Video: Aanpakken! Politie arresteert gestoorde schreeuwhippies die Amsterdamse polder bezetten

Gisteren heeft de politie alle tenten en andere linkse kraakparafernalia van de Lutkemeerpolder in Amsterdam weggehaald. En enkele wild schreeuwende hippies, die om onverklaarbare redenen in het Engels stonden te gillen, werden ook meteen in de boeien geslagen. Een door genoemde krakerstypes gemaakt filmpje van het geheel is zeer de moeite waard om te bekijken met een bak popcorn op schoot.

Gisteren waren een stel hippies als debielen tekeer aan het gaan in de Lutkemeerpolder in Amsterdam. Het GroenLinks-college wil daar een socialistisch ‘circulair’ bedrijvenwijkje stichten, maar dat wars de heren en dames milieuredders natuurlijk niet goed genoeg. Het gebied zou en moest verwaarloosd grasveld blijven – en daarmee basta. Dus hadden deze lui het terrein bezet en waren ze bezig met agenten het leven zuur te maken.

De politie had genoeg gehad van die onzinnige fratsen, en besloot om al die tuiglui te verwijderen. Genoemde tuiglui waren het er uiteraard zelf niet mee eens, en besloten zichzelf aan ladders vast te ketenen en de politie intimiderend te filmen. Als de blauwe tent dan eindelijk wordt afgebroken en één van de aan de ladders vastgetekende mannen zich op mag maken voor een rit in het arrestantenbusje. En toen ging het los: “ARE YOU STUPID?!”, “YOU ARE SUPPOSED TO PROTECT UHUHUS!”, “JE BENT HIER VOOR OHHHHHHNS”, “WHAT THE FUCK DOE JE?!”, en meer van dat soort totaal onnodig in het Engels gescandeerde kreten. Om daarna de agenten te intimideren met het feit dat ze gefilmd werden.

Dat laatste is natuurlijk een duidelijk pluspunt, zonder meer. Want zonder die livestreamende hippiemobieltjes, hadden wij nooit zo’n vermakelijke ontruiming inclusief krakermeltdown mogen meemaken. Dus dank daarvoor, dames en heren van ‘We Squash’. Wij hebben ons weer kostelijk geamuseerd!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Jumping

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. Deathspank

  De puurste vorm van deugtelevisie!

 3. meneer cactus

  nu nog het krakend schorem ” we are here ” uit de gekraakte panden trappen maar deze mafkezen schijnen een vergunning te hebben voor criminaliteit afgegeven door groot wassen neus en halalsema

 4. Anne Sophe Schillersdorf

  Schandalige optreden van de politie.

  1. Mars020

   Hebben ze jou ook weggehaald?…

  2. Bosche draak

   Inderdaad ja!
   Veel te weinig gebruik gemaakt van de lange lat!

  3. ZiggyStardust

   Idd, in een grasveld durven ze wel. Maar die seriekrakers in amsterdoomed een keer definitief een illegaal aangemeerde merkelboot opjagen durven ze niet. Hop hop, naar het schavot links tuig en landverraders.

 5. Mars020

  Zeg gewoon tegen die debielen, dat er een heel groot gelukszoekerscentrum komt op die plek. Dan weten ze niet hoe snel ze ruimte moeten maken om dobbernegers te kunnen opvangen.

 6. Cycle25

  Linksch en gezag, dat is nou eenmaal niet hun ding.

 7. Siemien

  Dit moeten ze ook in Amsterdam doen met die illegale uitgeprocedeerde tuigkrakers, die moeten ze eens flink aanpakken, en mijn definitie van flink is, er echt uit slaan gewoon..

 8. Shadow1100

  Eerst haalden ze staatsgevaarlijke figuren op. Maar ja, ik ben niet staatsgevaarlijk…
  En toen haalden ze Joden op. Maar ja, ik ben geen Jood…..
  En toen haalden ze homoseksuelen op. Maar ja, ik ben geen homoseksueel…
  En toen haalden ze zigeuners op. Maar ja, ik ben geen zigeuner….
  En toen….. haalden ze mij op. En…. niemand deed iets…………………….

  1. Mars020

   Je pilletjes weer eens vergeten?.

  2. meneer cactus

   laten we beginnen met uitgeprocedeerde ongedocumenteerde gelukszoekers die wettelijk hier niets te zoeken hebben en al krakend door noord-holland trekken. Als we die allemaal kwijt zijn kunnen we kijken of er een reden is jou op te halen.

  3. Anne Sophe Schillersdorf

   ++++++++++

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.