Thierry Baudet pakt NOS aan voor verspreiden van fake news: ‘Zucht!’

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet heeft gisteravond fel van zich afgebeten toen hij werd aangepakt door NOS-verslaggever Arjan Noorlander voor een opmerking die hij maakte bij het stikstofdebat in de Tweede Kamer. Een gechargeerde samenvatting van een opmerking van Baudet over de invloed van migratie op stikstof schoot in het verkeerde keelgat bij het FVD-Kamerlid.

Gisteravond hield de Tweede Kamer dan eindelijk het langverwachte stikstofdebat. Alle ogen waren gericht op de inbreng van Forum voor Democratie, aangezien zij toch min of meer de aanjager zijn van deze protestroep tegen het beleid dat zo nadelig uitpakt voor boeren. Maar waar andere partijen de agrarische sector flink te grazen wilden nemen voor hun stikstofuitstoot, gooide Baudet het over een andere boeg: we kunnen ook de migratie flink afremmen, zo hield hij de Kamer voor. Immers, als er minder mensen in Nederland zijn, hoeft er ook minder voedsel verbouwd te worden en minder gebouwd te worden. Winst op allerlei vlakken.

NOS-verslaggever Arjan Noorlander besloot echter om die woorden misschien een beetje té pakkend samen te vatten: “Thierry Baudet wil de immigratie betrekken bij het stikstofdebat omdat immigranten stikstof uitstoten,” zo schreef hij op Twitter.

Die opmerking zette kwaad bloed bij Baudet, die geïrriteerd reageerde:

“Nee, #fakenews Arjan. Niet “omdat immigranten stikstof uitstoten.” Maar omdat een netto bevolkingsgroei van zo’n 100k per jaar (louter gevolg van immigratie) ervoor zorgt dat de gehele samenleving veel meer stikstof uitstoot (oa woningbouw, consumptie, etc.). Zucht. #saneren”

Noorlander weigerde z’n woorden terug te nemen, en werd daarna op z’n vingers getikt door collega-journalisten: “Zo’n tendentieuze tweet,” vond Panorama-journalist Michael de Hoogh. RD-collega Niels van Leeuwen valt hem bij: “Kwalijke simplificatie.”

Die mag de NOS’er dus in z’n zak steken!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. Agios

  Het etaleren van linkse domheid kent geen grenzen.

 2. Meriadoc Brandebok

  Stop dan zelf ook eens met het verspreiden van factfree nepnieuws, Thierry.

  1. Agios

   Hoe kom je daar nu bij. Baudet’s reactie is heel logisch. Moeilijk te begrijpen als je hoort bij de categorie die ik hierboven om schrijf.

  2. Rechtsaf

   Ja maar, ja maar (huilie, huilie) hullie doen het ook (snik, huilie), de jij-bak wurm komt ook even Baudet bashen, ipv het te veroordelen probeert occult fantasietje er nog even een scheppie bovenop te doen…

   1. Meriadoc Brandebok

    @Rechtsaf

    Tja, dat is vervelend, nietwaar, als de feiten worden verdraaid?

    We willen niet dat mensen hierdoor worden misleidt.

    Dat ben ik nou voor de verandering helemaal met je eens.

    1. Bart

     Stop er dan gewoon een keer mee Meriadoc.

     Je stapelt leugen op leugen verpakt in wollige taal.

    2. Ron

     Dat Den Haag mensen misleid vindt jij wel ok dan?

    3. Blitzkrieg

     Meriadoc Brandebok : Ook jij kan wel een gratis sessie gebruiken.
     NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
     h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A&feature=youtu.be

  3. Buzz68

   Welk fake nieuws?

  4. Scaldis

   @boktor, je richt je tot Thierry? Die leest hier niet mee hoor.

  5. Top

   Als jij stopt, met het verwennen van ouderlingen Guusje.

  6. Blitzkrieg

   Meriadoc Brandebok :
   Quote : “Stop dan zelf ook eens met het verspreiden van factfree nepnieuws, Thierry.”
   Waar doel je precies op? Ben erg benieuwd van welk factfree nepnieuws je Thierry beschuldigd.

 3. Jumping

  Inderdaad Baudet, in dit keiverotte Nederland, is de NOS de spil, in het Linkse Demoniserende media gebeuren.

  NOS IS FAKE NEWS.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Sjiek de friemel

   Zelfs erger dan de moordenaar van Pim Fortuyn?

  2. Nep

   Jumping jij bent zo langzamerhand Fake!

