LOL-video: GL-moppie Femke Roosma helemaal “geschrokken dat partijen de link leggen tussen islam en terreur”

Allemaal even lachen met de wappies van GroenLinks Amsterdam. Zie hier hun lokale fractievoorzitter, Femke Roosma. Zij heeft sinds 11 september 2001 onder een steen gewoond en is zich gisteren helemaal kapotgeschrokken dat mensen de islam associëren met terreur. Hoe zou dat toch kunnen?!

Altijd even lachen met de inwoners van de open inrichting Amsterdam. De patiënten aldaar variëren van gewoonweg waanzinnig tot paranoïde links. Waar op die schaal GroenLinks-fractievoorzitter Femke Roosma valt, dat mogen de dames en heren reaguurders uitmaken.

Hoe dan ook, Roosma was gisteren erg teleurgesteld. Want de Gemeenteraad debatteerde over het Allah Akbar-kattengejank dat de plaatselijke Blauwe Moskee over Amsterdam wil laten schallen. Geen hond die daar op zit te wachten, maar van de islamiserende boevenbende die de genoemde moskee runt hoort het er nu eenmaal bij. Ongelovigen moeten niet zo zeuren en de geluidsoverlast gewoon dulden. Stelletje brutale dhimmies.

Waarom de raadsleden het onderwerp aansneden is een raadsel. Ze waren duidelijk niet echt van plan om er iets aan te doen: de buurtbewoners moeten het varkentje zelf maar wassen en in gesprek gaan met het luidruchtige gebedshuis. Sommige partijen, zoals FVD, VVD en ChristenUnie, droegen nog aan dat het gegil van Allah Akbar menigeen doet denken aan de kreten die islamitische terroristen – van Al-Qaeda, tot Hamas, tot door Ankara gesteunde ‘rebellengroepen’, tot ISIS – scanderen voordat ze mensen gaan executeren of gewoon de kop afhakken.

Maar Roosma vond het maar vreemd dat er dus lieden zijn die de islam en terreur aan elkaar koppelen. Hoe komen ze er in vredesnaam bij?! Wie kan er nu bij z’n volle verstand die associatie maken?! Het is alsof je bij melk aan een koe gaat denken. Of bij eikeltjespyjama’s aan Jesse Klaver. Gewoonweg onnavolgbaar, toch?

Juist ja. Het is overigens niet voor het eerst dat het GL-gemeenteraadslid in opspraak komt door onbezonnen teksten. Eerder dit jaar al overwoog ze, samen met de marxistische partijleider Rutger Groot Wassink, om de democratie af te schaffen ten faveure van een socialistische eenheidsstaat.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

71 reacties

 1. ZiggyStardust

  Voor iedereen die van rechts naar links leest, happy ‘nee wollah’.

 2. Jack Flash

  De gespeelde “verontwaardiging” van links.
  Niks nieuws dit.

 3. Rechtsaf

  Het is even wachten op zuigmongool mezzadra die dit zal bevestigen

  1. Jumping

   Die is samen met Klaver naar Mombassa.

   Veel kleine vriendjes.

   Ze hadden nog spaarpunten van de HEMA.

  2. Vlaswiek

   @Rechtsaf: Het is even zoeken en puzzelen, maar ik heb ‘m hoor.

   $( “li” ).remove ( “.comment-author-mezzadra” );

 4. J.Rademaker

  Een raadslid dat geen krant leest of tv kijkt en kennelijk niet buiten het reservaat komt.

 5. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik heb zelf nog nooit gehoord van een moslim die terreur pleegde

  1. merlot

   Lees je mee, Tim?

   Schillersdorf = 100% trol.

   1. Kretoloog

    Andere optie: Mevr. Schillenburg is Tim.

    1. Jumping

     @Kretoloog.

     Een sterke.

     Het zorgt wel voor reuring en omzet.

     Nogmaals een sterke.

   2. Vlaswiek

    “Schillersdorf = 100% trol.”

