Kijk dan: Extinction Rebellion trekt spoor van puinzooi door Amsterdam. Overal afval, tenten, jerrycans…

Zoals wel vaker met linkse demonstraties: heel hard dingen gillen over vervuiling, maar er zelf ook een grote puinhoop van maken. De Stadhouderskade was dankzij Extinction Rebellion vandaag één grote vuilnishoop. Medewerkers van de gemeente Amsterdam zijn de hele dag bezig geweest om troep op te ruimen.

Wat waren ze trots hoor, de actievoerders die de Stadhouderskade in Amsterdam de hele dag afgesloten hielden voor het verkeer. Ze hadden hun rommel zelf opgeruimd en maakten er zelf filmpjes van. We zien tieners naarstig afval de straat gissen en in een vuilniszak doen. Mooi hoor: je eigen troep opgeruimd, alsof het iets bijzonders is in plaats van volkomen normaal.

Helaas werd er ook een heleboel zooi niet opgeruimd. Foto’s van Telegraaf-journalist Mike Muller laten zien dat Extinction Rebellion toch ook een hoop rommel voor anderen heeft laten liggen. We zien medewerkers van de gemeente Amsterdam met nogal wat progressieve prullaria van de plaats delict naar niet nader gespecificeerde afvalbakken lopen. Klik op de foto’s om te vergroten:

En dat zijn heus niet wat blikjes cola die in de goot gerold zijn. Hele tenten, jerrycans, en zelfs backpacks moeten door gemeentelijke puinruimers van de straat gehaald worden.

Nee, het is wel weer duidelijk hoor: Extinction Rebellion is gewoon de zoveelste hypocriete actiegroep die wél vinden dat anderen hun best moeten doen om een schoon milieu te scheppen, maar zelf als een stel plunderende vandalen kunnen huishouden. Jammer jongens, jullie zijn vandaag door de mand gevallen!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Joh, wie had dat nou verwacht? Klimaatmongolen de er een grote tyfusbende van maken…
  Dit krijg je dus als zwaar geestelijk gehandicapte idioten niet meer gedwongen opgenomen en behandeld mogen worden. Dan worden ze steeds gekker en talrijker.

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  Extinction Rebelion laat een heel belangrijke boodschap achter met hun acties. Dat zouden de tegenstanders eens goed tot hun door moeten laten zinken

  1. ikweetwatikwil

   Wat was de boodschap anne.

  2. Shadow1100

   Wat zeg je ASS? Lieten deze viezerikken ook nog hun boodschap achter? Bah, wat een vieze straatschijters.
   Of bedoel je dit?
   “Medewerkers van de gemeente Amsterdam zijn de hele dag bezig geweest om troep op te ruimen”.
   Moesten die mensen op maandag niet werken of naar school?
   Of vraag ik nu iets doms?

   1. Joop Klepzeikert

    @Shadow1100: Nee, die socialistische milieuterroristen hoeven niet te werken. Hebben allemaal een soepsidieclubje waarmee ze tonnen per jaar aan soepsidies binnenhalen, waar ze eens per maand ergens voor moeten protesteren en verder in luxe leven. Op kosten van hard werkende mensen.

  3. Jv

   ASS: als de wereld op termijn afhankelijk is van deze linkse gier psychopaten, dan kan de aarde wel inpakken.
   U neemt de maat met de boeren, maar dit zijn mensen, gezien het feit hoe schoon het Malieveld werd achtergelaten en die de Nederlandse, ja Nederlandse, normen en waarden nog hoog in de vaandel hebben.
   Daar kunt u met uw links stinkend gier nog een punt aan zuigen.

  4. Joop Klepzeikert

   @Geestelijk gehandicapt paard van de schillenboer: Een puinhoop achterlaten is geen boodschap, maar een puinhoop. Net als tussen jouw oren.
   Laat je opnemen. Totaaldebiel.

  5. Maurits Dekker

   Ach gut, dus u vindt die vuilnisbelt op de Stadhouderskade een heel belangrijke boodschap? En hun tegenstanders moeten dit ook doen?

   Ik heb een heel belangrijke boodschap voor u: “Waar was u toen de verstandelijke vermogens werden uitgedeeld?”

  6. Mieremet

   Mezza mezza mezza. Ze lieten een hoop teringzooi achter, das al. Niks boodschap, hooguit de boodschap dat ze tegen betaling met Soros centen fijn een pleuris bende van ons land maken.

