Lezen! Martin Bosma (PVV) pakt D66-minister aan vanwege sloop Gouden Eeuw: ‘Volledig in de ban van weg-met-ons!’

De pittigste Kamervragen van de week liggen nu al op het bureau van het kabinet-Rutte III, waar ook de pro-Brusselprominenten van D66 belangrijke posities in innemen. Zo is Ingrid van Engelshoven minister van cultuur, en in die functie verantwoordelijk voor musea. Waaronder dus ook knetterlinkse weg-met-onsmusea in Amsterdam die niet meer over de ‘Gouden Eeuw’ durven spreken, want misschien zijn er nog wel wat mensen gekwetst.

Terwijl er in bijna heel Nederland geen kiezer te vinden was die met instemming kennisnam van het feit dat Amsterdamse musea begonnen zijn met de afbraak van cultureel erfgoed door de term ‘Gouden Eeuw’ voorgoed te verbannen, wordt daar in de linkse bubbel in politiek Den Haag natuurlijk heel anders over gedacht. Terwijl D66’ers zichzelf verzoenen met antisemitische islamisten, wordt er zachtjes geapplaudiseert voor de progressieve weg-met-ons-nonsens in wat ooit onze trotse hoofdstad was.

Niet iedereen is van plan om dit Amsterdam zomaar te vergeven, gelukkig. Zoals PVV-Kamerlid Martin Bosma, die D66-cultuurminister vandaag het volgende pakket pittige vragen op het bureau kwakte. Of D66-mevrouwtje Ingrid van Engelshoven even wil mededelen waarom ze helemaal batshit gaat over Johan Derksen, maar musea die hele periodes uit onze nationale geschiedenis door de versnipperaar halen gewoon de hand boven het hoofd houdt.

Bosma:

“1) Heeft u kennisgenomen van het bericht ‘Amsterdams museum doet ’Gouden Eeuw’ in de ban‘? 1)

2) Deelt u de mening dat de Gouden Eeuw een schitterende periode uit de vaderlandse geschiedenis is en daarom een inspiratie is voor heel Nederland?

3) Hoe staat u tegenover de actie van het Amsterdam Museum om de term ‘Gouden Eeuw’ in de ban te doen?

4) Hoe kunt u verklaren dat de museumwereld zo politiek correct is en volledig in de ban van de ‘weg-met-ons-ideologie’?

5) Waarom horen we u niet over deze zaak en waarom zwijgt u net zoals u stil bleef toen het VOC Café slachtoffer werd van terreur?

6) Waarom komt u wel in actie als Johan Derksen een grap maakt?

7) Waarom wordt in Amsterdam niet de mocro-maffia bestreden, maar wel onze nationale geschiedenis?”

Vooral die laatste vraag spreekt natuurlijk boekdelen. “Waarom wordt in Amsterdam niet de mocro-maffia bestreden, maar wel onze nationale geschiedenis?” Ja, waarom eigenlijk? Is prioriteiten stellen een vieze rechtse hobby geworden waar realiteitsloos links zich echt niet meer over gaat buigen?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

75 reacties

 1. Willemm

  Partijen als de PVV en het Fvd maken hier weer een grote punt van dan het is om angst en haat te zaaien bij hun aanhang. Iets dat helaas heel goed werkt.

  1. Sprookjesfiguur

   Willemm,

   Oh… ik dacht dat het door de linkse partijen, wegkijk partijen en allochtonen kwam. Maar nu snap ik het 🙂

  2. ZiggyStardust

   Willemm, ik zal Mezzadra maar even voor zijn. Je bedoelde waarschijnlijk groter in plaats van grote. Geen dank. Voor de rest vind ik dat je geen punt hebt en dat Bosna terechte vragen stelt. Dat is immers zijn werk.

   1. Mezzadra

    Ziggy bedoelt waarschijnlijk Bosma.