    Ja en?

  2. van Urk

   In het wereldje van Anne Sophe Schillersdorf wordt een ondeugende moslim namelijk als verwarde man benoemd.

  3. Limburgse Separatist

   Veel vrouwen in onze politiek zijn zwaar incompetent.

 6. van Urk

  Zou ze ook gaan schrikken dat haar partij gelinkt wordt met klimaatterreur waardoor vele gezinnen kapot aan zullen gaan.

 7. Mezzadra

  “de islamiserende boevenbende die de genoemde moskee runt”

  Ernstig, worden deze boeven wel vervolgd?

  1. Zozo

   Marsipulami, geen zinnig mens kan wijs worden uit die debiele zinnetjes. Och ja, je kunt dit niet lezen, ik sta in je script. Debiel!

 8. Mezzadra

  De relatie tussen islam en terreur volgt dezelfde logica als de relatie tussen christendom en Holocaust.

  1. van Urk

   @Mezzadra. !?

   1. Mezzadra

    Het is een doordenker, meneer van Urk, dus misschien niks voor u.

    1. van Urk

     Mij is geleerd dat de holocaust ook wel Shoa of Sjoa genoemd, gepleegd werd door de nazi,s. Nooit geweten dat het nationaal-socialisme een christelijk richting is geweest. Mezzadra leuk geprobeerd. Ga nu maar weer verder dromen.

     1. Mezzadra

      De Holocaust was een logisch uitvloeisel van eeuwenlang christelijk antisemitisme, beste van Urk, en Hitler, volgens zijn eigen talloze verklaringen, was een fanatiek christen.

      Mooier kan ik het niet maken.

      Ik vind dat we dat Jezus overigens niet in Zijn schoenen moeten schuiven. Het probleem ligt niet bij Christus (een prima kerel) maar bij de christenen, de geloofsgroep met het meeste bloed aan de handen. Daar zijn de moslims maar kleine krabbelaars bij vergeleken.

     2. van Urk

      Hitler een fanatieke christen..Volgens de geschiedenisboeken en historici wordt er heel wat anders over het leven van Hitler geschreven en beweerd. In oktober 1937 heeft ie zich volkomen losgemaakt van het christendom. Hij gebruikte zelfs het woordje hemel niet maar walhalla tijdens de begrafenis van Von Hindeburg. Ik wil hiermee zeggen dat Hitler uit bewondering bepaalde aspecten uit religies en oeroude culten heeft gebruikt om zijn eigen ideologie te versterken. “Ik en niemand anders” zijn geen woorden van een fanatieke christen maar van iemand die dacht zelf een soort God te zijn.

     3. Vlaswiek

      “Mezzadra leuk geprobeerd.”

      Je houdt dat pulp in leven.

     4. Rechtsaf

      “Hitler, volgens zijn eigen talloze verklaringen, was een fanatiek christen.”

      Mezzadratje zegt het natuurlijk goed “eigen talloze verklaringen” en aan de boom herkent men de vruchten.
      mezzadra bv is een ped*fiel en verheerlijkt dit ook net als de satanische ideologie islam…

     5. Mezzadra

      Van Urk, uit de zogenaamde tafelgesprekken van Hitler (1941-1944) blijkt dat Hitler ook op latere leeftijd wel degelijk een christen was.
      Daarover bestond lang onduidelijkheid en meende men dat hij op latere leeftijd atheïst werd. Dat misverstand blijkt te zijn gebaseerd op foutieve vertalingen.

      Er is een helder Wikipedia lemma aan gewijd:

      ht*ps://nl.wikipedia.org/wiki/Hitlers_tafelgesprekken

     6. van Urk

      Mezzadra is te goedgelovig om de woorden of gesprekken van Hitler -een dr*gsverslaafde psychopaat met parkinson- te gaan geloven. Uit zijn mond zijn miljoenen doden gevallen. Niets fanatiek christelijks aan.

