shutterstock 641010370

Doorgesnoven kansenparels van Feyenoord wachten spelersbus op!

Geen categorieokt 28 2019, 10:00
Voetbal is een sport waar de emoties hoog op lopen. Feyenoorders en Ajacieden kunnen sowieso al niet door één deur, en als je club dan ook nog eens wordt afgeslacht als een stelletje amateurs dan lopen de emoties flink op. Bij aankomst van de spelersbus van Feyenoord in Rotterdam stond een heel Legioen aan laag IQ-gehalte de spelers op te wachten en riepen zij de selectie op om beter te spelen door iedere seconde te schelden met een ziekte. Van je supporters moet je het hebben...
https://twitter.com/protestgroep/status/1188550809715388416?ref_src=twsrc%5Etfw
Vooraf was er al veel politie omdat men - logischerwijs - al had verwacht dat supporter verhaal gingen halen bij de selectie. Supporters riepen om het vertrek van Jaap Stam, alleen bleef Jaap Stam lekker in de bus zitten en moesten de supporters het doen met Leroy Fer, Steven Berghuis en Rick Karsdorp die wel de supporters te woord wilden staan.
https://twitter.com/protestgroep/status/1188547826441183240?ref_src=twsrc%5Etfw
Feyenoord weet bij lange na niet te voldoen aan de verwachtingen, een magere selectie met spelers die eigenlijk Feyenoord onwaardig zijn. Supporters zijn woedend omdat de resultaten uit blijven en de trainer, Jaap Stam, ook niet echt hout snijdt.
De eerste escalaties waren er dus gisteren al, de politie heeft geprobeerd de supporters meerdere keren uiteen te drijven. De vraag is hoe de sfeer de komende dagen rond de trainingsvelden zal zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten