Voorwaarts, mars! Zondag met Sylvana tiranniek door de straten marcheren om überlinks klimaatbeleid te eisen

De doorgeslagen linkse SJW-gekkigheid van Sylvana Simons’ partij BIJ1 in Amsterdam staat op het punt om, in ieder geval voor een dagje, geëxporteerd te worden naar Rotterdam. Daar gaat het hoofdstedelijke raadslid met haar politieke metgezellen door de straten stampen om meer aandacht voor het ‘klimaat’ te eisen.

Wie wel eens met een vreemd gezicht naar het TBS-reservaat Amsterdam kijkt en denkt: gelukkig is die gekkigheid dáár, en niet híér… voor die mensen heb ik slecht nieuws. Althans, als ze in Rotterdam wonen. Want die gekkigheid komt wel mooi naar de havenstad, aanstaande zondag.

Jawel, hoor, de enige echte diva uit de Amsterdamse politiek maakt haar opwachting voor een heuse klimaatrally in de straten van Rotterdam. Want beretrots is ze dat in Amsterdam de “klimaatnoodtoestand” is uitgeroepen (wat dat ook moge betekenen), maar zoals een volleerde machtswellustige politicus is ze pas tevreden als ze het hele land onder haar autoritaire groene duim heeft platgedrukt. Dat kondigt Sylvana zelf aan op YouTube.

Dus, trek je metalen war boots aan, en kom zondag in Rotjeknor ook een potje meestampen met de gestaalde kaders van Sylvana’s autoritaire BIJ1-partij die totaal geen democratische legitimatie heeft in die stad. Maar wat maakt het ook uit? Het klimaat is een uitgelezen kans om de democratie eens flink buiten werking te stellen en gewoon allerlei radicaal-links beleid op te leggen aan gemeentes. Zelfs – of nee: vooral – in plaatsen waar partijen als Leefbaar Rotterdam de grootste zijn. Die rare rechtse boze cisgender jongens moeten eens even een dwingend progressief lesje geleerd geworden!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. tonna

  De fractievoorzitter van BIJ1?
  Nee,dank je.
  Die chimpansee is onder invloed van lachgas!

  1. Bosche draak

   Mwoah, gewoon massaal verwelkomen met ballonnen.
   En dan niet de gas variant maar gevuld met water, zure melk of bedorven mayonaise.
   De aloude rotte tomaat mag anders ook wel een nieuwe bestemming krijgen
   Laat die zure menschjes maar eens wat ruiken!

 2. Jack Flash

  Het helpt wel.We hebben weer gewoon ouderwets Hollands weer.

 3. musicmaniac

  Artis verhuist naar Rotterdam?

 4. tailgunner

  Sylvana Mugabe

  1. Confucius

   Ik vind SS haar beter staan dan SM.

 5. Decca

  Een landelijk protest. Mevr Simons U bent van harte welkom in onze zuidelijke contreinen. Ik echter wel het marstempo verhogen, want we hebben hier heel veel stront.

  1. Limburgse Separatist

   Nee, doe maar niet.

 6. C.A.Barstow

  Alweer dat trieste wijf?

  1. Confucius

   Ja Barstow, alweer dat trieste wijf… Tim kan er maar geen genoeg van krijgen.

 7. Ben-NIET-Groen-L

  Een neger(in) en klimaatbeleid?
  Ik leg dubbel hier….

 8. Punt50

  Wat een gek mens die Silly. Zelf om de haverklap met het vliegtuig reizen en vervolgens dom blaten over het klimaat.

 9. Decca

  Zie U het al voor U op de Lijnbaan. SS en haar aanhang begeleidt door muziek van Camille Saint-Seäns Het carnaval de dieren.

 10. Gelul

  Bericht aan
  Lieve Sylvana Simons,
  HELP ME !!!
  Zoals je ziet (zie foto op mijn facebook https://www.facebook.com/harrybos2210 ) ben ik al als zwarte piet weer in Nederland maar ik ben bang dat ik geen sinterklaas heb, want het verhaal gaat dat de vorige sinterklaas druk is met een naald in zijn arm die regelmatig ververst moet worden nou is mijn vraag aan jou is wil jij voor sinterklaas spelen ? Als je dat wil ( en daar twijfel ik niet aan )
  Dan kleden we jou als sinterklaas ( god is toch zwart volgens jou, dus sinterklaas dan ook ) dan hoef JIJ niet voor ZWARTE PIET te spelen dat doe ik.
  En als je mijn helpt ( en nogmaals waar ik niet aan twijfel ) hebben wij ook geen last van kick out zwarte piet ( regel jij dat even ) en kunnen wij rustig iets doen voor onze dementerenden mede mensen.
  Ps : lijkt me gezellig ik poffertjes bakken als zwarte piet en jij uitdelen als sinterklaas ( als sinterklaas speel jij niet de knechten rol dat doe ik )
  dit is de derde keer dat ik het vraag ( 1 keer via jouw eigen facebook ) en ik wacht nog steeds op antwoord

 11. Kristalix

  Daar zeg je wat, chimpansee en lachgas.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.