 3. debontereus

  Het paard van de schillenboer genaamd fat ass laat ook weer een digitale scheet.
  Nou fat ass de boodschap is inderdaad wel duidelijk.
  Even demonstreren tyfusbende achter laten en de zaak nog even evalueren onder het genot van een big mac bij de mc drek.
  Inderdaad lekker hypocriet .

 4. Jack Flash

  De boodschap die achtergelaten wordt is duidelijk.
  Een grote vieze tyfusbende.

 5. Mezzadra

  Ik las dat de boeren vorige week het Malieveld na afloop helemaal schoon hebben geveegd en daarna netjes gestofzuigd. De schade die ze veroorzaakt hebben door heel Nederland plat te leggen hebben ze keurig vergoed.

  Zo hoort het mensen. Laat het een voorbeeld zijn voor alle klimaatdemonstranten en blokkeer Friezen.

  1. Ron

   Iets met plank en totaal mis….

   Is niet te verkroppen hé mezzaatje.

   Boeren laten niets achter, klimaatyuppies laten bergen afval achter.

   Schade door boeren? Merendeel Nederland staat achter ze en er zijn geen schades bekend..

   Klimaatyuppies, schade aan hulpdiensten, gemeentewerken, en ze zijn nog niet klaar.

   Als je zaken verzint om je gelijk te krijgen heb je al voor je het verzint ongelijk.
   Bij jou is dat gewoon de standaard btw.

  2. Siemien

   Dit liegt mezzadra zoals gewoonlijk, mezzadra neemt een minderheidsstandpunt in reageert tegendraads en neemt het even op voor het beroepstuig dat overigens kansloze uitkeringstrekkers zijn..

 6. Jv

  En nu op naar de honderden strafzaken voor dit tuig!
  Of is het OM nu niet thuis omdat het links was?
  Ach ja, deze linkse psychopaten mogen alles en eigen volk dat een kinderfeest probeert te redden van een stel linkse lamzakken, worden vervolgd!
  OM, even voor d goed orde…… deze lamzakken was het verboden om te demonstreren, maar hebben de hele dag hun gang kunnen gaan.
  Wat betekent nog een demonstratie verbod.
  Hopelijk laat rechts nu ook zien dat ze scheid hebben aan de wet en politie want als dit linkse tuig hun gang mag gaan, dan ook de andere groeperingen.
  De wet geldt voor iedereen en niet alleen voor rechts.
  Het wordt tijd dat het volk zelf maar zorg gaat dragen voor de veiligheid van mens en verkeer. Flikker deze linkse lamzakken ihv rechtsreeks de grachten in en laat ze lekker erin liggen.

  1. Mezzadra

   “ dat ze scheid hebben aan de wet en politie “

   En wij hebben ‘scheid’ aan je debiele fascistische gebral.

   Zoek hulp.

   1. Jv

    Ik weet het, schiet moet zijn schijt, maar ja de spellingcontrole he, net zo vervelend jij een linkse emmer vol met stinkend gier dat anderen de maat neemt.
    Ik zou zeggen….. rot op naar je smerige zandbak en zoek hulp in je Koran.

   2. Siemien

    naziflikker mezzadraatje valt door het taalnazi mandje..

  2. Maurits Dekker

   Ik durf er wel om een kratje bier te wedden dat niemand van deze klimaatgekken een veroordeling aan zijn broek krijgt. Want zo werkt onze linksdoorgedraaide democratie.

 7. Jumping

  Rutte / Klaver en Jetten donder op, met je gedoogbeleid tav deze klimaat klootzakken.

  Ga met zijn drieën in een hoekje, je eigen zitten schamen, hoever jullie Nederland naar de kloten hebben geholpen.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

 8. Jv

  Nederland, op weg naar een totale wetteloze staat waar anarchie de boventoon voert.
  Gefeliciteerd linkse lamzakken om binnen no time van ons mooie land een wetteloze, stinkende, smerige en onveilige linkse bende te maken.
  En onze overheid keek en zag dat het juiste gebeurde!
  Ik ben anti moslim, maar dit soort gebeurtenissen roept bij mij het gevoel op dat we misschien beter een moslim staat kunnen hebben waar het gezag, normen en waarden nog hoor in de vaandel staan en zo niet dan zijn er de keiharde straffen die wel zullen zorgen dat je je bedenkt alvorens iets uit te halen!

  1. Cycle25

   Wie weet, wellicht gaan populisten ( realisten ) een nieuw verbond aan met de extreme islam en komt de Sharia op de politieke agenda. Jammer voor de vrouwen, jullie worden 100 jaar terug gezet in de tijd. En kom vooral niet aan met genderijen, gelijkheidsbeginselen, regenboog gezever, dat gaat gewoon gecorrigeerd worden.

