Thierry Baudet: ‘Realiteit van open grenzen: onze vrouwen zijn vogelvrij. Alle gevestigde partijen hebben schuld!’

Thierry Baudet reageert verbolgen naar aanleiding van het relaas van de 24-jarige Kim Boon, die vandaag in het NRC Handelsblad aangeeft hoe erg het gesteld is met de seksuele intimidatie op straat. De FVD-voorman weet wel wie er schuld hebben aan deze “verschrikkelijke realiteit”: “Alle gevestigde partijen!”

Hoe het is als je als jonge vrouw tegenwoordig alleen over straat loopt in een grote stad? Nou, niet zo’n pretje. Dat is althans de boodschap van Kim Boon, die in het NRC Handelsblad aangeeft hoe je je bijna letterlijk een weg moet banen door de seksuele intimidatie op straat. Een triest, maar waar verhaal:

“‘Hé, lekker ding, wat zie je er leuk uit!” (…) „Waarom zeg je niets?” „Wat moet ik tegen je zeggen, dan?” „Kankerhoer, kankerslet, dan zeg je toch niets!”

De meeste vrouwen hebben ermee te maken, blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit van twee jaar geleden onder vrouwen tussen de 18 en 45 jaar. 84 procent van die vrouwen kreeg in een jaar tijd ten minste een keer te maken met een vorm van seksuele straatintimidatie (sissen, naroepen, beledigen, om seks vragen, achternalopen, in het nauw drijven). Ongeveer de helft had er echt last van.”

Het enige dat je er tegen kan doen? “Stevig doorlopen, oogcontact vermijden.” De oren van FVD-voorman Thierry Baudet stonden te klapperen toen hij dit hoorde. De complete teloorgang van manieren op straat, en de politiek doet alsof er niets aan de hand is. Dat kan toch niet, aldus het Kamerlid. En dat terwijl er zoveel politici schuld dragen aan die zeer vrouwonvriendelijke situatie op straat:

“Moedige ⁦ Kim Boon over de verschrikkelijke realiteit van open grenzen en massale immigratie: onze vrouwen zijn vogelvrij. Kunnen in veel gevallen niet meer veilig over straat. Alle gevestigde partijen hebben schuld. Daarom nu: FVD!”

Helaas voor Thierry en Kim zijn de eerstvolgende Tweede Kamerverkiezingen pas in 2021. Voorlopig zijn we voor de veiligheid op straat dus nog even overgeleverd aan de zogeheten gevestigde partijen…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

113 reacties

 1. Mezzadra

  Baudet weet het onderwerp weer naar ‘open grenzen en massale immigratie’ te buigen, alsof dit probleem (want dat is het wel) alleen door allochtonen wordt veroorzaakt.

  1. Baron von Munchhausen

   Mezzadra

   Hé Allochtoon,…..alléén door Allochtonen

  2. Dik

   De aandoenlijke heeft zijn digitale scheetje weer gelaten.

  3. Mycase

   Het Rode lapje doet weer wonderen voor deze zielenpoot hahaha triest figuur ben je toch ook .

   1. Nep

    Mycase Ga jij maar naar je vrouw achter de aanrecht. Hoe heette ze ook alweer? Fatima of zo iets?

 2. Watcher

  “De oren van FVD-voorman Thierry Baudet stonden te klapperen toen hij dit hoorde. ”

  Je gelooft je oren niet.
  Wat een flapdrol…

  1. Vliegenvanger

   Jouw oren flapperen niet, jij bent een linkse wegkijkende drol.

  2. Bosche draak

   Wat ben je toch weer stumperig bezig, je laatste oortje versnoept?
   Verder is het ook niet handig om je oren zo te laten hangen naar je eigen debiliteit.
   Knoop maar in je oren dat een leeglopende gootsteen nog beter aan te horen is dan jouw zwakzinnig gezemel…

 3. Jack Flash

  ik hoor dit inderdaad van meer vrouwen.Gevolg van guurlinks beleid.

  1. EU kok

   De tastende handjes kwamen zeker ook van links?

   1. ZiggyStardust

    Ja, o.a. Neem bijvoorbeeld Francisco van Jole, beter bekend als de witte onderbroek van Joop.

    1. EU kok

     Helaas, Heer Bowie, Jole is rechthandig.
     Over Roos twijfel ik nog.

     1. ZiggyStardust

      Nou, dan neem ik die stagiaire aanrandende Gren Linkser maar als voorbeeld, die na zijn actie een baantje bij de gemeente in Den Haag kreeg. Nou goed?