     7. Bolkestein

      Mij is geleerd dat het de groot-Moefti van Jeruzalem, Amin al-Husseini was die Hitler aanmaande tot de Holocaust. Hij heeft onder het Ottomaanse Rijk natuurlijk de smaak te pakken gekregen toen er daar een genocide op de Christelijke Armeniërs plaatsvond. Dat wilde hij ook met de in Israël woonachtige Joden. We kennen nog allemaal het bloedbad van Hebron uit 1929. Toen was er nog niks Derde Rijk.

    2. Ron

     Wil jij met deze opmerking nu een open debat aangaan of standaard iemand beledigen om zo gewenste reacties op te wekken?

     Is van Urk standaard de volgens jou rechts laaggeletterde die jouw filosofische hoogstaande inbreng niet begrijpen?

    3. Bosche draak

     Het is je reinste gelul, dat is wat het is…

  2. Zozo

   Wat een gelul, sorry, ik heb er geen ander woord voor. Jij gaat alle perken te buiten. Daarom moet ik toch echt vaststellen dat je een verwrongen geest hebt. Ik doe jammer genoeg te veel moeite, je kunt dit toch niet lezen.

   Dan je volgende gezever, wat een kul, je bent een nog grotere debiel dan ik al dacht.

  3. Kristalix

   Mezzadra,
   Net als elke islam aanhanger ben ook jij een vol idioot. Mocht je nou echt moslim zijn horen ze jou te deporteren. Ben je een van vele nicks?

   Hoor je in een inricht.
   Imbeciel.

   1. Mezzadra

    @Kristalix,

    Script

    1. Zozo

     Hahahaha, debiel, jij bent te dom om een scriptje te maken. Het is onmogelijk of je naam moet Tim zijn.

   2. van Urk

    Osama bin laden was een echt fanatieke islamiet. Een ware mohammedaan die in dezelfde voetsporen treed als die van zijn profeet en krijgsheer Mohammed.

  4. Joshuak

   Totdat je beseft waarom de nazis joden destijds haten.. Had niks met Christendom te maken maar de beschuldiging van Communisme..

   Zoek nazis propaganda op en je ziet altijd dingen als “strijden tegen het joodse bolsjewisme” enzo..

   Het HAD niks te maken met het christendom, en daarnaast is hoe gelovig de hoge nazis waren ook niet zeker want.. Want openlijk en publiekelijk gingen ze lijnrecht tegen hen in..

   En daarnaast waarom durf jij wel de christelijke achtergrond aan te wijzen voor de holocaust en doe je dat NOOIT bij islamitische misdaden?

   Misschien waren die nazis wel extreem verward en konden ze geen stage plekken vinden. Niks natuurlijk met geloof te maken vraag maar aan groenlinks

   1. Abn

    Nazis weet ik niet, maar sinds de vroege middeleeuwen was het duidelijk dat joden de christus verraden hadden.

    Eerst door Judas.

    Daarop bij de keuze tussen de christus en dutroux vrijlaten, kozen ze voor dutroux.

    Dat iedereen jood was in dit verhaal, naast Romeinen, veranderd er niets aan.

  5. Cas-v86

   Hou alsjeblieft op met jezelf belachelijk maken haha. Hitler een Christen…wat een bak. Terug de schoolbanken in!

   1. Joshuak

    Volgens mij wel hoor.. Tenminste deed hij zich publiekelijk als 1 voor.. En 1 van de grootste propaganda punten voor dr nazis was de ongelovigheid van communisten..

    Bijna 80 procent van de Duitsers waren destijds christelijk als het niet meer is en dik 70 procent van de Duitsers waren Nazis op hun hoogtepunt voor zover ik weet.. Dus je zult een grote overlap hebben en dat ongetwijfeld ook in de leiding..

    Snap niet dat dit als een schok komt tot veel mensen.. Zelfs als je de anti joodse propaganda bekijkt heeft veel van dat te maken met de joodse achtergrond van enkele van die communistische opstsnden in Rusland en Duitsland..

