Filmpje! Boze kansenparel bedreigt burgemeester Halsema: “Gedraag je! Ik kom je halen!”

Op social media is ophef ontstaan vanweg een filmpje van een stel allochtone jongeren in Amsterdam. De lui spreken op agressieve wijze tegenover burgemeester Femke Halsema. Eén van hen dreigt haar “te komen halen” als ze haar plan doorzet om “lachgaskoning Deniz Üresin” een boete van €100.000 te geven.

Op social media wordt door veel mensen verontwaardigd een nieuw filmpje dat is verschenen van Amsterdamse jeugd met een migratie-achtergrond. Eén van de jongens kijkt dreigend in de lens van een camera van De Telegraaf en vindt dat burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) naar zijn pijpen moet dansen. Halsema heeft namelijk besloten om de zogeheten “lachgaskoning”, Deniz Üresin, een boete van €100.000 op te leggen vanwege de gigantische overlast die hij veroorzaakt met het verkopen van deze nieuwe drug.

De kansenparel is het er niet mee eens en vindt dat Halsema zich moet “gedragen.” Als ze de boete niet terugtrekt, dan komt hij haar “halen,” zo belooft de jongen met opgeheven vingertje.

De Amsterdamse leraar Mehdi Karayusuf zegt dat zijn “handen jeuken” na het zien van deze video:

“Stereotype leerling waarmee ik werk. Soms jeuken mijn handen, moet ik 30x per dag tot tien tellen en vraag ik mijzelf af hoe dit heeft kunnen groeien. Vervolgens zie ik dan de ouders en is alles opeens duidelijk.”

Hij legt verder uit:

“Ik hekel ouders die het ontsporen van hun kroost verwijten aan allerlei factoren behalve hun eigen handelen. Ja, beïnvloeding van buitenaf is onvermijdelijk. Desalniettemin kun je als ouder toch een hele hoop doen om je kind fatsoenlijk op te voeden.”

De video is oorspronkelijk afkomstig van De Telegraaf. De datum van filmen is niet bekend, maar in ieder geval was het na 5 oktober. Doordat het rechtse Twitteraccount The Right Sound er gisteren mee aan de haal ging, krijgt deze nu een tweede leven. Het social media-profiel is behalve over de brutale jongens ook niet te spreken over de wijze waarop Femke Halsema opereert als burgemeester van Amsterdam: “En communiste Halalsema neemt het zelfs op voor dit soort gastjes…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Mezzadra

  Als je een groepje kinderen gaat interviewen hoor je soms rare dingen.

  Wat een onzin weer.

  1. Mycase

   geen aandacht aan deze kindervriend is velen malen beter dan flikkert ie vanzelf op

   1. ZiggyStardust

    Als je kinderen interviewt die bij Mezzadra in de buurt zijn geweest zullen ze waarschijnlijk rare dingen zeggen. Op deze manier probeert hij zichzelf alvast in te dekken.

   2. Ben-NIET-Groen-L

    Rectificatie: allochtonen-kindervriend!

  2. Beukman

   Sterker nog: sommige volwassen blanke mannen op DDS zeggen vergelijkbare dingen:

   Ik hoop dat je kinderen binnen kort doodgestoken worden door je islam buren

   mocht je dood gaan vandaag we zullen hier gezamelijk een feesie brouwen

   Jouw ingewanden schop ik graag aan gort.

   Ik hoop, Beuk, met al mijn atomen in mijn lichaam, dat jouw zwangere dochter haar buik open gesneden wordt, en dat ik jou jakkend in een hoekje zie zitten…

   Het is te hopen dat de camera’s bij hen uit de buurt zullen blijven.

   1. just saying

    Huilebalk Beukman vergeet natuurlijk weer de context te vermelden waarin die opmerkingen gedaan zijn, flikker toch op man met je gedrein. Je vroeg er gewoon om…..

    1. Beukman

     De context is steeds dat ik een mening geef die jou en een paar anderen niet bevalt, @just. Dat rechtvaardigt volgens jou dat de buik van mijn zwangere dochter moet worden opgesneden, mijn zoon mag worden doodgestoken, en mijn ingewanden de vernieling in geschopt. Door jou persoonlijk nog wel.