   De man gaat weer zijn oude rol vervullen, omdat links doordramde.

 9. debontereus

  De p*do die iedereen de maat neemt met taalgebruik .
  Het is geen scheid maar schijt.
  Voor het nog iets duidelijker moet .
  Dat is wat jij hier dagelijks uitkraamt .

 10. Agios

  Links uitschot.

 11. Pauline Kummer

  Het was een breedgedragen protest waarbij ook ouderen een bijdrage leverden. Heb dat gezien op het journaal bij de verslaggeving. Ouderen die nadenken over hoe het moet gaan met kinderen en kinds kinderen. Nu niet ingrijpen is de aarde gemankeerd doorgeven. Dat kost inspanning maar je kunt er niet omheen.

 12. loodklopper

  78% stikstof 21% zuurstof 1% wat anders, Dat is onze dampkring en over die 1%daar lullen we over. Er is geen klimaat probleem eerder een milieu probleem(plastic). Maar dat kan je die klimaatapen niet aan het beperkte verstand brengen.

  1. Mezzadra

   Loodklopper lijkt te denken dat mensen die aandacht vragen voor de klimaat- en stikstofproblematiek van opvatting zijn dat CO2 en Stikstof gifgassen zijn.

   Even googelen bevrijdt je van dit misverstand maar dan moet je natuurlijk wel nieuwe inzichten kunnen opnemen.

   1. Siemien

    nee dat zegt loodklopper niet achterlijke imbeciel, jij bent hier de achterlijke die ontkent dat het klimaat gezond is…

 13. ZiggyStardust

  Heb vandaag ook verschillende interviews gezien met demonstranten. De demonstranten weten over het algemeen het verschil niet tussen O2, CO2, stikstof, stikstofoxiden en de rest. Totaal geen enkel besef dus waar het om gaat. Boeren worden door sommige reaguurders hier op dit blog als dom ingeschat. Het feit is wel dat de boeren weten waar ze het over hebben, en het terrein waar ze gedemonstreerd hebben schoner achter laten dan het was. Het zegt natuurlijk niets over het te maken punt, maar wel over de de dedicatie en onwetendheid en hypocrisie van aanhangers van deze betogingen. Ik constateer dat de boeren beter opgeleid zijn en geïnformeerd zijn over de zaken waar ze tegen demonstreren, dan de mensen die op de Stadhouderskade staan en denken dat er een verschil is tussen koolstofdioxide en CO2. Wat een waardeloos hypocriet ongeïnformeerd groepje nietsnutten! Dragen op geen enkel mogelijke manier iets bij. Niet via kennis, en blijkbaar ook niet via daden gezien de rotzooi die ze achter laten.

 14. Blokkeer-Fries

  Hoe een volledig ontspoort, extreem links land, in de hoofdstad van de extreem linkse, communistische klimaatkerk, CO2 en sinds kort ook N, zelfverklaarde noodtoestand, compleet gestoorde, totaal niet meer weten wat te doen, behalve imploderen, laat zien wat er voor nodig is, om wereldkampioen deugfalen te worden.
  Ondanks het “verbod” om op de Stadhouderskade te demonstreren, weten de extreem linkse en communistische deugklimaatdrammers, dat ze door de extreem linkse en communistische, niet GoedSlinkse narco en gender neutrale mafiosi clan burger moeder, de hand boven het hoofd wordt gehouden. Want in het wetteloze Columbia aan de Noordzee, worden alle zogenaamde wetten aan de laars gelapt.

  Elke keer denk ik, het kan niet debieler & verdomd het lukt de extreem linkse amoebes, zichzelf te overtreffen.

  youtu.be/E2VI48wlHhk

 15. debontereus

  @ Blokkeer Fries
  Ach het gaat nog veel gekker worden met gekke jesse en zijn billenmaat mark aan de knoppen .
  En net weer als je denkt dat het absolute hoogtepunt bereikt is komen schandknaapje jetten met lesbische meesteres kasja om de hoek om het nog even te benadrukken .

  1. Blokkeer-Fries

   Het probleem is m.i. dat de goegemeente, zich laat peoplelen en geen idee heeft waar ze lui (want gemak is easy), voor stemmen en geen idee hebben dat een stem op GroenSlinks en o.a. de SP, een stem is op communisme, en daardoor niet op vrijheid. Maar wel lekker deugen.

