Haha! Kijk dan: dit is hoe ongelooflijk koekwaus die Extinction Rebellion-zombies zijn

Niet te filmen deze onzin!

Inmiddels zijn we wel gewend geraakt aan die maffe gekkies van Extinction Rebellion. Ze kapen hele straten in Amsterdam en Londen om aandacht te vragen voor het klimaat. Wat ze precies willen, dat is ook niet duidelijk – sublieme Britse interviewers ontmaskerden de groep deze week al als hersenloos, ideeënloos en hysterisch – maar ze zijn jong en ze willen ook wat. Het klimaat redden.

Of dat echt zo is, kan ik niet beoordelen. Maar een groot deel lijkt nog een ander doel te hebben: openbaar tentoonstellen dat ze eigenlijk rijp zijn voor opname in een instelling voor lui die een klap van de molen hebben gekregen. De vele filmpjes van de groep die nu verschijnen – het bovenstaande exemplaar incluis – tonen wel aan dat bij menig van de klimaatpubers een flinke steek los zit.

Dus ja, kruip maar als een stel halvegare zombies over straat. Dat zal de wereld echt wakker schudden dat we middenin een klimaatcrisis zitten en dat we nu iets moeten gebeuren, omdat we anders al onze kinderen zien branden in het klimaathellevuur. Dit soort malle ‘performance art’ brengt echt de urgentie goed over, hoor!

Daarmee is het onvermijdelijk: hippies gonna hippie. Al dan niet geholpen door een willekeur aan verboden stimulerende middelen. Want ja, je moet ergens die hysterie een beetje mee onderdrukken, toch?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

73 reacties

 1. Jumping

  Opsluiten die gasten en nooit meer los laten.

  1. Mezzadra

   Alleen een fascist kan oprecht menen dat je mensen die gebruik maken van hun recht op vrije meningsuiting en demonstratie levenslang moet opsluiten.

   Jumping lijkt me echter eerder iemand die niet goed beseft wat hij uitkraamt.

   1. Groeneveld

    Mezzadra is selectief als het gaat om demonstraties. De aangekondigde Greenpeace deugbezetting van Schiphol vindt hij puik. Maar een eventuele demonstratie tegen de massa-immigratie mag best verboden worden. Althans, bij navraag daaromtrent geeft hij niet thuis.

    De vrijheid van meningsuiting is bij een echte fascist als Mezzadra in verkeerde en gevaarlijke handen.

    1. Mezzadra

     Nee hoor, ik heb nog nooit bezwaar gemaakt tegen demonstraties tegen immigratie.

     Hoe komt Groeneveld daar bij?

     1. Groeneveld

      Je bent me nog een antwoord schuldig in de draad “Reizigers opgelet! Greenpeace-hippies gaan demonstreren bij Schiphol.”

      Vanaf reactie 7 even lezen en je reactie dienaangaande.

     2. Groeneveld

      Hahaha, opnieuw geen antwoord van Mezzadra. De lafaard kan het niet over zijn lippen verkrijgen om aan Edwin Wagensveld eenzelfde soort demonstratie toe te staan op Schiphol, nu niet tegen het klimaat maar tegen de voortwoekerende islamisering.

      Ik vind Wagensveld een achterlijke idioot, maar het gaat om het principe dat de vrijheid van meningsuiting en demonstratie voor iedereen geldt en niet alleen voor groenen deugers.

     3. Zozo

      Lachen, gieren, brullen om dat debiele antwoord. Wat ben je toch een belachelijk kereltje!

   2. Blitzkrieg

    Mezzadra : Deze mensen moeten professioneel worden geholpen, waarschijnlijk zijn ze ervoor verzekerd of zit het in het basispakket. Levenslange behandeling zal waarschijnlijk niet vergoed worden, zouden ze echt zolang nodig hebben?

