Sneeuwvlokjes hebben meltdown, BNNVARA maakt transgendergrap en dat MAG HELEMAAL NIET: ‘Transfobie!’

Jawel mensen, niet alleen gemene humorboeven zoals Johan Derksen moeten het ontgelden. Ook het inclusieve BNNVARA moet nu aan de hooivorken geregen worden door een stel trillende safe space-bewoners die het niet leuk vinden dat de linkse omroep ook eens een keer een grapje maakt over transgenders in plaats van Geert Wilders: “doe eens even heel snel normaal en bied je excuus aan aan alle trans mensen die je hiermee te kakken zet!”

Progressieve lui en humor: het blijft altijd een lastige combinatie. Waar in de echte wereld humor een manier is om te relativeren en te ontdekken dat het leven leuker is als je een beetje over jezelf en over elkaar kan lachen, zijn de meest radicale sectoren van de samenleving er nog altijd van overtuigd dat humor een soort satan is. Onder hen niet alleen jihadisten, maar ook SJW-sneeuwvlokken die hun dagen slijten met hashtagcampagnes op Twitter en met overslaande stem gillen dat iedereen een racist, seksist, patriarchy-pipo of een transfoob is.

Dat laatste hebben ze bij BNNVARA geweten ook. De omroep uploadde maandag een schijtlollige sketch over een man in een speelgoedwinkel die het verschil niet zo goed snapt tussen een Transformer en een transgender. Hij biedt daarop z’n excuses aan aan een ex-geliefde, maar of hij/zij nu Dennis of Denise heette, dat weet de verkoper niet meer zo goed.

Vooral heel erg flauw, maar op social justice warrior-Twitter brak de pleuris uit. “Beste @BNNVARA, doe eens even heel snel normaal en bied je excuus aan aan alle trans mensen die je hiermee te kakken zet op NATIONALE tv met deze enorm transfobische sketch ???”, aldus de ‘klunzige‘ theaterschoolstudent  Jules. De 21-jarige “queer” Felix Valentijn Oscar deed ook een duit in het zakje: “enorm smakeloos,” en “echt behoorlijk ranzig.” Ene Annika gooit er wat krachttermen in: “Wat de FUCK ik maak me hierom echt woedend wtf,” welke door een dinnetje direct worden bevestigd: “I feel u.”

En zo gaan de aanstellerige humor-is-kwetsendreacties maar door. Jongens, als deze slag mensen uit deze generatie ooit aan de knoppen mag zitten in dit land zijn we allemaal ten dode opgeschreven. Ze kunnen nog niet tegen het luchtigste zuchtje wind, of ze staan alweer onder moeders rok te huilen dat buiten de grote gemene rechtse tornado’s aan het rondrazen zijn. Grow up!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. spelende vrouw

  tja humor bij de extremisten ? het slopen van anderen hun prive spullen vinden linkse anarchisten humor. Of rechtzaken aanspannen voor de meest krankzinnige dingen vinden linkse extremisten humor. Maar echte humor zal je niet vinden in die linkse kampen of mag je het weglachen van de maatschappelijke problemen ook onder humor scharen ?

 2. Original NL

  Och die tere linkse zieltjes…niets anders te doen dan in het ondergoed van een ander geslacht rond te flaneren, en beweren dat dit “normaal” is.
  P*do mezza zag dat het goed was.

 3. Jack Flash

  Des te meer reden om links in de zeik te nemen.Hi hi.

 4. claus

  Ach,als je een standaard heterose*sueel bent heb je totaal geen problemen met se*s.
  Kontneukers en multi zuigers en likkers moeten het maar zelf oplossen!
  Het zal me een zorg zijn!

 5. Dik

  Prachtige grap, van humor en satire blijf je met je deugklauwen af. O wacht, over Mohammed worden ook geen grappen gemaakt, behalve dat hij met een minderjarig grietje naar bed ging, maar dat was dan ook geen grap.

  1. Siemien

   Maar dat is koran op de molen van gasten die se* met kinderen aandoenlijk vinden..

 6. Pronounce

  Tja, dit soort types roepen de ene dag in linkse samenzang dat we allemaal gelijk zijn, geen onderscheid op basis van geslacht enz… om vervolgens doodleuk de zegeningen van diversiteit te vieren. Helaas: you can’t have your cake and eat it too. Als je wil dat transgenders ‘gelijk’ zijn, dan zul je ook moeten accepteren dat er ook over hen soms grapjes worden gemaakt. Dat is namelijk échte gelijkheid: geen extra nadelen, maar óók geen extra voordelen zoals vrijgesteld worden van humor of kritiek. Wil je dan niet? Dan ook geen grapjes meer over blanke mannen, heteroseksuelen, mensen die rechts stemmen enzovoort. Kiest u maar!

 7. Siemien

  Goeie grap, men is tegenwoordig nogal snel op die lange teentjes getrapt in Nederland, het gaat zo “goed” in het volgevreten Nederland dat iedereen zich maar “gekwetst” voelt…

 8. Siemien

  Dit is de nieuwe generatie die geen moer kan hebben..

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.