     Hier op DDS blijft het doorgaans stil na zulke verwensingen en bedreigingen. Wat een contrast met de reacties op de uitspraken van een paar allochtone pubertjes.

     1. just saying

      Rot toch op huilebalk, die opmerkingen werden gemaakt naar aanleiding van je constante gezuig en gejen. Je vroeg erom!

     2. Blitzkrieg

      Beukman : Hoe lang is je dochter al zwanger? Is ze al bevallen? Wat is het geworden, een jongetje of een meisje. In ieder geval van harte gefeliciteerd, oom Beukie.

     3. Beukman

      Onzin @just, je hebt gewoon weinig controle over jezelf en kan er niet tegen als iemand een andere mening heeft dan jij. Dat noem je dan “zuigen”.
      Waarom geef je niet gewoon toe dat NIETS dergelijke reacties rechtvaardigt?

     4. Mezzadra

      “Hier op DDS blijft het doorgaans stil na zulke verwensingen en bedreigingen.”

      Dat is inderdaad het meest verontrustende.
      Just saying kunnen we niet echt serieus nemen maar dat al zijn politieke medestanders zwijgen als het graf na zijn afschuwelijke doodswensen is een zeer onprettig gegeven.

     5. just saying

      Er zijn hier zat mensen met een andere mening die dit niet naar hun hoofd krijgen jankerd, maar jij en je maatje mozzarella gaan er prat op om te zuigen en te jennen en tegendraadse standpunten in te nemen om maar reacties uit te lokken, en dan hebben jullie ook nog het lef om dit trollengedrag te framen als het hebben van een andere mening, ik trap daar niet in. Ik ken jou en dat stuk genetisch afval die je altijd bijstaat langer als vandaag.

     6. Blitzkrieg

      Mezzadra : Ik ken de precieze overtuigingen van de Hr. just saying niet zo goed. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor datgeen hij of zij zegt. Reageren doe ik, als ik dat nodig acht en niemand anders. Dit heeft niks te maken met politieke voor of tegenstander, je generalisatie is dus zowel tekenend als vermoeiend. Maar nu on-topic, wat vind jij van het feit dat Halsema bedreigt wordt door een stelletje allochtonen en Beukman de schuld op de “blank volwassen man” schuift, provocatie en uitlokkerij. Just saying reageert precies op de manier waarop jullie hopen dat mensen doen. Op deze manier kan je gemakkelijk mensen wegzetten zonder inhoudelijke argumentatie, erg zielig.

     7. Mezzadra

      Ik noteer dat Blitzkrieg op geen enkele manier afstand neemt van de walgelijke uitspraken van Just saying.

      Dat was hetgeen te bewijzen viel.

     8. Blitzkrieg

      Mezzadra:
      Quote : “Iedereen is zelf verantwoordelijk voor datgeen hij of zij zegt.”
      Verdraai m’n woorden, maak er een frame van zo je wilt, uiteindelijk ligt de beoordeling bij andere en niet bij jou. Even zo goed een prettige dag.

     9. merlot

      Gefeliciteerd Beukman, je bent er weer in geslaagd om de draad volledig te laten ontsporen.

      Over het serieuze probleem dat deze onopgevoede jeugd wel degelijk voor de samenleving is heb ik van jou geen woord gezien.

     10. Jumping

      Gewoon simpel, hij heeft twee paspoorten, neem hem het Nederlandse paspoort af en donder hem met zijn gehele familie, het land uit.

      Stel een daad.

      Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

      Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

      Stop met de EU in deze vorm.

      NEXIT.

     11. Beukman

      @Krieg beweert:

      wat vind jij van het feit dat Halsema bedreigt wordt door een stelletje allochtonen en Beukman de schuld op de “blank volwassen man” schuift

      Je verdraait mijn woorden, @Krieg. Ik geef “de blank volwassen man” niet de schuld van wat die rotjochies brullen, ik wijs er slechts op dat sommige van de blanke volwassen mannen op DDS zelf veel ergere dingen roepen dan deze jochies, terwijl daar geen haan naar kraait.

     12. Beukman

      @merlot
      Als een snotaap van 12 al acterend in een camera riep: “Beukman, ik kom je halen”, dan zou ik lachend antwoorden: “Kom maar, de thee is net gezet.”

