‘Spijker op z’n kop’ aldus Erik van Muiswinkel: ‘Fascisten marcheren hart van onze democratie binnen!’

Ja hoor, het Derde Rijk is weer eens aan het uitbreken in Nederland. Althans, als we de extreemlinkse minderbroeders Erik van Muiswinkel en Peter Breedveld moeten geloven. De één schreef een extreemlinkse ‘Troonrede’ waarin de politie wordt verweten oerracistisch te zijn en “fascisten” de Nederlandse democratie overnemen, en de ander slaat als een halvezool te klappen dat het de “spijker op z’n kop” is. Zucht.

muiswtweetsep2019

Over de nieuwste tweet van de gedegradeerde cabaretier Erik van Muiswinkel valt een hoop te zeggen. Ten eerste dat duidelijk is dat de man van techniek geen kaas heeft gegeten: de website die hij probeer de te bezoeken is niet ‘onveilig’ vanwege het taalgebruik, maar omdat het een amateuristisch prutsplekje is van een knutselende beunhaas. Die te stom is om te begrijpen dat je SSL moet aanslingeren om de privacy van je bezoekers gewoon op een fatsoenlijke manier te garanderen.

En die freewheelende prutser? Dat is natuurlijk Peter Breedveld, oftewel Frontaal Naakt. En hij heeft weer eens een enorm kortzichtig weg-met-Nederlandtekstje geschreven. De stukjesbakker vindt dat onze democratie onder de voeten wordt gelopen door fascisten (zonder te zeggen wie die hedendaagse Mussolini-aanhangers dan zouden zijn, over “laf” gesproken…), en dat de politie eigenlijk een racistische brigade “Marokkanenverdelgers” is. En dat moet dan doorgaan voor een ‘Troonrede‘:

“Als goedmakertje voor de afschaffing van de geestelijke gezondheidszorg wordt de politie, ook wel ‘Marokkanenverdelgers’ genoemd, straks uitgerust met een taser.

Intussen marcheren de fascisten zo het hart van onze democratie binnen, de rode loper voor ze uitgerold.”

Ik zou zeggen, Peter, zorg er eerst maar eens voor dat digitale inbrekers niet zo het hart van je blogje kunnen binnenmarcheren, met je beveilingsontwijkende haatbroedplaats. En wie weet. Naar eigen zeggen is je vriendje Erik namelijk al een keertje gehackt… Lol!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Jumping

  Laat zo’n Winkelmuis toch gewoon zijn ding doen.

  Voor je het weet maakt hij er zelf een eind aan.

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  Muiswinkel is geniaal! Ik vind hem fantastisch en alles wat hij zegt is doordacht

  1. Vit

   Hi Hi die Anne.

  2. Zozo

   Dus, ik maak uit je uitspraak op dat je zegt: ik ben een even grote debiel als van muiswinkel

  3. Piet Patat

   Ach soppende Annie toch. Lees even dit stukje van Zineb El Razoui, een dappere Marokkaanse vrouw die afstand nam van de islam en de misstanden er van regelmatig in haar verslaggeving belicht ; Volgens de auteur is islamisme gewoon fascisme dat in ongeveer niets verschilt van het fascisme van extreemrechts. Tot nu is het wel meer succesvol gebleken, immers “het islamitisch fascisme is geslaagd in wat alle andere vormen van fascisme niet lukte: respectabiliteit krijgen in de ogen van de eigen vijanden bij extreemlinks, intellectuelen, antiracisten, politici en zelfs feministen”. Deze groepen noemt zij ‘de Franse collaborateurs’. Elk van die groepen blijkt bereid te zijn om de islam te behagen, en daarbij zichzelf, de eigen identiteit alsook hun belangrijkste strijdpunten te verloochenen. De auteur bestempelt hen als ‘nuttige idioten’. Het is mede door hun steun en hulp dat fenomenen als de hoofddoek en de boerkini plots kunnen uitgroeien tot schijnbaar onoverbrugbare maatschappelijke splijtzwammen en verregaande polarisering. Deze nuttige idioten begrijpen niet dat ze gewoon instrumenteel zijn in het verspreiden van het islamitisch fascisme dat zich steeds verder uitbreidt.
   Meneertje van Muiswinkel heeft dus in feite gelijk te zeggen dat de fascisten onze democratie binnen marcheren, ze zijn immers en masse afkomstig uit zijn eigen knuffelgroep.