   2. meneer cactus

    In Duitsland massaal , elke feestdag , zoals jaarwisseling , bierfeesten enz. Die ex kapiteins van de rubberbootjes hebben heel veel moeite met onbedekt vrouwenvlees. Overigens jongetjes mogen ook ze zijn niet kieskeurig wat dat betreft

    1. ZiggyStardust

     Ja idd, die kleine dansende jongetjes verkleed als meisjes in Afghanistan, baga bazhi noemen ze het daar meen ik.

 4. Beukman

  Ik moet zeggen dat de zorg om “onze vrouwen” een beetje vreemd klinkt uit de mond van een man die versiercoaches inhuurt op zijn partijcongressen.

  1. Siemien

   Het is schandalig dat Beukhol en vrindjes dit prima vinden..

   1. Siemien

    Beuklhol en vrindjes wensen het Keulensyndroom in Nederland

   2. Beukman

    Vanaf deze plek wil ik graag alle Nederlandse vrouwen waarschuwen voor FvD, de Vrijgezellenclub van Thierry Baudet. Door versiercoaches van Forum volgepompt met mannelijke hormonen gaan zij bloedgeil en overmoedig de weg op.
    Blijf binnen dames, de dagen rond de congressen van nepledenpartij FvD.

    1. Mezzadra

     Beukman, Baudet heeft ons uitgelegd dat vrouwen heimelijk graag vernederd en onderworpen wensen te worden door echte mannen.

     Je waarschuwing is dus nogal paternalistisch en ook niet leuk voor de vitale FvD-bokito’s.

     🙂

     1. toetssteen

      @M
      U babbelt over een boek!!!! Straks wilt u alle fictieschrijvers veroordelen. Of bestaan boskabouters, aardmannetjes, elfjes enz. echt?

     2. Beukman

      Nee @Steen, Baudet heeft zulks ook geventileerd in een interview als zijnde zijn eigen mening. Hij zei er nog zoiets bij als “Als ze niet meteen wil, moet je gewoon nog een even aandringen.”
      Beter binnenblijven dus, dames!

     3. merlot

      @Beukman, zijn analyse was veel breder en in mijn optiek. Het artikel is te vinden op T.P.O.

      Citaat: “Maar feit is dat schroom en verlegenheid bij mannen de jonge vrouw vervullen van weerzin. Nog voor ze achttien zijn krijgen de meeste jongens het deksel dus keihard op hun neus. Het briefje waarop ‘ik hou van je’ staat zal voor hun ogen worden verscheurd, terwijl het meisje lachend achterop de scooter van een ruwe kerel stapt: een nozem die haar niet bewondert maar juist kleineert. Die haar niet veel later waarschijnlijk zal dumpen, waarover het meisje dan hete tranen kan huilen met haar vriendinnen, die haar zullen zeggen ‘dat ze zichzelf niets moet verwijten’.”

      Dit is uit het leven gegrepen. Ik heb zelf ervaren hoe wreed jonge vrouwen kunnen zijn.

      Die versiercoach is heel succesvol en begrijpt beter hoe (veel) vrouwen in elkaar zitten dan de meeste mannen. Ik lees het niet als een misogyn stuk maar als een analyse van de vrouwelijke psyche.

      Voor de volledigheid: als een vrouw nee zegt moet een man dat respecteren.

     4. Mezzadra

      De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sekspartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.

     5. Mezzadra

      Merlot citeert selectief en dus leugenachtig uit het artikel. Even verderop zegt Baudet: “De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sekspartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.”

      Dit lijkt me heel erg duidelijk.

     6. merlot

      “Merlot citeert selectief en dus leugenachtig uit het artikel.”

      Nee, ik geef aan dat het artikel breder is dan wat jij nu citeert cq wat Beukman erover zei. Wie is hier nu leugenachtig?

     7. Mezzadra

      Het bewijst, merlot, dat de stelling van Beukman (“Als ze niet meteen wil, moet je gewoon nog een even aandringen”) feitelijk klopt. Jouw poging dat akelige feit te weerleggen dan wel te bagatelliseren door te wijzen op het feit dat hij er ook nog breder omheen filosofeerde, terwijl je deze kernzin nadrukkelijk verzweeg snijdt dus geen hout. Om het zacht uit te drukken.

     8. Beukman

      @merlot
      Ik doel op een paar andere uitspraken. O.a. in DWDD:

      Als een vrouw “nee” zegt moet je niet denken “O, ze wil het niet”, dan moet je zeggen: “Schatje, we gaan nog even wat drinken.” Gewoon nog even aandringen.’

      Ik vind het aan de ranzige kant. Die sismannen op straat denken waarschijnlijk ook: ” Als ik maar lang genoeg aandring, zegt zo’n meid vroeg of laat wel ja.” Baudet is een bron van inspiratie voor hen.