      Dat Tim er een stukkie in ziet, zij hem vergeven. Hij moet zijn quotum zien te halen, en gooit de boze mannen op DDS dan graag een stuk rood vlees voor.

     13. merlot

      Blitzkrieg schreef: “Iedereen is zelf verantwoordelijk voor datgeen hij of zij zegt.”

      En zo is het.

      Overigens: trol Mezza is volkomen ongeloofwaardig als moraalridder. Het gaat hem niet om fatsoen, maar om Just Saying zo hard mogelijk de grond in te trappen.

     14. merlot

      “Dat Tim er een stukkie in ziet, zij hem vergeven. Hij moet zijn quotum zien te halen, en gooit de boze mannen op DDS dan graag een stuk rood vlees voor.”

      Je bagatelliseert een maatschappelijk probleem. Dat is jouw core-business.

      Lees even in de gelinkte twitterdraad hoe een aantal leraren er tegen aankijkt. Je zal maar met dit uitschot moeten werken.

     15. Blitzkrieg

      Beukman : Ik verdraai helemaal niks, jouw comment op het moment van plaatsing was de 2e op de webpagina.

      Je reageerde op Mezzadra, quote “Als je een groepje kinderen gaat interviewen hoor je soms rare dingen. Wat een onzin weer.”

      Er was geen enkele reden voor het noemen van “de volwassen blanke man”. Ik ben niet degene die de zaken uit zijn verband rukt, dat ben jij. Het is toch immers altijd de schuld van de blanke man, veel succes met het goedpraten ervan en beweren dat Blitzkrieg je woorden verdraaide.

      Ik heb just saying verdedigt omdat je hem HIER op oneigenlijke grond aanviel en Mezzadra schreef dat “Hier op DDS blijft het doorgaans stil na zulke verwensingen en bedreigingen.”.

      Ik ben degene die netjes heeft beantwoord, door je vriendje Mezzadra ben ik gelijk geframed met “Ik noteer dat Blitzkrieg op geen enkele manier afstand neemt van de walgelijke uitspraken van Just saying.”

      Spelletjes spelen, helemaal prima wat mij betreft. Onze rondscrollende medemens kan zelf prima een oordeel vellen, dat is goed genoeg voor mij.

     16. Beukman

      Wat Mezza schrijft moet hij weten, @Krieg. Maar met zijn opmerking over wat kinderen zeggen als er een camera draait, kan ik het wel eens zijn.

      Sommige volwassen mannen op DDS zijn hierover echter bijzonder selectief verontwaardigd. Dat heb ik willen aantonen. Dat jij hierin blijft lezen dat ik de heren de schuld geef van de uitlatingen van deze kinderen? Ik heb mijn best gedaan om mijn punt te verduidelijken.

     17. Rechtsaf

      iedereen is beukman ook zat natuurlijk, maar beukman gaat net zolang door totdat mensen hem van alles verwensen en dan gaat beukholletje janken…

     18. Blitzkrieg

      Beukman : Wat een schizofrene business allemaal, de ene nick provoceert en de andere krijgt de schuld, er zijn er voor minder opgeborgen.

      Aantonen… Er viel helemaal niks aan te tonen, er was geen enkele aanleiding voor.

      Ik snap precies wat je doet, en hoe je dat doet. Het maakt niet eens uit wat je precies zegt. Het enige waar het om draait is dat je “allochtoon” samen noemt met “blanke man”, het liefst zo dicht bij elkaar en zo vaak mogelijk. Heel erg vieze praktijken Beukman, wat jij hier doet is niet onschuldig en mensen moeten zich hiervan bewust worden. Alles verpakt in een vies honingtoontje, ’t is walgelijk.

