Alarm! Dit is de ontsnapte kinderbepotelende tbs-viespeuk Ronald van Zwam

Een 40-jarige veroordeelde kindermisbruiker met een “opvallend grote mond” is er afgelopen vrijdag in Nijmegen vandoor gegaan terwijl een begeleider een ommetje met de kinderlokker ging maken. De politie is nu met spoed op zoek naar deze kindergrijper.

Wat is het toch fijn dat we in Nederland zo’n systeem als tbs hebben, toch? Behandelden in zie zorgmolen worden écht betere mensen en zouden nooit terugvallen in oud gedrag. Kijk maar naar Michael Panhuis. Een tbs’er die z’n moordlustige zedenpraktijken achter zich heeft gelaten nadat hij eens een draai om de oren heeft gekregen in de kliniek. Of neem nu Ronald van Zwam, een 40-jarige veroordeelde kindermisbruiker. Met hem gaat het zo goed, dat hij tijdens een uitje in Nijmegen terstond besloot dat hij helemaal is uitbehandeld:

“De Hoofdofficier van Justitie van het Landelijk Parket vraagt uw aandacht voor het volgende: De politie is dringend op zoek naar de 40-jarige Ronald van Zwam. Hij onttrok zich vrijdag 4 oktober omstreeks 14.30 uur in Nijmegen aan zijn begeleider tijdens een begeleid fietsverlof. Van Zwam is vertrokken op een zwarte fiets met roze letters en een fietstas aan de rechterzijde van de bagagedrager.

Van Zwam is in 2014 veroordeeld tot TBS met dwangverpleging voor enkele zedendelicten, waarbij hij via internet contact zocht met minderjarigen. Dit resulteerde in ontmoetingen. In twee van deze gevallen leidde dit tot ontuchtige handelingen. Hij zat vast in de Pompekliniek in Nijmegen. De slachtoffers en hun familieleden zijn zo snel mogelijk op de hoogte gebracht van zijn ontsnapping.”

Lang leve ons waterdichte tbs-systeem waarover louter jubelverhalen te vertellen zijn! Hoera!

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

32 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Sjonge jonge jonge. Wat een heksenjacht zeg! We kunnen ons beter druk maken om andere dingen

  1. bandini

   Tja, misschien moeten we ons ook druk maken om Anne Sophe Schillersdorf want iemand die dit soort mensen hun gang wil laten gaan hoort waarschijnlijk bij diezelfde engerds!

  2. Joshuak

   Klopt als je partijen als D66 vraagt zullen je ze vertellen dat genderneutraal speelgoed belangrijkste onderwerp van de dag is..

   Maarja net waar je zelf de prioriteit legt

  3. werikke

   Ik hoop dat je dit plempt om de boel op te naaien. Wij wonen dichtbij de pompekliniek en in de buurt zijn veel kinderen. Hij zit daar niet omdat die een mars heeft gejat . Deze heksenjacht is nodig omdat je optijd iets ergers wil voorkomen. Ik neem aan dat u geen kinderen heeft .

  4. Dik

   Natte scheet

  5. Mycase

   Niet op de wijfies reageren dat is wat ze graag hebben beter negeren dan gaan ze vanzelf weer naar het aanrecht daar waar ze horen

  6. Original NL

   Aldus ass ..aka mezzaadje de stichting martijn beschermheilige!

 2. Kretoloog

  Die foto. Zo stel ik mij voor dat Guus Geluk er uit ziet:)

 3. Joop Klepzeikert

  Alleen al om die rotkop zou je zo’n monster toch nooit meer vrijlaten hè. Alleen in de socialistische helstaat Nederland mogen zulke beesten wel buiten de gesloten inrichting komen.

  1. Willemm

   Iemand opsluiten omdat jij vindt dat hij een rotkop heeft klinkt wel heel hypocriet voor iemand die regelmatig klaagt dat we te veel handelen op emoties. Deze man heeft hulp nodig en dat is wat ze hem proberen te geven.

   1. Joop Klepzeikert

    @zwakzinnig linkse trol die zich nu weer Willemm (hoeveel verschillende accounts heb je?) noemt: Ga nou eindelijk je GGZ begeleider eens om je spuitje vragen. Totaalmalloot.

    1. Machteld

     Ook hier zie ik naast het selecteren u ook graag als executeur zou willen optreden. Maar u laat dit voorlopig nog over aan een ander. De drempel is nog even te hoog.

     1. Bosche draak

      Zeg zulthoofd, willen we de prioriteit even bij de loslopende kinderlokker houden ja?
      Kunnen we niet weer naar het oude systeem van loden kogel & ijzeren ketting teruggaan?
      Het lijkt me een stuk moeilijker voor dat tuig om te ontsnappen met zo’n joekel aan je enkel, en mocht het hem toch lukken dan valt hij aanzienlijk meer op met zo’n geval aan z’n lijf…

     2. Trude Herr

      @Bossche draak…Meteen maar in beton gieten ? Daar kunt u wel mee leven acht ik.

   2. Henkdetenk

    Ik heb dit beeld (foto boven) altijd als ik met de huistrol geconfronteerd wordt met al zijn nicks mezzadra Willemm etc.