    1. Dik

     De aandoenlijke liet weer een digitaal scheetje.

    2. ZiggyStardust

     Mezzadra, idd. Vervelend soms dat je hier je reactie later niet meer aan kunt passen. Ik probeerde een punt te maken. Volgende keer beter.

  3. meneer cactus

   ja willempie , toch een schande hoe een gesubsidieerd museum probeert om de geschiedenis subjectief te herschijven ? men zou de objectieve feiten moeten presenteren zodat iedereen aan de feiten zijn eigen beeld mag en kan vormen.

   het voorkauwen van jouw linkse dictaat hoort niet in het museum willempie

  4. joey

   willam
   “PVV en het Fvd maken hier weer een grote punt van”
   Het IS een groot punt,als je dat niet begrijpt heb je alsook een hersenverweking,zoals politiek correct Rutte3!

 2. Mezzadra

  De minister hoeft over deze vragen niet lang na te denken:

  ad 1: Ja.
  ad 2: Ja.
  ad 3: Dat is een zaak voor dit onafhankelijke museum; ga ik niet over.
  ad 4: Bewustwording brengt nieuwe inzichten voort. Misschien voor u ook een idee.
  ad 5: Ik heb wel wat beters te doen dan me bemoeien met het beleid van onafhankelijke musea.
  ad 6: Omdat het Kabinet racisme in strijd met de Grondwet acht.
  ad 7: Ik meen dat de zeer competente burgemeester van Amsterdam zich daar sterk voor maakt.

  Hartelijke groet, maar nu moet ik weer aan het werk.

  1. Kretoloog

   7). Burgemeester Halsema heeft het te druk met haar impotente man. Dus komt zij aan bestrijding van criminelen niet toe. Bovendien heeft ze daar helemaal geen zin in, want haar eigen zoon maakt zich er ook aan schuldig. En die is liev!

  2. toetssteen

   Grutjes Mezza moet het bed opmaken!!! Vreselijke man, ik leef met u mee!

   1. Mezzadra

    Wat onze verwarde Toetssteen hiermee wil zeggen blijft, zoals meestal, geheel onduidelijk.

    Naar eigen zeggen drinkt hij nooit een druppel alcohol en dat is dan geen goed nieuws.

    1. Joshuak

     Jaja onafhankelijk beleid.. Het komt altijd van hetzelfde kant en dat weet je net zo goed als ik..

     Alle straatnamen gaan weg, beelden, museum namen binnenkort zijn het kunstwerken..

     Je moet je absoluut dood schamen.. Dit is hetzelfde als wat ISIS en andere extremisten doen als ze geschiedenis proberen om een bepaald verhaal te pushen..

     Laten we even kritiek naar Afrika kijken, zoals het feit dat tot rond het jaar 1860 het continent vrijwel onafhankelijk was nagenoeg de handelsposten rond de kust..

     En dat die stammen daar zelf ook tot de nek toe in de slavernij zaten.. Zal dat ook in die musseum worden besproken? Of het feit dat Afrika niet echt was gekoloniseerd tot na 1860

     Nadat Europese machten samenkwamen in Berlijn in de gebeurtenis genaamd de “scramble for africa” om het land vreedzaam te verdelen.. Zal dat worden verteld?

     Tuurlijk niet Honderden jaren onderdrukking roepen ze terwijl die ratten slechts een kleine 80 jaar zijn gekoloniseerd..

     Jullie zijn vieze geschiedenis vervalsers.. Achterbakse rat dat je bent

    2. Dik

     “Achterbakse rat dat je bent”

     Klopt, een rioolrat die hier dagelijks zijn digitale scheten laat.