     9. Peter Oudshoorn

      Beukman denkt dat een vrouw ‘versieren’ hetzelfde is als het sissend naroepen door mocro’s met termen als kankerho*r en -slet.

      Zowel in het dierenrijk als bij mensen probeert het mannetje het vrouwtje te imponeren en in te palmen met avances en baltsmanoeuvres. Enig aandringen hoort daarbij.

      Maar doorgefeminiseerde watjes als Beukman weten dat niet meer.

     10. Beukman

      Overigens, laten we mekaar geen mietjes noemen, want overal waar mannen zijn worden vrouwen aangerand. In steden als Tokyo, Mexico City en Bombay bestaan er zelfs metro’s met aparte vrouwencompartimenten. Waarvoor dan? Omdat mannen hun poten niet kunnen thuishouden. Die aparte metrostellen zijn dus bedoeld om vrouwen te beschermen tegen mannen. Helaas.

     11. merlot

      @ Beukman: de meeste vrouwen laten zich niet zomaar versieren. Het nee is vaak “playing hard to get”. Kijken of de man voldoende interesse in haar heeft.

      Ik denk dat Baudet, toch een bijzonder knappe man, veel vrouwen heeft versierd en dat hij echt wel weet waar hij over praat en het zeker niet nodig heeft om zich op te dringen.

      Ik ben ook weer eens met wat Peter hierboven schreef.

      Zelf ben ik nooit een versierder geweest, het lag me niet en aandringen zit al helemaal niet in m’n aard. Nee is voor mij nee.

     12. Beukman

      Geheel mee eens @Peter, een klein beetje aandringen hoort bij het spel. De man moet echter wel de zelfbeheersing op kunnen brengen om “nee” te verstaan.

      Mocht de vrouw in haar nee volharden, dan weet gelukkig Baudets versiercoach raad. Die kent nog een paar psycholigische trucjes om zo’n vrouw alsnog om te kletsen. De man kan daarna weer een kerfje op zijn l*l zetten, terwijl de vrouw met een kater achterblijft.

     13. meneer cactus

      omdat het overal gebeurd zegt bekman kom maar binnen en leef je uit.

      Loop jij los rond bekman of heb je een enkelband ?

     14. merlot

      “Die aparte metrostellen zijn dus bedoeld om vrouwen te beschermen tegen mannen. Helaas.”

      Gelukkig is dat in het westen niet nodig.

      Hoewel, bij voortgaande islamisering misschien in de toekomst wel.

     15. merlot

      “De man moet echter wel de zelfbeheersing op kunnen brengen om “nee” te verstaan.”

      Uiteraard. Ik denk dat Baudet het daar ook mee eens is.

      Eén van de zwakke punten van Baudet is dat hij zich vaak ongelukkig uitdrukt. En z’n tegenstanders staan dan in rotten van drie klaar om hem neer te sabelen. Als hij dit niet snel afleert gaat FvD naar de haaien.

     16. Bender

      Beukman bekritiseert Baudet om zijn behandeling van vrouwen en tegelijkertijd beschermt die droplul constant moslims, moeten we die zakkenwasser nu echt serieus nemen in deze, ik dacht het niet…..

     17. merlot

      Goed punt, Bender.

      De meest vrouwonvriendelijke religie is nog steeds de islam en dat is dagelijks te merken.

      De linkse Pavlov-reactie om dat met de mantel der liefde te bedekken middels een regen van jij-bakken is pathetisch en totaal ongeloofwaardig.

     18. Beukman

      Ik heb wat minder vertrouwen in het vermogen van de man om zelfbeheersing op te brengen, @merlot.

      Verder is het bekend dat jonge vrouwen op concerten en festivals massaal te maken krijgen met de grijpgrage handjes van geile mannen, en er ook veel vrouwen worden verkracht.

      In Leipig is er inmiddels weer een trein met gescheiden treinstellen.
      De mannen die in Mexico City hun poten niet kunnen thuishouden, zijn roomskatholiek.

      Het beeld dat ik zelf als twintiger kreeg door verhalen van vriendinnen was ook weinig rooskleurig: vrijwel allemaal waren ze wel eens aangerand of zelfs verkracht.
      En eerlijk is eerlijk: Ik heb me zelf als jongvolwassene ook beslist niet altijd helemaal netjes gedragen, met name als er alcohol in het spel was.

      Mannen zijn mannen, @merlot. Zoals B. Brecht begreep dit toen hij schreef:

      Ven der putz shteht, ligt der sechel in drerd.

