Sylvana’s BIJ1 springt in de bres voor antisemieten en serie-vreemdganger: “Talentvolle politieke leiders!”

Onze Heer heeft vreemde kostgangers, zo zeggen christenen wel eens plechtig. Maar wie er nog vreemdere kostgangers heeft? Sylvana’s partij BIJ1. Een stel antisemitische baggerverspreiders wordt door deze Amsterdamse SJW-partij zomaar gebombardeerd tot een troep talentvolle politieke leiders. Het zou hilarisch zijn als het niet zo triest was.

Jongens, allemaal weer even lachen met tante Sylvana :

sylvana squad

Volgende week dinsdag dus leuk een filmpje kijken met Sylvana, en dan wat gezwam aanhoren. Leuk hoor. Daar gaat het verder allemaal niet om, maar wel om de wijze waarop de partij van de Amsterdamse politica de Amerikaanse radicale Democraten van “the Squad” typeert. Twee van deze parlementariërs uit de VS, Ilhan Omar en Rashida Tlaib, zijn namelijk uitgesproken antisemitisch. Ze haten allebei Israël en willen het land economisch kapot maken. Tlaib was onlangs zelfs bereid een laatste bezoek aan haar stervende grootmoeder af te zeggen, want ze stond erop dat ze ook Israël zou vernederen tijdens de trip.

Ilhan Omar heeft zich al tig keer antisemitisch uitgelaten op Twitter, steunt BDS en is lid van de Moslimbroederschap. Oh, en neemt het niet zo nauw met echtelijke trouw. Zelfs haar man komt daar nu achter, en zet de Somalische moslima uit Minnesota nu aan de kant.

Los van dat alles is het ook hilarisch wat de Sylvana-club beweert over Knock down the House. Want wie de documentaire daadwerkelijk heeft gezien, weet: het gáát helemaal niet over de Squad. Sterker nog: die benaming voor de club van o.a. Tlaib en Omar bestond nog helemaal niet ten tijde van het filmen van deze Netflix-special. De televisieshow gaat over verschillende radicale Democraten die voorverkiezingen willen winnen om in het Huis van Afgevaardigden te komen. Drie van de vier ‘Squad’-leden komen hier überhaupt niet in voor.

Een dubbele faal dus voor BIJ1. Maar hé: wat verwacht je dan ook van deze feitvrije Sylvana-groepering? Ik zeg: slechts twee keer de mist in binnen één Facebook-bericht? Dat is voor hen nog binnen de foutmarge!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik heb een diepe bewondering voor deze vrouw

  1. meneer cactus

   ik word altijd stront misselijk van een foto van deze discriminerende racistische zwarte pleeborstel.

  2. Zozo

   Hoe diep ga je soepkip. Jonge, jonge, wat een debiele uitspraak, moet wederom weer hartelijk lachen, wat ben je toch een soepkip of
   ben je een soephaan

   1. Confucius

    Soepkip, soephaan ……… ik denk soeplao, geen aandacht aanbesteden dus Zozo.

  3. Punt50

   Dat zegt heel veel over u.. Helaas niet veel goeds.

  4. Siemien

   “Ik heb een diepe bewondering voor deze vrouw”

   Jij moet je islamitische moffensmoel houden

  5. Marija

   Gedver, dan ben je echt een zielepoot.

  6. Decca

   Ga terug in het badhok en ga je benen maar weer scheren tussen de vette haren groeit aardappelschimmel. Ga heen en zondig niet meer.

 2. EU kok

  Gelukkig, een Sylvana artikel.
  Het internet kan gesloten worden.

 3. tonna

  Het is voor mij onbegrijpelijk dat dit tweeslachtig wezen nog geen euthanasie heeft gepleegd!

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Stoere taal. Doe het maar voor hoe het moet zou ik zeggen 🙂

   1. tonna

    @sopje:
    Dat is geen stoere taal,maar pure empathie en medeleven voor haar geestelijk lijden!
    Het is onbegrijpelijk nogmaals!

