Zo gaat dat in corrupt Nederland: politie raakt aangifte ‘kwijt’ van door links subsidiefonds mishandelde ondernemer

Vandaag heeft Ahmed Aarad – ondernemer en de grote man achter BackMe.org – voor de tweede keer aangifte moeten doen van mishandeling tegen een medewerker van het linkse subsidieclubje ‘Stimuleringsfonds voor de Journalistiek’. De politie had in hun eeuwige wijsheid zijn eerste officiële melding over de klappen die hij kreeg van zo’n mediakartelbobo namelijk zoek gemaakt.

We hebben eerder al geschreven over het pleit van Ahmed Aarad. De aan een rolstoel gekluisterde ondernemer die op een kwade dag niet alleen keihard op z’n rug werd getimmerd door een links subsidiefonds dat hun zakken vult met belastinggeld, maar daarna ook nog eens met de landsadvocaat te maken kreeg en nu als een dader wordt omschreven in plaats van als slachtoffer.

Vandaag was Ahmed opnieuw op het politiebureau. Niet om de zaak af te handelen. Sterker nog: die incompetente lui moeten nog met zijn zaak begínnen. Ondanks dat hij alles heeft: aangifte, getuige, naam en vindplaats van de dader: de hele rimram. Maar na zeven weken hebben de wetsdienders nog niets gedaan. De reden? Ze hebben z’n aangifte weten zoek te maken.

Genant, ja. Zo genant dat zelfs de receptiedame van het bureau in Leidschendam-Voorburg zich kapotschaamde voor het onverantwoordelijke gedrag van haar politiecollega’s. Aarad noemt de hele situatie met de stuntelende politieagenten ‘net Jiskefet’ en laat in een nieuwe vlog nog maar eens z’n stijgende verbazing merken.

Wij allemaal, Aarad. Dit slaat helemaal nergens op. Eerst half in elkaar geslagen worden, daarna een lucratief subsidieprogramma worden uitgelazerd en vervolgens krijg je de landsadvocaat op je dak alsof je een crimineel bent, in plaats van de falende overheidslui. En nu dus dit: zaak niet behandeld bij de politie, en aangifte zelfs kwijtgemaakt. Om je de ogen voor uit je kop te schamen. Want dit is niet Italië, en dit is ook geen Griekenland.

In uitgerekend Nederland mag je toch wel verwachten dat de staat zich niet als de maffia gedraagt?!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

7 reacties

 1. Jumping

  De opmerking over twee andere landen is grappig bedoeld, maar dit is gewoon simpel het keiverotte Nederland.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  NEXIT.

 2. Seneca

  @tim
  je schrijft over de maffia. men denkt dan direct aan landen die aan de Middellandse Zee grenzen. helaas ik heb het idee dat de maffia in dit land is bedacht en de eerder genoemde landen aan de Middellandse Zee, dit gekopieerd hebben.

 3. slayer

  iedereen weet toch dat politici in verkiezingstijd gouden bergen beloven ,waar vervolgens altijd bar weinig van terecht komt . daar kan je uit opmaken dat op een paar idealisten na ,het machtswellustelingen zijn .
  de maffia perst mensen af ( als je niet betaald slaan we je zaak kort en klein of schieten we je af)
  de overheid eist belasting (en als je niet betaald leggen we beslag of zetten we je vast )
  hoezo geen maffia praktijken

 4. Joshuak

  Wel grappig om te zien dat ze altijd bepaalde aangiftes kwijtraken en niet behandelen.. Terwijl anderen altijd prioriteit lijken te hebben..

  Kijk hoe snel die mensen die de weg blokkeerde voor de rechter stonden en waren veroordeeld .. En dit soort dingen gaan allemaal maar sloom en vaag

  En nog roepen ze altijd Nederland is het voorbeeld en constant zie je dit soort dingen.. Echt compleet idioot..

  1. M. Brandenburg

   Nee grappig is dat aangiftes tegen linkse organisaties of cultuurvrrijkers altijf kwijtraken. is natuurlijk al heel lang, immers welke rara figuren zijn ooit echt onderzocht, vervolgd en veroordeeld, nee die corruptie is al heel lang. Vraag maar aan de vrouw van Janmaat, die kan je perfect vertellen hoe zulke zaken nooit onderzocht worden.

 5. Cesare

  Zo gaat dat in Nederland. helemaal verrot bij de politie.

 6. Joost mag het weten

  Heb zelf zoiets meegemaakt maar dan met compleet dossier. Proces verbaal, sporenonderzoek, getuigenverklaringen kwijt. Geen poot om op te staan (letterlijk en figuurlijk) nadat ik binnen bebouwde kom met een slordige 100 km/u werd omver gereden. Heb sindsdien wel veel vrije tijd. Allways look on the bright side zullen we maar zeggen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.