     19. meneer cactus

      bekman , je mag toch niet liegen van je moeder of heb je geen enkele opvoeding genoten

      QUOTE Verder is het bekend dat jonge vrouwen op concerten en festivals massaal te maken krijgen met de grijpgrage handjes van geile mannen, en er ook veel vrouwen worden verkracht. END

      Waar haal je die onzin vandaan. probeer deze zoekwoorden eens mafklapper ” frauen vergewaltigung islam ”

      groepsverkrachtigen door gelukszoekers zijn aan de orde van de dag

     20. Beukman

      @mer loot:
      Eén van de zwakke punten van Baudet is dat hij zich vaak ongelukkig uitdrukt.

      Dat is beslist waar. Ik zal hem in ieder geval niet pakken op wat hij zijn romanpersonages laat zeggen.
      Maar ook buiten die romans vind ik het allemaal niet bijster fris. Het inzetten van versiercoaches voor zijn partij van bronstige vrijgezellen vond ik echt over het randje. Hoe zou het toch komen dat er bijna twee keer zo weinig vrouwen als mannen op FvD stemmen?

     21. meneer cactus

      en bekman leutert weer uit zijn nek

      QUOTE Hoe zou het toch komen dat er bijna twee keer zo weinig vrouwen als mannen op FvD stemmen? END

     22. Beukman

      Waar haal je die onzin vandaan.

      Jij snapt het niet he vetplant. Als je sterker wil staan met je argumenten, moet je ook op zoek gaan naar argumenten die het jouwe juist ontkrachten. Anders ga je je blind staren, verkoker je in je denken.

      Overigens ontken ik helemaal niet dat moslims hun poten niet kunnen thuishouden. Ik wijs er slechts op dat alle mannen daar een handje van hebben. Met jou als uitzondering, uiteraard.

     23. Beukman

      De vetplant tarrelt door:
      QUOTE Hoe zou het toch komen dat er bijna twee keer zo weinig vrouwen als mannen op FvD stemmen? END

      Ik kan het ook niet helpen, stekel. Bij de recente verzeikingen voor PS was het 36 om 64 procent.

     24. Mezzadra

      Drukte Baudet zich ongelukkig uit toen hij schreef: “De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sekspartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.”?

      Ik geloof er niks van. Hij schreef het na rustig nadenken op in een artikel en, gelet op andere teksten over hetzelfde onderwerp, drukte hij precies uit wat hij vindt.

     25. meneer cactus

      volgens mij stem je volledig anoniem bekman. je subjectieve benadering is weer bewonderswaardig

     26. Ron

      @ beukman.
      quote van beuk. Ik wijs er slechts op dat alle mannen daar een handje van hebben quote/

      Ik had je al gezegd dat je jezelf buitenspel had gezet. Maar iedere man jouw eigen gebreken framen is wel het laagste wat je kan doen. Jouw gedrag is niet de maatstaf en niet normaal, onthoud dat en zoek hulp.

      Ik héb nog nooit een vrouw ongewenst onzedelijk betast, kwestie van opvoeding en noem het zelfbeheersing voor mijn part maar wel 2 kwaliteiten die jouw geliefde moslims en jij dus zoals nu blijkt niet hebben

     27. meneer cactus

      deze moet je nogmaals in de spiegel afdraaien bekman

      quote Als je sterker wil staan met je argumenten, moet je ook op zoek gaan naar argumenten die het jouwe juist ontkrachten. end

      kom je nog met bronnen over de verkrachtingen op festivals of was het gewoon weer verbale linkse diarree

     28. merlot

      “Overigens ontken ik helemaal niet dat moslims hun poten niet kunnen thuishouden. Ik wijs er slechts op dat alle mannen daar een handje van hebben. ”

      Alle? Ik niet in ieder geval.

      Om een lang verhaal kort te maken: je komt met een jij-bak. Het gaat hier om culturele verschillen. De westerse cultuur is de meest vrouwvriendelijke, de islamitische cultuur het meest vrouwonvriendelijk. Daartussen zitten onder andere de latino’s die met moslims gemeen hebben dat hun cultuur erg patriarchaal is.

      Je gaat er prat op genuanceerd te zijn maar op dit vlak ben je dat beslist niet. Je gooit alle mannen op één hoop.

     29. meneer cactus

      inhoudelijk niets te melden over je misbruik van de cijfers in de link bekman ? walgelijk sujet

    2. Bosche draak

     De Nederlandse vrouwen hebben geen raad nodig van een stokend kruipdier als jij.
     De nederlandse vrouwen zijn echt niwt op hun mondje gevallen en kunnen zo’n hitsig kuttekopje makkelijk op z’n nummer zetten.

