Totaal idioot! Politie krijgt elektrische auto’s met 400km actieradius

Oldenzaal-is-een-van-de-drie-eenheden-die-aan-de-proef-meedoen-Foto-Politie
Foto: De nieuwe elektrische politiewagen. Foto: Politie Oldenzaal

De overheid moet natuurlijk het goede voorbeeld geven wat betreft klimaatbeleid, dus krijgt de politie elektrische auto’s! Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook behoorlijk dom. Via de NOS.

De politie zelf probeert er nog een leuke draai aan te geven, want die auto’s zijn natuurlijk heel stil. Dat is handig voor invallen en sluipoperaties. Ook trekt de elektrische wagen een stuk sneller op dan de huidige conventionele politiewagen.

Hartstikke leuk allemaal, ware het niet dat zo’n deugmobile slechts 400 kilometer kan rijden voordat de accu leeg is! En ook de topsnelheid is slechts 170 kilometer per uur. Daar ga je geen boeven mee vangen.

En wat te denken van de mogelijkheid op een botsing, in het geval van een achtervolging? Zo’n normale auto kreukt in elkaar na een botsing maar kan nog een beste tik hebben. Een elektrische auto heeft echter kans op kortsluiting door een defecte accu, waardoor het ding snel in brand vliegt en zelfs kan ontploffen. Bij zo’n ontploffing gaat de brandweer ook niet veel meer doen dan de wagen gecontroleerd uit laten branden, in verband met gevaarlijke chemische stoffen die vrijkomen. Het zal je maar gebeuren, midden in een woonwijk!

Maar dat is natuurlijk allemaal niet zo van belang. Het gaat erom dat de politie het goede voorbeeld geeft en lekker meedoet met de groene gekte. Idealisme is tegenwoordig belangrijker dan pragmatisme, ook waar pragmatisme tot voor kort nog de norm was. Krijgen we binnenkort ook elektrische tanks voor Defensie?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

58 reacties

 1.   

  :) :) :)

  totaal krankzinnig

  1.   

   Oplaadbare AA batterijen meenemen staat er dan extra om hun dagelijkse taakomschrijving.

 2.   

  Het is om je te bescheuren van het lachen werkelijk waar.
  Ik zie het bij een achtervolging helemaal voor me, proberen met een kruiwagen een Porsche bij te houden.

  Die vervloekte smerig linkse klimaat krankzinnigheid verslaat zijn duizenden.
  We gaan de goede kant op met ons landje niet waar?

  1.   

   Bakken met geld gesmeten en politiemensen die bijna moeten bedelen voor meer salaris

 3.   

  Goed voor ‘t miljeu. D66 en GroenLinks tevreden. “Dus wat wil een mens nog meer”, zal Rutte hebben gedacht.

 4.   

  Criminelen uit het Rifgebergte gaan ook vergroenen. Binnenkort plegen ze plofkraken met stekkerkamelen en plofkoeien. De Groene Khmer zal trots op ze zijn.

 5.   

  En met 170 km per uur achtervolgen haal je die 400 km echt niet nog geen 250 km

  1.   

   Als ze die 250 km al halen bij normaal gebruik is het al veel. Echt uitstekende uitgangspunten voor een surveillance auto.

   We worden bestuurd door idioten

   1.   

    “We worden bestuurd door idioten”

    Lekker neerbuigend tegenover agenten doen.
    ‘Kom niet aan onze hulpverleners’.
    Je mag ze zeker ook gewoon tegen de vlakte slaan die ‘idioten’?

    1.   

     Soldaat softy, ik weet wel bijna zeker dat agenten een auto toegewezen krijgen, door een topfunctionaris die schimmige leasecontracten met PON afsluit bijvoorbeeld. Die auto zoeken ze zelf niet uit hoor. Bek houden en de straat op met gebrekkig materiaal. De kantoorlobbyisten regelen het wel, en vangen de bonussen en extraatjes. Tijd voor een dikke bezem, vind je ook niet?

     1.   

      Ziggy fantaseert, maar ik betwijfel of hij dat zelf beseft.

     2.   

      “Ziggy fantaseert”

      Huh dat doet mezzandra altijd saampjes met Lao,Eu,Tengo, aytas maar dan over se* met kleine kinderen

     3.   

      De oude p*doseksueel Siemien weet het gesprek weer op seks met kinderen te brengen.

      De man verdient passende hulp.

     4.   

      We vergeten het niet hoor!

