Video! Annabel Nanninga (FVD) is krakende tuigillegalen zat: ‘Halsema, grijp in en zet ze vast!’

snapshot
Foto: Annabel Nanninga staat voor een door criminelengezelschap We Are Here gekraakte kerk. Bron: FVD Amsterdam / YouTube.

Alsof Amsterdam een soort Wilde Westen is, trekt het rondreizende illegalencircus in de hoofdstad van pand tot pand. De uitgeprocedeerde asielzoekers eigenen zichzelf allerlei panden toe, tot ergernis van vele ondernemers, buurtbewoners en nu dus ook kerkgangers. Genoeg is genoeg, aldus FVD-raadslid Annabel Nanninga. Femke Halsema moet optreden en deze lui gewoon achter slot en grendel plaatsen. Ze hebben lang genoeg geprofiteerd van de wetteloosheid in Amsterdam.

Eerst waren het huurders, daarna ondernemers en nu zelfs kerkgangers: de schaamteloze illegalen van We Are Here kennen God noch gebod en pikken alle panden in die ze maar willen. Ze wanen zich cowboys en hebben maling aan het wettelijke gezag dat ze iedere keer (met veel vertraging en grote aarzelingen) keer op keer uit panden zet, om een week later wéér toe te slaan en opnieuw in te breken in andermans eigendom.

Gisteren kraakte We Are Here een migrantenkerk, en FVD Amsterdam is het inmiddels goed zat. Burgemeester Halsema moet eens écht optreden en die lui in een klein celletje smijten:

“Weer kraken de illegalen van We Are Here een pand. En weer grijpt burgemeester Halsema niet in. De illegalen kunnen hun gang gaan en zitten straks niet in detentie, maar prinsheerlijk in de illegalenhotels van GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink. FVD was vanmorgen bij het pand, en doet alvast een oproep voor het debat met de burgemeester vanmiddag: kraken is een misdrijf, vervolg deze mensen!”

FVD heeft uiteraard gelijk. Maar, wat denk je, gaat de GroenLinks-maffia die onze hoofdstad runt optreden tegen deze wetteloosheid? Het antwoord op die vraag laat zich natuurlijk door iedereen raden.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

48 reacties

 1.   

  Goed gezegd Annabel, maar het haalt alleen geen kleaudt uit. Komt dus niets van terecht.

 2.   

  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.

  Donder al die illegaal in Nederland verblijvende gelukszoekers, het land uit.

  Maar Rutte is een paljas, zonder ruggengraat.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1.   

   Misschien dat jij het nog niet weet maar Ons mooie Nederland is groter dan alleen Amsterdam.

   1.   

    Nederland is helema al niet zo mooi meer…..zet je rose bril eens af.

 3.   

  In alle waarschijnlijkheid grenzende zekerheid of in alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal Mevrouw Halalsema niet ingrijpen, zij is namelijk een s*ftrut

  1.   

   Quote: In alle waarschijnlijkheid grenzende zekerheid
   Quote : in alle zekerheid grenzende waarschijnlijkheid
   Quote : omdat mannen statisch een hoger IQ hebben dan vrouwen.
   .
   Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid geloof ik de laatste bewering niet.
   .

   1.   

    Dat komt ook omdat jij een IQ hebt van een dronken aardbei en denkt als een vrouw..

    1.   

     Geen aardbeien beledigen graag!

  2.   

   Ook niet. (Met) “aanzekerheid grenzende waarschijnlijkheid” is de juiste omschrijving. Heb ik voor u opgezocht met Google. U rotzooit maar wat aan met de taal.

   1.   

    Spatie tussen “aan” en “zekerheid” als je het helemaal goed wilt doen. Aanzekerheid is geen woord, google dat maar. Overigens is googelen geen werkwoord.

 4.   

  Nanninga vraagt het onmogelijke: “Halsema, grijp in”!

  Halsema grijpt echt niet in. Deze natte dweil is immers voorstander van de softe aanpak. En bovendien, de krakers zijn afkomstig uit GroenLinks milieus. Dat is haar eigen doelgroep.