   3. Zozo

    Als je werkelijk meent wat je hier schrijft, dan ben jij de grootste koekwaus. Ga jij ook in jouw stad, of dorp in de hoofdstraat zo gek doen. Ook jou geef ik de raad eerst tot 10.000 te tellen voordat je je debiele schrijfseltjes hier neerplempt. Debiel!

   4. An Michelle Patinama

    W*mpie W*mpie toch, ignorant en wederom een deplorabele reactie:

    Misschien niet zo gek wat jumping zegt, maar vastzetten ter eigen bescherming en dan voor tijdelijke ‘therapie’ om deze mensen te laten beseffen hoe de realiteit is…..

    Deze onwetende westerse mensen zijn continue in de war gemaakt door de staat tv propaganda. Ook hebben vele van deze mensen niet veel meer gezien van de wereld dan bijvoorbeeld de Benelux. Het zogenaamde klimaat probleem is dan ook voornamelijk een westers probleem. In bijvoorbeeld Azië, Afrika of Zuid Amerika is niemand daarmee bezig, enkele marginale rijke linkse nitwits daargelaten. In deze gebieden is men bezig om te proberen iedere dag ‘brood op de plank te krijgen’ zodat ze kunnen overleven vandaag.

    Het klimaat op onze planeet is al vele miljarden jaren onderhevig aan natuurlijke veranderingen, wij als mens kunnen het klimaat niet beïnvloeden. Het enige wat we kunnen doen is milieu vervuiling verminderen, en de westerse wereld is al koploper hiermee.

    Laat in de westerse wereld de arbeider en kleine ondernemer eens met rust met je overtrokken ‘klimaat hysterie propaganda’!!!!!

  2. Anne Sophe Schillersdorf

   Liever sluiten ze jou op!

 2. Sharktyricon

  God, het zijn kinderen zeg….

  1. Blitzkrieg

   Sharjtyricon : En dan al zo geïndoctrineerd, zal tijdens de lessen burgerschap behandeld zijn. Waarschijnlijk staat dat in hetzelfde hoofdstuk waar ook glijbanen wordt onderwezen.

  2. Blitzkrieg

   Sharktyricon : glijbanen = globalisme

 3. B. Pascal

  de jongens hebben het meeste plezier …….

 4. Anne Sophe Schillersdorf

  Een zeer indrukwekkende actie!

 5. Nico-Levering

  De keeldoorsnijders staan voor hun deur maar daar hebben ze nog geen notie van dat dat het grootste gevaar voor hun toekomst wordt.

  1. Mezzadra

   Een groter gevaar is het extreem-rechtse terrorisme, zoals dat gisteren in Duitsland weer akelig opvlamde, maar daar wordt vandaag op DDS angstvallig over gezwegen.

   1. Groeneveld

    Het ging om een extreem-rechtse sukkel met zelfgemaakte wapens die niets voorbereid had en in zijn onnozelheid ook niets klaarspeelde. Twee onschuldige passanten waren het slachtoffer.

    In de Utrechtse tram maakte een islamitische godsdienstwaanzinnige doelbewust en in naam van AllahSatan een einde aan het leven van vier slachtoffers.

    Er is maar een werkelijk gevaarlijk soort terrorisme en dat is islamterreur.

    1. Mezzadra

     De ‘extreem-rechtse sukkel’ probeerde zich toegang te verschaffen tot een synagoge die gevuld was met gelovigen. Door een stom toeval lukte hem dat niet zodat we ontsnapten aan een drama zoals in Christchurch.

     Groeneveld neemt het niet zo hoog op.

     1. Groeneveld

      Het aantal ‘verwarde’ mannen van islamitische snit dat slachtoffers in Europa maakt, is vele malen groter.

     2. Mezzadra

      Daarvoor bestaat geen bewijs. We weten wel dat er, alleen al in Duitsland, 50.000 aanhangers van extreem-rechts bestaan die bereid zijn geweld te gebruiken. En als ze dat doen maken ze altijd enorm veel slachtoffers.

      Ik voorspelde hier een tijd geleden dat Christchurch inspirerend zou werken op veel van dit soort figuren. Gisteren mislukte die copy-cat maar de inlichtingendiensten zullen daardoor niet ontspannen.

