“Nederland en vooral Rotterdam verdienen een zeespiegelstijging van 2 meter. Schaam mij diep voor mijn soort!”

Volgens één van de deelnemers van de ‘klimaatmars’ gisteren in Rotterdam heeft heel Nederland het inmiddels verdiend om te worden verzwolgen door de zee. De reden? Er waren wat ene Esther Blaauw betreft niet genoeg mensen die mee kwamen marcheren met de Greta-fans. En dan luidt het oordeel: spoel heel het land maar weg, met mens en dier.

blaauw wil dat u verdrinkt

Wie foto’s bekijkt van de Sylvana-klimaatmars die afgelopen zondag in Rotterdam door de straten kwam gerold, ziet dat het klimaatactivisme in Nederland alive and kicking is. De binnenstad zat tjokvol mensen die vonden dat het nu tijd wordt om tofu te eten en te plassen onder de douche, want anders zijn de gevolgen van de klimaatverandering niet meer te overzien.

Zo niet deelneemster Esther Blaauw, die een foto nam van de royale opkomst. Maar niet royaal genoeg, want de massaal opgetrommelde GroenLinks-, PvdD- en Sylvana-achterban waren bij elkaar nog lang niet genoeg mensen naar de smaak van Esther. Ze vond dat veel te veel mensen waren gaan shoppen of thuis op de bank zaten, en dat zette kwaad bloed.

Met één tweet sprak ze daarom het oordeel uit over het hele land. Iedereen mag lekker verzuipen, en alle dieren er ook lekker bij. Heel het land verdient de verdrinkingsdood, want in Rotterdam was het naar de verwende mening van Esoterische Esther niet druk genoeg:

“Nederland en vooral #Rotterdam verdienen een #zeespiegelstijging van 2 meter. Al jullie helden, #MartinLutherKing, #NelsonMandela, #RosaParks, etc., bleven ook niet thuis of gingen shoppen. Schaam mij diep voor mijn soort. Opkomst #klimaatmars is beschamend.”

Weet je het verschil tussen King, Mandela en Parks enerzijds, en mevrouw Blaauw anderszijds? Ik zal een hint geven: één van deze twee vond niet dat alle mensen die niet bij hun beweging hoorden gewoon een gruwelijke dood moesten sterven. En de andere? De andere is een matige zangeres van een matige band. Nou, wie is wie?!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

25 reacties

 1. C.A.Barstow

  De smerig linkse zwakzinnigheid ten top.

  ”Opkomst klimaatmars is beschamend.”?
  iedere zwakzinnig smerig linkse idioot die daar aanwezig was was er één teveel.

 2. Riesmog

  Esther wie? Da’s bijna net zo vaag als Lugar of andere reaguurders alle linkse mensen tegen de muur willen zetten…

  Lees ik ook geen verhaal over, zielig dat ze zijn en totaal geen aandacht verdienen.

  Hoe gaat het trouwens met de Brexit? Johnson beloofd veel, maar levert nix

  1. EmC2

   Johnson houdt nog goed koers!

  2. Shadow1100

   Heeft ze nog niet bij DWDD, Jinek, Pauw of Beau gezeten dan…?

 3. meneer cactus

  Wil nog niet dood gevonden worden tussen die stress kippen laat staan met ze meelopen. Aartsleugenaars , paniekzaaiers en angsthazen die als roeptoeter fungeren en totaal niet weten wat ze toeteren.

 4. Lampje

  Keek effe op het internet en de foto die ik vond van Esther Blaauw stelde mij gerust, ze heeft geen gelijkenis met het menselijk ras maar meer met apen. Dus u kunt rustig gaan slapen, hopelijk hebben ze ergens in een dierentuin een plekje voor dit schepsel.

 5. DidiMadloba

  Dat vreselijke songfestival laten onderlopen is anders nog niet zo’n gek idee.

  1. Kretoloog

   Eindelijk een zinnige opmerking van Didi.
   Songfestival laten onderlopen scheelt in ieder geval weer een zooitje LBHTI-ers. Ruim dat effe mooi op!

  2. Siemien

   “songfestival”

   Gayparade bedoeld mididildo natuurlijk..