 5.   

  Er uitgooien/vastzetten?
  Gaat niet gebeuren!
  Idee van de Marxistische Wethouder Groot-Wassink durft ze niet aan te pakken! En het past in het patroon van Groen-Links!

 6.   

  Onze Annabel heeft groot gelijk. Genoeg is genoeg. Oppakken dat zootje en ze Amsterdam uitflikkeren en het liefst zo snel mogelijk!!!

 7.   

  Deze illegalen worden altijd geholpen door de naieve-hupppeltruttende Goeroe Klaver aanbiddende Groen-Linkse dames (nou ja, dames!)
  Past allemaal in de tactiek van Groen-Links!

 8.   

  Er wordt gewoon niet gehandhaaft.Hoofdstad zonder burgemeester.Komt nergens ter wereld voor.

 9.   

  gehandhaafd

 10.   

  Kunnen ze geen moskee kraken?

  1.   

   Jack Flash

   Durven ze niet! De gehele moslimgemeenschap slaat ze in elkaar! Zij wel!
   Halsema bibbert, bibbert, bibbert en bibbert, bang wat Marxist Groot-Wassink en Goeroe-Klaver haar gaan vertellen wat ze moet doen!

 11.   

  Wie is er überhaupt nog geïnteresseerd in wat het Forum te melden heeft ?

  1.   

   Het Forum zit tenminste in de gemeenteraad van Amsterdam. Dus het interesseert mij wat zij te melden hebben.

   1.   

    Is er überhaupt nog iemand die Amsterdam interesseert dan ?

    1.   

     Is er iemand in jouw mening geïnteresseerd?
     Andere partijen heb ik er niet over gehoord. FvD wel.
     Zonder dollen… blijf met je poten af van andermans spullen.
     Amerikaans systeem is niet zo gek… 3 strikes = out.

     1.   

      Jij blijkbaar anders zou je niet reageren.

 12.   

  Nanninga stelt, zoals populisten betaamt, de zaak eenvoudiger voor dan ze is. De Burgemeester kan wel deze krakers uit het pand zetten maar niet, zoals ze bepleit, opsluiten. Ze kan deze mensen ook niet uitzetten.

  We spreken dus slechts over een verplaatsing van het probleem waarvoor de Burgemeester geen instrumenten heeft om het op te lossen.

  1.   

   mezzo
   Al eens gehoord van de bed,bad en brood regeling voor uitgeprocedeerden?
   Lulhannes!

   1.   

    joey:
    Deze overigens ten onrechte toegekende pamper regeling,is niet inclusief het kraken van panden !

  2.   

   Dat wordt wel anders als de burgemeester s,avonds thuis komt en blijkt dat haar woning in bezit is genomen. Dan kan opeens echt alles!

   1.   

    Dan stuurt Halsema haar zoon op hem af, inmiddels een stevig gebouwde tiener die nog wat angstaanjagende nepwapen heeft liggen.

  3.   

   Daarom is het beter om dat tuig te laten dobberen op de oceaan in hun rubberbootjes. Dan zijn wij van dat gezeik af en scheelt het weer een hoop vuilnis in Nederland.

 13.   

  Hoezo vastzetten? Het land uit! Uitgeprocedeerd, dus opgesodemieterd met die criminele parasieten! En ook al dat faciliterende volk aanpakken graag.

  1.   

   Daar hebben we volgende simpele ziel die meent dat Halsema asielzoekers kan deporteren.

   1.   

    Jij bezit anders een groot hoekhuis, waarom verleen jij dat ongedierte geen onderdak?

    1.   

     Je bedoelt dat pand aan de Laan van Poot?

   2.   

    mezzad:
    Na uitgeprocedeerd te zijn,worden afgewezen asielzoekenden als ‘illegale vreemdelingen’ behandeld en mogen gedetineerd worden in detentiecentra om uitgezet te worden.
    Dit is de correcte jurisprodentie mbt de procedure,mijnheer betweter!