     3. Groeneveld

      Als het getal van 50.000 al zou kloppen (wat ik ernstig betwijfel) gaat het op een bevolking van 80 miljoen om slechts 0,0625% van de bevolking.

      Dat is een zeer bescheiden percentage. Ik wed dat dat in de meeste omringende landen hoger ligt. Dit groepje moet makkelijk door de inlichtingendiensten in de gaten te houden zijn, de lone wolfs daargelaten. En dat lukt ook aardig want extreem-rechts stelt in Duitsland geen bal voor.

     4. Henkdetenk

      Alle synagogues hebben beveiliging en de deuren op een extra slot.
      Dit vanwege de islamieten.
      Hoe ik dit weet.?
      In mijn familie zit een aangetrouwde jood hij en zijn familie krijgen dagelijks met islamitisch terreur te maken.

     5. Rechtsaf

      We weten wel dat er, alleen al in Europa, miljoenen islamfanatici, waaronder mezzadra, bestaan die bereid zijn geweld te rechtvaardigen en te gebruiken.
      En diegene die dit doen stellen dat de koran wetten boven die van de landswetten staan.

    2. Mycase

     Laat je niet verleiden door door die etterbak past het hem niet wordt er van topic veranderd niet intrappen dat wil dat slijmspoor

   2. Blitzkrieg

    Mezzadra : Het verbaast me niks. Meer inmigranten, meer Europa, meer klimaat en meer weg-met-ons. Puur globalistisch facisme, jij promoot dat toch? Je oogst wat je zaait.

    1. Nep

     Precies je oogst wat je zaait.
     Jij zaait onrust, beledigingen, haat, intolerantie.
     Nou dan kan je dat allemaal krijgen!

     1. Groeneveld

      Nep, weet je mama dat je nog zo laat op bent?

     2. Blitzkrieg

      Nep : Zaai ik onrust, beledigingen, haat en intolerantie? Waar dan precies?

      Kritiek op Europa, klimaat en weg-met-ons mag uiteraard niet… dit noemen ze nu vrijheid van meninguiting. Ik heb geen hartelijk woord gezegd, jij wel!

     3. Blitzkrieg

      Nep : hartelijk = hatelijk

     4. Control

      Nep is hatelijk, jij bent een stoker, jij beledigt, jij minacht alles dat met Nederland te maken heeft…

   3. Nep

    Nee dat snap ik ook niet. Niets over die extreme man.
    Niet te geloven dat dat hier niet mag.
    Geeft wel aan dat er iets niet klopt!

   4. Zozo

    Koekwaus, hoeveel doden heeft links op zijn geweten. Geef daar eens antwoord op, debiel

   5. Control

    Het ernstige aan de reacties van mezzadra is dat hij onderscheidt gaat maken als het gaat over terrorisme, nou dan ben je natuurlijk niet hele goed bij je hoofd..

 6. Jack Flash

  Onheilsprofetie is van alle tijden.De wereld vergaat immers al zolang de mensheid bestaat.Degene die deze massahysterie op gang gebracht hebben verdienen de hoogste straf.

 7. ikweetwatikwil

  Hier zouden ze zeggen , zijn die wel goed in de kop?

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Uitstekend bij hun kop zelfs. Ze doen hier precies dat wat nodig is in deze dringende tijden. We moeten nu handelen om de planeet te redden. Deze jongeren hebben dit begrepen

   1. Groeneveld

    Lees en huiver over zoveel onnozelheid en arrogantie tegelijk: “We moeten nu handelen om de planeet te redden.”

    Wie echt denkt dat dit mogelijk is heeft een zeer kinderlijke denk- en redeneertrant. Waarschijnlijk is Anne van dezelfde laatpuberale leeftijd als de gekkies in het filmpje: soort zoekt soort, het is nooit anders geweest.

    1. Mezzadra

     Ja, als we niet geen drastische klimaatmaatregelen nemen staat het behoud van de planeet op het spel.