      Hoe diep is Nederland gezonken als mensen als ‘Bernice Graatsma’ op kosten van de belastingbetaler satanische kindermoordenaars verdedigen en waarheidsstrijders proberen te ridiculiseren en criminaliseren?

      ‘Berenice Graatsma’ is nu al maanden bezig met een ongekende en nog nooit vertoonde pro-Demmink en anti-Micha campagne op Twitter. Opvallend hierbij is dat zij net als eerder Peter R. de Vries, Bram Bakker en ook het OM de psychiatrisering als belangrijkste wapen hanteert. In de wereld van ‘Berenice’ zijn niet de mensen die kinderen misbruiken en aan stukken snijden geestesziek, maar de journalist die over deze misstanden publiceert. Eerder kwam aan het licht dat het Ministerie van Veiligheid en Justitie over onbeperkte budgetten beschikt om via zogeheten ‘webcare-redacteuren‘ ‘discussies op internet te beïnvloeden’. Uiteraard opereert mevrouw ‘Graatsma’ niet onder haar eigen naam. Micha wel. We hebben hier dus niet alleen te maken met iemand die er zijn of haar beroep van heeft gemaakt kindermoordenaars wit te wassen en zich voor zijn werkzaamheden door de pédofielen zelf laat betalen, maar ook nog eens met iemand die dat allemaal doet vanuit een pseudo-identiteit. In een normale samenleving zou mevrouw Graatsma al drie keer zijn gearresteerd en zijn veroordeeld wegens smaad, stalking en opruiing, maar in Nederland Pédoland kan zij haar gang gaan en is het juist Micha die steeds weer wordt gearresteerd en veroordeeld. Parallel hieraan geeft de overheid haar geld niet meer uit aan het opsporen en vervolgen van corrupte en pédofiele ‘hoogwaardigheidsbekleders’, maar juist aan het witwassen ervan via de genoemde ‘webcare-redacteuren’ waarover het Ministerie geen vragen wenst te beantwoorden. Wel weten we een ding: een webcare-redacteur kan 3852 Euro bruto per maand verdienen. Nederland anno 2014.

     5.   

      Graatsma die de pédofiele praktijk bevrucht en daar al in 2014 op werd aangesproken door Micha Kat. Er is in die 5 jaar maar weinig veranderd.

      Bijzonder dat het Twitter-account is opgeheven, hoe zou dat toch komen?

     6.   

      Mezzadra, de enige fantast hier ben jij. Dat PON corruptie schandaal is al lang bewezen. Maar jij echter fantaseert over dingen met kinderen, Volkert en andere zaken waar je jezelf een keer voor zou moeten laten behandelen. Je kunt er waarschijnlijk ook niets aan doen, het zal wel een aangeboren afwijking zijn waarschijnlijk. Maar laat jezelf behandelen, zodat je geen gevaar vormt voor de kleine kinderen in jouw omgeving, en laat je ook gelijk behandelen voor je gewelddadige fantasieën tegen Wilders en Fortuyn vzmh. Je bent een zielige opstoker die hier iedere dag de boel loopt op te naaien, anderen continu op fouten wijst maar zelf ook regelmatig fouten maakt. Al meerdere keren gehoord dat je afscheid zou nemen van DDS, dat DDS stervende zou zijn, maar toch ben je hier iedere dag. Hoe wanhopig ben jij eigenlijk? Antwoorden op moeilijke vragen doe je niet, feiten interesseren je niet. Ga eens een wandeling maken in het Zuiderpark of een stukje verderop over het strand. Echt, het zal je goed doen. Of koop anders DDS op, dan ben je heer en meester hier. Maar dan kun je niet meer klagen natuurlijk, en dat is nou net dat wat jouw zielige leven zin geeft heb ik de indruk. Ik kan er naast zitten, maar niet zo ver vermoed ik. Ga buiten spelen man!

    2.   

     zijn het agenten die kiezen voor elektrische voertuigen of hun leidinggevenden ? ik denk dat jij niet gediend hebt. S5 was jouw lot

 6.   

  Dit is meer voor de surveillanten die de normale burgers lastig vallen, niet voor de agenten die achter de criminelen aan zouden moeten gaan.

 7.   

  Ik zag het opde Nos.Een stille auto met sirenes.

 8.   

  Hier zijn heen woorden voor . Krankzinnigheid ten top.
  400 km actieradius bij 22 graden boven nul……bij 10 graden boven nul 250 km….en rond het vriespunt 150 km actieradius, als alles mee zit .Gaat lekker zo….!