  3. ZiggyStardust

   Mezzadra, waarschijnlijk ziet gaar antwoord er meer zoals dit uit:
   ad 1: Eh, Ja.
   ad 2: Eh, Ja.
   ad 3: Eh Dat is een zaak voor dit onafhankelijke museum; ga ik niet over.
   ad 4:Eh Bewustwording brengt nieuwe inzichten voort. Misschien voor u ook een idee.
   ad 5: Eh Ik heb wel wat beters te doen dan me bemoeien met het beleid van onafhankelijke musea.
   ad 6: Eh Omdat het Kabinet racisme in strijd met de Grondwet acht.
   ad 7: EhIk meen dat de eh zeer eh competente eh burgemeester eh van eh Amsterdam eh zich daar eh sterk voor eh maakt. Geen dank. Het gaat eh de laatste tijd eh gelukkig wat betreft eh haar spraak eh al vooruit. Nu eh haar politieke eh beleid en eh standpunten nog eh eh.

   1. Mezzadra

    Ziggy bedoelt waarschijnlijk haar antwoord.

    1. Dik

     De aandoenlijke liet weer een digitaal boertje, slechts een achterlijke oprisping.

    2. ZiggyStardust

     Haha ja. Komt goed Mezzadra 😉

  4. meneer cactus

   jij aan het werk ? 🙂 🙂

   Bedoel je met die competente burgemeester die criminele bende van valsema ?

  5. Roughwood

   Amsterdam: verbeelding of waanzin aan de macht?
   De puinhopen van het linkse stadsbestuur

   Het nieuwe stadsbestuur van de stad Amsterdam voert een ‘kneiterlinks‘ beleid. Dit leidt ertoe dat de problemen op het vlak van veiligheid, huisvesting en werkeloosheid almaar groter worden. Welke puinhopen dreigt het groenlinkse bestuur na te laten?

   Zo links mogelijk bestuur

   Na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 waren er verschillende coalitiemogelijkheden in Amsterdam, waar sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog de linkse partijen dominant zijn. De grootste partij in de gemeenteraad, GroenLinks, opteerde voor een ‘zo links mogelijk’ college van burgemeester en wethouders en dat kwam dan ook betrekkelijk snel tot stand met deelname van GL, D66, PvdA en SP.

  6. Roughwood

   in strijd met de logica en het gezonde verstand

   Het gemeentebestuur is erin geslaagd op tal van terreinen eigen accenten te leggen, ook al zijn die in strijd met de logica en het gezonde verstand. De misdaad tiert welig, de woningmarkt is voor zowel kopen als huren volledig overspannen en de arbeidsmarkt is krap. Er zitten wel 40.000 mensen voor wie de gemeente verantwoordelijk is in de bijstand (leefloon). Daarnaast trekt er nog een grote groep illegalen door de stad die her en der woningen, bedrijfspanden en kantoren kraakt zonder dat de gemeente hen een strobreed in de weg legt. Integendeel, de gemeente werkt zelfs aan permanente verblijven voor hen die kansloos zijn gebleken bij hun aanvraag voor asiel.

   Misdaad wint in Amsterdam

   Amsterdam heeft de strijd tegen de misdaad verloren, zo erkent de gemeente ook zelf in een onlangs verschenen rapport. Men vindt handhaving rechts, aldus een voormalig topambtenaar in het rapport en daders zielig. De bekende criminoloog Fijnaut bevestigt dat met name vanuit de hoek van GL en D66 het beleid op het terrein van openbare orde en veiligheid jarenlang is bekritiseerd en ondermijnd. Eind vorig jaar constateerde de Amsterdamse ombudsman al een handhavingscrisis. De talrijke handhavers zijn desondanks overbelast en waren daarom volgens het gemeentebestuur niet in staat het recent ingevoerde boerkaverbod na te doen leven. Wat wel 24/7 wordt gehandhaafd is het betaald parkeren tegen prijzen tot 7,50 euro per uur, want dat kan (meestal) anoniem en treft autobezitters.

  7. Roughwood

   DDS, waarom kan ik geen aanvullende reacties meer plaatsen???