     Maarja dan benne de mennekes op hun geschilde pikkies getrapt en begint het gezeik weer…

    3. merlot

     Ook wegkijker Beukman probeert uit alle macht de aandacht van het probleem dat werd aangekaart af te leiden.

     Ik las vandaag dit, de 10 fases.

     1) Negeren
     2) Ontkennen
     3) Verdoezelen
     4) Downplayen
     5) Kwalificeren als racisme
     6) Geschrokken reacties
     7) Kamervragen
     8) Verschuilen achter VN/EU
     9) Verkondigen maatregelen
     10) Maatregelen zonder handhaving

     De PvdA gaat zetels winnen. Iets voor jou? Je past er prima tussen.

     1. Hermann

      Bolkestein zegt hetzelfde, toeval ?

     2. Ron

      Hermann.
      Hij zei al dat hij het ergens gelezen had.

    4. Beukman

     @merlot schrijft:
     Alle? Ik niet in ieder geval.

     Je hebt gelijk; ik chargeerde wel erg zwaar.
     Mijn punt is dat vrouwen niet alleen in de islamitische cultuur en Latijns-Amerikaanse landen op hun hoede moeten zijn, maar ook in de westerse, inclusief de VS.
     Zo lees ik hier:
     festileaks.com/2018/06/metoo-helft-vrouwelijke-bezoekers-maakt-ongewenst-seksueel-gedrag-mee-op-festivals/
     dat bijna de helft van de “jonge vrouwelijke festivalbezoekers” te maken krijgt met ongewenst seksueel gedrag. Elders las ik dat er vaak alcohol en/of xtc in het spel zijn. Logisch, want beide goedjes werken ontremmend én worden massaal gebruikt.
     Baudet legt de zwarte piet graag bij immigranten. Misschien zou hij dit ook eens wat willen nuanceren. Zijn geflirt met versiercoaches klinkt niet als een aanbeveling, vrees ik.

     1. Ron

      Helemaal met je eens. Komt overal voor.
      Maar hoe zijn de verhoudingen?

     2. meneer cactus

      bekman toch , loop je nou weer selectief te winkelen stemminmakertje ? Je bent echt een walgelijk links sujet

      quote uit je link ” Waar de grens ligt, beleeft iedereen anders. De vrouwelijke festivalbezoekers die aangaven te maken te hebben gehad met grensoverschrijdend gedrag omschreven vooral dat het ging om ongewenste aanraking op borsten en/of billen (35%), ongewenste seksuele opmerkingen (33%) of voorstellen (18%). ”

      Enkel een walgelijke idioot telt opmerkingen 33% en voorstellen 18% op bij verkrachtingen ? Je bent werkelijk geestelijk volledig gestoord en als discussiepartner een waardeloos figuur. Je bent nog walgelijker dan die tarrel.

      misselijk figuur

     3. merlot

      “Mijn punt is dat vrouwen niet alleen in de islamitische cultuur en Latijns-Amerikaanse landen op hun hoede moeten zijn, maar ook in de westerse, inclusief de VS.”

      En mijn punt is dat hier culturele verschillen aan ten grondslag liggen waardoor het westen relatief het vrouwvriendelijkst is. Zie mijn post hierboven.

      Waarom blijf je tegen dat overduidelijke feit te hoop lopen?

      Ik kan niets anders bedenken dan dat je moslims in bescherming meent te moeten nemen.

     4. Beukman

      De vetplant merkt op:
      misselijk figuur

      Mag ik iets vragen, stalkertje? Waarom reageer je eigenlijk nog op mij? Ik heb sterk de indruk dat het niet goed is voor je hart. Bovendien werkt dat stereotype gescheld van jou op iedere bijdrage van mij sterk nivellerend. Het maakt gewoon totaal geen indruk meer.

      Als je meer indruk op mij wil maken – en het is duidelijk dat je dit wil – kun je beter veel gedoseerder schelden: niet te vaak, en met meer creativiteit. Kies je momenten zorgvuldig, want net als het aanpappen met een vrouw is effectief schelden voor een groot deel een kwestie van goed timen, waar weer enige zelfbeheersing voor nodig is.
      Als je wil dan help ik je ermee, want ik ben de beroerdste niet.

     5. Sprookjesfiguur

      bijna de helft van de “jonge vrouwelijke festivalbezoekers” te maken krijgt

      Misschien zouden de dames zich ook wat beter kunnen gedragen en niet als h.o.e.r.e.n tegen elkaar aan staan glijden, met een ziepoesnetniet outfit. Tegenwoordig heel normaal geïnspireerd door de rapper sletjes van tv.