    Kijk al die propaganda en je ziet steeds “vecht tegen het joodse bolsjewisme” en soortgelijke dingen

   2. Mezzadra

    Zullen we Hitler dan zelf maar even aan het woord laten, Cas?

    ‘Mijn gevoel als christen wijst me op mijn Heer en Heiland als een vechter. Het wijst me op de man die ooit in eenzaamheid, omringd door maar enkele volgelingen, de ware aard van deze joden doorzag en mensen opriep om tegen hen te strijden en die – Gods waarheid!- niet het grootst was als lijder, maar als vechter. Als christen en als mens heb ik met een grenzeloze liefde de passage gelezen waarin hij ons vertelt hoe de Heer zich tenslotte in al zijn macht verhief en de gesel greep om het addergebroed uit de tempel te verdrijven. Wat een indrukwekkende strijd heeft hij gevoerd tegen het joodse vergif! Nu, na tweeduizend jaar, versta ik met de diepste emotie vollediger dan ooit tevoren dat het hierom was dat hij aan het kruis zijn leven moest laten. Als christen heb ik de plicht me niet te laten bedriegen, maar de plicht om een vechter te zijn voor waarheid en gerechtigheid. En als mens heb ik de plicht om erop toe te zien dat de menselijke samenleving niet op dezelfde rampzalige manier instort als de beschaving van de antieke wereld tweeduizend jaar geleden; een beschaving die door dit zelfde joodse volk naar zijn ondergang is geleid.’

  6. Jantje

   Vandaar dat er in het midden-oosten praktisch nog 0 joden en 0 Christenen wonen.
   Als er een geloof goed is in holocausten is het de islam wel.
   Moslims zijn verplicht om anders gelovigen te discrimineren, kleineren enz.
   In de koran staat zelfs geschreven dat je een goede daad doet als je een nietmoslim vermoord.
   Verder is het wetenschappelijk aangetoond dat de moslims tijdens hun veroveringen 270.000.000 (er zijn veel hogere schattingen) mensen hebben vermoord, een veelvoud daarvan verwond en, het logisch vervolg, nog veel meer families tot wanhoop hebben gedreven. En dit allemaal uit naam van Allah.
   Daarbij : De islam heeft er van alles aan gedaan om deze misdaden uit het collectieve geheugen te wissen, door alles zoveel mogelijk te vernietigen.
   Bij de Christenen:
   Alleen de inquisitie is “uit naam van God” gedaan. Dat is zeer goed gedocumenteerd.
   Elk tribunaal is vastgelegd. Het heeft ongeveer 3000 mensen het leven gekost.
   Hoe kan iemand die zelf kan nadenken, een mens als Mohamed, een van de slechtse mensen die ooit geleefd heeft, op zijn woord geloven?
   Zijn daden zijn het bewijs van een wrede, inhumane onmens.
   Als je met zo iemand in de hemel wil zitten, dan heb je ze niet op een rijtje.

 9. Heras

  Weet ze dat een jaar geleden, een GL vrouwtje nog met een hamasgroep gesproken heeft. Weet ze dat GL antisemitisch is. Weet ze van wie GL z’n centjes krijgt. Weet ze hoeveel doden wereldwijd, gevallen zijn in de afgelopen 5 jaar door de islamschreeuwers.
  Nee? Dan moet ze haar mond houden.

 10. Roughwood

  Zo. En nu gauw weer terug naar je safe space bubble! Om een potje te janken en knuffelen met een Labradoodle pup. Tjonge jonge, wat een incompetente droevenis!

  1. Willem Bever

   Hoe is het mogelijke dat delen van ons land gerunned worden door dit soort incompetente leeghoofden. Vraag me echt serieus af of die muts haar kleuterklas wel heeft afgemaakt

 11. Kristalix

  Uit welke grot is deze vol idioot gekropen?