  1.   

   uiteraard , de linkse achterlijk 0 emissie eis is keihard. De sukkels snappen niet dat met een dichte Hemwegcentrale politie Amsterdam-Waterland stil staat. Tevens begrijpen linkse idioten niet dat energie opwekken energie kost.

   :) :) :) :)

  2.   

   Waar baseer JFU dat getal van 150 km op?

   Dikke duim?

   1.   

    Graatsma aka Mezzadra die de pédofiele praktijk bevrucht en daar al in 2014 op werd aangesproken door Micha Kat. Er is in die 5 jaar maar weinig veranderd.

 9.   

  DDS: dus krijgt de politie elektrische auto’s! Hartstikke leuk natuurlijk, maar ook behoorlijk dom.
  NOS: De politie gaat een jaar lang testen met elektrische politiewagens.
  .
  Over nepnieuws gesproken.

  1.   

   de c o c k weet niet wat nepnieuws is. Best triest als je mee wil praten en de definities van simpele ?Nederlandse woorden niet kent

   1.   

    Laat die stumper maar blaten, anders heeft die helemaal niks om handen.

  2.   

   Er had iemand bij defensie ook al een keer een idee voor electrische voertuigen geloof ik. Tsja, dat krijg je als je mensen zonder verstand van zaken maar met een hbo of uni diploma op zak de boel laat regelen. Klaver met z’n vmbo denkt het ook allemaal zo goed te weten. Het is helaas de geest van de tijd.

 10.   

  Batterijtje leeg, boefjes weg.

 11.   

  Die actieradius is hier in de regio genoeg toereikend. Binnen de dorpskern 30 km/u, harder kan niet over die woonerven. Er is ook buurtwacht preventie actief.

 12.   

  En ondertussen blijft de politie in Italië in hun Lamborghinis rijden.

 13.   

  Mooie ontwikkeling.

  Die actieradius van 400 km is natuurlijk geen probleem: welke politieauto rijst meer dan 400 km op een dag?

  1.   

   …rijst….? Rijst gebruiken ze in de nasi goreng.

   1.   

    Mijn oprechte excuses, uiteraard bedoelde ik ‘rijdt’.

    1.   

     De aandoenlijke, zijn digitale scheetje is weer gelaten.

  2.   

   Met zelfrijzend bakmeel rijst die politieauto nog wel verder…

 14.   

  “Totaal idioot! Boris Johnson afgetreden, Corbyn nieuwe premier”
  “Totaal idioot! Rutte III valt, ontslag bij koning aangeboden”
  “Totaal idioot! Koenders nieuwe Defensieminister in Duitsland”

  (Ik dacht, ik gooi ook even wat nepnieuws de ether in). Dit artikel is zo bezijden de waarheid, zelfs voor de DDS.

  1.   

   “Totaal idioot” (3x).

   Guus Brandebok stelt zichzelf voor.

  2.   

   @Merijn.
   Onderdelen van het artikel zouden raakvlakken met de waarheid kunnen hebben.

  3.   

   dit artikel is de waarheid of heb jij nieuwe prestatie feiten van elektrische auto’s ?

   1.   

    Arm stekelplantje.
    Leest alleen de DDS interpretatie.

    1.   

     stekelplantje heeft net de laatste testen van de Jaguar gelezen alwaar de fabrikant een actiradius claimt van 475 km. Helaas komen de praktijk proeven bij 20 c niet veel verder dan 220 km

     :) :) :)

     sukkels hebben enkel een grote bek c o c k

 15.   

  “ Zo’n normale auto kreukt in elkaar na een botsing maar kan nog een beste tik hebben. Een elektrische auto heeft echter kans op kortsluiting door een defecte accu, waardoor het ding snel in brand vliegt en zelfs kan ontploffen”

  Wout is natuurlijk een HRM-student die ook niet alles kan weten, maar dit is onnozele lulkoek.

  1.   

   Gelukkig rijden confessionele auto’s op onontvlambare brandstof.

   1.   

    Confessionele auto’s? Zijn dat auto’s die een bepaalde godsdienstige geloofsleer aanhangen? Waarschijnlijk bedoel je “conventionele” auto’s. Moeilijk woord hè? Geeft niet hoor…

  2.   

   De aandoenlijke en zijn poedel, hun digitale scheetjes zijn weer gelaten.