     Deze kinderen hebben dat door, een aantal oude mannen op dit blog menen dat het allemaal wel meevalt.

     1. Groeneveld

      Ook Mezzadra heeft de puberteit niet achter zich kunnen laten.

     2. merlot

      Tegen beter weten in beweert de tar-rel dat die kinderen “het” door hebben.

      Deze kinderen hebben niet of nauwelijks de middelbare school afgerond. Ze zijn totaal niet in staat om een oordeel over deze complexe materie te vellen. Net zo min als de alfatar*rel zelf trouwens maar dat terzijde.

      Ze worden gebruikt door gewetenloze klimaat-activisten.

     3. Blitzkrieg

      Mezzadra : Stel je toch voor dat het allemaal wel meevalt, hoe moet je dan je globalistische wereldbeelden verkopen?

     4. Mezzadra

      Merlot denkt dat VWO-scholieren kunnen worden geïndoctrineerd door hun leraren die hij ziet als ‘gewetenloze klimaat-activisten.’

      Tegen zoveel fantasie kan ik niet argumenteren.

     5. merlot

      Ik heb zelf op het VWO gezeten en gezien hoe de meesten zich als makke schapen lieten indoctrineren.

      Waarschijnlijk is dat Mezzadrama ook overkomen, al valt te betwijfelen of hij VWO heeft gedaan. Hij lijkt me meer een matige havist.

     6. Mezzadra

      “Hij lijkt me meer een matige havist.”

      De behoefte opponenten in de discussie te diskwalificeren is kenmerkend voor merlot maar deze denigrerende formulering pikte hij van Sjun de Marteleare, een islamofobe internetfiguur die inmiddels lijkt te zijn overleden.

     7. Zozo

      Kun jij me een zakje co2 en een zakje stikstof leveren? Je kunt wel sterven aan stof maar niet aan stikstof. Wat gaan ze de volgende week weer uitvinden om ons bang te maken. Trouwens, in onze stad hebben ze een straat naar je benoemd, de Zakstraat.

     8. merlot

      “De behoefte opponenten in de discussie te diskwalificeren is kenmerkend voor merlot “.

      Die behoefte is kenmerkend voor Mezzadrama zelf. Anderen, waaronder Sjun en ik, zijn hem na verloop van tijd met gelijke munt gaan terugbetalen en dat is een hard gelag voor narcisten als Mezzadrama.

      Dit soort zelfpijpers delen graag uit maar hebben het incasseringsvermogen van een bakvis.

     9. Vlaswiek

      In discussie met een hondendrol? Nee hoor lijkt me niet.

     10. Niemandalletje

      “Ja, als we niet geen…….”

      psst…

     11. Vit

      @ Mezzadra

      “Ja, als we niet geen drastische klimaatmaatregelen nemen”

      Is dit jou goeiste Nederlands?

 8. Sharktyricon

  Onheilsprofetie is van alle tijden.
  Zoiets als moslims nemen ons land over en ons land wordt overspoeld met asielzoekers en isis strijders…?

  1. merlot

   Ben je van de Joop, haaibaai?

 9. merlot

  Ach, hier is eigenlijk niets nieuws onder de zon.

  Dit soort taferelen zijn regelmatig te zien geweest sinds het hippie-tijdperk.

  Een bepaalde categorie jongeren laat zich heel gemakkelijk gek maken en met name linkse leraren en de opruiers van de linkse media maken daar misbruik van.

 10. ikweetwatikwil

  Och ja, ik dacht al dat het iets met de islam te maken had. Dan zijn ze vooruit gegaan want er zitten vrouwen tussen.

 11. Jack Flash

  Ja,een beetje jaren 60 /70 tafereel.
  Beetje veel LSD gehad,goed geflipt zoals dat genoemd werd,dan weer bij de jehova’s
  etc.Vaak loopt het niet goed af met dit
  mensjes.

