Sekstips van Sylvana Simons: huur een SM-meesteres in die je “black feminist theory” laat lezen!

Als we onze goede oude Sylvana niet hadden gehad, zeg…! Zij komt steeds maar weer op de proppen met nieuwe life hacks om ons bestaan weer een stukje draaglijker te maken. Ditmaal beveelt de BIJ1-oprichtster ons een SM-meesteres aan die haar klanten ‘vernedert’ door hen boeken over black feminism te laten lezen: “Leer ze een lesje,” aldus Sylvana.

sylvana teach them a lesson

Als we Sylvana Simons toch niet hadden in dit land, hè? Dan hadden we dus helemaal niemand gehad om onze boeren te leren op wie ze moeten stemmen, om onze wiskunde te dekoloniseren, of om trucs te leren om ’s ochtends je bed uit te gaan (namelijk om mannen uit foto’s weg te retoucheren). Maar de immer veelzijdige Amsterdamse politica heeft zichzelf weer eens overtroffen! BIJ1 verlegt de grenzen namelijk van anti-Israëlisch BDS naar pro-kinky BDSM. Op haar social media-kanalen beveelt Sylvana nu namelijk de diensten van ene “Mistress Velvet” aan.

Wie dat is? Velvet is een SM-meesteres die je kan inhuren als je je zin hebt om je een potje seksueel te laten vernederen. Dat doet ze niet alleen met zweepjes, latex outfits en vastbinden. Nee, ze laat je ook “black feminist theory” lezen. De dame in kwestie is erg te spreken over haar gewoonten als dominatrix:

“I am now given this platform to make white, cis men think about things in certain ways. Just allowing them to be submissive doesn’t always allow for the more drastic shift in the framework and thinking that I want. So I have to bring in my girls, like Audre Lorde and Patricia Hill Collins, and make these men actually read about black feminism. Then, it’s moving from them simply fetishizing black women, to realizing: This is a systemic issue I’m contributing to by the virtue of being a white man and being rich.”

Helemaal in het straatje van Sylvana dus, het bestraffen van boze, witte mannen: “Er [is een] nieuwe betekenis voor “teaching them a lesson,” aldus ons aller gemeenteraadslid. Ja ja, dat zal vast, ja…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

24 reacties

 1. Ben-NIET-Groen-L

  Echt, ik kan geen neger of negerin met een misvormd achterwerk meer zien…in bijna elke reclame zie je zo’n ********verschijnen.
  Of ze ‘werken’ in de reclame, zijn sportmensen, acteurs, nieuwslezers, presentators…maar nergens zie je ze in de bouw…want vuile handen laag loon, geen Mercedes, zweten bewegen….Oh nee!
  Dus standaard Zap ik door naar een andere willekeurige zender zodra er reclameblok begint en eindig op een zender die niet 100% zwart kleurt.

  Bannetje zeker?

  1. Seneca

   @ ben niet groen
   je hebt gelijk. dat is mij ook opgevallen. zum kotzen alsof NL voor 50% uit kleurlingen bestaat. overigens bevestigt dit topic mijn ergste vermoeden t.a.v. mevrouw Simons. zij is een masochiste bij uitstek. dat zie je terug in haar manier van politiek bedrijven en commentaar geven op maatschappelijke situaties.

  2. Mezzadra

   Een bannetje zou wel te rechtvaardigen zijn, Ben, dit is triest racistisch gebral.

   1. Siemien

    mezzadra bannen dat zou terecht zijn aangezien mezzdaraatje iedereen voor racist uit maakt

  3. Blokkeer-Fries

   Dat klopt. Het zogenaamde identiteitsdeugen komt via de reclames elke dag op je bordje zo dat je langzamerhand denkt dat dit het nieuwe normaal is. Niet omdat het (nu nog) niet zo is, maar om mee te hypen op deze trend. Homoseksuele koppels met zwarte kinderen, in de trein als lesbische Tinder chick op zoek naar een zwarte lesbienne. Het houdt niet op. Hoofddoeken overal, Marokkanen die kindermishandeling signaleren. Alles wat afwijkt is het beste, de rest weet nog niet hoe daar bij te willen horen.

   En we deugden nog lang & gelukkig.

  4. h4d3z

   niets op toe te voegen, helemaal mee eens

 2. Jack Flash

  Is ze niet een doodordinaire pot, die niet uit de kast durft te komen?
  Gezien de mannenhaat.
  Rascist is die pleeborstel wel.

 3. goedisfout

  Het was te verwachten, DDSS.

 4. goedisfout

  Tim’s clickbait.

  1. Bosche draak

   Spreekt de trol, goed fout bezig sukkel!

   1. goedisfout

    Je bent zelf een trol drol.

    1. Top

     Ik heb uw bijdragen eens goed bestudeerd. Uit mijn analyse, maak ik op, dat u geen arbeid verricht, dus eigenlijk een ‘onrendabele’ bent. En dat u niets meer om handen heeft, dan een vastgeroeste mening op het internet te verspreiden. We kunnen het kokervisie noemen Wat u hier poneert is complete flauwekul.

    2. Bosche draak

     Erg gevat hoor, je moest daarna zeker even gaan liggen om bij te komen van je mentale hoogstandje?
     Je had je achterlijke gezever ook in een blokje kwijt gekunt spamsnol!

 5. Svetlana223

  Sylvana Simons is een heerlijke vrouw. Echt iemand waar ik kriebels krijg in mijn buik en lager 🙂

  1. Mycase

   Niet op de wijfies reageren dat is wat ze graag hebben beter negeren dan gaan ze vanzelf weer naar het aanrecht daar waar ze horen

 6. Baron von Munchhausen

  Stamt ze echt van de Bonobo apen af?
  Of heeft ze geoefend met Anja Meulendijk?

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Dit heeft natuurlijk niets met racisme te maken

   1. Mycase

    Niet op de wijfies reageren dat is wat ze graag hebben beter negeren dan gaan ze vanzelf weer naar het aanrecht daar waar ze horen

 7. Mezzadra

  De retweet van Sylvana was zonder twijfel ironisch bedoeld, Tim. Je maakt me niet wijs dat je dat niet begreep.

 8. Jack Flash

  Het wemelt van de linkse potten op een rechts blog.
  Grappig.

 9. Kristalix

  Hahahaha, de kachelpijp vertoont sadomasochisme. Niet vreemd voor een Surinaamse die haar hele leven lang alleen anaal genomen is.

 10. debontereus

  Natuurlijk neemt onze huisp*do deze rubbernek in bescherming hoe vreemd het ook mag zijn want deze is ouder dan zijn doelgroep .
  Verder sluit het wel aan , ze zwetsen beide uit hun nek .

 11. Jack Flash

  svetlana=ASS

 12. musicmaniac

  Welk blanke man zou deze pleeborstel nou als meesteres willen hebben? Het feit dat A.S.S. en Svetlana hierop reageren, blijkt dus wel dat we met potten te maken hebben die van hun stoel afglibberen bij het zien van een foto van S.S.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.