Laf Facebook kiest partij voor radicale islam, smijt ex-moslims zonder pardon van medium af: ‘Haatzaaien!’

Lees dan. Zo ontzettend hard doet het zogenaamde ‘liberale’ medium Facebook het in de broek voor radicale moslims. Een beetje religiekritiek van voormalige gelovigen, en hop: ze staan te janken dat er wordt “aangezet tot haat” omdat ex-moslims vertellen hoe fantastisch het leven buiten de islam is.

Wie een portie vrolijkheid in z’n leven nodig heeft, nodig ik uit om op Twitter of Facebook de hashtag #AwesomeWithoutAllah te volgen. Vrolijke en modern uitziende mensen die de islam hebben verlaten, en er duidelijk gelukkiger op zijn geworden. Meer bewijs dat religie meer kommer en kwel oplevert dan dat mensen er daadwerkelijk profijt van hebben, is er niet. Eén dezer dagen begin ik de hashtag #GodverdommeGeweldigZonderGod. Wie weet.

Hoe dan ook: het zogenaamde seculiere, vrijzinnige en liberale Facebook is die mening niet toegedaan. Zonder enige gewetenswroeging hanteren zij de banhamer jegens ex-moslims. Het feit dat deze groep überhaupt bestaat, is radicale islamisten een doorn in het oog, en dus proberen zij hen kapot te treiteren, te bedreigen en zelfs te deplatformen. En – zo bewezen ze richting Zara Kay, één van de meest zichtbare ex-moslima’s – zelfs met redelijk succes:

EEENcAhX4AAqXXb

Speciaal dus voor al die trieste lui die menen dat het oké is om ex-moslims het leven zuur te maken, hebben we hier nog wat aangename liedjes. Ik presenteer u… Hans Teeuwen!

Aju en de groeten, haatdragende ruk-islamisten.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Agios

  Als allah ervoor kan zorgen dat ik me niet zo hoef te ergeren aan zijn fans op deze aardkloot, zijn we een stuk in de goede richtig.

 2. Mar

  Ik zou gelijk van Facebook afgaan met mijn site.
  Van zo laf zooitje wil je toch geen lid zijn.

 3. Willemm

  Tim ontkent dat dit een vorm van haatzaaien is. Hij zal vast ook ontkennen dat DDS hier aan doet.

  1. meneer cactus

   he willempie , nog wat inhoudelijks te melden of is dat subjectieve geeikel het enige dat je kon vinden ?

  2. Joshuak

   In het geval je het niet wist, die Linda Sarsour is zelfs beloont door Bernie Sanders want ik geloof dat hij haar als een actieve persoon in zijn team heeft opgenomen..

   En trouwens ook de feit waarom Democraten hard gaan verliezen.. Denk jij echt dat de centristische democraten achter zo’n kandidaat gaan staan? Echt niet..

   Maar we wachten af.. Kan niet wachten op jullie reacties als hij wint

  3. Bosche draak

   Houd je waffel laffe balloze zak hooi die je er bent.

 4. Fortiori

  Het is wel weer een portie nieuws wat gebracht wordt. Adembenemend opzienbarend.
  Ex jehova’s kunnen er over meepraten.

 5. Willemm

  DDS staat vol met anekdotisch bewijs om hun standpunten te ondersteunen. Niet gek, het is natuurlijk heel gemakkelijk om 1 slecht geval te kiezen uit 1000, al moet dat voorbeeld helemaal uit Engeland komen….

  1. Joshuak

   Dus wat wij hier zeggen betekend dat ex moslims hun verhaal niet meer mogen doen..

   Echt waar lachwekkend hoe makkelijk jullie de kant van radicale moslims kiezen en dan nog steeds het lef hebben om dan over anderen te klagen..

   Wat dacht je van al die haat richting Geert Wilders, waarom wordt dat niet verbannen.. Kijk die twitter account van Arnoud van Doorn..

