Misselijkmakende NSB’er Arnoud van Doorn mag gewoon op Twitter blijven, ondanks smaadhetze

De hedendaagse NSB’er Arnoud van Doorn heeft een mazzeltje gekregen uit Silicon Valley: hij mag gewoon op Twitter blijven, ondanks dat hij het medium gebruikte om hordes allochtone jongeren op te fokken en af te sturen op een Koerdische schrijver. Van Doorn schreef hij een Turkstalige tweet waarin hij de Koerdisch-Nederlandse Celal Altuntas ongefundeerd van ‘terrorisme’ beschuldigde. Sindsdien vreest Altuntas voor zijn leven. Dat mag gewoon bij Twitter, vindt de Amerikaanse techgigant.

EGiWQNSW4AAqdRv

Niemand minder dan de Nederlandse nazi-ondersteuner Arnoud van Doorn is vanochtend bijzonder in zijn nopjes. Hij heeft om onbegrijpelijke redenen van Twitter het groene licht gekregen om Koerdische Nederlanders te intimideren omdat ze niet aan de door Van Doorn gewenste kant van het opgelaaide conflict in Syrië staan. Eerder deze week maakte deze schertsvertoning van een raadslid zonder enige aanleiding de Koerdische schrijver Celal Altuntas tot doelwit, door hem in het Turks van ‘terrorisme‘ te beschuldigen.

Dat mag gewoon, zo laat Twitter nu weten. “We hebben de gerapporteerde inhoud bekeken,” aldus het Amerikaanse bedrijf: “maar deze overtreedt de Twitter-regels of toepasselijke wetgeving niet. Daarom nemen we nu geen maatregelen.” Van Doorn is daar blij mee: “Waarvan akte!”

Dus mag Van Doorn – die door deze actie zelfs door Kamerleden is veroordeeld –  gewoon doorgaan met het afroepen van buitenlandse horden op Nederlanders die zijn mening niet delen. Als het niet om Marokkaanse activisten gaat die hij verlinkt in Rabat, dan wel om Koerdische Nederlanders die hij een oorlogsoffensiefje toewenst.

En dan maar schijnheilig doen over dat als je klikt je een NSB’er zou zijn:

arnoud klikken

Lekker hypocriet dus, Arnoud. De allerergste NSB’er ben jij daarom gewoon zelf. Net zo antisemitisch, net zo geniepig. En net zo’n stuitende landverrader. Mussert zou een trots man zijn met jou als ideologische nazaat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Joop Klepzeikert

  Tja, Shitter. Het ultra extreem linkse riool van de wereld, waar socialistische en islamitische terroristen gewoon volledig ongestraft hun gang kunnen gaan. Maar zeg daar niets van, dan gaan ze je shadowbannen of je gehele account bannen of zelfs opschorten of verwijderen. Dat mensen met verstand daar nog gebruik van maken, net als van faceCrap, snap ik niets meer van. Er zijn meer dan voldoende fatsoenlijke alternatieven, waar terroristen wel aangepakt worden zoals dat hoort.

  1. Watcher

   Hee Joop, je bent aan het raaskallen.

 2. Vit

  Zou op doodzwijgen gevangenisstraf staan?

  1. hans-e-pans

   Hier in Nederland niet, maar waarschijnlijk in veel andere landen wel.

 3. FCKDopper

  NSB staat voor Nationaal-Socialistische Beweging.
  Zoals te zien valt staat Socialistisch daarbij centraal in de benaming.

  Socialisme is een link(s)e stroming en geen rechtse.

  De partij presenteerde zich vanuit een anti-democratische gezindheid zelf niet als partij maar als een beweging en fungeerde ten tijde van de Duitse bezetting van Nederland in de Tweede Wereldoorlog als collaboratiepartij.

  Daarbij ziet men dat links zich keerde tegen de eigen bevolking en achter een bezettingsmacht ging staan.

  Het is een wonder dat na de 2e wereld oorlog een linkse partij nog bestaansrecht had.
  Immers verraders werden beschimpt, berecht en geliquideerd.

  1. Joop Klepzeikert

   @Dopper: De meeste NSB’ers kregen gewoon gratie, omdat ze ‘sorry’ zeiden. Iedereen wist dat ze daar geen moer van meende, maar dat zeiden on hun leven te redden. Dat NSB tuig is met een rotgang gaan fokken en hebben zich massaal in onderwijs, politie, justitie en politiek gewerkt, inclusief de OOIT (centraal)rechtse partijen. Daardoor is Nederland nu zo’n ongelofelijk extreem socialistische helstaat geworden.

   1. Pauline Kummer

    Dit is de èchte klepzeikert. In de ban van de waanzin.

    1. Mieremet

     Mezza, zelfs als Pauline l*l je uit je nek, het maakt niet uit hoeveel aliassen je aanmaakt, je valt door de mand.

  2. Gelul

   Vraag

   Van welke socialist is de volgende uitspraak:

   Wij zijn socialisten, we zijn de vijanden van het huidige kapitalistische
   systeem van uitbuiting van de economisch zwakken.
   Wij zijn vast besloten dit systeem te vernietigen tot elke prijs.

   antwoord
   Adolf Hitler in zijn 1mei speech van 1927

   1. Joop Klepzeikert

    @Gelul: Dat weten de socialisten van tegenwoordig ook, maar willen niet toegeven dat ze PRECIES het zelfde willen als Hitler toen. Ze willen nog steeds dat hard werkende mensen, die ze kapitalisten noemen, liefst AL hun verdiende geld bij de staat inleveren, zodat werkschuwe socialistische parasieten NOG meer graties geld kunnen krijgen.

 4. AS210854

  Als je moslim bent mag en kan alles. Maar oo wee als je blank bent!!!!!!!!!!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.