Links kartelmedium Groene Amsterdammer plaatst nepnieuws over FVD: ‘Hun doelwit is Khadija Arib!’

Volgens De Groene Amsterdammer heeft Forum voor Democratie een online campagne ingezet tegen Khadija Arib. Wie op onderzoek uitgaat constateert natuurlijk: dit zijn smadelijke nonsens. Sterker nog, vanuit FVD komt niets behalve waardering voor de Kamervoorzitter.

Linkse media balen natuurlijk als een stekker. Henk Otten had de sluipmoordenaar voor Forum voor Democratie moeten zijn. Maar het lijkt erop dat de partij deze dolkstoot prima te boven komt. Balen natuurlijk voor alle gecertificeerde Thierry-haters die niet kunnen wachten totdat FVD op 0 zetels staat. En als het niet kan met partijdissidenten, dan maar door het verkondigen van verzonnen en schadelijke onzin. Zoals De Groene Amsterdammer deze week doet in een artikel van ene Giselinde Kuipers. In een artikel waarin de zoveelste vergelijking tussen Trump, Johnson en Baudet (origineel, joh!) verschijnt, wordt ook dit nog even snel tussen de slaapverwekkende alinea’s gefrommeld:

“Het met voorsprong populairste doelwit van de grappen op het FvD-kanaal is Khadija Arib: vrouw, van Marokkaanse afkomst, en vertegenwoordiger van het gehate systeem. Pas toen ik me in dit kanaal verdiepte, realiseerde ik me dat Baudet zijn showmanship inzet om Arib uit de tent te lokken. Voor zover ik kan overzien tevergeefs. Maar het is een fijn voorzetje voor grappen van zijn volgers.”

Zoals GeenStijl al concludeert: “hier, de enige tweet ooit van FvD met het woord “Arib” erin.” En bij mijn weten is dit het enige Facebook-bericht over Arib. Met zo goed als alleen maar positieve reacties, mind you.

Maar het gaat verder dan dat. Wie de nieuwste biografie van Hiddema (Mr. Hiddema in de politiek, door Stan de Jong) leest, ziet juist dat FVD-Kamerleden de grootste waardering voor Arib hebben. Op pagina’s 95 en 96 laat Hiddema optekenen:

arib1

arib2

Zo, kunnen we hierbij dus deze stompzinnige Groene Amsterdammer/mediakartel-canard van Giselinde Kuipers definitief de nek omdraaien? Lijkt me wel zo fair: naar FVD, naar Thierry en Theo, hun achterban, én naar Khadija Arib. Voor wie ook ik de volste waardering heb.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Watcher

  In 2009 bracht Baudet in gezelschap van student geschiedenis Geerten Waling een bezoek aan Jean-Marie Le Pen, de oprichter van het Front National en Holocaustontkenner.

  In 2012 bezoekt het duo Le Pen nogmaals om hem Baudets proefschrift De aanval op de natiestaat aan te bieden.

  Kijk en daarom vertrouw ik die lavendelsnuiver niet..

  1. werikke

   Maxima en Willem zaten bij Saoedische prins aan tafel en Beatrix vroeger ook. Dat wil niet zeggen dat ze dit regime steunen wel dat ze aan tafel mee zaten. Het zelfde voor Baudet.

   Ik neem aan dat wat Baudet ook doet of zegt u altijd wel iets zal vinden om hem als lavendelsnuiver neer te zetten. Voor mijn idee heeft die man nog niks gezegt of gedaan dat ik hem niet voordeel van twijfel zou gunnen.

   1. hans-e-pans

    Laten we het maar niet hebben over het verleden van Bernhard of zijn schoonzoon Claus, daar zal nieumand beter van worden.

  2. cuoretx

   En ik vertrouw dat kommentaar van jouw ook niet, omdat je links slap lult.

 2. EU kok

  Quote: Henk Otten had de sluipmoordenaar voor Forum voor Democratie moeten zijn.
  .
  Over nepnieuws gesproken.
  Regel 6 van de DDS huisregels:
  Complottheorieën steekt u maar daar waar de zon niet schijnt

  1. Bosche draak

   Regelneukertje boos dat Baudet vrolijk door borduurt?
   Geeft niet joh, gaat vanaaf maar vroeg naar bed geef je Ottenpostertje een goeie pakkert en laat het slaapmutsje maar een keer staan voor de verandering.

 3. C.A.Barstow

  Dat is de werkwijze van het smerig linkse tuig, leugens en onwaarheden over tegenstanders/andersdenkenden verspreiden, op deze wijze komen deze ratten in het pluche,
  om Nederland in een rampzalig en armoedig derde wereld land te veranderen.

  1. Mycase

   @C.A. Barstow die twee die boven jou wat neer geplemt hebben kunnen er ook wat van vuile linkse honden zijn het .

   1. EU kok

    Quote: geplemt
    .
    Maar natuurlijk, het kofschimp.

    1. Mycase

     Dat was het weer slampamper ??? zielige droogneu.ker

    2. Top

     Glibber blubber. Hanna is in the House. Neusjes dicht, de lucht, van zijn slijmspoor ,is niet te harden. Ruikt als een ongewassen ‘cock’.

 4. Anti Idioten

  Iemand heeft weer de poort open laten staan bij de Trollenboerderij

 5. Korporaal Monty

  Gelukkig is Baudet wel gesteld op de Kamervoorzitter Khadija Arib.

  Een Kamerlid is niet echt over haar te spreken en trok haar integriteit in twijfel.

 6. NoDoubt

  Waar is die Ollongren nu met haar vingertje. Waar is de linkse media?? Nu is Johnson hot news omdat hij geen meerderheid krijgt daar waar het volk voor Brexit heeft gestemd. Landen die niet direct zijn aangesloten bij EU zijn nu al veel beter af. Links kan alleen maar bashen met Hillary Jinek voorop. Idolaat van Hillary die haar man 68 keer heeft verdedigd als haar man weer eens vreemd was gegaan. Hillary een ´voorbeeld´feminste en ondertussen haar miljardenzakken heeft gevuld van de zogenaamde Clinton-foundation.

 7. Riesmog

  “Maar het lijkt erop dat de partij deze dolkstoot prima te boven komt”

  Voorlopig lijkt het erop dat de partij nog op de intensive care ligt…

  1. Mezzadra

   Het FvD cultiveert een heuse dolkstootlegende: ‘Te paard, te paard, we zijn verraden!’

   🙂

  2. Mieremet

   Intensive care…. maar met goeie vooruitzichten.

 8. Riesmog

  Dus stem op de partij van Khadija Arib!

  1. Kretoloog

   He RieSmog, ga effe snel weg.
   Je vervuilt hier de atmosfeer.

 9. meneer cactus

  alles is toegestaan om anders denkende partijen buiten het linkse partijkartel de mond te snoren. Zelfs moord

 10. Juriaan

  Ik ben dat linkse gajes zo zat, ik dat recht de pleuris laat uitbreken en zo voorgoed van dat linkse addergebroed afrekenen. Het is nu genoeg geweest met die linkse terroristen

  1. EU kok

   Op de barricades met uwer hooivork.
   Dat zal ze leren naar u te luisteren.

 11. Abraham50

  Waarschijnlijk kan Henk Otten wel wat vertrouwelijke Whatsapp-gesprekken tonen om dit verhaal ze onderbouwen.
  Thanks man.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.