     19. Beukman

      Ik heb het even gecheckt, @Krieg.
      Wat blijkt: in geen van mijn reacties hier noem ik zowel blanke mannen als allochtonen.
      Jij daarentegen doet dit wel enkele keren, zoals daar waar je schrijft:

      wat vind jij van het feit dat Halsema bedreigt wordt door een stelletje allochtonen en Beukman de schuld op de “blank volwassen man” schuift

      Om mij daar vervolgens mee te framen, is zacht gezegd niet correct.
      Ondertussen heb ik jou nog niet gehoord over mijn bloemlezing van verwensingen en bedreigingen hier op DDS, louter gericht aan degenen die een afwijkend standpunt hebben over een aantal zaken. Wat vind je van dergelijke uitspraken?
      Of hou je het bij “Iedereen is zelf verantwoordelijk voor datgeen hij of zij zegt.”?
      Dat geldt dan uiteraard ook voor dat jochie van 12 dat dapper schreeuwt dat ie Halsema komt halen.

     20. Blitzkrieg

      Beukman : Niet zo verontwaardigd, het is gespeeld! Je hebt wel degelijk een directe en bewuste associatie willen maken tussen “allochtoon” en de “blanke man”. Het woord allochtoon stond weliswaar in het artikel, maar voor de associatie in de hersenen maakt dit helemaal niks uit. Deze associatie heb ik niet verzonnen, maar is product van de gegeven input. In dit geval het artikel en jouw reactie. Ik herhaal dat je geen enkel motief had om de “blanke man” te noemen, en valt dus alleen jou toe te rekenen.

      Ik schrijf hier inderdaad zeer veelvuldig over, dit is geen frame maar zijn manipulatieve technieken die dagelijks in onze media, scholen, universiteiten, musea en ook op fora door mensen zoals jij gebruikt worden. Het is belangrijk dat dit keer op keer wordt aangewezen, mensen moet geleerd weerbaar te zijn en weer zelf gaan nadenken. Dit proces is druk gaande in onze maatschappij, mensen geloven de bullshit media niet meer en zijn de manipulatie zat.

      Je bent slechts een dienstknecht – en nog een gevaarlijke ook – net als Meriadoc Brandebok. De gebruikte technieken zijn dito de ideologie, indoctrinatie, angst en zelfhaat. Globalisme is het werk van satan, de antichrist en ik veracht het met heel mijn wezen. De Christelijke waarde, weet je nog?

      Wat vind je van regenboogkleurige mensen die elkaar in de kont neuken en onze kinderen voorlezen op scholen, dit is de tolerante maatschappij die jij predikt? Je sputtert, dat voel ik… het is echter wel de manier waarop we Europa in worden geindoctrineerd, probeer er maar eens wat van te zeggen jij “intolerante blanke neo-nazi”.

      Iedereen is verantwoordelijk voor hetgeen hij of zij zegt, ik reageer dan ook lang niet altijd op iedereen. Je kan mij niet verantwoordelijk houden voor wat een ander zegt. Je weet precies wat ik van het taalgebruik van just saying vind, je moet dan ook niet naar de bekende weg vragen.

      Vertel me waarom het voor jou wel ok is alles af te schuiven op “Mezzadra” en ik just saying moet veroordelen? Is dit niet een hele rare dubbele maat? Ben vaak genoeg door jou in een hoek getrapt, ben wat minder naïef geworden.

     21. just saying

      Ik begrijp niet zo goed waarom ik steeds in de discussie tussen Beukman de huilebalk en Blitzkrieg genoemd moet worden, en wat betreft mijn taalgebruik daar ga ik nog altijd zelf over.

     22. Blitzkrieg

      just saying : Daar heb je nou eens helemaal gelijk in, wat te meuken Beukman just saying is een en al oor.

     23. Beukman

      @Blitz kriegt:
      Wat vind je van regenboogkleurige mensen die elkaar in de kont neuken en onze kinderen voorlezen op scholen, dit is de tolerante maatschappij die jij predikt?

      Pardon?

      Vertel me waarom het voor jou wel ok is alles af te schuiven op “Mezzadra” en ik just saying moet veroordelen? Is dit niet een hele rare dubbele maat?

      Van mij hoef je niemand te veroordelen, hoor. Jij bedreigt voor zover ik weet ook niemand hoor, of laat je geweldsfantasieën de vrije loop.
      Degenen die dit wél doen maar nu steigeren vanwege een jochie van 12 dat stoere taal uitbraakt, zouden er echter goed aan doen om eens in de spiegel te kijken.

