Bespottelijke islamofascist Arnoud van Doorn vindt muziek “gevaarlijk voor kinderen” en wil verbod

Als Arnoud van Doorn de kalief van Nederland werd, zou hij vermoedelijk meteen stoppen met muziek laten horen aan kinderen. Dat zou “gevaarlijk” zijn en moet bovendien in een goede islamitische opvoeding worden vermeden.

Religie is één van de meest geaccepteerde vormen van fascisme op aarde. En alhoewel ook het christendom bepaald niet gevrijwaard is van vieze bruine vlekken, mogen we ook Geloof van de Hemselse Vrede niet vergeten: de islam. In Nederland lopen er genoeg normale moslims rond, hoor. Maar de door Mohammed gestichte religie heeft ook een hoop potentiële tbs-klanten voortgebracht die hun ideologie gebruiken om alles wat leuk is kapot te verbieden. Mooie vrouwen? Weggestopt onder de vieze vaatlappen. Varkenslapje? Haram! En muziek? Nou, dat is levensgevaarlijk voor kinderen!!!! En muziekinstrumenten zijn al helemaal uit den boze: ook voor volwassenen.

Tenminste, zo begrijpen we vandaag uit de mond van het psychisch gestoorde Haagse raadslid Arnoud van Doorn. Hij wil dat muziek wordt weggehouden bij kinderen, want het zou gevaarlijk zijn. Als ‘bewijsmateriaal’ komt hij met wat stoffige islamo-idioten aanzetten die deze plezierhatende plannen van ganser harte zouden ondersteunen. Kijkt u even mee naar deze totaal van de pot gerukte bekeerling:

moslim muziek 1

moslim muziek 2

moslim muziek 3

moslim muziek 4

Belt er iemand even de mannen met de lange witte jassen voor dit relifascistische stuk tuig genaamd Arnoud van Doorn? Namens bijna de gehele Nederlandse samenleving: alvast bedankt voor de moeite!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

58 reacties

 1. Beukman

  Tja. Eens een PVV-er, altijd een PVV-er. Het verbieden zit ex-PVV-er Van Doorn in het bloed.

  1. ikweetwatikwil

   Beukman wat een domme kortzichtige opmerking.

 2. Jack Flash

  Islamieten hebben wat met de dood en van alles verbieden en een hoop gezeik over van alles wat ze niet zien zitten.
  Westerlingen houden van het leven.

  1. Watcher

   @J F wat een vrijheid op de bible belt.

   Zaterdagavond de haan weghalen bij de kippen, maandag de haan weer terug.
   Zondagmorgen heerlijk met dochter in bed, westerlingen houden van het leven 🙂 🙂 🙂

   1. Pauline Kummer

    Ik heb de Veluwe goed leren kennen. Het vakantiedorp Epe. In kleine lettertjes eronder gekrabbeld: eerst papa even (Het schijnt al oud te zijn)

   2. Buzz68

    Zieke geest!

   3. Rechtsaf

    watcher de ped*verheerlijker en dé antichrist, truusje paulientje komt watcher maar wat graag een hart onder de riem drukken want ja soort zoekt soort net als hartgesteldheden.

   4. Top

    Je spreekt uit ervaring Speklap?

  2. Bolkestein

   Waarom willen Islamieten eigenlijk altijd zo graag bij die door hen zo perifide gevonden Westerlingen wonen en niet in die geïslamiseerde shit hole? Valt er daar voor hen niets te parasiteren of zo?

 3. Watcher

  ”En alhoewel ook het christendom bepaald niet gevrijwaard is van vieze bruine vlekken, mogen we ook Geloof van de Hemelse Vrede niet vergeten: de islam. ”

  Haha goed zo Tim, ….

  1. Rechtsaf

   De islam is een satanische ideologie en heeft niets met JHWH te maken, de god van de islam is een zonnegod en een demon.
   De god van de islam is geen god van vrede.

   Watcher is dé antichrist

 4. Kretoloog

  Tja, als je de obsessieve FvD-stalker Chris Aalberts als bron gaat opvoeren voor christelijke homo-haat, dan blijven er weinig zaken over die deugen bij religies.

