) de grootste vervuilers zijn, dan mag jij tegen mij zeggen dat ik kleingeestig ben, graag zelfs. Ik stelde de vraag durven de klimaatalarmisten het onderzoek aan ??? niet voor niks. Je stopt het linkse hoofdje diep in het zand en probeert ad hominem je gelijkje te halen. Gaat niet lukken asociale struisvogel.

   3.   

    Dan ga je niet..als je echt achter je beleid staat, en het zo belangrijk vindt. Geef dan het goede voorbeeld.

 8.   

  Die linkse gekkies zitten vol met hun eigen idealen, alleen als het hun maar niet raakt. Wie een kuil graaft voor een ander,valt er zelf in. Hulde aan die oplettende fotograaf

 9.   

  Fake news! Nep nieuws!
  Goeroe Yasser Klaver staat in de rij voor de luchtballon!

  1.   

   @Baron von Munchhausen: Waaaaaat! De luchtballon, die zitten voor 78% vol met stikstof, weet je hoe schadelijk dat is?

   1.   

    Deathspeank

    Niet schadelijk voor Goeroe’tje. Voorts zoekt Goeroe’tje gelijkgezinden; luchtballon gelijkwaardig aan de lucht in zijn hersens!

    1.   

     @Baron von Munchhausen: lucht ≈ 78% stikstof

     1.   

      Deathspank

      Weet ik. Maar ik doe het, engszins, humoristisch.

   2.   

    De naam zegt het al. Maar ik dacht altijd dat helium het gas is voor de luchtballon.
    Ik heb wel eens gehoord van stikstof luchtbanden voor de auto. Interessante materie.

    1.   

     @Voetnoot: De zelf stijgende ballonnen voor kinderen zijn gevuld met helium, aangezien helium lichter is als lucht drijven ze op lucht of stijgen ze op zo je wilt, helium is nogal ontvlambaar. Een luchtballon werkt door middel van warme lucht, aangezien warme lucht ook lichter is als koude lucht zal ook deze ballon opstijgen. Hete lucht wordt gekozen in luchtballon omdat het zelf niet ontvlambaar is, en is daardoor veel veiliger. Zeppelins daarentegen zijn meestal gevuld met waterstof of helium beide zeer ontvlambaar, daarom zie je ze niet (zoveel) meer.

     Met Zeppelins gebeuren makkelijk ongelukken door de zeer ontvlambare gassen.

     Wikipedia
     h**ps://nl.wikipedia.org/wiki/LZ129_Hindenburg

     De ramp met de Hindenburg
     h**ps://historiek.net/de-ramp-met-de-hindenburg-1937/42488/

 10.   

  Vroeger deze reis enkele malen gemaakt. Vanuit Parijs met de nachttrein. Het was altijd weer spannend wie je in de coupe kreeg. Vooral in vakantietijd. Bij de grens van trein wisselen en langs de kust van Spanje verder. Heel mooie wijdsgezichten over de zee en stranden.

 11.   

  De gehele Linkse bende, bestaat uit lulkoek verkondige lapzwansen en leugenaars.

  Nederland is een keiverrot land geworden.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 12.   

  HET IS GEEN SCHANDAAL ALS JE DE WAARHEID WEERGEEFT
  Maar in dit land is de waarheid niet leuk

 13.   

  Voor de duidelijkheid: De klimaat histerie geldt NIET voor onze politici, maar alleen voor het gepeupel die achter deze nitwits partijen blijven staan en blijven stemmen.

 14.   

  Die milieuhippies zijn niet vies van vliegen hoor. Stapte de burgemeester van Amsterdam, een prominent GL’er, onlangs niet in het vliegtuig naar Zuid-Afrika om daar, op een afgeschermd resort ( stel je voor dat ze daar zwartjes zou tegenkomen, dat wilde ze haar eigen kroost ook niet aandoen in NL en verkaste ze naar een witte school ) van de zon te genieten ? En maar blaten dat we van het vlees en gas af moeten en dat vliegen toch zo vervuilend is. Net al die D66 druiloor Jetten, een fervent vlieger maar wel poseren voor de Hemcentrale in Amsterdam met de boodschap dat die dicht moet. Het zijn een stelletje mega hypocrieten bij elkaar. Het klootjesvolk mag niks meer en kan de poeplap trekken en de boven ons gestelden, de happy few, leven er op los. Het scheldwoord om deze lieden te beschrijven is nog niet eens uitgevonden maar kom gerust met suggesties.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!