     24. Blitzkrieg

      Beukman :

      Drag queens lezen voor aan kinderen voor meer acceptatie
      h**ps://nos.nl/artikel/2252926-drag-queens-lezen-voor-aan-kinderen-voor-meer-acceptatie.html
      De nieuwe tolerante Europese samenleving.

      De maatschappij is ziek, op bijna elk denkbaar vlak. Kan echt link worden op mensen die dit Europa voorstaan. Punt is dat we de verwoesting aangericht door windmolens en dergelijke projecten theoretisch althans ongedaan kunnen maken. Mensen die zieke ideeën ingeplant krijgen is een heel ander verhaal.

      Uiteraard is dat jochie ten minste wat mij betreft verantwoordelijk voor zijn eigen uitspraken. Daarnaast zijn er altijd andere mensen die zeggen dat hij jong was, met achterstand begonnen is, niet genoeg kansen heeft gekregen, enzovoorts enzovoorts.

      Bijna al het nieuws heden ten dage heeft direct of indirect te maken met Europese eenmaking: klimaat, milieu, immigratie, zwarte piet, weg-met-ons, racisme en discriminatie… De methodes zijn angst, indoctrinatie, zelfhaat en controle over de woorden die we spreken.

      Europa is ziek, en de methodes om de federale staat te bereiken zijn dat ook.

      NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

      Heb er vandaag al vaker naar gelinkt, bekijk het eens en zie hoe we bedondert worden.

     25. Beukman

      Sorry @Krieg, maar 26 minuten is me te lang.
      Bovendien weet ik maar al te goed hoe je met slim en strak editten elke boodschap erin geramd krijgt die je maar wil.

      Europa ziek? Ach, dat is maar hoe je het bekijkt, en wáár je kijkt. In dit stuk van Europa beleven we een ongekend lange periode van vrede. Zo lang, dat velen amper nog beseffen dat dit niet iets vanzelfsprekends is.
      Ook de welvaart is ongekend.
      En de persvrijheid staat op een hoog niveau, vergeleken met zo’n beetje om het even welke periode die achter ons ligt.

      Tel je knopen, @Krieg, geniet van het leven!

     26. Blitzkrieg

      Beukman : Ten eerste zat ik een film te kijken, krijg geen notificatie als jij een bericht in elkaar friemelt. Spontaan in elkaar geramt bericht. Europa heeft echt helemaal niks met de vrede te maken, maar het is een fabel die vaak verteld wordt. De welvaart is ongekend? De belastingdruk is nog nooit zo hoog geweest, ziekenhuizen sluiten, pensioen worden tot wel 20% gekort, en er zijn fondsen die al spreken of het uberhaupt nog wel zin heeft om voor je pensioen te sparen. Uiteraard zwijg ik nog maar even over de geldontwaarding veroorzaakt door het ECB en de dreigende Eurocrisis.

     27. Beukman

      @Krieg, met “26 minuten is me te lang” doelde ik op de youtubefilm die je aanbeval, niet op de periode die ik al nagelbijtend zat te wachten op je antwoord.

      Verder blijkt uit je opsomming dat het inderdaad wel meevalt met hoe goed we het hier hebben. Vroeger was er geeneens pensioen, mensen paften zich dood, je ging gemiddeld veel eerder de pijp uit, voorbehoedsmiddelen waren er mondjesmaat, we moesten nog naar de kerk, getrouwde vrouwen mochten niet werken, en de binnenbanden van fietsen gingen om de haverklap lek – die van tegenwoordig zijn veel beter.

      Maar ok, niet alles wat slechter. Nederland was besist groener, er was minder overgewicht, en men was tevredener met minder.

    2. Nep

     Ik heb zelden zulke grove beweringen gehoord hier op DDS.
     Het lijkt wel dat er een groep NSB-ers is opgestaan.

     1. Rechtsaf

      Ja nep herkent gelijk zijn vrienden…

   2. Mezzadra

    Just saying is in alle contexten consequent in zijn moordlust. Vanochtend riep hij hier nog: “Men kan toch een bom op die kampen terecht laten komen waardoor die vrouwen en kinderen omkomen daar, is het probleem gelijk opgelost”.

    Je schaamt je toch dat hij een landgenoot is?