    1.   

     jurisprodentie=jurisprudentie

   3.   

    als deporteren gelijk staat aan terug naar huis sturen volledig correct.

    Zie de Nederlandse wetgeving

  2.   

   Teeven is begonnen de landen van herkomst te betalen voor het terugnemen van migranten. Heel effectief: maar ook verslavend, want ze nemen niemand meer terug zonder boter bij de vis nu ze weten wat ze aan zo iemand kunnen verdienen.
   Een vorm van marktwerking eigenlijk.

 14.   

  Annabel heeft volkomen gelijk. Echter, de Amsterdammers hebben zelf democratisch voor hun eigen ondergang (=GroenLinks) gekozen in Pyongyang aan de Amstel. Dan moeten ze nu ook maar op de blaren zitten. Misschien(…maar dan ook héééél misschien…) zet dat ze de volgende verkiezing eens wèl aan het nadenken.

 15.   

  De wet tegen kraken is maar zo oud als Rutte 1. Ik vraag me af waarom we een wet moeten handhaven ingevoerd door een kabinet dat al lang opgedonderd is. Kraken is een mensenrecht

 16.   

  Ze heeft helemaal gelijk. Die ongedocumenteerde illegale uitgeprocedeerde gelukszoekers hebben hier in Nederland niets te zoeken. Ondanks dat ze hier niet horen laten ze dagelijks een spoor van vernieling achter. In de banne 1 hebben ze ook weer een pand gekraakt nadat ze op het Buikslotermeerplein eruit genikkerd zijn.

  Verwijder dit werkschuwe illegale tuig direct uit Nederland. Fijn terug naar Somalie of eender welk ander land

  go Anabel go en roep die linkse heks maar ter verantwoording. Illegalen die krakend door Amsterdam trekken en de achterlijke linkse mafklappers maken zich dan druk over toeristen

 17.   

  Islamitische straffen dus! Waar het westerse strafrecht al een paar eeuwen menselijk probeert te zijn, is het sharia strafrecht meedogenloos.

 18.   

  Durven ze niet! De gehele moslimgemeenschap slaat ze in elkaar! Zij wel!
  Halsema bibbert, bibbert, bibbert en bibbert, bang wat Marxist Groot-Wassink en Goeroe-Klaver haar gaan vertellen wat ze moet doen!

 19.   

  Kijk en verbaas je hoe een eens trotse VOC hoofdstad is verworden tot een open inrichting, voor extreem linkse, communistische koekwausen die als dagtaak hebben, het naar de kloten brengen van een eens welvarende samenleving.

  Een uitgeprocedeerde, ongedocumenteerde, parasiterende, economische gelukszoeker, heeft in vrijstaat en republiek Islamsterdam, klaarblijkelijk meer rechten dan een hardwerkende Nederlandse belastingbetalende/middenstander/burger. Dit alles onder het een oogje dichtknijpende, opportunistische, extreem links en communistisch, faciliteerde faalbestuur. En politiek links faal Den Haag zag, dat het goed was.

 20.   

  Theo Hiddema is niet tegen bonafide asielzoekers. Wat heb ik dan aan Fvd? Niets..ik wil hier helemaal geen asielzoekers meer hebben in Nederland. Aimabel zegt hetzelfde..nee dan ga ik voor het pure geluid van de PVV; grenzen dicht, hermetisch..!

  1.   

   Dat is een nobel streven van de PVV maar onrealistisch. Dat gaat nooit en te nimmer lukken door gemaakte afspraken in het verleden. Lees maar hier:

   europarl.europa.eu/factsheets/nl/sheet/152/immigratiebeleid

   Dus dat kun je wel blijven roepen voor de bühne, maar je kunt het niet realiseren. Tenzij je Europese Unie verlaat, Schengen opzegt, een hek bouwt en de Nederlandse Grondwet aan gaat passen.

 21.   

  Wat een kanjer van een vrouw. Goed zo, ga door.

 22.   

  Halalsema en optreden, dat is vuur en water.

 23.   

  Ik ben jou zat. Stom wijf.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!