 4. merlot

  Interessant artikel van Gideon Querido van Frank in VN:

  “Ik heb mijzelf altijd als links gezien, juist omdat ik een Jood ben. Want onze geschiedenis is ook onze kracht. Van Civil Rights Movement tot anti-apartheidsbeweging en LHBT-strijd: veel kopstukken van historische emancipatiebewegingen waren Joods. Dat was in tijden waarin solidariteit niet vanzelfsprekend was en woorden als intersectionaliteit nog lang niet waren uitgevonden. Dat links nu weigert voor ons op te komen, voelt als verraad. De revolutie vreet haar eigen kinderen op.”

  Ik ben het zeker niet met alles eens wat hij schrijft maar wel met bovenstaande laatste twee regels.

  In het kort is dit verraad van links als volgt te verklaren: Joden worden gezien als “wit” en de oikofoben kiezen (conform de wetten van Chroughs) massaal de kant van niet-wit.

  En de haatbaarden en de racisten van BIJ1?

  Die lachen zich drie slagen in de rondte.

 5. C.A.Barstow

  Waarom dit soort hersenloze wezens niet tot levenslange eenzame opsluiting worden veroordeeld, zonder recht op pardon of vervroegde vrijlating, is mij een raadsel.

 6. Blokkeer-Fries

  In het Cirque du Freak is iedereen een “talent”. Hoe meer afwijkingen, hoe meer “talent” is het adagium. De gender neutrale zetbaas van het circus geeft het voorbeeld (voorbeeld is natuurlijk een “racistisch” woord. FOEI!). Zoveel “talent”, zoveel wijsbegeerte, wat een geniale denktank. Eindelijk zal de wereld gered worden. Onbegrijpelijk dat alleen de messias Greta, die CO2 kan zien, zoveel aandacht krijgt, terwijl wij in vrijstaat en extreem links, communistisch Islamsterdam, over de allergrootste “talenten” ter wereld beschikken! G7, VN, IMF, EU etc, etc, boekingen kunt u doen via de website van www .cirquedufreak.amsterdam/thecenteroftheunivers/bij1/maaralleenvoorechtetalenten/

  youtu.be/Fz9jGhCXCEE

 7. Jynx

  Niet lang geleden had ze een relatie met een van onze joodse medemensen
  die heeft er snel en einde aangemaakt omdat ze alleen maar op geld uit was.
  Dat mens heeft geen ruggegraat

 8. Nye

  Wie ziet SS als LEIDERS voor de toekomst? Volgens de tweet zijn er dus meerdere Sylvana’s of SS heeft een gespleten persoonlijkheid.
  In elk geval is het dieptriest dat Bij1 maar blijft hameren op het onrecht dat de slaven is aangedaan maar dat de veel recentere WOII geen indruk op de partij heeft gemaakt. In WOII moesten alle Joden vernietigd worden. Er moest een volk volledig worden uitgeroeid. Waarom horen we mevrouw Simons hier niet over. Zij kriebelt liever met wat veren in de anussen van radicale moslims die overal in de wereld erop los moorden. Zij doet dat voor electoraal gewin. Zo zit het met de visie van SS waar het mensenrechten betreft.

 9. goedisfout

  Tim’s obsessie, maaaaaar het is vandaag mooi weer.

 10. Veteraan

  Men snapt toch wel dat hier niet echt een mening achter zit bij Umfufu.
  Ze roept elke week wat zodat het gehoord wordt en zij dus publiciteit krijgt.
  Anders moet ze de politiek uit en zijn er geen kansen voor iets leuks daarna.
  En aangezien ze het DNA niet heeft om echt te gaan werken moet je wat hé.

 11. Jack Flash

  Ik wens al wat langer dat er geen aandacht aan dat leip mens besteed wordt.Waarom Tim dat doet is mij een raadsel.

 12. Cycle25

  De nazi’s zijn weer back…

 13. Agios

  DDS heeft een bericht gemist. Daarom maar hier… Ruanda neemt vluchtelingen uit Libië op. Kijk, dat is nieuws. Opvang voor de arme stakkers die nu niet hoeven te dobberen. Wat zullen de goedmensen blij zijn…

 14. Kristalix

  Je hebt dan wel over een randdebiel die Sylvana Simons heet, en veel dommer is dan ze zwart denkt te zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.