Doei doei Marianne Thieme. Thieme is benoemd tot Ridder in Orde van Oranje-Nassau

Geen categorieokt 08 2019, 16:45
Traantjes van verdriet om het verlies van een groot politiek wonder - kuch, sarcasme. Nederland neemt afscheid van een politica die de opmars van de dierenpartij ingang heeft gezet. Hoewel ze in Nederland nog niet het succes van GroenLinks heeft geëvenaard, wist ze wel met de Partij voor de Dieren een internationaal netwerk te creëren en op te zetten bestaande uit tal van dierenpartijen. Hiermee verliezen we dus wel degelijk een dame van statuur.
De meeste zullen haar als 'dierengekkie' herinneren, maar wat Thieme voor elkaar heeft gekregen is een puike prestatie. Ongeacht of je nu zit te wachten of niet op een PvdD, dat wat ze voor elkaar heeft gebokst is uitermate knap.
Thieme heeft een gigantisch netwerk opgericht van dierenactivisten, niet langer zijn de vega's en dierenactivisten alleen bezig met het kidnappen van boerderijen of medische laboratoria aan het vandaliseren, neen ook de parlementaire wereld zijn ze nu aan het bestormen. Dat allemaal door o.a. Thieme.
Zojuist bij haar afscheid is Thieme benoemd tot Ridder, wellicht een beetje overdreven maar tegenwoordig krijgt bijna iedereen voor alles wel een lintje.
"https://twitter.com/noorlanderarjan/status/1181564359035805696?ref_src=twsrc%5Etfw
Overigens was het op sommige momenten tamelijk ongemakkelijk, vooral het ongemakkelijk handje van Thieme met Van Kooten was het mooiste moment van de dag. De verhoudingen liggen niet bepaald goed tussen de twee dames, dat moge duidelijk zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten