Video! DENK-dictators eisen dat minister ingrijpt bij vrije pers die onwelgevallig feit aanstipt: ‘Iets aan doen!’

Het is weer eens zover: de Tweede Kamer is nog niet één dag terug van reces, of de autoritaire lui van DENK eisen alweer dat de minister haar macht aanwendt om een krant te grazen te nemen die afgelopen zomer iets schreef dat DENK niet zo leuk vond: dat een burgerarrest aan de hand van het boerkaverbod in bepaalde situaties is toegestaan. De vrije pers en DENK? Het blijft een onmogelijke combinatie.

We mogen echt van geluk spreken dat die doodsenge dictatuurliefhebbers van DENK maar drie zeteltjes in de Tweede Kamer hebben en duizenden lichtjaren verwijderd lijken van de macht.

Want als die dictatuursfan Selçuk Öztürk ooit aan de knoppen mag gaan zitten, dan kunnen alle media die ooit iets hebben geschreven dat DENK stom vindt wel inpakken. Eerder al wilde Öztürk dat de minister haar macht zou gebruiken om DDS kapot te maken, maar ook mainstream media moeten nu kapot van de tirannieke parlementariër. De Turks-Roermondse politicus vindt dat het Algemeen Dagblad aangepakt moet worden door de minister van binnenlandse zaken, omdat ze afgelopen zomer schreven dat burgerarrestaties mogelijk zijn naar aanleiding van het boerkaverbod.

Natuurlijk, DENK is tegen het boerkaverbod en wil juist zoveel mogelijk vrouwen in zo conservatief mogelijke kleding op straat zien lopen. Het Algemeen Dagblad volgde echter de wet en concludeerde, op papier, dat mensen die zich na herhaaldelijke waarschuwing niet houden aan de Wet ‘Gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding’ door burgers kunnen worden gearresteerd en uitgeleverd aan de politie. Het. Is. Gewoon. De. Wet. Maar volgens Öztürk had het AD dit nóóit moeten schrijven en is het zaak dat de minister nu de strijd aanbindt met die krant.

Nogmaals: compleet bezopen, uiteraard. Een overheid die een beetje kranten de les gaat zitten lezen? Daar zijn ze hard mee bezig in het type landen waar Öztürk zo’n ontzettende fan van is, maar in Nederland hebben we gelukkig persvrijheid en blijven politici met hun fikken van de media af. En als de heer Öztürk dat niet zint, dan staat het om vrij om naar een land te verkassen waar kranten wél vermorzeld worden door de stalen vuist van een absoluut heerser.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. meneer cactus

  vooral op het partijkartel blijven stemmen. De turkse mentaliteit krijgt dagelijks meer invloed en daar is een toeterend bruidstoetje straks peanuts bij.

 2. Jumping

  Inderdaad.
  Dit Nederland is een keiverrot land geworden.
  Daar is Denk, een onderdeel van.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

  1. DidiMadloba

   Begin je nou al bij voorbaat te mopperen omdat je denkt dat het Kabinet gevolg geeft aan de wens van DENK, ook al gaat die helemaal tegen de persvrijheid en en zal de rechter die meteen verwerpen?

   Verzin eens iets origineels.

   1. Buzz68

    Kan jij die kerel niet even jouw Boerka lenen. Mijn maag verdraagt z’n gezicht gewoon niet.

 3. Sabreur

  De macht van DENK lichtjaren verwijderd? Met het huidige beleid en de trouw aan Resolutie 1743 zullen toch echt rekening moeten houden dat binnen 10-12 jaar de gemeenten in de Randstad al over zijn genomen door DENK en NIDA en ze een stevige verankerde plek in de TK hebben ingenomen. De macht zal dan bestaan in het verder islamiseren van NL en geen slappe politicus die er iets tegen durft in te brengen uit angst voor oplaaiend geweld.

  1. meneer cactus

   helaas is het geschetste beeld volledig correct kijkende naar de potentiele aanwas voor een islamitische club

  2. Original NL

   Sabreur…..Uw stelling is juist, dit is pas het begin….de islamisering van nl ligt op koers!!

 4. Kretoloog

  Denk zit qua denkbeelden helemaal vast in de thuislanden Turkije en Marokko. Daar is persbreidel heel gewoon. En dat willen Kuzu, Ozturk en Azarkan ook even in Nederland geregeld zien. Een kansloze missie, toch? Al is niet uit te sluiten dat de ruggengraten van Rutte en Grapperhaus ook hier zo week zijn dat wordt toegegeven aan deze dictatoriale eisen van de allochtonenpartij.

  1. Original NL

   Rutte heeft geen ruggegraat..dit is normaal bij weekdieren.
   Vandaar de bijnaam rubberen rutte.

 5. DidiMadloba

  Het probleem zit ergens anders. Wilders drukte de boerka-wet door zodat je kledingkeuze nu onder het strafrecht valt, een veel te zwaar middel.

  Want het is niet verkeerd dat je bijv. een dief mag arresteren die je betrapt op heterdaad.

  Laatst zat ik in de trein met iemand die een zonnebril droeg. Dat is ook eng, want dan zie je de ogen nog minder dan met een niqaab.

  De blinddoek die Vrouwe Justitie traditioneel draagt is ook fout. Als we gaan toestaan dat ook beelden en poppen gezichtsbedekkende kleding dragen is het eind zoek.

  1. Kleptomaantje

   Pfffrrt en weer een scheetje

   1. Kretoloog

    Zijn bijnaam is niet voor niets DidiDombo.

   2. Original NL

    Idd…. weer het zoveelste lulverhaal van de gefrustreerde moslim..ga eens werken voor de kost!!!

  2. ikweetwatikwil

   Didi, nog niet duidelijk? Gezicht bedekkende kleding daar gaat het om. En daar valt de boerka ook onder.

   En ja hoor, het is weer Wilders zijn schuld.

  3. musicmaniac

   Sinds wanneer dragen vrouwen een boerka tegen de zon? En is bij een zonnebril geen gezicht te zien, en bij een boerka wel? Waar haal je deze mongolen vergelijking vandaan? Nu weet ik toch echt zeker dat de moslims 500 jaar achter lopen. Had Wilders toch gelijk. Wat een hersenloze wezens zijn die moslims toch! Weten niet eens dat een zonnebril er voor gemaakt is je ogen tegen de zon te beschermen. Hebben ze zeker in moslimlanden niet, hé? Nee daar lopen ze met theedoeken op hun kop Het liefst rood-wit geblokt net als Arafat. Die theedoeken zijn allemaal ven de Hema.

 6. Heras

  Dat de bevolking kritiek uiten op vrouwen die een hoofddoek dragen, laat zien dat Nederlanders niet meer islam willen. Waarom kunnen vrouwen in het buitenland, die ook islamitisch zijn, wel zonder hoofddoek lopen???
  Een boerkaverbod is gerechtvaardigd, gewoon handhaven die wet.
  Denk mag ook emigreren naar Turkije, waar veel vrouwen zonder boerka lopen. O wacht..

 7. tailgunner

  Dat zo’n lul gewoon niet snapt hoe het werkt in Nederland. Dat zit dan in de politiek, slinks via PvdA binnengekomen, vreet uit de staatruif en heeft een grote grafbek. Sodemieter op uit mijn land met je Erdogan mentaliteit.

 8. Decca

  Die Denkers hebben gedacht dat ze bij die linkse socialistische wegkijkende kliek waar ze weg komen,alles wel geleerd hadden om de NEDERLANDSE vrijheden onder het tapijt te vegen. Niks is minder waar Denkers. Wij hebben Uw verminkte denkwijzes niet nodig om de zaak draaiende te houden. U ( s ) preekt toch alleen maar voor Uw eigen bange lobby. Ga eens echt werken in plaats van met Uw nietszeggendheid te teren op onze centen. We hebben in Nederland te veel leegvreters.

 9. Jynx

  NEDERLAND LET OP UW ZAAK!

 10. Korporaal Monty

  “dat een burgerarrest aan de hand van het boerkaverbod in bepaalde situaties is toegestaan”

  Het verbaast mij dat geen enkele media melding maakt van de diverse burgerarrestaties.
  Kan me niet voorstellen dat er in de afgelopen maand geen enkele arrestatie door een plichtsgetrouwe burger is uitgevoerd.

 11. Lampje

  Hij verwart Turkije met Nederland, in Turkije kan de vrije pers de mond gesnoerd worden. De lul heeft er niets van begrepen, oprotten naar Turkije is zijn enige redding.

 12. Dik

  Islamitisch DENK is een gevaar voor onze staat en onze vrije westerse samenleving, zulks moet je bij wet verbieden.

 13. Michael M

  De partij DENK goed in de gaten houden. Zodra ze in de fout gaan ook vervolgen bij het OM.

 14. Michael M

  Als we dit toelaten van partij DENK dan is Nederland diep diep gezonken. Ze willen onze vrijheden verkrachten.

 15. Michael M

  Met wat betreft de partij DENK, zaait ellende en tweedeling in de samenleving en dat kan eens heel gevaarlijk zijn. Nederland hou je aan de wet. Onze Democratie mag niet vallen of ten onder gaan. Wees alert, bescherm onze vrijheid.

 16. rujoleki

  denk wordt dacht als u op de PVV stemt.

 17. ReneR

  Uitzetten die idioten van Denk.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.