 6. merlot

  “Schaam mij diep voor mijn soort.”

  Wie zich moet schamen zijn de brokkenpiloten in Den Haag en Brussel die de bevolking opzadelen met een onbetaalbare energietransitie die hoe dan ook geen enkel effect gaat hebben op het wereldwijde klimaat.

  Ze zijn totaal van de pot gerukt en worden opgejut door dit soort hysterische linkse activisten.

 7. ZiggyStardust

  Voor de achterban van Sylvana was het blijkbaar te vroeg op de dag, zo te zien aan het publiek. Maar mevrouw Blauw heeft ergens wel gelijk. Mijn helden bleven ook niet thuis. Die gingen varen, die gingen varen.

 8. Jack Flash

  Die linkse kliek is islamitisch aan het worden.

  1. meneer cactus

   Die linkse kliek is islamitisch geworden.

 9. Marija

  Er waren er veel te veel, je had een kogel door de straat moeten kunnen afvoeren, was beter geweest. Die er wel waren: HALVE ZOLEN ZONDER VERSTAND.

  1. Marija

   Afvuren…..

 10. Sprookjesfiguur

  Ik ben het eigenlijk best wel met haar eens. Alleen dan wel bepaalde wijken. Neem er gelijk het halve westen maar bij. Wel gericht laten onderlopen aub.

 11. tonna

  Bij zo’n klimaatmars komt veel te veel CO2 en stikstof vrij,een digitale klimaatmars is ook mogelijk!

 12. Punt50

  Stop Esther Blauw in de kooi van Bokito te Blijdorp.. Kan hij lekker los gaan op dat slinkse gebakkie.

 13. Blokkeer-Fries

  Wat een talent en wat een geniale oplossing voor alle problemen! Is dit de linkse kerk of de katholieke kerk die ik hoor over de zondaars van deze wereld?

  Gelukkig kan je haar altijd boeken om een liedje voor je te zingen, voor dat je gaat zwemmen. sites.google.com/site/wwwmellowmoodnl/contactgegevens

  1. Blokkeer-Fries

   Maar misschien is het beter om een Drion pilletje te nemen, aangezien ze zich zo veel schaamt voor Nederland. Tijd voor een crowdfunding actie om die pil voor haar te betalen. D666 wil ook graag bijdragen. Is ook goed voor de CO2 reductie.

 14. Decca

  Wat een dom volk. Hebben een klokje horen klingelen en denken gelijk aan een hele beiaard. Hun denkwijze is gelijk als aan een kind van 12 jaar weer ze mee dwepen. Millieu is een nieuwe religie voor de zwakken. Ben je bang dat je dood gaat!! Of het hellevuur voor je kleinkinderen. Zorg dan dat ze niet geboren worden. En al die anderen dan? we;l overgaan tot castratie en eierstokverwijdering. Dat helpt. Oeps waar heb ik dat meer gelezen. Oh ja bij de Hitlerjugend. Ja bijna vergelijkbaar. Toen waren er ook groepen volwassenen die achter ziekelijke kinderen stonden, net als bij GRETA

 15. EmC2

  Co2 reductie door kabinet, afschaffing PAS (stikstof N) door Raad van Staten. Iedereen van het gas af!

  Waarom moet je in hemelsnaam nog demonstreren voor klimaat ?

 16. Drollevanger

  De zeespiegel is braaf met nog geen cm gestegen, zoals ook in de laatste paar 100 jaar het geval was.
  Hou er daarnaast rekening mee dat van de Alpen iets meer sediment wordt afgeslepen dan de zeespiegel stijgt, zodat bv in de Wadden de zandbanken nog steeds blijven groeien.
  Dus Nederland wordt nog steeds iets groter.

 17. Bosche draak

  Die laffe takkenteef had d’r twitter keutel toch gauw weer ingetrokken.
  Als ze zich zo druk maakt over het klimaat dat ze dan subiet stopt met ademen.

 18. Bes Tolen

  Die vrouw. Wel een beperkt, benauwd bewustzijn. Dadelijk moeten er een top aan linkse heiligen bij genoemd worden. Alle spraak is in die kring blijkbaar inclusief een riedel santenkraam

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.