  1. Vlaswiek

   Uit de grot waar ze de ogen vol islamstront hebben. Femke Halsema is uit hetzelfde hout. Zij heeft er op 27 oktober 2010 voor gezorgd dat de islamisering in volle gang door kan gaan.

 12. Vrijedenkert

  Wazige, van het padje af Groene Khmer politici leven in een andere realiteit dan de normale mens….

 13. DidiMadloba

  Begrijpt DDS dan niet dat je een moskee niet per se met terreur moet associëren?

  Verder moet ook maar eens gezegd worden dat moslims de terreur van westerlingen zat zijn, bijv. in Afghanistan en Irak.

  1. van Urk

   @DidiMadloba. U klinkt als een verwarde moslim dat op wraak zint. U noemt het bevrijden van de Afghaanse bevolking op de Taliban of de Iraakse bevolking op terroristische groeperingen terreur? Moslims staan bekend om hun korte lontjes alsof ze net doen dat alleen bij hen alles tegen zit.

 14. Duckday

  Zulke partijen moeten verboden worden en ga dan naar tjie lietap en laat je daar vertroetelen

 15. Response

  Je kunt ’t Roosma niet kwalijk nemen, ’t meisje weet niet beter. Komt wel vaker voor bij GL-ers.

  1. Vlaswiek

   “Je kunt ‘t Roosma niet kwalijk nemen, ‘t meisje weet niet beter.”

   Toch wel hoor, FvD is ook deel van de gemeenteraad, ik weet zeker dat Annabel hiertegen ingaat.

 16. Veteraan

  Jezus, wat worden die Trollen hier weer gevoerd.
  Ik ga nog niet eens moeite doen om de rest van de reacties te lezen.
  Wat een vervuiling van deze site en ZO SAAI.

  1. Vlaswiek

   “… wat worden die Trollen hier weer gevoerd.”

   Ja jammer is dat hè? Het vergalt het plezier van veel bezoekers en potentieel geïnteresseerden. Gelukkig heb ik het script geïnstalleerd, ik ben daarmee van de grootste smeerlap [aandoenlijke] verlost. Ik moet nog wel even op zoek naar de codes die ervoor zorgen dat er meerdere authors tegelijk kunnen worden geblokt.

 17. Drollevanger

  Het lijkt me zo,n lief meisje, maar daar kan men haar overtuiging natuurlijk niet van aflezen.
  Hitler lijkt ook op een gewone man. Men kan niet van zijn gezicht aflezen dat hij geestelijk gestoord was. Als ik hem tegen zou komen op straat zou ik netjes “goedendag”zeggen.
  Maar als men bij Groenlinks dit soort figuren als leidster aanstelt in hun bestuur, zegt dat natuurlijk wel iets over haar Groenlinkse achterban. Het bewijst dat het merendeel van haar achterban dezelfde idiote ideeën aanhangt.
  Dit meisje is dus wel degelijk een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid van haar stad. En niet alleen voor haar stad, maar voor heel Nederland. Want ze heeft een hoop invloed.

  1. Vlaswiek

   “Dit meisje is dus wel degelijk een gevaar voor de geestelijke volksgezondheid van haar stad.”

   En vergeet haar GroenLinks-baas niet, de baas die op voorhand en in haar hart heeft besloten dat de islam in Nederland vrij baan moet hebben. De GroenLinks-baas die met een motie (27-10-2010) heeft afgedwongen dat de islamisering van ons niets in de weg mag worden gelegd.

   Welke partij werd op 20 maart 2019 de grootste?

 18. Drollevanger

  Elke moskee kan 1 op 1 met tereur worden vergeleken. Als er in tenminste vrome moslims hun Mohammed en hun koran aanbidden.
  In de koran staat duidelijk dat alle afvalligen en heidenen moeten worden gedood. Wie dat weigerde is geen vrome moslim. En die gaan naar de hel.
  Een moslim mag zelfs geen vrienden worden met een niet moslim. Ook dat staat in de koran of in de heilige geschriften. Ik wil dat wel voor jullie opzoeken.