 12. Jack Flash

  Correctie deze mensjes

 13. ikweetwatikwil

  Mezzadra wat is dat nu “als we niet geen drastische maatregelen nemen”

  En wat die kinderen betreft, die zoeken aandacht. Laten later foto’s aan hun kinderen zien en zeggen, kijk dat deden pappa en mamma. Leuk hé.

 14. Baron von Munchhausen

  Verwende dwazen.
  Het filmpje is de aanbidding van partijgenoot Juffie wauwelaarster Halsema, t.w. Goeroe Jakkes Klaver.
  Na aanbidding gezamenlijke masturbatie!

  1. Mezzadra

   De Baron brengt het thema naar zijn eigen gevoelswereld.

   🙂

   1. Groeneveld

    Maar over selectieve vrijheid van meningsuiting -waar Mezzadra een groot voorstander van is- nog steeds geen woord.

    De extreem-linkse indoctrinatie heeft bij Mezza ongenadig hard toegeslagen: “hier sta ik als deuger, ik kan niet anders”.

    1. Mezzadra

     Ik heb die vraag naar mijn idee toereikend beantwoord in de betreffende draad, Groeneveld.

     Als er nog vragen resteren hoor ik dat wel.

   2. Zozo

    Koekwaus is een te slappe benaming voor je. Debiel is een goede benaming, of achterlijke. Nee, doe toch maar debiek.

 15. goedisfout

  Jensenpuntnl besteed er ook aandacht aan, knettergek idd.

 16. debontereus

  Mezzadra 37 minuten ago Beantwoorden

  De Baron brengt het thema naar zijn eigen gevoelswereld.
  En jij niet aandoenlijke ?

  Deze kinderen hebben dat door, een aantal oude mannen op dit blog menen dat het allemaal wel meevalt.

  Deze oude man krijgt hier wilde fantasieën van , al zijn deze wat ouder als zijn doelgroep .
  maar daar heeft de aandoenlijke bij gebrek aan beter geen probleem mee .
  Wel voldoende doekjes bij het beeldscherm liggen tar-rel ?

 17. Vlaswiek

  In discussie met orale racekak? Nee hoor lijkt me niet.

 18. lionol

  Ik ben toch bang dat ik Sylvana gelijk moet geven over haar mening dat het klimaat racistisch is. Kijk maar eens hoe ‘niet inclusief’ de beschermhere en vrouwe van dit kwetsbare klimaat zijn. Ik zie alleen maar blanke millenials.

 19. JFU

  Ze worden door de extreem linkse leerkrachten, media, linkse organisaties e.d..compleet gehersenspoeld, dat zijn de echte fascisten. Die tieners worden slechts als willoze werktuigen misbruikt, en helaas dat hebben ze zelf niet in de gaten.

 20. Piet51

  Ook de stijl van actievoeren is een kwestie van smaak en over smaak valt niet te twisten. Het gaat deze mensen om aandacht voor een door hen en heel veel anderen gesignaleerd probleem. En daarmee hebben ze veel succes, want zelfs bij DDS wordt er relatief veel aandacht besteed aan hun verhaal. En dat is alleen maar winst. Want HOE over klimaatverandering gesproken wordt is niet de grootste zorg. Het gaat erom DAT erover wordt gesproken. Daar doet DDS gelukkig goed aan mee.

 21. Joop Klepzeikert

  Die verboden stimulerende middelen zijn precies de reden waarom die zelfde extreem linkse mongolen zo gek zijn met dat allochtuig. Die zorgen ervoor dat die rotzooi ons land in komt en op elke hoek van de straat goedkoop te krijgen is.
  Doordat de krakers, hippies en houtje-touwtje geitenwollen sokken malloten van weleer nu leraar mogen spelen worden er steeds meer kinderen met die vuiligheid aangestoken en krijg je dus dit soort taferelen.
  Voordeel van dit soort totaaldebiele acties is dat steeds meer mensen in gaan zien hoe debiel die klimaatgekkies zijn en ze daardoor steeds minder serieus gaan nemen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.