   1. Blitzkrieg

    Nep :
    NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
    h**ps://youtu.be/Ht-4NOtlO6A

 4. Kretoloog

  Met het betrekken van immigratie raakt een oplossing van de stikstofcrisis nog verder uit zicht. Voor een oplossing moet weer terug naar de basis van het probleem: de uitstoot van ammoniak uit mest die neerslaat op natuurgebieden.

  1. Ron

   Ja en Nederland moet dat als enigste doen zeker.
   Duitsland heeft met grote meerderheid het voorstel om een maximumsnelheid van 130 in te voeren weggestemd.

   Die blijven lekker door knallen, maar wij moeten naar de 100.

   Wordt toch eens wakker het is geen probleem, althans niet op de schaal ze ons willen laten geloven.

   Wij roepen hier al sinds eind 90, d tijd dat er veel stedelingen op het platteland gingen wonen dat die het platteland kapot gaan maken.
   Ze kwamen er wonen, gingen klagen dat er gierlucht was, dat je de koeien rook, dat er kuilvoer stank was. Dat weet je toch als je er gaat wonen.
   Wij zelf zijn toen ik het ouderlijke huis verliet vlakbij de bossen gaan wonen maar ook voor de deur stonden veel bomen. Zijn er buren komen wonen uit de grote stad, die hebben de gemeente destijds zover gekregen om die bomen te kappen omdat er bladoverlast was een ongedierte aantrok.

   Dat is het probleem dat nu ook doortrekt, de stedelingen denken te weten wat goed is en willen natuur, maar er geen last van hebben.

  2. Ron

   En kort gezegd.
   Die neerslag verminderen automatisch als er minder immigranten zijn.
   Ook zijn er dan genoeg huizen voor de eigen mensen.
   De bouwvakkers hebben dan genoeg werk die huizen die uitgeleefd zijn door de immigranten op te knappen.

 5. Heras

  Ja, links blijft de boel maar verdraaien. Iedereen weet inmiddels dat Baudet gelijk heeft.
  Vandaar de grote steun van het volk voor de boeren. Ik ben ook een fan van boeren; tenslotte werken deze mensen keihard.

  Wat wij nu zien is dat de kamerleden hard bezig zijn om zichzelf te redden, om zo min mogelijk gezichtsverlies te lijden. Door de oppositie die dingen aan de kaak stelt, zijn ze zich bewust dat ze niet zomaar feiten kunnen verdoezelen.
  En ja, over anderhalf jaar….

 6. jan1

  Thierry heeft echt wel een punt!
  En de reactie van Jaco was van een Zwaar overdreven zieligdoenerij gehalte!
  Waren het maar christenen die onze bevolking liet groeien!
  Forum heeft echt de uitbreiding nodig die het verdient .
  En sprekers die de kamer duidelijk maakt dat niet alles meer voor zoete koek word aangenomen!!
  Jammer Thierry maar ik ben gaan Netflixen

 7. DidiMadloba

  Ik begrijp dat dit DDS als huisvriend van het Forum voor Demagogie woedend maakt als hun lieveling Baudet wordt aangepakt, maar “fake news” is dit beslist niet. Noorlander heeft de woorden van Baudet hoogstens wat kort door de bocht samengevat – maar op Twitter passen geen lange teksten.

  De essentie is dat er geen onderwerp is waar Baudet niet de migratie bij haalt, tot vervelens toe. Wilders zal vandaag of morgen het stikstofvraagstuk wel relateren aan de islamisering. Gaap.

  Als we het over fake news hebben dan is dat veeleer dat Baudet het boerenprotest heeft geïnitieerd. De boeren zelf zijn als eerste geconfronteerd met de nieuwe regels ter beperking van de stikstofuitstoot, daar hebben ze Baudetje niet voor nodig.

  1. Ron

   Didi,

   Heb jij het over hetzelfde Twitter waar Baudet in volzinnen wel uitlegde wat hij heeft gezegd?

   Wat een onzin kraam jij uit zeg.
   Die journalist had genoeg ruimte om de waarheid te schrijven.

