Kijk dan! Totaalpsychopate smijt jonge kat in de plomp: ‘Hahaha!’

poesplons
Foto: Een meisje met een roze jasje gooit een onschuldige kat de sloot in. Bron: Screenshot Skoften.net.

Een nieuw filmpje dat is opgedoken van een kattenmishandeling zorgt voor grote beroering. Een idiote dame van puberale leeftijd pakt een kat uit de berm, en smijt die zonder enige gewetenswroeging zo de sloot in. En een filmende vriendin van haar maar lachen.

Wat is dat toch met tieners en de mishandeling van katten? In Delfszijl is de politie op zoek naar enkele pubers die een kat hebben doodgetrapt, en nu weer dit. Eén of ander hip modemeisje met draadloze oordopjes en een zonnebril denkt ook dat ze grappig is door een driekleurige kat van de straat te pakken, en die met een gemikte gooi zo de plomp in te werpen.

Een vriendin van deze dierenbeul vindt het allemaal maar wat grappig, want zij legt alles grinnikend vast op de gevoelige plaat en vindt het reuzeleuk. De kat weet gelukkig levend uit het water te klimmen, maar dat maakt de daad van deze twee terreurtieners er natuurlijk niet triester om.

Wie de twee  zijn die prominent ‘schitteren’ in dit in- en intrieste filmpje dat opdook op Skoften.net, is trouwens nog onbekend. Ook wanneer deze kattenmishandeling zou hebben plaatsgevonden, weten we niet. Het enige dat de website loslaat over de oorsprong, is dat iemand het via WhatsApp instuurde naar de videowebsite.

Dus mocht u weten wie dit gestoorde kind is, dan is de politie natuurlijk altijd bereikbaar om dit kind via het strafrecht de opvoeding te geven die zij kennelijk nooit van haar ouders gekregen heeft. En voordat u de telefoon oppakt: volgens gerenommeerd Twitteradvocaat Simone ten Haaf gaat het in ieder geval niet om ene Nadia El Yaâcoubi, dus die valt alvast af. Maar de echte kattenmishandelaar is out there, en hopelijk weet de politie haar ook even op te sluiten. Of op z’n minst in de sloot te gooien, gewoon om te laten zien hoe dat voelt.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

21 reacties

 1.   

  lang leve de multi kul. Empathie is een vreemd woord in deze groep

  1.   

   Empathie bestaat nog nauwelijks in Nederland, dat hebben onze laatste regeringen er wel uitgetrapt.
   Ik hoorde wel vanmorgen van de meisjes van wnl dat we erg gelukkig zijn. Kim kut van het wc eend bureau CBS kwam dat even zelf vertellen. Dus.

   1.   

    Sorry, ander wc eend bureau sociaal cultureel planbureau. Er zijn ook zoveel wc eend bureautjes in nederland die zeggen wat wij vinden. Je raakt er van in de war.

    1.   

     Zit je bij de voedselbank en in de schuldsanering @santiago?

     1.   

      Watcher. AOW en een redelijk pensioen dat helaas al een jaar of wat niet geindexeerd wordt. Dat pensioen is lang niet wat ze me beloofd hadden en omdat ik die bui jaren geleden al zag hangen heb ik ook maar wat zelf gespaard door zuinig te leven en hard te werken. Dat is mijn geluk en heb ik nog een redelijke oude dag. Hoef niet naar de voedselbank, maar een heleboel Nederlanders wel en dat is een grote schande. Jij zal onderweg wel ergens je kont uitgedraaid hebben met een onterechte uitkering en voldoende zwart geld in een ouwe sok.
      Pas maar op Watcher, dat gratis geld is eerder op dan je denkt en dat sta jij binnenkort ook in de rij bij de voedselbank met een armzalig AOW tje.

     2.   

      Watcher. Dit is trouwens mijn enige reactie op jou, want ik lees je vaker en ik vind je een enorme vervelende, onbeschofte hufter.

     3.   

      Santiago ++++

    2.   

     ja die zwaar gesubsidieerde bureautjes is er alles aan gelegen om de eigen boterham veilig te stellen.

     Ben zuinig op je spullen en repareer maar gooi je goed werkende CV installatie maar bij het grof vuil en tief je auto de deur uit voor een elektrisch exemplaar

     Links is volledig stuurloos en hebben w2erkelijk geen idee hoeveel onzin ze dagelijks uitkramen.

  2.   

   Diep triest hoe dit gelijk weer moet worden gelinkt aan haar huidskleur. Alles wordt gezien als een kans om racistisch te zijn voor meneer cactus en de andere DDS trolls.

   1.   

    Ook nog iets te melden met betrekking tot DE DIERENMISHANDELING!!

    Hou anderd gewoon je deugkneuzende rotkop randdebiel!!?

   2.   

    @Willemm: Het is zomaar een kat. Ik vind het niet kunnen, en daar houdt het op. MAAR: Identiteitspolitiek is een ding van links. Mensen van rechts zijn nazi’s, dames en heren is uitsluitend, neger is racistisch, homo is discriminerend, mannen moeten met poppen spelen. Je oogst wat je zaait.

 2.   

  Als je niet goed, en liefde vol met dieren om kunt gaan, kun je in principe ook geen goed mens zijn.

  1.   

   Gelijk heP je, bloksnor was gek op Blondi.

 3.   

  Aan de schandpaal met deze h**r

  1.   

   Anne. Wie, Watcher?

   1.   

    Ik ben voor

 4.   

  In deze keiverotte Westerse wereld is dit schijnbaar een normale actie.

  Als dit filmpje op waarheid berust, is er maar één actie waar deze snol recht op heeft, ram een forse bezemsteel in haar achterwerk.

  En donder haar, na het plaatsen van de bezemsteel, in een diepe watering.

 5.   

  Heerlijk toch al die pracht parels die geestelijk gestoord zijn. Nu weten we ook waarom onze gezondheidszorg zo omhoog schiet.

 6.   

  Is dit nou wat maf-links “verrijking” noemt?

 7.   

  Walglijk.

 8.   

  Wat zou ik dat achterlijke wijf graag het water in hebben getrapt. :-(

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!