 5. Vanduinen

  Er zijn 3 miljoen mensen die een Bhuddabeeld in huis hebben.

  1. Rechtsaf

   jij bent daar natuurlijk 1van vendjuunen

   1. Sans Rancune

    @Rechtsaf.

    Ik heb het opgezocht; 2 miljoen hechten er waarde aan. Dat is meer dan de Moslims en Joden bij elkaar! Tijd om de Bhuddisten de maat te nemen. Bhuddisten geloven in bomen en hier worden ze (bomen) omgehakt.

    1. Ron

     Wat doet de boeddhist dan verkeerd.?

 6. merlot

  Van Doorn mag dan van de pot gerukt zijn, hij kent de grondbeginselen van de islam, en hij heeft gelijk: de vier rechtsscholen verbieden muziekinstrumenten.

  Zo DROEVIG is het gesteld met deze onmenselijke religie.

  Muziek is een van de mooiste kunstuitingen van de mens en geeft al eeuwenlang mensen veel positiefs. Hoe kan je dat afwijzen? Dat kan alleen maar gebeuren door een zeer, zéér negatieve kracht: de islam.

  1. Rechtsaf

   De God van Abraham, Izaak en Jakob wil aanbeden worden met lofprijs en aanbidding, ik zeg het is het tegenovergestelde van de islam, licht en duisternis…de duisternis is verslagen en de duivel gaat rond als een briesende leeuw…als je met vleselijke ogen kijkt zie je het niet….

   1. Watcher

    Familie Lugar gaat Rechtsaf en is compleet de weg kwijt.

   2. Isengrijn

    “JHWH” typt Rechtsachter met droge ogen!

    Lol! 🙂

  2. NoDoubt

   Het is ook de reden waarom tijdens het muziekfestijn in Manchester de aanslag werd gepleegd.

   Met de islam ben je je vrijheid en democratie kwijt. En het einde is dat je wordt gezuiverd.

 7. Mycase

  Een 9mm in zijn mondje en de trekker overhalen IS stijl zeg maar wel direct boven een graf doen he lol

  1. Rechtsaf

   Dat is natuurlijk veel te kort door de bocht maar waarschijnlijk verwoord je wat vele denken, dat heb ik nou met mezzadratje, ik zeg wat vele denken wel graag even filmen natuurlijk… 😉

   1. Watcher

    @Rechtsaf, een christelijke gedachte………………

    1. Rechtsaf

     watcher is dé antichrist

     1. Watcher

      Je bent toch niet bang voor de antichrist.
      Je zondigt nu al in naam van godT, de antichrist maakt je vrij van de zonde.

     2. Rechtsaf

      watcher bewijst mijn gelijk, watcher is dé antichrist

 8. C.A.Barstow

  Inderdaad, zogenaamde muziek uit islamitische landen moet hier zeker verboden worden.
  Antiwesterse ideologieën zoals de islam zouden eveneens verboden moeten worden.

  Stem FvD/PVV.

 9. Vit

  Volgens mij kan je dat geblèr van moskeeën ook onder muziek scharen.

 10. Broodnuchter

  Zal hij trots zijn, op het verloochenen, van zijn eigen volk, cultuur en afkomst?

 11. J.Rademaker

  Onderzoek toont aan dat Mozart het leervermogen stimuleert. Verbieden is dus volstrekt logisch voor van Doorn.

  1. Original NL

   Idd …wat stom is moet stom blijven, de troefkaart van elke religie.

 12. Bolkestein

  Je hoeft de koran niet gelezen te hebben om te weten dat de Islam een totalitair systeem is. Christendom en jodendom hebben alleen hun bijbel. Je gelooft erin of je gelooft het niet.

  De Islam heeft naast de koran nog twee van die dikke boeken: de Hadith (leefregels zoals de hadj, ramadan etc.) en last but not least de sharia.