  8. Roughwood

   Dan maar zo!

   wee.wee.wee.doorbraak.be/amsterdam-verbeelding-of-waanzin-aan-de-macht/

 3. Jumping

  Inderdaad Bosma, dit is gewoon het keiverotte Nederland.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Rutte 3 drijft op leugens en bedrog.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 4. C.A.Barstow

  Ik hoop oprecht dat het gehele Nederlandse volk op tijd bij zinnen komt,
  om deze krankzinnige en volkomen doorgedraaide bende linkse idioten tot staan te brengen.
  Ik kan mij in de rest van de wereld geen mens voor de geest halen die er plezier aan beleefd zijn eigen identiteit bij het vuilnis te zetten.
  Maar in ons land nemen zulke hersenloze imbecielen belangrijke functies in beslag.

  NEDERLAND? WAAR BEN JE IN G*DSNAAM MEE BEZIG?

  1. trutje

   Helemaal met je eens wat is er gebeurd met Nederland ooit was het een gaaf land zoals Rutte zou zeggen nu is het een vreselijk land voor de autochtonen geworden. Geen een land gedraagt zich zoals Nederland doet altijd medelijden hebben met nieuwkomers terwijl het die lui geen zak interesseert zolang ze hun geld maar krijgen. Linkse Nederlanders willen aardig gevonden worden van kijk mij eens een goed mens zijn ik sta voor iedereen open behalve voor soortgenoten want die hebben zo veel leed veroorzaakt in de hele wereld. Wat heeft de Nederlander de laatste jaren al moeten opgeven Zwarte Piet, straatnamen, blank mag ook niet meer wij zijn wit. Wat geven nieuwkomers eigenlijk op. Niks want dat moeten wij accepteren ritueel slachten, dat ze ons haten enz. enz. Maar wat klaag ik ik ben gelukkig al uit Nederland vertrokken vind het alleen zo erg wat er met ons ooit zo mooie land gebeurd is en nog steeds gebeurd.

   1. Shadow1100

    Druppeltje voor druppeltje……!!!!!!

    De Paasdagen; cowboy en indiaantje; de kannibalen-attractie in de Efteling; negerzoenen; jodenkoek; Sjors & Sjimmie; blote postzegel; een schilderij van deels ontblote vrouw in gemeentehuis; de 4 mei dodenherdenking; nu weer de HAMburger; straatnamen van onze helden; de Gouden Eeuw.
    What next???????

    Er wonen straks overal zoveel mensen met een migratieachterstand.. uh -grond dat dit allemaal verboden of verziekt zal worden. Kijk naar het zwembadterrorisme, het Paasfeest wordt voorjaarsfeest. Kerst wordt Winterwende. Pinksteren en Hemelvaart worden ingeruild tegen ramadan, offer- en suikerfeest.
    Straks mag zelfs het leuke kinderfeest Sinterklaas en zwarte P…. Ho even, daar is toch al wat mee….? Oh ja!

    Pas op uw tellen. Stem rechts….!!!!

 5. meneer cactus

  Het ergste vind ik dat zo een museum een scholende taak heeft en met subsidie op de been wordt gehouden.

  De linkse indoctrinatie gaat gewoon door

  1. Julian

   Hoort het dan tot een scholende taak om de wat minder mooie zaken uit deze periode onbenoemd te laten? Daarnaast gaan we subsidiegeld gebruiken om censuur toe te passen?

 6. Zozo

  Nog eventjes over dat museum: als dat museum echt een punt wil maken, moeten ze alle Gouden Eeuw werken uit hun museum verwijderen. KLAAR.

 7. Korporaal Monty

  ” Deelt u de mening dat de Gouden Eeuw een schitterende periode uit de vaderlandse geschiedenis is en daarom een inspiratie is voor heel Nederland?:

  Op cultureel en wetenschappelijk gebied was het zeker een Gouden Eeuw.
  Echter op sociaal gebied voor een groot deel van het Nederlandse volk een ramp.

