Erik van Muiswinkel: ‘Tractoren zijn extreem-rechtse voertuigen, kijk maar naar Baudet en Trump!’

baudet trekker
Foto: Baudet op een trekker. Bron: Gert-Jan Ransijn / Twitter.

Volgens de gevallen komiek zijn tractoren best wel extreem-rechtse voertuigen, want Donald Trump en Thierry Baudet zaten er ooit op.

muisw

Het kan natuurlijk altijd een beetje gekker bij de hallucinerende Antifa-supporter Erik van Muiswinkel. Nadat hij eerder het beleid van FVD-voorman Thierry Baudet al kenmerkte als een verzameling van “bloed en tranen“, zo vindt de ooit grappige VARA-cabaretier nu dat hele vervoerstuigen ineens keihard exteem-rechts worden, alleen maar omdat het desbetreffende Tweede Kamerlid én Donald Trump er met hun achterwerken in de chauffeursstoel hebben gezeten:

Zijn tractoren en vrachtwagens eigenlijk gewoon extreemrechtse voertuigen?“, aldus luidt de retorische vraag van ‘s lands grootste Thierry Baudethater. Laten we er duidelijk over zijn: dit is gewoon ordinair fake news. Niet alleen omdat tractoren geen eigen wil hebben, maar ook omdat dit helemaal geen foto is van Donald Trump in een tractor. Hij bestuurt hier een vrachtwagen. Bekijk hier de beelden maar van bepaald niet het lievelingsmedium van het Witte Huis, CNN. De camera zoomt ver genoeg uit om te kunnen zien dat dit een zwarte truck is. Géén tractor.

Maar ja, wie heeft er dan ook de waarheid nodig als hij of zij ten strijde trekt tegen Thierry Baudet en Donald Trump? Je mag dan gewoon zeggen dat zij en hun aanhangers kerken in de fik steken. Tegen lui van rechtse snit is immers alles geoorloofd, van liegen tot en met karaktermoord. En niemand die daar zo geobsedeerd mee bezig is als de aan lager wal geraakte ‘grappen’maker Erik van Muiswinkel. Hallo zeg.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

46 reacties

 1.   

  Van liegen tot karaktermoord ?
  Doe er gerust moord bij .
  Bij links is namelijk alles geoorloofd .
  Niet voor niets loopt er al jaren een politicus onder strenge bewaking en links kijkt maar weer weg .

  1.   

   Is dat eigenlijk wel zo? Die strenge bewaking. Het is eigenlijk nooit getest of het gevaar nog aanwezig is.

   1.   

    Ik zou zeggen, ga naar een goede make UP artiest en laat je als Wilders schminken.
    Ga als test de straat op en je hebt je antwoord.
    Betere test is er niet.

 2.   

  Markt van Berlijn of op de promenade van Nice, bedoeld Erikje hier natuurlijk

 3.   

  Muzikaal theater.
  Top productie 4 sterren.

  Tot maart 2019

  BUIGT ALLEN MEE VOOR DRS. P
  Erik van Muiswinkel

  1.   

   Weer een uitverkocht huis… de man blijft zichzelf overtreffen.

   Toch wat anders dan die “grappige” filmpjes op YouTube van Hans Teeuwen

  2.   

   Muzikaal bedelshow.
   Top productie 4 lijnen.

   BUIGT ALLEN MEE VOOR DRS. POEDER

   Erik van Snuifwinkel

 4.   

  Erik van Muiswinkel heeft helemaal gelijk. Auto’s en vrachtwagens zijn elementen waar extreemrechtse mannen graag mee lopen te pronken. Kijk maar naar Hitler. Zijn grote binnenlands project was de Autobahn

  1.   

   Binnen 7 minuten een Godwin van Anne Sopje: knap!

  2.   

   Breznev had de grootste autocollectie van de Sowjet-Unie.
   Kim, die van Noord-Korea kwijlt ook over grote Benzen.
   Het is een hobby van linkse dictators, zoals, inderdaad, Hitler.

   1.   

    Jantje bedom toch…

    Iedereen weet dat Hitler kneiterrechts was

    en die auto’s van Brezjnev?
    Wie is nu dol op een “Zil” of een “zaz”?

    1.   

     Nee Hitler was een socialist. Sorry, Hitler was kneiterlinks.

    2.   

     Hitler was nogal links, net als wilders overigens.
     Mensen die van collectivisme en overheidsingrijpen zijn , geven makkelijker hun individuele rechten weg.
     En het links/progressief van tegenwoordig heeft ook wel facistische trekjes hier en daar kijk maar naar antifa of die hele klimaat gekte, alles op het altaar van de ideologie!

  3.   