 16. loodklopper

  Hé mezzamafketel ff zelf googelen met je dikke hoofd. Wat ik schrijf is de samenstelling van lucht mafklapper. CO2 en co zijn koolstof verbindingen met zuurstof nox is een stikstofverbinding met zuurstof, klimaatwaus. In de juiste hoeveelheid goed voor planten, groene khmer stemmer. Kunststof zoals pvc en Pe en of pp zijn wel slecht voor het milieu, Moslimlover. Prima te hergebruiken alleen moeilijk te scheiden, getroebleerde. Nu weer snel terug onder die tegel waar je vandaan kom,Gekkenhuis. T heeft nul idee waar het om gaat maar wel met een dikke bek vooraan staan.

  1. Mezzadra

   “In de juiste hoeveelheid goed voor planten”

   Zie je wel dat je het begrijpt?

   Jij komt er wel.

  2. Siemien

   Maar mezzadra is hier niet om te discussiëren maar om te zuigen, dat doet hij 24/7
   Vervolgens plempt mezzadraatje met een dedain, arrogantie en neerbuigendheid een reactie, gasten als mezzadraatje die zijn vroeger heel erg gepest, lijden aan het Stockholm syndroom door se* met kindertjes aandoenlijk te vinden..dan nog maar niet te hebben over zijn andere uitspraken, die mezzadraatje stevast ontkent door zijn psychische labiliteit..

   Het verzachten van de afkeurings-pijn kan nog zo effectief zijn, de mens heeft altijd nog zoiets als een emotioneel geheugen. En als de afkeuring maar lang genoeg aanhoudt, dan knapt er iets van binnen. De bescherming van psychische afweer is dan eindelijk doorbroken en een golf van emotionele vermoeidheid overspoelt het, anders zo evenwichtige, gemoed. Dat is het begin van een depressie.”

 17. Maurits Dekker

  De BlokkeerFriezen waren rap van de snelweg verwijderd door onze KLPD, maar de klimaat-terroristen lieten ze een dag lang het verkeer ontwrichten op de hoofdstedelijke stadhouderskade.
  Zo gaat dat in een stad waar het burgemeesterszoontje met een pistool op woonboten inbreekt.
  Wedden dat géén van de klimaatidioten een veroordeling aan zijn/haar/het broek krijgt?

  1. Ron

   Het lachwekkende aan dit verhaal is de politie.

   Politie: kom meneer de activist u zit in de weg, gaat u mee?
   Activist: nee want bla bla.
   Politie: ja maar weet u, u blokkeert onze hulpdiensten en dat is gevaarlijk wilt u opstaan en meegaan dan krijgt u ook koek en zopie van ons.
   Activist: nee want bla bla.
   Politie: hé vervelend denkt u nou eens bla bla.

   Ik begrijp niet dat de politie zo nog wil werken. Elke dag worden ze uitgelachen en ze treden gewoon niet op. Ze moeten pratend conflict oplossen met doorgeslagen gekken die voor geen reden vatbaar zijn.

   Maar Femke overzag alles, en zag dat het goed was.

 18. Heras

  Er moet gewoon een wet worden bedacht worden, dat dit soort stompzinnige actiegroepen zelf de rotzooi opruimt. Niet de schoonmakers.
  Ook de financiering uit eigen zak betalen. Kijken hoelang dit dan doorgaat.
  Dat moet ook bij wietplantages; degene die het opgezet heeft, zelf onder toezicht laten opruimen, en niet meer door agenten.

  Iets vernield???zelf dokken. Niet meer van belastinggeld van de medeburgers laten vernieuwen.

 19. musicmaniac

  Er is wel degelijk een klimaatverandering aan de gang. Maar wat schetst mijn verbazing, na het zien van een wetenschappelijke documentaire op Discovery? De aarde is bezig met kantelen! Waardoor? Door overbevolking en met name in Azië. India en China zijn goed voor ruim 2 1/2 miljard mensen, die steeds grotere, hogere en dus zwaardere gebouwen moet gaan neerzetten om de bevolking een dak boven het hoofd te bieden. Daardoor raakt de aarde uit balans en verschuiven de polen richting evenaar. Ik sluit niet uit dat daar een kern van waarheid in zit. Dus wat zou dan de conclusie moeten zijn? Minder kinderen nemen in de drukst bevolkte gebieden, i.p.v. demonstraties in HalalAmsterdam! Pakt [als het aar is en allemaal klopt] de zaak bij de kern aan!

 20. Michael M

  Extinction Rebellion om te demonstreren worden ze ook nog eens voor betaald !!!

 21. Michael M

  De overbevolking in de wereld wordt de ondergang van de mensheid!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.