  Alleen voor de kleine élite was de Gouden Eeuw een Gouden Eeuw, voor de gewone burger was het uitbuiting en onderdrukking.

  Het licht er dus aan vanuit welk perspectief je de Gouden Eeuw bekijkt.

  1. meneer cactus

   quote Het licht er dus aan vanuit welk perspectief je de Gouden Eeuw bekijkt. end

   Zoals eender welke andere periode uit de geschiedenis

   1. Korporaal Monty

    Dasrom is de vraag,

    “Deelt u de mening dat de Gouden Eeuw een schitterende periode uit de vaderlandse geschiedenis is en daarom een inspiratie is voor heel Nederland?”

    Niet met ja of nee te beantwoorden.

    1. meneer cactus

     tja met de kennis van nu is het handelen van toen……………………

     Nu niet terugkijkend maar kijkend uit de periode in die periode. De handel , de innovatie , de vooruitgang , de inspiratie was voor nagenoeg iedereen een boost.

     Hadden de Engelsen en de Hollanders geen “ontdekkingsreizen ” gemaakt hadden er nu nog velen in een plagge hut gewoond

     1. Sprookjesfiguur

      Cactus,

      Als Nederland deze ‘ontdekkingsreizen’ niet had gemaakt dat hadden we nu minder welvaart, maar wel een gezonde samenleving.
      Erfschuld van hedendaagse blanken, zij die nooit slaven gehad hebben, met schuldgevoel voor zij die nooit katoen hebben geplukt.

    2. santiago

     Monty zit gewoon weer domme vragen te stellen en dan mag je ook nog eens niet met ja of nee antwoorden. Monty wil direct een pasklaar antwoord.

     1. santiago

      Wat Nederland nu nog is hebben we allemaal te danken aan die gouden eeuw. Helaas zijn we nederland nu aan het weggeven.
      Snel de monarchie afschaffen en onze democratie herstellen.

     2. Korporaal Monty

      @santiago
      Blijf jij maar dromen van een gelukkig leven van een Nederland van voor 1814.

      Een leven waarin je als burger niks in te brengen had en ons land werd geregeerd door de élite.

      Slaap lekker, fijne dromen als bemanings lid van een VOC schip.

     3. santiago

      Zielig monty. Ik heb met je te doen.

     4. Sprookjesfiguur

      “Een leven waarin je als burger niks in te brengen had en ons land werd geregeerd door de élite”

      Ja, er is zoveel veranderd. Tegenwoordig betalen we ons niet scheel aan belasting, en het koningshuis krijgt hier niets van en heeft niets te vertellen 🙂

      Tegenwoordig is er democratie. Alleen bepaalde partijen mogen niet meedoen, ook al worden ze de grootste.

     5. meneer cactus

      zou je de verschillen kunnen aangeven met 2019 korporaaltje ?

      QUOTE Een leven waarin je als burger niks in te brengen had en ons land werd geregeerd door de élite. END

     6. Korporaal Monty

      @Sprookjesfiguur
      “Ja, er is zoveel veranderd”
      @meneer cactus
      “zou je de verschillen kunnen aangeven met 2019 korporaaltje”

      Welke suggestie willen jullie wekken?
      Het gaat anno 2019 net zo slecht met de Nederlandse bevolking als met de bevolking in de Gouden Eeuw.

      Hier geloof ik niks van.

    3. ZiggyStardust

     De gouden eeuw. Misschien profiteerde in die tijd niet iedereen, maar Nederland zou het huidige Nederland niet zijn zonder die periode. Het heeft ons een groter wereldbeeld gebracht, kunst, wetenschap, tal van belangrijke uitvindingen, handelsgeest, beschaving.

     1. Dik

      De weg-met-ons politici hebben nog steeds een dikke linksfascistische vinger in de bestuurspap, zo blijkt.