    1. Joop Klepzeikert

     @Henkdetank: Dat moeten inderdaad ook van dat soort wezens zijn. Het uiterlijk zegt altijd heel veel over het innerlijk. Dat is ook precies waarom we van zwakzinnig links niet op uiterlijk mogen oordelen.

     1. Julian

      Typisch rechts dat is te makkelijk… Zo gauw het echt moeilijk wordt en over inhoud gaat dan haken ze af. Daarom regeren ze ook nooit mee.. Problemen benoemen en schreeuwen. Maar als er oplossingen gevraagd worden zijn ze niet thuis…Want vaak moet het ook betaald worden of een werkbare oplossing zijn.

     2. Joop Klepzeikert

      @Trol Julian: Hoeveel aliassen misbruik je hier? Je taalgebruik heeft er al minstens 10 blootgelegd. Ga eens werken ipv 24/7 op DDS trollen joh. Zielig hoopje uitwerpsel.

     3. Julian

      @Drol Klepzeiker.. Zoals ik al zei…Zodra het echt moeilijk wordt gaan ze schelden en komen ze met dit soort antwoorden. Inhoud… 0.0

     4. Siemien

      “@Drol Klepzeiker..”

      Aldus Juliaantje

   3. Siemien

    “Deze man heeft hulp nodig en dat is wat ze hem proberen te geven.”

    Ja over de slachtoffertjes heeft Wiwemm het niet, sterker nog, Wiwemm krijgt waarschijnlijk een strak plassertje van dit bericht…

    Wiwemm rechtvaardigt ped*filie, neemt geen afstand, bagatelliseert het, sterker nog, neemt het op voor deze se*sueel gestoorde

    1. Julian

     Werkelijk heel raar. Siemien kan nergens anders over praten als over s*x met kindertjes, strakke pl*ssetjes en p*do’s. Bijna elke reactie heeft wel een verwijzing naar zo iets.
     Het kan niet anders dan Siemien zelf een (latente) p*do is… Praat er veel te vaak over.

     1. Siemien

      Je valt door het mandje neemt het op voor Wiwemm en ipv het te veroordelen praat je het gezellig goed domoor.

     2. Mezzadra

      Dat staat inmiddels wel vast, Julian. De man is doodziek. Gelukkig zie ik zijn berichten niet meer.

     3. Siemien

      Gelukkig voor mezzadraatje want elke x wordt hij met zijn eigen zieke woorden om z’n oren geslagen…
      De enige zieke die hier rond reageren zijn diegene die ped*filie rechtvaardigen en goed praten

  2. Machteld

   U zou het wel weten, neem ik aan. Achter de tafel plaatjes selecteren. En half Nederland opsluiten vanwege een “rotkop” Leuke hobby van u…

 4. Bunky01

  Iemands uiterlijk is m.i. niet van belang, het enige dat telt zijn zijn of haar daden.
  Een heksenjacht is dit geenszins, je kind zal maar worden lastig gevallen door zo’n figuur.
  Ik denk niet dat ik voor mezelf kan instaan wanneer dit mijn kind of kleinkind overkwam.
  In z’n algemeenheid kun je met zekerheid stellen dat dit soort figuren een zodanige stoornis heeft dat herhaling, ook na lange en vele therapeutische sessies, onaanvaardbaar hoog is. De enige methode, hoe ingrijpend dan ook, is daadwerkelijk ingrijpen zodat deze zieke gevoelens bij zo’n persoon nooit meer de kop op kunnen steken. Zolang wij in onze “rechtstaat” deze figuren niet aanpakken zullen er helaas nog vele slachtoffers vallen. Wat zou de overheid zeggen als de familie van de slachtoffers zelf eens het recht ging uitoefenen ? Onze onvolprezen overheid is al jarenlang niet in staat (en heeft de wil ook niet) om hier eens stevig op te treden.

 5. fusilier

  Helemaal mee eens dat deze viespeuk hulp nodig heeft. Maar doe hem dan wel even aan de ketting met aan het uit einde een ijzeren bal van vijftig kilo.

 6. josemoonen@70

  Anne Sophe Schillersdorf .. Wat ben jij toch een triest geval zeg.!!!!!!. Ik word misselijk van jou schandalige commentaren iedere keer weer. Ik heb je al een keer gevraagd om je slemiele commentaar te geven in een linkse krant . Je hoort hier niet thuis , met je achterlijke primitieve geraaskal . Volgens mij hoor jij bij de extreem D66ers !Jouw smerige mening doet hier echt niet terzake .!

  1. Trude Herr

   Die van u wel , blinkt uit in qualiteit, originaliteit. Spiritual was ik bijna vergeten. Vgr. TH

 7. Jynx

  Als het mijn dochter was geweest had ik hem persoonlijk gecastreerd de vuile viezerik.

 8. debontereus

  Onze aandoenlijke p*dofiel met vele alter ego’s is wel heel erg in de.beschermende modus .
  Zijn collega wordt helemaal schoon gepraat door onze aandoenlijke kindervriend met vele aliassen .
  Ben je het zelf is het jouw zoon neef of een heel goede vriend ?
  Het valt wel op p*dootje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.