   Of die zogenaamde vrouwen activist genaamd Linda Sarsour die zei dat die de vrouwen activist genaamd Hirsi Ali haar vagina moest worden afgesneden voor haar kritiek richting Islam.

   Waarom mag zij nog op Facebook blijven.. Oh ja, want dat is allemaal natuurlijk extreem progressief.. Maar pas op als jij kritiek op die stink islamisten hebt.. Dan is het universum te klein om te schuilen, zelfs nog aangemoedigd en geapplaudiseerd door zogenaamde mensenrechten strijders als jij..

   1. Veteraan

    Trol alert @ Joshuak en @ DennisEijs
    Willemm is 1 van de huistrollen die er of voor betaald wordt of gewoon geen leven heeft en hier gelezen wil worden.
    Dus elke reactie is hem welkom.

   2. monach

    Bij facebook zitten moslims aan de knoppen

  2. DennisEijs

   Laat mij die andere 1000 eens zien dan? Jij maakt een bewering, hoe heb je deze gestaaft? Oh, ik weet het, ik voel het zo, dus het is zo. We kennen het type.
   .

 6. merlot

  Platforms als Facebook, overheden en de hele politiek correcte mikmak…allemaal staan ze aan de kant van de meest verschrikkelijke kutreligie die ooit door barbaren is bedacht.

  Een moreel dieptepunt in de westerse geschiedenis.

  1. DennisEijs

   Precies. ‘nazi’s deugen niet, die willen Joden uitroeien’, maar idem dito, de Islam.
   Ik kan zo een lange lijst aanvullen, maar die kennen we al.
   En toch blijven femifascisten(Narcissisters),
   SJW’s en Antifa deze totaal foute religie ondersteunen. Waaruit maar weer blijkt dat deze groepen bestaan uit irrationele fanatieke gehersenspoeld en, die geen logische analyse meer kunnen maken.
   Maar we moeten wel met deze emo uilskuikens leven. De lemmingen.

   1. merlot

    @ Dennis: het zijn niet alleen de emo uilskuikens, het is de complete policor mainstream.

 7. Mycase

  Facebook ??Hahaha die zuikerberg moet je omleggen hahaha

 8. Jack Flash

  Exmoslims die gelukkiger zijn geworden zie ik nooit op de NPO.Ze zullen er heus wel zijn.Beetje vreemd voor een “vrij” land.

 9. DennisEijs

  In de Islam, is anti-Islam een doodzonde.
  Voor Facebook schijnbaar ook. Misschien eens tijd om een ban op Facebook te leggen? Naast de boetes voor ongeoorloofd gedrag (lekker cashen voor de staat), gebeurd er verder weinig tot niets. Het is een islamitische antifa SJW femifascistische organisatie die geen andere mening duldt, dan de hunne. Wat niet eens zo erg zou zijn, als ze zich ook zo zouden profileren. Want het is een privaat bedrijf, en na de grote privatisering, hebben we een tweede macht, die van corperaties. En de wetgever houdt zich er (nog?) buiten. Wat niet vreemd is, want die zijn een lakei van deze bedrijven.
  Wanneer komt de dag dat wij massaal deze bedrijven de rug toe keren?

 10. WWW

  De islam wordt steeds strenger en conservatiever. Dit is al tientallen jaren aan de gang, vooral onder invloed van Saoudi arabie en Qatar. Op een gegeven moment zal zich dat tegen de islam zelf richten en zal de godsdienst imploderen. Hetzelfde gebeurde in de jaren 70 met de roomskatholieke kerk. Na een paar minder conservatieve pauzen kwam JP 2 in rome an de macht en werd alles weer conservatief. Dat was de doodsteek voor de kerk in het westen.

 11. Rud56

  Zara is een heldin, want zij weet dat zij op een dodenlijst van de islam zal komen!

  Tja, de nazi’s hanteerden zo’n negentig jaar geleden eenzelfde methodiek tegen tegenstanders zoals nu een Zara, en de wereld keek toen ook toe en zag dat ‘het goed’ was! De geschiedenis herhaalt zich dus!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.