     2. Pauline Kummer

      U hebt nog steeds problemen met links en fascisme. Zo’n irrieële combinatie bestaat niet. Iets voor Harry Potter. Het blijft tobben.

     3. Siemien

      Paulientje is ook van het type weg-met-ons

     4. garfield

      @ pauline
      zal wel komen omdat links wel veel fascistisch trekjes heeft .

      een systeem dat de natie boven het individu stelt, met als uitvloeisel een in zo’n systeem legitiem gebruik van geweld(antifa), moderne propagandatechnieken(NPO) en censuur om politieke tegenstand de kop in te drukken(demoniseren van PVV en FVD) en daarmee het bestaan van het systeem te waarborgen.

  2. Zozo

   Sociaal gebied, de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Nu, de voedselbanken! Jij weet vast en zeker, met jouw scholing wel meer punten te noemen. Je doet gewoon wat bizarre, debiele uitspraken. Er zijn weer 900.000 armen in ons “mooie” Nederland en nog heel veel die op die drempel staan. Als het zou erg was in de Gouden Eeuw, zou 90% van de honger zijn omgekomen.

 8. debontereus

  ja monty
  door de gouden eeuw zijn wij geworden wie we nu zijn
  of het je nu bevalt of niet het is een feit
  niet meer en niet minder
  bovendien wil ik me niet schuldig hoeven voelen door al dat linkse tuig dat wss niks beters heeft te doen als naar dit soort dingen te zoeken en de rest van de nederlandse bevolking van hun gelijk te overtuigen
  dus nogmaals ja
  en ik ben er trots op

  1. santiago

   Monty. Kom dr maar eens in met een paar scherpe vragen.

   1. Korporaal Monty

    Hoeft niet, @debontereus is duidelijk hij is gewoon duidelijk. Hij is trots op alle aspecten van de Gouden Eeuw zowel de negatieve als positieve.

    Jij daarentegen kan nog steeds geen antwoord geven hoe we de monarchie moeten afschaffen.

    1. santiago

     Monty, heb je nog een echt goeie vraag, anders ga ik slapen.

    2. Zozo

     Slap antwoord. Ik had beter van je verwacht met jouw scholing en opleiding bij de marine. Nog altijd even debiele antwoorden.

    3. Sprookjesfiguur

     “Jij daarentegen kan nog steeds geen antwoord geven hoe we de monarchie moeten afschaffen”

     Iets met een zogenaamde grondwet…..

    4. Sprookjesfiguur

     Monty,

     Even over de macht van de Oranjes’.

     Heb jij trouw gezworen aan god, of aan de koning?
     Jij bent niet naïef hoor, gewoon stekeblind.

 9. Westerling 1

  @Korporaal Monty

  Licht is ligt.

 10. Zozo

  Monty is stil. Monty slaapt. Of heeft hij met zijn opleiding bij de marine geen antwoorden meer. Bah, wat een slap figuur!

  1. Korporaal Monty

   Waarom suggereren velen nu dat er eigenlijk geen verschil is voor de burgers van nu en tijdens de Gouden Eeuw.

   Op cultureel en wetenschappelijk gebied was het een prachtige tijd net als voor de élite.
   Echter voor het gewone volk was er geen gouden eeuw.

 11. Decca

  Als Vlaming ga ik me nu zorgen maken. Is de ontkenningsbacterie besmettelijk en/of staat ons hetzelfde lot te wachten als de ziekte die in het verziekte Amsterdam rondwaart. Ook Vlamingen hebben in die tijd een graantje meegepikt van de geboden welvaart en dubieuze handel in die periode.
  Deze ontkenningstaktiek cq politiek komt toch voort uit de kokers van ISIS. D66 linkse wegkijkers die niet in staat zijn er een eigen mening op na te houden zijn zelfstandige wauwelaars zonder enige ruggengraat. In een donkere periode die achter ons licht werden zij geduid als landverraders. Zij zijn door mensen van gelijke verraderlijke naturen bevorderd tot Zij die ons moeten leiden. Wat een schaamte. Vertel mij die Uw vrienden zijn, ik zal U vertellen die gij zijt.

