Video: Aanpakken! Politie arresteert gestoorde schreeuwhippies die Amsterdamse polder bezetten

schreeuwhippies
Foto: Hippies die schreeuwen bij het Lutkemeer in Amsterdam. Bron: We Squash / Facebook.

Gisteren heeft de politie alle tenten en andere linkse kraakparafernalia van de Lutkemeerpolder in Amsterdam weggehaald. En enkele wild schreeuwende hippies, die om onverklaarbare redenen in het Engels stonden te gillen, werden ook meteen in de boeien geslagen. Een door genoemde krakerstypes gemaakt filmpje van het geheel is zeer de moeite waard om te bekijken met een bak popcorn op schoot.

Gisteren waren een stel hippies als debielen tekeer aan het gaan in de Lutkemeerpolder in Amsterdam. Het GroenLinks-college wil daar een socialistisch ‘circulair’ bedrijvenwijkje stichten, maar dat wars de heren en dames milieuredders natuurlijk niet goed genoeg. Het gebied zou en moest verwaarloosd grasveld blijven – en daarmee basta. Dus hadden deze lui het terrein bezet en waren ze bezig met agenten het leven zuur te maken.

De politie had genoeg gehad van die onzinnige fratsen, en besloot om al die tuiglui te verwijderen. Genoemde tuiglui waren het er uiteraard zelf niet mee eens, en besloten zichzelf aan ladders vast te ketenen en de politie intimiderend te filmen. Als de blauwe tent dan eindelijk wordt afgebroken en één van de aan de ladders vastgetekende mannen zich op mag maken voor een rit in het arrestantenbusje. En toen ging het los: “ARE YOU STUPID?!”, “YOU ARE SUPPOSED TO PROTECT UHUHUS!”, “JE BENT HIER VOOR OHHHHHHNS”, “WHAT THE FUCK DOE JE?!”, en meer van dat soort totaal onnodig in het Engels gescandeerde kreten. Om daarna de agenten te intimideren met het feit dat ze gefilmd werden.

Dat laatste is natuurlijk een duidelijk pluspunt, zonder meer. Want zonder die livestreamende hippiemobieltjes, hadden wij nooit zo’n vermakelijke ontruiming inclusief krakermeltdown mogen meemaken. Dus dank daarvoor, dames en heren van ‘We Squash’. Wij hebben ons weer kostelijk geamuseerd!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2.   

  De puurste vorm van deugtelevisie!

 3.   

  nu nog het krakend schorem ” we are here ” uit de gekraakte panden trappen maar deze mafkezen schijnen een vergunning te hebben voor criminaliteit afgegeven door groot wassen neus en halalsema

 4.   

  Schandalige optreden van de politie.

  1.   

   Hebben ze jou ook weggehaald?…

  2.   

   Inderdaad ja!
   Veel te weinig gebruik gemaakt van de lange lat!

  3.   

   Idd, in een grasveld durven ze wel. Maar die seriekrakers in amsterdoomed een keer definitief een illegaal aangemeerde merkelboot opjagen durven ze niet. Hop hop, naar het schavot links tuig en landverraders.

 5.   

  Zeg gewoon tegen die debielen, dat er een heel groot gelukszoekerscentrum komt op die plek. Dan weten ze niet hoe snel ze ruimte moeten maken om dobbernegers te kunnen opvangen.

 6.   

  Linksch en gezag, dat is nou eenmaal niet hun ding.

 7.   

  Dit moeten ze ook in Amsterdam doen met die illegale uitgeprocedeerde tuigkrakers, die moeten ze eens flink aanpakken, en mijn definitie van flink is, er echt uit slaan gewoon..

 8.   

  Eerst haalden ze staatsgevaarlijke figuren op. Maar ja, ik ben niet staatsgevaarlijk…
  En toen haalden ze Joden op. Maar ja, ik ben geen Jood…..
  En toen haalden ze homoseksuelen op. Maar ja, ik ben geen homoseksueel…
  En toen haalden ze zigeuners op. Maar ja, ik ben geen zigeuner….
  En toen….. haalden ze mij op. En…. niemand deed iets…………………….

  1.   

   Je pilletjes weer eens vergeten?.

  2.   

   laten we beginnen met uitgeprocedeerde ongedocumenteerde gelukszoekers die wettelijk hier niets te zoeken hebben en al krakend door noord-holland trekken. Als we die allemaal kwijt zijn kunnen we kijken of er een reden is jou op te halen.

  3.   

   ++++++++++

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!