   Weet je wie ook een vegetariër was? Juist! Vegetariërs zijn dus nazi’s.

 5.   

  Why so serious!? Let’s put a smile on that face :)

 6.   

  Tim noteert terecht dat tractoren geen eigen wil hebben.

 7.   

  Limousines inclusief chauffeur zijn linkse voertuigen,er zitten heel vaak Rutte3 politici in!

 8.   

  Het zegt weer heel wat over hoe links in feite is : triest en heel erg zielig. Inhoud 0,0 denk dat van Muiswinkel al heel wat hersencellen heeft gecremeerd door wiet gebruik. En nu als een zombie de ene na de andere onzin zit te verkondigen. Steek maar weer een pure joint op om de laatste hersencellen naar de verdommenis te brengen voor zover er nog hersencellen zijn.

 9.   

  Inderdaad het is nog simpeler, met zo’n machine moet je arbeid verrichten, Links is niet van plan om arbeid te verrichten , die leven van een uitkering.

  Een voorbeeld zijn de klimaatactivisten, die ontvangen geld, om de boel te belazeren en te saboteren.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1.   

   Jumping heeft geen enkel argument gegeven om zijn bewering over Rutte te staven, maar blijft het zo herhalen dat het bijna irritant wordt.

   Misschien kan hij voor de verandering eens met argumenten en cijfers komen. Anders loopt hij maar wat onzinnig te kletsen.

   In 1953 onderging Nederland een watersnoodramp waarbij meer dan 1000 doden vielen. Dát is het slechtste wat Nederland na de Tweede Wereldoorlog is overkomen.

   1.   

    Nee hoor, de multiculturele samenleving is het slechtste wat Nederland is overkomen, deze ramp is groter als de Tweede Wereldoorlog en de Watersnoodramp, die twee rampen kwamen wij te boven en de multiculturele ramp komen we nooit meer te boven.

    1.   

     just saying : Voor Meriadoc Brandebok is de ongebreidelde immigratie geen enkel probleem, het doel heiligt de middelen.

     1.   

      Ik denk, dat hij daar tussen, zijn ‘billenmaatjes’ zoekt. Als de ouderlingen ziek zijn.

  2.   

   Jumping koos ijllings het hazenpad.

   Hij wist zijn bewering andermaal niet te onderbouwen,

   1.   

    @meriadoc verwijt de pot de ketel(maar daar ben je ook tr#l voor uiteindelijk)
    Iedereen zit hier nog te wachten op antwoorden van de huistr#l @meriadoc brandewijntrol waar hij steeds met de staart tussen de benen van vlucht.

 10.   

  Ik heb maar weinig linksdenkenden meegemaakt die ‘trekkers van onze economie’ zijn geweest… Zij stonden altijd aan de zijlijn, zaten op het pluche of op veilige afstand in comfortabele baantjes.

  1.   

   Correctie: Tot aan de opkomst van dom rechts stemden ze massaal links.

   Omdat de verheffing van een deel maar niet van de grond kwam ging het stomste deel over naar dom rechtse partijen als LPF, TON, PVV en FVD.

 11.   

  Achgut. Had Erikje Muizenkeutel weer te lang geen aandacht gekregen? Die krijgt hij dus weer door één kort tweetje. Zal vast weer blij zijn dat hij weer aandacht krijgt.
  Zulke kindertjes werden vroeger op de gang gezet. Net zo lang tot ze hun excuses aan kwamen bieden en beloofde verder weer normaal te gaan doen.

 12.   

  Inderdaad, Trump reed voor de foto in een grote truck. Helaas kun je op een foto geen geluid meegeven. In dit geval had dat wel wat toegevoegd aan de foto voor een waarheidsgetrouw beeld van Trump. Kijk maar op: memesmonkey.com/images/memesmonkey/b4/b4ed170171a052cf791fa054af787f8b.jpeg

 13.   

  Ik denk dat die t*ringmuis zich heeft ingeblikt bij George Soros. Betaald goed en je mag je grootste hobby, anderen afzeiken ongelimiteerd uitoefenen. Zolang je maar een linkse hufters bent is alles geoorloofd.

  1.   

   Ingelikt

 14.   

  Muis, vrachwagens zijn moordenaars bij moslims , kijk maar naar Halle Berlijn, enz enz.

 15.   

  Erik van Muiswinkel wordt Sinterklaas in Amsterdam
  Erik van Muiswinkel wordt de nieuwe Sinterklaas van Amsterdam. De cabaretier vervangt acteur Jeroen Krabbé die dit jaar afzwaait als goedheiligman. Parool 2018.

