Ronald Plasterk ageert tegen hypocrisie D66 en klimaatalarmisme! Rechts Nederland smult ervan!

Ronald Plasterk lijkt de laatste tijd compleet de andere kant op te plassen dan dat zijn partij, de PvdA, doet. Op Twitter lijkt Plasterk een ware kruistocht begonnen te zijn tegen de klimaatreligie en de hypocrisie van D66. Waar was deze Plasterk ten tijde dat hij nog in de Kamer zat?

Daar waar zijn partij zelf behoort tot de alliantie van de Groene Gekte en het klimaatalarmisme moet Plasterk zelf niks hebben van het ‘groene geloof’. Terecht stelt hij dat zonnepanelen niks anders zijn dan een statussymbool voor yuppen die hun ‘solidariteit’ met het klimaat willen tonen. Rendabel zijn wind- en zon-energie niet, de enige oplossing is kernenergie. Het debat rondom kernenergie wordt slim vermeden en de mond gesnoerd door de leden van het groene geloof. Immers waarom zouden ze vrijwillig stoppen met de winstgevende en subsidie slurpende industrie van de Groene/klimaat lobby? Het is veel te lucratief voor de belanghebbende partijen om ineens af te stappen van ‘klimaatminaretten’ en zonnepanelen.

Ook kon Plasterk het niet laten om een snauw uit te delen richting de moreel superieuren deugdrammers van D66. Kamerlid Steven van Weyenberg kon het niet laten om zijn dedain te tonen en te spreken over Plasterk die in een ‘Baudet-modus’ zit.

Plasterk benoemt terecht de aristocratische trekjes van D66. D66 kan geen andersdenkende mensen tolereren. Vandaar dat zij iedereen die niet hun mening accepteert en uitdraagt compleet de grond in boren en in sommige gevallen zelfs volledig demoniseren. Terecht dan ook dat Plasterk vol in de aanval gaat op een hypocriete partij als D66, die al lang niet meer als ‘democraten’ overkomen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

26 reacties

 1. santiago

  Ik denk dat Ronald van plan is om een nieuwe partij op te richten.

  1. Korporaal Monty

   Is Plasterk een goede zakenman die ons land naar betere tijden zou kunnen leiden zoals jij voor ogen hebt?

 2. meneer cactus

  Wat heeft de waarheid met rechts te maken ? Een klein kind kan beoordelen dat wind en zonne energie onbetrouwbaar is en door zijn pieken en dalen het net zwaar vervuild. Tevens zijn de gevraagde vermogens door vervanging van fossiele brandstoffen niet leverbaar.

  Het is realiteit en als dat een rechtse eigenschap zijn er toch nog mensen met verstand

  1. Deathspank

   Linkse mensen hebben ook verstand, ze zetten het alleen in met andere doeleinde! IPCC is hartstikke links! Macht, geld en corruptie, nee dom zijn ze niet.

 3. Tman

  Ronald Plasterk zit in de verkeerde club,daar is wel wat tegen te doen lijkt me!

 4. RvdBe

  Ipv massaal bomen aan te planten, gaan de groenen volledig voor milieu en landschapvervuilende politieke symbolen als windturbines en zonnepanelen.
  De CO2 uitstoot zal wereldwijd voorlopig alleen maar toenemen, is de realiteit, alleen bomen planten helpt.

  1. Deathspank

   Klimaat beleid mist elke vorm van realiteit. Niet alleen is het klimaat geen enkel probleem, maar zelfs als dat zo is wordt het niet door de mens veroorzaakt en is het niet door mensen op te lossen. Het klimaat wordt gedreven door de zon en niet door CO2. Niet alleen zit er een zeer lage concentratie CO2 in de atmosfeer ook heeft CO2 een laag broeikas effect. Bomen planten is zeker effectiever, maar ja het is erg goedkoop.

   CO2 uitstoot en welvaart hebben een directe correlatie met elkaar. Wat dat betreft zouden we Afrika zoveel mogelijk moeten stimuleren om zo snel mogelijk aan goedkope koolgestookte energie te gaan. De paradox is dat door toenemende welvaart de bevolking zal afnemen, en het ook nog een positieve invloed zal hebben op de netto uitstoot. Afrika zo kunnen betalen met grondstoffen waar het zeer rijk aan is. Als bonus zou de immigratie ook nog afnemen.

  2. Mieremet

   Jij snapt het, 6 miljard mensen snappen het, alleen de grote plunderaars zoals politiek en de banken en links snappen het wel, maar geven er geen drol om.