     6. Beukman

      @Sprookjesfiguur
      Salafisme iets voor jou?

     7. meneer cactus

      inhoudelijk niets te melden over je misbruik van de cijfers in de link bekman ? walgelijk sujet

     8. Beukman

      Elementaire manieren, vetplant. Werk daar aan.
      Ik zie dat je mijn vorige pots gemist hebt. Daarom hier nog eens:

      Mag ik iets vragen, stalkertje? Waarom reageer je eigenlijk nog op mij? Ik heb sterk de indruk dat het niet goed is voor je hart. Bovendien werkt dat stereotype gescheld van jou op iedere bijdrage van mij sterk nivellerend. Het maakt gewoon totaal geen indruk meer.

      Als je meer indruk op mij wil maken – en het is duidelijk dat je dit wil – kun je beter veel gedoseerder schelden: niet te vaak, en met meer creativiteit. Kies je momenten zorgvuldig, want net als het aanpappen met een vrouw is effectief schelden voor een groot deel een kwestie van goed timen, waar weer enige zelfbeheersing voor nodig is.
      Als je wil dan help ik je ermee, want ik ben de beroerdste niet.

     9. meneer cactus

      bekman , ik wil en hoef geen indruk op jouw persoon te maken. Ik ontkracht je bull shit met objectieve waarnemingen en verheug me dan op je subjectieve reacties.

      ongehinderd door enige kennis denk jij anderen de maat te kunnen nemen , je misbruikt daar zelfs artikelen en cijfers voor. Als ik van dam zijn linkse logica volg ben je een minderwaardig mens. Ik blijf je bull shit dus ontkrachten en heb geen enkele behoefte om indruk te maken op je zielige persoonlijkheid.

  2. meneer cactus

   ik vind het zorgelijk klinken ongeacht uit welke mond het komt bekman

 5. Job Jansen

  Moslims en Afrikanen zijn viespeukjes die in concentratiekampen thuis horen.

 6. Confucius

  “Hear hear”

 7. DidiMadloba

  De schijnheilige Baudet heeft zich meermalen als vrouwenhater geprofileerd.

  1. ZiggyStardust

   Een roman is fictie. Arnon Grünberg daarentegen sleepte zijn vriendin letterlijk aan haar haren door een hotellobby.

 8. Trude Herr

  Onzin, ik heb nergens bij een open grens problemen gehad. Ik kan altijd zo doorfietsen met mijn boodschappen.

  1. meneer cactus

   niemand wil ook kijken in jouw mandje. Iedereen is bang een appel te krijgen van je.

  2. Mycase

   Ik denk dat jij je lelijke kop niet mee hebt en eingelijk jaloers bent Eva haha

 9. Rosasolis

  Niet alleen is het voor vrouwen gevaarlijk om alleen op straat te lopen, vooral s’avonds,
  maar nu ook voor mannen. Gisteren op de radionieuws gehoord dat er nu een groeiende probleem met jongeren bendes in Amsterdam is. Die grote messen dragen, en mannen en vrouwen op straat en op de perrons aanvallen. Maar een ding is duidelijk, mensen moeten minder opvallend gaan kleden. Wat je soms op straat en in de winkels ziet gedurende de warme dagen gaat te ver. Bijna blote mensen in allerlei overdreven kleding. En wat zij niet weten is dat een gewone katoen jurk, T-shirt, broek, rok en overhemd je meer tegen extreem warme temperaturen kan beschermen dan de vele goedkope polyester kleding, dat gedurende de zomer maanden in de aanbiedingen staat. Fijn is het dat de Hema altijd katoen kleding voor mannen en vrouwen in de reclame heeft. Kortom: bescherm je lichaam niet alleen tegen extreme temperaturen maar ook tegen de boeven.

  1. Mycase

   Ik lees hier dat Rosie ook rijp is voor achter het hek .

   1. Rosasolis

    @Mycase. hopelijk niet achter de hekken van Orban van Hongarije.

  2. ZiggyStardust

   Nu begrijp ik waarom die vrouw hier in de staat altijd zo stinkt. Ze draagt een polyester boerka.

  3. Siemien

   Rosasolis bedoeld donker getinte niet Nederlandse jongeren

   1. Rosasolis

    @ siemien. Hoe komt u dat ik over “donker getinte niet Nederlandse jongeren” schreef? Dat heb ik niet geschreven .

  4. Bosche draak

   We zijn in dit land altijd nog vrij om te dragen wat we zelf willen.
   En sissende strontventjes kunnen de rambam krijgen.

  5. Ron

   @ Rosa.