  1. Mezzadra

   “In de koran staat duidelijk dat alle afvalligen en heidenen moeten worden gedood. Wie dat weigerde is geen vrome moslim.”

   Hieruit moet volgen dat er geen vrome moslims in Nederland bestaan.

  2. Vlaswiek

   “Elke moskee kan 1 op 1 met terreur worden vergeleken.”

   Inderdaad! De islam is altijd en overal een probleem, er zijn geen uitzonderingen. De islam is Staatsgevaarlijk en zou daarom verboden moeten worden.

  3. Vlaswiek

   “Ik wil dat wel voor jullie opzoeken.”

   Soera 60:9 Biedt geen vriendschap aan aan niet-moslims.

   1. Trude Herr

    Dat had ik bij u al bemerkt, meneer Vlaswiek!

   2. Pauline Kummer

    U reciteert onvolledig uit de Koran, welke u klaarblijkelijk zorgvuldig bestudeert.
    Er staat o.m. dat de Moslim het niet verboden is vriendschap te sluiten met een niet Moslim mits die hem niet vervolgt of bestrijdt. Klinkt logisch toch?

   3. merlot

    “sura 5 vers 52: “Neem de joden en christenen niet als vrienden! Ze zijn elkaars vrienden. Wie van jullie zich bij hen voegt is een van hen. God wijst de boosdoeners niet de weg.”

    1. Mezzadra

     Er zijn ook nog christenen die sommige Bijbelteksten letterlijk nemen, altijd met veel narigheid tot gevolg.

     Moslims die dit soort teksten uit de Koran niet meer letterlijk nemen vormen weliswaar een minderheid maar daarmee niet minder gevaarlijk.

 19. Drollevanger

  Zo denken islamieten over vrouwen.

 20. Drollevanger

  Het goedkeuren van het slaan of doden van vrouwen:
  Soera 4:15. Als een van uw vrouwen zich schuldig maakt aan wellust, neem het bewijs van vier (betrouwbare) getuigen tegen hen; en als zij getuigen, sluit haar op tot de dood haar komt halen.

  Het is mij een volkomen raadsel hoe een vrouw zich ooit kan bekeren tot de islam. Of het moet zijn dat een vrouw echt minder hersens heeft dan een man, zoals de koran beweerd.

  1. Vlaswiek

   Noem drie voordelen van islam.

   1. Ron

    1 is dat ze zichzelf ook vernietigen.

   2. Ron

    Althans voordeel meer een gevolg van het geloof

  2. Rechtsaf

   “Het is mij een volkomen raadsel hoe een vrouw zich ooit kan bekeren tot de islam.”

   Sadomasochistische vrouwen als SS vinden dit heerlijk, die vinden het ook heerlijk dat ze de hele dag uit-ge-kotst worden dit geeft hun een sadomasochistisch genoegen het is een verslaving die uiteindelijk omslaat in ernstige psychische klachten…

 21. Bolkestein

  Weet dom gansje Femke Roosma wat er vandaag precies 15 jaar geleden gebeurde? En dan hebben we het niet over dat er toen in Amerika presidentsverkiezingen waren en ik in Dallas was. Maar over wat ik in Dallas vanuit Amsterdam vernam. Hint: Lineausstraat.

 22. Bolkestein

  Hier laat de screening het ook weer afweten. Want we mogen natuurlijk niet etnisch profileren. En we mogen natuurlijk al helemaal niet de Islam als risicofactor aanduiden. Het moet en zal, het moet diverser bij de politie. Zonder extra strengere permanente screening onder deze risicogroep ben je dan wel lekker politiek correct divers bezig, maar houten paardjes binnenhalen is en blijft organisatorische suïcide m.i.

  A German instructor of police recruits recorded an audio message which contains his experiences from teaching a very diverse class at the police academy. According to him these new recruits will not become colleagues, but enemies within our ranks.

  h**ps://www.youtube.com/watch?v=7HAviIqkNUA

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.