  Kwetsend
  NTR moet afscheid nemen van Zwarte Piet in zijn huidige vorm. “Ik heb drie jaar geleden al geroepen dat de NTR gehoor moest geven aan de roep om een andere Piet. De publieke omroep kan er niet aan voorbij dat sommigen het typetje als kwetsend, racistisch zien.” Nu.

  Hoe geloofwaardig is deze clown? Mislukt als sinterklaas, mislukt als zwarte piet en mislukt als cabaretier. Met andere woorden: Een pure mislukkeling!

 16.   

  Nu maar hopen dat er geen poepklontjes op de broek van Baudet zijn blijven plakken.

  1.   

   Riesmog : Want anders?

  2.   

   @riesmog u bedoelt t#rrels zoals u?
   Nee dat wens je je eigen vijand niet toe… Hahaha

 17.   

  Extreem rechtse voertuigen?

  Een logische conclusie van een ultralinkse, fascistische en mislukte psychosomatische ‘grappenmaker’.

 18.   

  Wat wil E. van Muiswinkel…dat onze boeren terug gaan naar het oer-oude harde leven om met een paarden team alle bezigheden op het land te doen: ploegen, zaaien, oogsten, en daarna het land voor de volgende jaar klaarmaken? In ons land heeft ieder boer een of twee tractoren, met vele noodzakelijk onderdelen. Onze boeren zijn helden die hun zware beroep in alle soort weer omstandigheden uitvoeren.
  Tractoren hebben niets met politiek te maken! Ze zijn gewoon werktuigen. Hoe de boeren stemmen is hun eigen zaak. Net zoals met ieder beroep het geval is.
  Dat zij nu heel bezorgd zijn voor hun toekomst, is heel begrijpelijk. Dat zij allemaal demonstreren met hun tractoren is ook logisch. De tractor is hun symbool. En zo ziet onze hele bevolking dat zij ook opkomen voor hun rechten. D66 is nu de enige partij
  die onze boeren willen omkopen, om hun vak op te geven en te verhuizen. En werkloos
  te gaan worden. Gelukkig krijgen we nog steeds prachte Hollandse Landbouw producten in de meeste van onze Nederlandse supermarkten…Of moeten we gedwongen goedkope importen uit het buitenland te kopen, in plaats van producten van onze eigen boeren?

 19.   

  Links mag misschien al zijn hersencellen zijn verloren dankzij overmatig weed gebruik iig hebben ze hun humor behouden iets wat over rechts weinig te zeggen valt. Misschien verlies je je gevoel voor humor wel als je continue bezig bent met omvolkings samenzweringen :p

  1.   

   Goede grap haaibaai! Ja met links kan je lachen hoor!

   Oh wacht…

   Je maakt geen grapje?

   Nouja we lachen toch wel om je…

 20.   

  Links weet het niet meer, dus je bord is gevuld met rechts extremisme ?

  Ik zie de bui al hangen, het links-rechts debat eindigt in de supermarkt.

  Met nog wat olie op het vuur komt deze haatproleet aan z’n trekken.

 21.   

  Een tractor is een voertuig bedoeld voor werkzaamheden waar linkse uitkeringstrekkers hun neus voor ophalen. Of zijn vliegende CO2 bommen soms een extreem-linkse voermiddel omdat Jesse Klaver er wel eens gebruik van maakt?

 22.   

  “Links mag misschien al zijn hersencelen zijn verloren dankzij overmatig wiet gebruik. Links hebben hun humor behouden, iets wat over rechts weinig te zeggen valt” Whahahaaaaaaaaa!!!!!!!!!! heeft links humor dan Pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff!!!!!!!!!!! laat me niet lachen. Een aantal jaren terug heb ik dat even getest, toen had die blower samen een theater programma met Diederik van Vleuten. Nou, binnen 5 minuten heb ik de dvd player maar aan gezet en er een dvd ingedaan van Fawlty Towers heb me kostelijk geamuseerd. Maar dat is ook de echte humor, daar kan geen 1 humor tegen op en al helemaal niet de linkse ‘humor’ Linkse ‘humor’is alles weg lachen en bagatelliseren inhoud : 0,0 en slaapverwekkend.
  “Tot de opkomst van dom rechts” NEE!!! links is zeker intelligent????? al meer dan een halve eeuw hebben we al dit linkse (wan) beleid waar totaal geen logica inzit. Onbeperkt asiel cq gelukszoekers en migranten binnen laten terwijl Nederland allang overvol is -overigens in de tachtiger jaren was Nederland al vol- JA!!!!! fantastisch links beleid de intelligentie druipt er van af.

 23.   

  HA HA, wij boeren lachen ons kapot over FVD.
  Zou hij willen dat wij op hem stemde. NO WAY!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!