Kijk dan: VARA-veenlijk Dolf Jansen roept tot ‘openlijk verzet’ tegen “populisten” Thierry Baudet en Trump

dolfjansen bnnvara
Foto: Dolf Jansen spreekt zijn column in. Bron: Screenshot Radio 1.

In een radiocolumn die cabaretier Dolf Jansen afgelopen weekend insprak voor de NPO, nam dit Victoria’s Secret-model onder de Hollandse grappenmakers even goed afstand van “populisten” die het klimaat hier op aarde zouden “verergeren.” Hij noemt ze bij naam: Trump, Bolsonaro en Baudet. Jansen wil dat Nederland gaat staken om dit trio eens een poepje te laten ruiken!

We moeten allemaal in “verzet” komen tegen Thierry Baudet, tegen Donald Trump en tegen de Braziliaanse president Jaïr Bolsonaro. Zei Dolf Jansen gisteren bij Radio 1. Hoe dan? Nou, de beruchte VARA-komiek zegt zelf dat zijn lichaamsbouw het niet toelaat dat hij eens flink gaat vechten, maar laat de optie tot agressief ingrijpen nadrukkelijk open voor zijn luisteraars.

Dus: binnenkort de wapens een oppakken en… staken maar! Daar zal oppositiepoliticus Thierry Baudet erg van onder de indruk zijn, hoor. En cowboy-rancheigenaren in Brazilië denken dan vást twee keer na. Voor elke dag die je thuisblijft, sparen zij vast één hele boom. Geloof je het zelf…? Nee, natuurlijk niet.

Maar Dolf Jansen heeft weer eens lekker laten zien hoe ‘stoer’ en ‘links’ en ‘actiebereid’ hij is. Ook al kostte deze column hem helemaal niets. Sterker nog: hij kan bij het verlaten van Hilversum weer een mooie gevulde envelop meenemen. Maar andere mensen moeten zich vooral opofferen om Thierry en Trump te stoppen, hoor.

Juist ja. Al twee jaar lang is Dolf Jansen bezig om op ieder medium dat hem een microfoon onder z’n snufferd duwt om Thierry Baudet te bashen. Erg vermoeiend, zo vindt ook PVV-Kamerlid Martin Bosma. Naar aanleiding van het jongste optreden van de belegen grappenmaker laat hij dan ook weten:

“In Nederland maken cabaretiers onderdeel uit van de macht. Ze sporen dissidenten op en eisen maatregelen. Dat is wat soepsidie doet met kunstenaars. Ze gaan hun baasje napraten.”

Zo. Daar mag Dolfje Jansen even lekker op nakauwen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

45 reacties

 1.   

  Wie luistert er nu nog naar dat lopend lijk.

 2.   

  Dolf Jansen is nog gekker dan Van Muiswinkel. Nuff said.

 3.   

  Ik hoop op een zacht zomer briesje dat dolfje even de oceaan over blaast, deze graatmagere linkse lamluel is al jaar en dag de realiteit op het dagelijks leven kwijt

 4.   

  van muiswinkel er nog even over heen en daarna nog even de dwdd. De omroepen zijn helemaal niet links opgelijnd hoor. Dat verbeeld u zich slechts

 5.   

  Leeft dat walgelijk wandelend smerig links anorexia skelet dan nog?

  1.   

   Dat skelet loopt nog steeds marathons. :)

   1.   

    elk jaar minimaal 1 hartaanval tijdens dam tot damloop

    1.   

     Hij heeft ook geen last van tegenwind.

   2.   

    Dat die maar naar de maan loopt of naar de pomp of naar de hel.
    Doet dat gratenpakhuis nog wat nuttigs, hij mag ook gewoon van een berg aflopen.
    Het klimaat zal hem dankbaar zijn…

 6.   

  Deze persoon die alleen serieus wordt genomen door veganisten en links-extremisten is totaal niet relevant.
  Negeer deze typetjes en ze vallen vanzelf als compost uit elkaar.

  1.   

   @Pejoar
   Is hij een veganist? If so, dan verklaart het veel!

 7.   