  3.   

   u heeft nog geen kennis genomen van het feit dat een battery pack van een Tesla het een week uithoud in een container vol water en het lithium battery pack op geen enkele manier geblust kan worden ? U heeft nog geen kennis genomen van testen waarin men kortsluiting bewust opwekt om te zien hoe een battery pack reageert ?

   uiteraard niet want een tarrel heeft geen kennis van zaken want die heeft overal schijt aan en denkt de wijsheid in pacht te hebben ongeacht alle praktijk proeven.

   1.   

    Als, in uitzonderlijke gevallen een batterij in een elektrische vlam vat is het blussen lastig maar niet gevaarlijk.
    Dagelijks vliegen benzineauto’s na botsingen in de fik. Dat risico is veel groter. Het argument van Wout slaat dus als kut op Dirk.

    1.   

     U heeft geen enkele kennis en blaat zonder enige kennis. Benzine brandt nagenoeg niet. Benzeen dampen branden en exploderen. Een gevulde benzine tank is bijna risicoloos terwijl een lege tank zeer explosief is. Tetra kan de dampen heel simpel onschadelijk maken. Benzine auto’s ontbranden niet spontaan of anders heeft u vast wel wat nieuwsberichten die uw krankzinnige gedachten bevestigen. Benzine kan ook niet spontaan ontbranden want de energiebron benzeen heeft een ontstekingsbron nodig. Bij fossiele brandstoffen in een auto is dus 1 bron voor brand aanwezig.

     Een kort gesloten battery pack geeft direct een felle oncontroleerbare explosie . De vermogens van een elektrische auto zijn dermate groot dat ze een auto uit elkaar laten klappen als zijnde de auto vol geplakt is met semtex. Dat komt omdat een battery pack een energiebron en ontstekingsbron is. Bij kortsluiting zijn twee van de drie benodigheden voor ontbranding dus aanwezig.

     Dagelijks vliegen elektrische auto’s . scoooters , fietsen en steps spontaan in de brand. Ik kan me geen berichten terug halen van spontaan ontbrande fossiele brandstoffen auto’s. U heeft ze kennelijk voor me of blaat u maar wat.

     U liegt wederom aantoonbaar , heeft aantoonbaar geen kennis van zaken , een probeert aantoonbaar nepnieuws te verkondigen. Hoogste tijd om de hufter van dds weer op ignore te zetten !

     1.   

      Dit is totale onzin.

      Dagelijks vliegen benzineauto’s na botsingen in brand. De bewering dat benzine niet brandt is van een onbegrijpelijke stupiditeit: een vonkje is genoeg om benzine te doen ontbranden, het is nota bene het principe van de benzinemotor. Bij dit soort incidenten vallen regelmatig doden en gewonden.

      De incidenten met accu’s zijn zeer sporadisch en ik ken geen enkel geval van doden of gewonden. De techniek op dit punt neemt ook toe en de risico’s zijn verwaarloosbaar klein geworden.

      U lult maar wat.

     2.   

      blablabla bladiebla blablabla bla bladieblabladiebla bla bla bla bla :) :) :) suc6 onwetende

     3.   

      I rest my case.

     4.   

      doe maar voor je nog verder belachelijk maakt scheikundige leek

     5.   

      Je bent een trieste en onnozele sukkel, Cactus.

      Ga maar slapen, dit komt niet meer goed.

     6.   

      Als jij waakt ga ik niet slapen imitatie Colijn

     7.   

      De aandoenlijke heeft zijn digitale plasje weer gedaan.

 16.   

  De zepert van dit jaar. Aangeschaft door een stel klojo’s van het Rijks Inkoop Bureau. Die ook niet weten of de auto achteruit kan rijden. En als ze straks op de weg zijn, mogen er alleen maar agenten van D 66 in rijden. Het misschien ook nog van een andere linkse groene millieukliek.

 17.   

  Het Carrington Event of erger zoals 2012 zou deze elektrische wereld volledig uitschakelen. Als 2012 “raak” geweest zou zijn, zaten we nog in de nasleep van herstel en had de wereld er totaal anders uitgezien.

  Links ontkent het “warme lampje” zijn grilligheden, links ziet de zon als een schakelbare zonnebank.

  Links ziet in “mensen” het probleem, en een zeer explosieve thermonucleaire reactor wat 99,8 % van al het materie in ons zonnestelsel behapt niet.

  ht*ps://youtu.be/7ukQhycKOFw

  Mocht er een herhaling komen met een volle elektrische autowereld, zal het er explosief aan toe gaan.

  De piek wordt verwacht rond 2024, niet te hopen dat er weer 2 CME’s onze kant op komen.

 18.   

  Goed nieuws want al die linkse politieagenten ben ik spuugzat.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!