    1. just saying

     Ik heb geen medelijden met oorlogmisdadigers mozzarella, o ja en Hitler was ook eens een kind, sodemieter op met dat ongedierte.

   3. Blitzkrieg

    Beukman : Het tuig dat je dagelijks verdedigt, bedreigt burgemeester Halsema, de schuldige “de volwassen blanke man”.

   4. Seneca

    @beuk
    dergelijke reacties gaan alle perken van fatsoen te buiten. maar beuk wees eens eerlijk: je maakt het ernaar. neem nu je reactie op het optreden van dat onopgevoede rotjong en je gaat onmiddellijk over ‘maar sommige volwassen blanke mannen…’. of het je bedoeling is of niet, het komt over als een soort vergoelijking van dit soort uitspraken en een vergoelijking van het mocro dan wel turks tuig dat deze uitspraken doet. dat is de reactie, die sommigen onder ons, tegen de haren instrijkt.

   5. Mieremet

    Beukman alias Mezzadrama. Je draaft weer door, wat je daar beschrijft is slechts aan je eigen zieke fantasie ontsproten. Stop met liegen enge narcis.

  3. Jv

   Ongelofelijk……wat ben jij, Mezzadra, een smerige stinkende berg afval vermengd met gier en kadavers.
   Meer woorden spendeer ik er niet aan want het stink al erg genoeg.
   En die knaapjes….. afschieten!

   1. Mezzadra

    Je spoort niet lekker, Jv.

    Sterkte.

   2. Jv

    Mezzadra; laat mij eens 1 keer doen wat jij altijd doet!
    Helder?

  4. ikweetwatikwil

   Mezzadra en je bent dol op kind greta.

   1. Mezzadra

    Ik zie al weer een trol uit de stal van Lugar.

    Script.

  5. cuoretx

   Kinderen?? dat zijn teen agers zeggen rare dingen nou jij ook je bagataliseert de borl

  6. Original NL

   Idd mezzaadje..greta is daar een schoolvoorbeeld van!

 2. ikweetwatikwil

  Tja mezzadra zoals van ene greta

 3. just saying

  Het zou toch wel humor zijn wanneer Halalsema iets aan zou worden gedaan door zo’n moslimlarf.

 4. ikweetwatikwil

  De ouders van dat ventje zouden de mattenklopper eens moeten gebruiken maar dan niet voor de matten.

 5. Kretoloog

  “Ik kom je halen!”

  Poehee, dat is nog eens een dreigement.
  Femke ligt vast te bibberen in haar bedje.

  Zouden die knullen in de video wel weten dat Halsema’s huis vol ligt met wapens? Haar zoon schijnt er al aardig bedreven mee te zijn.

 6. Shadow1100

  Begin er maar mee om de kinderbijslag van de ouders van deze woestijnrat per direct in te houden……..

  1. Joop Klepzeikert

   @Shadow: En hun oetkeringen en andere soepsidies, toeslagen, kwijtscheldingen en andere vormen van graties geld.
   Werken, je gebroed opvoeden of wegwezen uit Nederland.

   1. Shadow1100

    Joop Joop, jij bent me er 1-tje….. (helemaal met je eens!)

 7. Scaldis

  Weer een pijnlijk voorbeeld van de gevolgen van inteelt: laag IQ en agressief gedrag.

  Wat bijzonder toch dat het lerarentekort het grootst is in de randstad, waar deze pareltjes woonachtig zijn.

  1. Joop Klepzeikert

   @Scaldis: Ja, bijzonder hè, dat daar geen normaal mens meer leraar wil worden…
   Vooral in de steden zijn dit soort terroristjes al in de meerderheid.

 8. Joop Klepzeikert

  In een normaal land worden zulke terroristjes met de hele families opgepakt en retour eigen land gestuurd. Alleen in Nederland kunnen en mogen zulke ongecivilizeerde wezens vrij rondlopen.