   Je stelling is te belachelijk voor woorden.
   Omdat er een bepaalde kledingkeuze is zou dat de aanleiding zijn volgens jou.
   Maar de gedachte dat er die kledingkeuze is en die malloten daar zich maar op aan moeten passen is er niet bij je op gekomen?

   Al loopt iemand in zijn blote reet op straat dan nog is dat geen vrijbrief om iemand aan te randen.
   In jou gedachtegang zouden we dus alle mislima’s vanwege hun kleding bij het vuil mogen gooien en aanvallen.

   Is dezelfde gedachtegang, dat je preuts bent wil niet zeggen dat anderen op te moeten leggen, kijk de ander kant op.

 10. Jumping

  Inderdaad Baudet, dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 11. merlot

  Waarom zeg je niets?” „Wat moet ik tegen je zeggen, dan?” „Kankerho*er, kankerslet, dan zeg je toch niets!”

  Het wordt er door de politiek correcte “kwaliteitskrant” niet bij geschreven, maar dit is mocro-taal.

  Dit probleem, en het gaat nog veel erger worden, wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door testosteronbommen met een islamitische achtergrond die geen respect voor vrouwen is bijgebracht.

  De wegkijkers, en struisvogel Mezza was er weer als de kippen bij, moeten zich kapot schamen.

  De politici van de politiek correcte kerk zijn te bescheten om te zeggen wat ieder mens met ogen in z’n hoofd weet, maar Baudet heeft dat lef wel. Hulde!

  1. Mezzadra

   Gemiddeld worden er in Nederland elke week 23 aangiftes van verkrachting gedaan, een topje van een ijsberg.

   Merlot meent wellicht dat die aangiften allemaal allochtonen betreffen.

   1. meneer cactus

    Moet je in Duitsland vragen , die houden de statistieken ietsje nauwkeuriger bij en dan is het antwoord op je vraag , JA , allochtonen zonder verblijfsvergunning grossieren in aanranding en verkrachting tarrel.

    1. Mezzadra

     Ik ben wel benieuwd naar die Duitse statistieken.

     1. Dik

      De aandoenlijke, de kansloze sneeuwvlok, heeft zijn digitale boertje weer gelaten.

   2. Siemien

    Daar weet mezzadra natuurlijk niets van of het wel of geen allochtonen betreft, tip! kijk opsporing verzocht eens..

   3. merlot

    “Merlot meent wellicht dat die aangiften allemaal allochtonen betreffen.”

    Nee, natuurlijk niet. Maar het probleem waar dit topic over gaat gaat wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door allochtonen met een islamitische achtergrond. Het zit in hun cultuur en in de manier waarop ze (niet) zijn opgevoed.

    Je pogingen om dat feit te bagatelliseren zijn futiel.

    1. Mezzadra

     Uit het artikel waar naar verwezen wordt blijkt dat niet.

     De verkrachtingszaken die de afgelopen tijd in het nieuws kwamen betroffen ook nagenoeg alleen roomblanke Nederlanders.

     Kennelijk hebben wij een balk in ons eigen oog.

     1. Siemien

      Mezzadra praat hier verkrachtingen van allochtonen goed, Keulen en Göteborg vergeten zeker..

     2. Mezzadra

      In Keulen vonden geen verkrachtingen plaats. Wel aanrandingen, zoals die op elk Duits bierfeest schering en inslag zijn.

     3. merlot

      “Uit het artikel waar naar verwezen wordt blijkt dat niet.”

      Nee, deze politiek correcte “kwaliteitskrant” zal er alles aan doen om de achtergrond van dit soort tuig in nevelen te hullen.

      Dat gaat al jaren zo. Wist je dat niet?

     4. Mezzadra

      Merlot maakt impliciet duidelijk dat Baudet dit erbij verzon. De bron geeft het niet aan.

      Q.e.d.

     5. merlot

      “Wel aanrandingen, zoals die op elk Duits bierfeest schering en inslag zijn.”

      Wie de massale aanrandingen door islamietjes zoals in Keulen (het is in veel meer steden gebeurd) op deze wijze tracht te bagatelliseren plaatst zich buiten elke redelijke discussie.

     6. merlot

      “Merlot maakt impliciet duidelijk dat Baudet dit erbij verzon. De bron geeft het niet aan.”

      Baudet zegt wat ieder weldenkend mens allang weet.

      Misschien weet jij het niet, maar dat komt dan omdat je een heel dik bord voor je knar hebt.