 12. Politiek Profeet

  Laat heel Nederland maar een tijdje aan het infuus liggen, economie tot stilstand, rellen in de straat, anarchie in de prachtwijken,vanuit een chaos weer orde en recht instellen.
  Het gaat op deze manier van pappen en nathouden, van benoemen en pogen tot…… niiks opleveren.
  Nederland ligt bijna op zijn gat, en vandaag staan er weer honderdduizenden als een zombie langs de weg te deugen en weg te kijken……achterlijk volk dat we zijn verworden door decennialang achterlijke politici….

 13. Duckday

  Stem gewoon FvD of PVV zijn we van het dat gezeur af
  Daarna nl exit
  Wat heeft de EU en EURO nu bijgedragen voor de NORMALE man/vrouw voor welvaart werkgelegenheid voorspoed in Nederland wat zijn we er op vooruit gegaan met al die open grenzen

  1. Korporaal Monty

   “Stem gewoon FvD of PVV”

   Die hebben al moeite om in eigen gelederen samen te werken.
   Laat staan dat zij een coalitie kunnen vormen en samenwerken.

   1. meneer cactus

    samenwerken in het partijkartel ? 🙂 🙂

    Dan kan alleen als je een ferme ruk naar links maakt ala VVD

    1. Korporaal Monty

     Een samenleving tussen Wilders en FvD zal zeker wel een succes worden.
     Wie zou de minister president mogen worden?

     Nee dan was het in de Gouden Eeuw een stuk eenvoudiger.

     1. meneer cactus

      net zo eenvoudig als nu , het stemvee kiest gewoon rutte 4 en gaat daarna door met miauwen.

      Volgens rutte hebben we weer een gouden eeuw dankzij zijn lasten verlichting

 14. james

  Amsterdam is niet NEDERLAND. Stel voor om er een muur om te bouwen. En noem het hol —-land.

 15. FJ

  Sinds wanneer bepaalt links onze cultuur. Schop die idiote directeur eruit of beter bezoek dat museum niet meer, dan komt degene die bij moet passen vanzelf in actie, want niets is beter dan als het de overheden geld kost, komt de reactie vanzelf.

  MUSEUM dus niet meer bezoeken, dus een cordon sanitaire voor dat museum.

 16. Zozo

  Goh monty, heb je de hele nacht moeten nadenken en googlen om deze mening te geven die je hierboven al tig keer hebt uitgesproken. Ben je zo vergeetachtig of dement. Kom eens een keer met wat nieuws

  1. Korporaal Monty

   “Ben je zo vergeetachtig of dement. Kom eens een keer met wat nieuws”

   Ik ben niet zo vergeetachtig maar herhaal het graag voor mensen die het wel zijn.

   1. Zozo

    Wat een slap antwoord, tevens belerend en neerbuigend. Wie ben jij dan wel, omhoog gevallen ventje met je debiele uitspraken.

    1. Korporaal Monty

     “tevens belerend en neerbuigend”

     Jij leest je eigen stukjes niet terug hè.

     1. Zozo

      Ik heb het tegen jou persoonlijk en niet zoals jij tegen alle reageerders die het niet met je eens zijn.

 17. Heras

  Vraa 8: wat doet u dan nog in Nederland. Kunt u niet gewoon emigreren?

 18. Heras

  Vraag 8

 19. rujoleki

  Al die Nederlanders die niet op de PVV of het FvD stemmen zijn grote Nederlandse huichelaars en wegkijkers. Ik hoop dat u allochtonen als buren krijgt. Bijv 8 afgaanse buren. Leuk voor uw blonde vrouw of dochter. Dat gun ik u .

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.