  1. ZiggyStardust

   Idd Joop. Kinderen van dezelfde leeftijd en met dezelfde uiterlijke kenmerken als die in dit filmpje staan bij mij voor de deur dag in dag uit crack te dealen. Van overvallen op tankstations en pizzeria’s zijn ze ook niet vies. Mijn Congolese buurjongen van 18 zit nu vast voor een gewapende woningoverval waarbij hij de bewoners had vastgebonden en zo had achtergelaten. Hij heeft overigens al vaker vastgezeten voor inbraken en mishandelingen. Ik wordt steeds minder fan van de multiculti samenleving helaas. Ik zie er de voordelen steeds minder van in. Al zijn mijn andere buren van Chinees/Antilliaans/columbiaanse afkomst de beste buren die ik ooit heb gehad. Ga met mijn buurvrouw zelfs een nieuwe onderneming erbij starten binnenkort.

   1. Joop Klepzeikert

    @Ziggy: Er zitten inderdaad ook best wat goede tussen. Alleen zo jammer dat het minder dan 2% is.
    50% zit in de bijstand, 40% heeft zich af laten keuren en 8% zit in de gevangenis.
    Die 2% mogen van mij blijven. De rest hoort niet in een geciviliseerd land thuis.

 9. Heras

  Geen medelijden met Halsema.
  Ze heeft zelf met haar beleid gezorgd voor escalatie in A,dam

  Opvoedingsinstituten oprichten.
  Veel fysieke arbeid, psychische hulp, studies.
  Verplicht opnemen zodra dit escaleert.

 10. RvdBe

  Oppakken samen met die ongetwijfeld zeer fijne familie en uitzetten.

 11. Sando

  Ach de kindertjes zijn de weg kwijt maar? Vandaag of morgen komt de eerste uit de kast en dan is de druk in dat kopie er af! Wie volgt.

 12. Jack Flash

  Als die marokkanen het voor het zeggen krijgen zijn die linkse troela’s de eersten die
  “aan de beurt” zijn.

 13. Sharktyricon

  Het typische gedrag van een verslaafde die zijn dealer ziet verdwijnen…..gelukkig kan er hier op het forum een goede inhoudelijke volwassen discussie over gevoerd worden….(even voor alle duidelijkheid ik ben sarcastisch, dat betekent dat ik dit niet letterlijk meen maar een sneer geef, om misverstanden te voorkomen)

  1. Bosche draak

   Is niet erg haaibaai, je gezever wordt toch wel genegeerd.
   Sarcastisch of niet je hebt toch niks van belang te melden.

 14. Vanduinen

  Dat opgeheven vingertje heb zo’n ‘pest’hekel aan.

 15. JFU

  Waarschijnlijk zal ze nu per direct 24 uur per dag bescherming krijgen, met pantser voertuigen in haar straat die alles afsluiten voor het overige verkeer. Als bestuurders zelf in gevaar, of denken in gevaar te komen, tonen ze ineens enorm veel daadkracht, hebben we gezien bij de boeren.

 16. Bunky01

  Hier is maar 1 woord voor : addergebroed. Advies: voor altijd opruimen.

 17. Tman

  Dat ze burgemeester Femke Halsema maar halen,en flink uitwonen!
  Is de moslim liefde meteen over!
  Alhoewel?

  1. Mezzadra

   Tman bepleit Halsema maar eens ‘flink uit te wonen’.

   Vergis je niet, dit soort zieke figuren posten op DDS en de redactie vindt het goed.

   1. Rechtsaf

    Uiteraard veroordeelt mezzadraatje het gedrag van deze islam jongen natuurlijk niet..

    1. just saying

     De moraal dominee mozzarella heeft het er maar druk mee in het veroordelen van sommigen, het is toch zo’n goed en perfect parmantig kereltje……

  2. ZiggyStardust

   Naar ik uit eerdere media berichten begrepen heb heeft Halsema er totaal geen moeite mee om zich door andere mannen dan haar eigen man te laten uitwonen. Maar daar is zij vrij in natuurlijk.

 18. Kristalix

  Hahahahaha, kansparel kutturk.

  Volledig verdwaalde islamist. Het spreekt boekdelen over de poging tot opvoeding naar Nederlandse normen en waarden Het land uitzetten. Enige optie.

  Islamsterdam? Halalsema een vette trap omder haar reet en een 1 opruim aktie van de enclaves. Uitzetten.

 19. KingRich

  Mijn handen jeuken ook als ik dit soort gajes zie…

 20. Gerlos

  Opvoed kamp voor deze kansloze jongeren.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.