     7. meneer cactus

      opsporing verzocht , geen roomblanke van oorsprong Nederlandse man te bekennen. Of bij hoge uitzondering

     8. Ron

      Nee alhoewel…
      Je laatste zin is de enige die klopt, inderdaad in jouw eigen oog.
      De rest klopt gedeeltelijk maar niet omdat het de waarheid is maar omdat het nieuws de zaken waar de niet blanke bij betrokken zijn uit het nieuws houd.
      Bij signalement op tv waar geen blank wordt vermeld maar bv alleen de kleding is het steeds een niet blanke. En die berichten zijn nog steeds 90 tegen 10.

      Dus succes bij de dokter voor die balk te laten verwijderen.

     9. Siemien

      “In Keulen vonden geen verkrachtingen plaats. Wel aanrandingen, zoals die op elk Duits bierfeest schering en inslag zijn.”

      Je bent echt helemaal van islamitische potje gerukt, wat-ben-jij-een-misselijk figuur saampjes met die andere achterlijke blasfemist Watcher..

     10. Vit

      Mezzadra heeft over de Keulse verkrachtingen een stukje geschreven onder zijn eigen naam W*m H*tten in de C*rresp*ndent, onder een van zijn andere nickname’s haalde hij dat aan waarmee hij vreselijk door de mand viel, zijn secondant Guus probeerde nog of de redactie het artikel kon verwijderen, dolle pret was dat.

     11. Mezzadra

      Vit vond het buskruit niet uit en trapte er in.

      Het blijft vermakelijk.

     12. Vit

      Zeker!

      Grinnik.

     13. Bender

      ‘de kunst van het niet doorsnijden’

      Hahaha Vit en die lullo maar ontkennen…..kostelijk….

     14. Mezzadra

      “Mezzadra heeft over de Keulse verkrachtingen een stukje geschreven onder zijn eigen naam W*m H*tten in de C*rresp*ndent”

      De lieverd Vit denkt dat ik redacteur ben voor de C*rrespondent.

      🙂

     15. Vit

      Je had het ingezonden halve tamme.

     16. Vit

      Ps, sorry dat ik het zeg, vloog even uit de bocht.

     17. Vit

      @Mezzadra

      Maar goed, ik ga weer genieten van de mooie dingen des levens, op dit moment Suzan Erens met ‘Don’t cry for me Argentina’ (sniff), verder kei druk dus veel plezier verder met jouw baantje.

 12. Jantje

  De meeste vrouwen vinden dit kennelijk prima want ze stemmen geen PVV.
  Alleen met de PVV in de meerderheid gaat er wat aan gebeuren.
  De rest bukt voor de islam.

 13. Robert Leiden

  Thierry doet een Geertje.
  Dalende opiniescore proberen om te buigen door te choqueren en te beledigen.
  Wat zou de FvD ook al weer doen?
  Revolutie veroorzaken op het Binnenhof?

  1. Deathspank

   @Robert Leiden:

   Quotte:”Dalende opiniescore proberen om te buigen door te [i]choqueren[/i] en te [i]beledigen[/i].”

   We voelen ons allen [i]geshockeerd[/i] en [i]beledigd[/i], de [i]revolutie[/i] het [i]einde[/i]. Kan zien dat de vele klimaatfilmpjes impact hebben gehad.

 14. Vit

  Vrouwen willen op de eerste plaats beschermd worden en wie kan dat nou beter, dus Thierry heeft gewoon gelijk.

  Hoor ik zojuist.

  1. Vit

   Ps, dit was gericht aan Mezzadra naar aanleiding van dit:

   “Beukman, Baudet heeft ons uitgelegd dat vrouwen heimelijk graag vernederd en onderworpen wensen te worden door echte mannen.”.

  2. Vit

   Btw, jij weet dat natuurlijk niet maar mannen liggen meestal bovenop.

   1. Bosche draak

    Beukman is degene die het mag nemen van Lao.
    Die heeft dus de ballen verstand van vrouwen, daarentegen heeft hij van ballen dan wel weer verstand.

 15. ManusR

  Voor mw Halalsema is dit ook geen prioriteit, sterker nog, ze weet niet eens wat Je maintiendrai betrkent, die ongeletterde moslimknuffelaar van het eerste uur en een “toekomstige” criminele zoon want in Engeland kreeg een man met een neppistool een gevangenisstraf van een jaar, dit jochie met zijn uiteraard onvolgroeide hersenen, een foei en een taakstraffie van 20 uur. Welkom in de “rechtstaat” Hollandistan, heerlijk die diversiteit, echt een verrijking van dit, in een negatieve spiraal dalende, gemeenschap, de verloedering is al jaren aan de gang, dankzij onze “we hebben deze buitenlanders nodig” mentaliteit maar elke actie geeft een reactie doch onze “volksvertegenwoordiging kijkt de andere kant uit want wat niet weet, wat niet deert.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.