  Dolf Jansen richt zich tot intellectuelen, niet tot DDS. Anderen snappen hem niet. Zoals zonneklaar uit het bovenstaande blijkt.

  1.   

   +++++++ :):) :)

  2.   

   @Frits Jansen
   Ik ben zo dom dat ik een wiskundige en een economische titel heb. Verder nog wat doms te orakelen?
   Ik stem overigens niet op FvD, laat staan op Trump (dat kan immers niet).

  3.   

   intellectuelen is onvoldoende massa om de zalen te vullen. Hij moet er vast wat linkse mafklappers bij verzamelen , een handje vol milieumaffia en wat notabelen uit de azc industrie.

  4.   

   Vraag me al tijden af wat linkse Didi hier op DDS doet. Maar nu weet ik het: hij is te dom voor Joop. Nou knul, wij zijn niet zo moeilijk. Linksdragend of rechtsdragend: zolang je hem maar in je broek houdt, ben je hier welkom.

  5.   

   Zit je hoofddoekje weer te strak? “U” heeft blijkbaar de grenzeloze behoeften, om de hand die u voedt , als het even kan te bijten. Dan zal ik het eens gaan hebben over de incestpoel, waar u uit gekropen bent. Uit een cultuur, waar genitale verminkingen ‘Bon-Ton’ zijn. Waar afvalligheid, met de dood, als beloning wordt gefaciliteerd en als dat even kan zo gruwelijk als mogelijk. Waar u als vrouw niets maar dan ook helemaal niets te melden heeft, vraag dat maar aan uw moeder. Waar zelfs mannelijke kinderen meer in de pap te brokkelen hebben dan een volwassen vrouw. Ik ben er van overtuigd, dat jij en je hele familie, nog nooit iets positiefs heeft bijgedragen aan onze NEDERLANDSE samenleving. Dus ik zou voorzichtig zijn, met wat u hier denkt neer te moeten plempen. Niknokje!

  6.   

   Het soort intellectuelen dat zich gespecialiseerd hebben in vakgebieden als genderstudies of lesbische danstherapie.
   Drie van die mongolen kunnen nog geen schuifdeur openen.
   De eerste doet alleen maar trekken
   De tweede doet alleen maar duwen
   De derde raakte in de war maar is er wel heilig van overtuigt dat het de schuld van de boosaardige patriarchie is dat “het” (want gender fluïde natuurlijk) in de war is.

   Randdebiel didi is daar natuurlijk heel erg van onder de indruk, een kleuterhand is namelijk snel gevuld…

 8.   

  “We moeten allemaal in “verzet” komen ”

  Die oproep deed Wilders ook een keer aan het Nederlandse volk

  Is tegen dovemansoren.

  1.   

   Bij rechts, eh nu dus extreemrechts zoals de DDS reaguurder, ze komen ze niet van de bank.
   Toetsenbord hero’s.

   1.   

    @Watcher
    De burger stemt, dus links, hoppa, van de bank komen!

   2.   

    “Toetsenbord hero’s.”

    Hoe zet je jezelf voor l*l, nou precies zoals Watcher doet achter z’n toetsenbordje

    1.   

     @Siemien tragisch figuur, is er niemand die je beschermd.
     Er is toch wel iemand in de familie Lugar die je er even op wijst dat zwijgen nu het beste is..

     1.   

      Watcher gaat steeds meer als een gefrustreerde reageren..
      Heerlijk als gasten als Watcher op de kast zitten :P

     2.   

      Aldus spreekt, ‘de persoon’, die al zijn gehele leven zijn hand op houdt en nog nooit van enige bijdrage aan de maatschappij, die hem en zijn, door hem voortgebrachte ‘vuilnis’, valt te betichten. Kortom een Tokkie

     3.   

      Wil Watjer eens ophouden met z’n eeuwige gejank?

      Ga maar eens wat nuttigs doen ipv als een peuter vanachter je beeldscherm te zitten mouwen…

 9.   

  De meesten pruimen hem niet en geven daarmee aan over denkvermogen te beschikken. Dolf doet zo raar omdat hem was opgevallen dat links en dom wel moet lachen om ongein! Hij staat er zelf nog van te kijken. Een Pavloviaans verschijnsel. Envelopje bungelt en Dolf geeft een domme uitlating. Hij is heel trots op zichzelf.