  Als religie het uitgangspunt is van wetgeving krijg je een totalitair systeem. De Islam maakt er ook geen geheim van dat ze uit zijn op wereldheerschappij, waarbij ongelovigen alleen getolereerd worden als ze de superioriteit van de Islam erkennen.

  Het is mijns inziens dan ook volkomen gerechtvaardigd om een hekel te hebben aan de Islam zonder de koran gelezen te hebben.

 13. Jack Flash

  Ik heb een hobby en dat is muzikant.
  Je moet er toch niet aan denken.

 14. Duckday

  Snap steeds niet hoe het kan dat zulke personen in de gemeente raad zitten En ook dat de media er steeds aandacht aan geeft Zouden zijn volgelingen steeds meer de weg kwijt raken of krijgen die een kik om nog meer onderdrukt te worden door zulke sekten

 15. Duckday

  Stem PVV of FvD misschien zal het nog lukken

 16. Jynx

  Opsluiten die lunatik!
  Gevaarlijke klootzak.

 17. Jantje

  Als je een misdadiger als Mohamed op zijn woord gelooft dan kan dat alleen maar met een pistool tegen je slaap (Fatwa bij uittreden).
  Dat betekent dat het geen geloof is, want geloven doe je uit vrije wil, niet om je hachje te redden.

 18. Michael M

  Arnoud van Doorn moeten ze een draai om de oren geven, dat klinkt pas als muziek in de oren. Deze man is Geesteziek!

 19. Michael M

  Alles verbieden en andersdenkenden haram vinden en anders geaarden het liefst dood wensen is voor mij geen geloof. Dat is een kwade Duivelse Politieke Ideologie……

 20. Gerlos

  Verbieden deze islamitische sprookjes geschreven in het sprookjesboek de koran uit de middeleeuwen en sluit dan gelijk die sprookjeskastelen waar deze sprookjes verteld worden.

 21. Sharktyricon

  Ach je hebt altijd van die religieuze idioten die zeggen dat muziek bedervelijk is voor de geest, vele christenen gingen hem voor.

  1. Groeneveld

   En hullie deden het ook…. daarmee is die idiotie goedgepraat?

   1. Sharktyricon

    Hullie? Ik praat die idioterie niet goed, ik probeer alleen duidelijk te maken dat in elke religieuze groepering zulke mafketels zitten, dat was in de tijd van Mozart al zo. Maar hier wordt het ha(r) telijk aangegrepen om de islam te bashen

    1. Groeneveld

     Sharky, Nederland heeft een seculariserings-proces doorgemaakt waarbij de kerken leeg liepen en het aantal gelovigen enorm terugliep. Daarmee werd ook de invloed van tal van denominaties teruggedrongen. En dat was een uitstekende zaak. Zo konden we vrij en frank de 21e eeuw in.

     Helaas lieten gemankeerde idioten de grenzen open staan waardoor massaal een middeleeuwse, gewelddadige en imperialistische ideologie vermomd als godsdienst, Europa en Nederland kon binnendringen.

     Het gevolg is dat die middeleeuwse, bekrompen normen en waarden nu breeduit opgelegd lijken te worden, in ieder geval beschermd worden door idioot links. Ik neem aan dat jij daar ook toe behoort.