 5. RvdBe

  Denk trouwens dat Plasterk een soort rechtervleugel van de pvda moet gaan vormen, alles om de stemmen binnen te harken.

 6. JFU

  Zodra hij uit de PvdA stapt en zich aansluit bij een rechtse partij , of zelf een partij begint ,is hij geloofwaardig. Nu gewoon een proefballonnetje om stemmen te vergaren.

  1. meneer cactus

   correct , je ziet het op alle flanken van de leden van het partijkartel gebeuren. Even wat roepen voor de bühne .

 7. Jack Flash

  Juist.Het zal de PVDA weer stemmen opleveren en dan zijn we weer terug bij af.

 8. goedisfout

  PvdA is de partij die z’n achterban totaal heeft laten barsten en daar ook voor afgerekend is. Dat Samsom als activist zijnde de klimaatkerk aanvoerd zal er voor zorgen dat de partij ook in de toekomst klein blijft, de zoveelste mes in rug van de kiezers. De realistische woorden van Plasterk zal dat niet veranderen.

 9. cuoretx

  Tja nu hij uit het nest is kan hij het ook bevuilen nouja het was al smerig de linkse elitaire bende van boven hoei van onderen foei.

 10. Wim Vreeswijk

  Als je beschikt over een beetje gezond verstand plas je direct de andere kant op.

 11. Garland S. tucker

  Als Plasterk het zegt, wordt er tenminste wel geluisterd.

  Mooi dat ie de foutste partij in Nederland tenminste nog even op de hak neemt.

  1. Seneca

   @tucker
   ik lees nergens dat de heer Plasterk de PvdA op de haak neemt of heeft u een
   andere tekst?

 12. merlot

  Petje af voor Plasterk!

  Er zijn op links nog wel enkelingen die nog helder na kunnen denken, maar helaas niet genoeg. De klimaatgekken jagen heel Europa de armoede in.

 13. merlot

  “D66 is een gesloten partij gelijkgestemden die precies weet wat ‘de weg’ is, over Europa (ever closer union), over energie (tegen kernenergie), en die geen behoefte heeft aan andere mensen die roet in het eten gooien. Logisch dat je dan je democratische kroonjuwelen afschaft.”

  RAAK!

  D66 = GL 2.0

  De groene kerk.

 14. Vliegenvanger

  Dram66 is een partij die Nederland om zeep helpt met d’r eigenwijze plannen. Kosten klauwen met geld, maar levert alleen geld op voor installateurs, die lachen zich kapot. En de rest van Nederland valt in armoede. Nederland wil voorop lopen, om het land naar de kloten te helpen. Daar zijn ze goed mee bezig samen met GL, PVDA,CDA en VVD. Heel die klimaat gekte is nu al gedoemd te mislukken, Nederland van het gas. Terwijl in Duitsland subsidie gegeven wordt als men een gasaansluiting neemt. Dat is de EU, geen een land werkt samen, ze rommelen.maar raak. Weg met die klimaat gekkies. Die zijn niet wijs, ga bomen planten i.p.v alle vreemde ideeën doordrammen.

 15. Roughwood

  Ronald heeft tenminste nog een goed werkend stel hersens. Denkt als wetenschapper dus nog na en hangt niet klakkeloos de klimaatdeugreligie aan. Wel een zeldzaamheid, een linkse politicus die niet is gaan lijden aan een acute ecorexia…

 16. Jack Flash

  Nu nog een stevige ruggegraat installeren en uit de partij stappen.

 17. Politiek Profeet

  Wat dit figuur roept als zijnde oud fuif-en-feestminister is totale onzin.
  Linkse retoriek om net even een paar duizend oud.pvda stemmers te lokken.
  Wat uit een links smoelwerk komt stinkt erger dan uit een open riool.

 18. Mezzadra

  Plasterk richt zich in elk geval op de hoe-vraag. Niet de noodzaak de CO2-uitstoot terug te dringen is voor hem aan de orde maar via welke wegen dat efficiënt is te bereiken.

  Dat is het type discussie waar behoefte aan is en waar wauwelaars als Baudet te lui voor zijn.

  1. rujoleki

   Wat een onbenullige opmerking. De enige partijen voor het volk zijn de PVV en het Fvd. De rest zijn gore landverraders die van de islam en de asielparasieten houden.

 19. rujoleki

  Ronald Plasterk is een grote huichelaar. De PvdA bestaat uit huichelaars en wegkijkers. Zij houden van de islam de asielparasieten en de EU. Zij houden niet van het eigen volk. Ze houden van al die slampampers die dagelijks ons land binnenkomen en onze uitkeringen opvreten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.