 10.   

  Het beste verzet tegen politici waar je het niet mee eens bent is met betere plannen komen waar meer kiezers achteraan lopen.

  Maar dat is blijkbaar te moeilijk.

  1.   

   Goede kritiek leveren is moeilijk.
   Kritiek ontvangen kan vervelend zijn.
   Dus draaien niet zo getalenteerde would-be critici het om, doen gewoon vervelend, met de valse pretentie kritiek te leveren.

 11.   

  Het is pijnlijk om te zien wat de ziekte anorexia met de hersenen kan doen. Ik wens Dolf veel succes met zijn strijd deze ziekte het hoofd te beiden.

  1.   

   Bieden voor onze taalnazi’s.

  2.   

   @Sprookjesfiguur stelt een diagnose op afstand.

   Tja deze meneer loopt marathons en dat zijn meestal geen dikkertjes :)

   1.   

    Watchers,

    Nav vele uitspraken kan ik inderdaad wel stellen dat Dolf erg in de war is.
    Marathons lopen kunnen zeer schadelijk zijn. Dit samen, met ernstig ondergewicht en een overmaat aan vleesvervangers, is het voor mij duidelijk.

    1.   

     Tot 30 km is het oké

 12.   

  Zelf waagt hij zich niet op straat voor verzet, laat het aan anderen over om de klappen op te vangen. Ja,ja hij weet van wanten.

  1.   

   Jazeker @watuwilt, die mensen tref ik hier ook regelmatig aan. Sturen de hesjes de stoep op en staan op afstand uit het zolderraam te filmen.

   1.   

    Beter dan wat jij doet ketchup-kutje, vanonder je bed met een volgekakte slip schreeuwen om je moeder is net zo nutteloos.

    1.   

     De ouweho*r heeft patent op niets zeggen, hij is er verrekte goed in.

     1.   

      Haalt u de stofkam door alle reacties? Waarop u reageert is 2 weken oud.

 13.   

  Als je dan zo socialist bent Dolf Jansen, zet je dan eens in voor de Nederlandse arbeiders. Zet de AOW op 65 of kom daarvoor op.
  Ouderen zijn afgeschreven bij de “linkse partijen”. Jongeren en allochtonen zijn de enige doelgroepen de rest kan barsten.

 14.   

  Heeft Dolf al een kamer in z’n huisaangeboden aan een vluchteling ?

 15.   

  Dolf Jansen, alweer zo’n uitgerangeerde cabaretier. Denkt net als die andere halve zool van Muiswinkel dat ze Nederland kunnen redden. Die gasten zijn echt niet serieus te nemen. Wat een ordinair links volk is het. Hun gedachten spinsels opdringen aan beschaafde mensen. Ga met je grote teen spelen en hou je smo*l dicht.

 16.   

  populistische politici willen niks doen tegen klimaatverandering

  Ach gossie, Dolf gaat boos worden op de 4 seizoenen. Rechts krijgt de schuld van alles wat het klimaat behapt, Trump krijgt de schuld van Dorian, altijd maar naar rechts wijzen ondanks zijn vervuilende CO2 stroomvretende studio.

  Links, het is net zo erg als 2 pakjes per dag..hypocriet tot op ‘t bot, vullisvolk.

 17.   

  Agut, het linkse wannabee intellectueeltje. De parel van links. Heeft echt nog steeds geen benul waar hij het over heeft. Lapzwans.

 18.   

  Dolf Jansen dankt zijn figuur aan zijn hobby: hardlopen. Reuze gezond dus.

  Hij heeft gelijk dat populisten een probleem zijn, maar wat doe je eraan?
  De populisten be belazeren de kiezer massaal.

  Wilders zet het land op stelten door “minder Marokkanen” te beloven, maar doet niets. Omdat hij weet dat concrete voorstellen om het aantal Marokkanen terug te brengen met hoongelach zullen worden ontvangen door zijn collegae. Waarom zet hij niet toch door, uut principe? Omdat hij een laffe schijtluis is!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!