     1. Sharktyricon

      Die secularisering waar je over praat is in de Bible belt nog niet heel erg doorgedrongen en als je wereldwijd gaat kijken al helemaal niet, ook in de westerse wereld (zie bijv. Amerika, waar de klu klux klan nog steeds bezig is met haat ideologie in naam van het christendom en A. Breivik beweerde ook christen te zijn) waar nog steeds veel uitwassen zijn van een veroordelend christendom. Aangezien volgens jouw standaard dit behoort tot middeleeuwse toestanden zou je dat net zo hard moeten verafschuwen en aangezien het christendom nog steeds de grootste wereldreligie is zou dat een groter gevaar vormen toch?
      Anyway, terug naar Nederland, waar het christelijke geloof doorgaans gelukkig niet meer geweldadig is, maar wat betreft hun ideeën over gevaren voor de maatschappij zijn ze weldegelijk zeer actief, kijk bijv. naar hoe er in de kerk werd gereageerd op Harry Potter (ow lieve heer onze kinderen komen in aanraking met magie) ik kom hier op straat regelmatig zeepkist predikanten tegen die verkondigen over het eind van de wereld. Om nog maar te zwijgen over de passief agressieve jehovahs getuigen. Mijn punt is, dat als je het een veroordeelt en het ander laat voor wat het is of negeert dan noem ik dat hypocriet. Ik ben met je eens dat er mensen zijn die haat prediken door de islam, maar dat wordt ook gedaan door het christendom maar dat houd niet in dat alle christenen of moslims beesten zijn. En even voor alle duidelijkheid: ik bescherm geen religie want ik heb er niks mee. Ik denk zelfs dat ’t een hele slechte uitvinding is die mensen weinig goeds heeft gebracht. Want in naam van de 2 grootste religies zijn zo’n beetje de meest walgelijke beestachtigheden begaan

     2. Groeneveld

      “Geloof in (een) God is op z’n retour in Nederland. Sterker nog, we zijn het minst religieuze land van West-Europa, bleek onlangs uit onderzoek van een Amerikaanse onderzoekscentrum. Zowat de helft van de Nederlanders (48%) noemt zichzelf atheïst, agnost of niet-religieus. En slechts 12% van de Nederlanders bezoekt een á twee keer per maand een kerk.”

      Kortom Sharky, Nederland is een ongelovig land geworden. En daar ben ik erg blij mee. Maar plotseling zijn er een miljoen gelovige moslims bijgekomen die met hun niet-compatibele, intolerante en imperialistische ideologie zich nadrukkelijk manifesteren en veel te veel eisen stellen.

      Dat heeft zijn negatieve invloed op Nederland: alsof er zwaar op de rem wordt getrapt. Verworven vrijheden worden weer ingeperkt, het idiote van een religie (geloven) wordt weer salonfähig en cabaretiers kunnen niet vrijuit meer grappen maken. We zijn weer terug bij af, terug in de middeleeuwen. En dat vind ik verschrikkelijk: alles wat aan vrijheden verworven was wordt weer afgebroken. De islam is een ramp.

 22. Sharktyricon

  @verjaag links
  Voor alle duidelijkheid het verschil in tijd is zeer zeker geen 200 jaar, zoals ik al zei zijn er nu nog steeds groepen en eenlingen actief die het christendom gebruiken voor hun geweldadige ideeën. En ook qua oorlogen is het nu even rustig maar dat laait zo weer op. Of ben je vergeten dat zowel de oorlog in Bosnië (waar moslims werden afgeslacht) als het geweld in Ierland (katholiek VS protestant) in naam van geloof werd gevoerd. De laatste werd in 1998 afgesloten, het tijdsverschil is dus geen 200 maar eerder 20 jaar.

  @groeneveld
  Ik ontken ook niet dat strenggelovige moslims problematisch voor onze vrije maatschappij kunnen zijn, mijn punt was (nogmaals) dat dat een probleem is van mensen die hun geloof te extreem beleven, van die “miljoen” moslims (een getal wat overigens niet juist is) is er relatief gezien maar een klein groepje dat problematisch is. Dit is wel de groep die de meeste aandacht krijgt en er dus uitspringt. Dat is de groep die aangepakt dient te worden. Niet de islam als geheel. Mijn eerdere punt was ook dat als je op basis van de uitspattingen iets moet veroordelen of zelfs verbieden je nog heel druk bezig gaat zijn met verbieden. We moeten ook niet naar een maatschappij willen waarin alles verboden wordt omdat het tot geweld kan lijden.

 23. musicmaniac

  Voor de islam zijn alleen de moslims de goede mensen. In de jaren 30 van de vorige eeuw, waren volgens H*tler het Arische ras de goede mensen. Met dat verschil dat het H*tler niet lukte de wereld te veroveren, maar de moslims wel. Moeten we nou wel zo gelukkig zijn, dat we nu geen Duits praten? Had toch liever Duits gepraat aangehoord dan Arabisch.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.