 3. EU kok

  FrontaalNaakt, dat las ik vroeger altijd op het toilet, u weet wel, bladzijdes met een touwtje bij elkaar.

  1. Zozo

   Hallo, wel bij de les blijven, het gaat niet over str*nt. Oh sorry, het gaat wel over str*nt. Van muiswinkel is een stuk str*nt. Trotzdem een debiele uitspraak.

 4. Decca

  Landverrader.

 5. meneer cactus

  Verlost van nazi Duitsland en ingenomen door het salon socialisme bedoeld ie.

 6. RvdBe

  Muiswinkel zit gewoon een beetje te prikken en de zaak op te naaien, mag ie doen.
  Aan deze lafaard die geen zwarte piet meer durft te spelen geen aandacht geven.

 7. Dik

  De grootste fascist is Von Mauswinkel zelve.

  1. Klaassie

   @dik je vergeet er nog 1tje…onze huistarrel nu onder mezzadra en Ruth en ass en heinz Julian eucock(de hamburgerflipper).

   1. Dik

    @Klaas: Inderdaad, die kan niet aan de aandacht zijn ontgaan.

 8. Jantje

  De zorg voor psychiatrische patiënten is wel achteruit gegaan.
  Vroeger werden mensen als Muiswinkel en Breedveld keurig in een wit bloesje afgevoerd naar een grote villa in op de Veluwe.

  1. Lampje

   Nee grapjurk, op de Veluwe hebben we die instellingen niet, maar er zijn er al 3 in Noord-Holland. Waarschijnlijk wonen in Amsterdam de meeste gekken.

 9. JFU

  Klopt helemaal…links fascisme is alom vertegenwoordigd…en hij maakt daar deel van uit.

 10. Joop Klepzeikert

  Best zielig eigenlijk dat zulke niet meer gedwongen opgenomen en behandeld mogen worden, met dank aan de totaal gestoorde linkse politici van de afgelopen decennia.
  Het leven zal binnenkort heel erg moeilijk voor ze worden.
  Steeds meer mensen MET werkende hersenen emigreren, waardoor er binnenkort alleen nog linkse gekken en allochtuig in Nederland leeft. Dan is er dus niemand meer die voor hun oetkeringen en soepsidies werkt en raakt zelfs het geld van de linkse elite heel snel op.
  Zelf kunnen ze niets wat productief is, waardoor de economie heel snel leeg zal lopen.

  1. EU kok

   Gelukkig kunnen we het lopende band volk a la Joop makkelijk vervangen door Polen.
   Goedkoper, klagen niet, werken harder.
   Dat maar velen het voorbeeld van dhr Klepplasser mogen volgen.
   Opgeruimd staat netjes

   1. Joop Klepzeikert

    Zeg werkloze cock, he lult weer vreselijk uit je werkschuwe linkse nek.
    Geen productiever volk dan Nederlanders.
    Er is al lang en breed bewezen dat Polen ruim 30% minder productief zijn dan Nederlanders. Die dienen dus ook 30% minder betaald te krijgen, anders zijn ze niet rendabel voor een bedrijf.
    Een lopende band medewerker heeft helaas niet de mogelijkheid uit Nederland te emigreren. Buiten Nederland worden geen laaggeschoolde mensen binnengelaten. Die hebben andere landen al genoeg van zichzelf.
    Dat is ook waarom jij nooit meer uit Nederland weg zult kunnen. Alleen Nederland blijft parasieten zoals jij maar voeren.

    1. Bosche draak

     En die kan eu kut in z’n broodje steken. +1 Joop!

    2. EU kok

     Inderdaad heer Klepplasser.
     Ik ben inderdaad een uitkeringsgerechtigde werkloze, maar wel 6mnd per jaar genietend van de Spaanse zon.
     Tot voor kort levend van uw looninhoudingen, maar helaas bent u geen onderdeel meer van de Nederlandse economie.

     1. Dik

      70+ Cock, met ‘ck’

 11. Maurits Dekker

  Inderdaad, de fascisten marcheren ons land binnen.
  En aan het hoofd loopt Erich von Mauswinkel.

 12. Lampje

  Het is er al één gelukt, de extreemlinkse Erik van Muiswinkel.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.