 8. Piet Klein

  Het is niet alleen vanwege de luchtkwaliteit maar nog meer vanwege de huizenmarkt en de problemen met het vervoer dat het absurd is om gemiddeld 100.000 immigranten per jaar toe te laten. Dat heeft niets te maken of deze immigranten wel of niet aardig zijn maar het heeft alles te maken een beleid dat geresulteerd heeft in nogal stevige problemen. Starters kunnen moeizaam of niet een goede woning krijgen, files zijn te lang en ook de luchtkwaliteit staat onder druk. Het is bijster jammer dat onze zittende politiek meer in emoticons lijkt te opereren dan, ofwel de problemen niet herkent, ofer niets aan wil doen of niet meer in staat zijn serieuze politiek te bedrijven. Ook dit stikstof dossier zou een uitstekend argument richting de EU kunnen zijn om de koers te verleggen. Het zou een prima argument zijn om de koers op immigratie te verleggen en dit te legitimeren in Europees verband. En nogmaals niet omdat immigranten niet aardig zijn, maar omdat we onze problemen zelf niet meer aan lijken te kunnen. We zitten niet alleen met zeer matige journalisten dit het lukt om de bijnaam ArjenNepnieuws te veroveren, een npo die het zeer matig doet maar ook met een politiek kartel dat elke kans wil laten liggen om Nederland een beetje mooier te maken.

  1. EnDanDit

   De (woning)bouw ligt ook voor een deel stil vanwege het klimaatbeleid. Ondertussen stijgt de vraag naar woningen wel (o.a. ook vanwege immigratie). Zoals je al beschrijft kunnen starters op dit moment geen woning vinden.

   Nederland loopt langzaam vast omdat we op alle gebieden het beste jongetje van de klas willen zijn. Dat gaat niet.

 9. Tman

  Baudet is ook nog eens voorzichtig geweest in zijn uitspraken,hij zei:”door migratie flink af te remmen verblijven minder mensen in Nederland zijn,hoeft er ook minder voedsel verbouwd te worden en minder gebouwd te worden. Winst op allerlei vlakken”.
  Andere meer zwaarwegende argumenten heeft hij niet eens gebruikt,zoals de duizenden uitkeringen,zorg,huisvesting,afwijzing van integratie,islamisering,gezinshereniging etc!

  1. Julian

   Over dat voedsel klopt al gewoon niet van Baudet. Nederland produceert al 230% voor de export. Wat heeft islamisering met stikstof te maken? Bovendien is er een bevolkingstoename van netto(!!!) 100k. Dus niet… Dat zou dan zijn inclusief de normale toename…

   1. Ron

    Islamisering had hij het niet over.
    Maar gemiddeld hebben die immigranten wel meer kinderen, dus meer stikstof.
    Elk jaar komen er meer dan 100k immigranten binnen, dus wel degelijk toename door immigratie.
    De eigen bevolking krimpt in namelijk door de vergrijzing.

    1. Julian

     Henkietenkie kijk eerst even waaronder mijn reactie staat. Als reactie op TMAN die het wel degelijk over islamisering heeft. Lezen is een kunst inderdaad…
     @Ron allemaal nepnieuws weer… De eigen bevolking krimpt niet… Voor het gemak is de eigen bevolking (alles wat niet met immigratie te maken heeft). Maar daar zal je ook wel weer problemen mee hebben.
     De netto toename via immigratie is geen 100k maar ongeveer 81k (bron: raming cbs)

     1. Piet51

      @Julian
      Een kleine correctie. De netto groei van de bevolking door migratie lijkt in 2019 plm. 100.000 te kunnen worden. Het CBS presenteerde alleen nog maar halfjaarcijfers voor 2019, maar extrapolerend is 100.000 niet uit te sluiten. Maar dat zijn dan wel alle migratiecategorieën samen. Dus vluchtelingen/asielzoekers, kenniswerkers, arbeidsmigratie, studenten, gezinshereniging en vertrekkende/terugkerende Nederlanders. Maar feit blijft, dat dit procentueel verwaarloosbaar is als het om stikstofuitstoot gaat.

     2. Ron

      Ok dus jij zegt nu dat de overheid nepnieuws verspreid over de b vergrijzing.
      Pensioen wordt gekort door de vergrijzing, die volgens jou dus niet plaatsvind.

     3. Piet51

      @Ron
      Je haalt vergrijzing en krimp door elkaar. Julian schrijft, dat er geen krimp is, vergrijzing ontkent hij niet. Grijze Nederlanders horen gewoon bij die 17.500.000. Ze moeten wonen, eten, verplaatsen zich, recreëren, kortom ze onderscheiden zich alleen van de rest van de bevolking, omdat ze meestal geen betaald werk meer doen en leven van AOW en pensioen, waar dan ook een probleem dreigt. En dat probleem komt door die vergrijzing. Want er is sprake van te weinig werkenden om die lasten a.g.v. vergrijzing aan te pakken. Er moeten meer mensen betaald werk doen en die groei is niet te verwachten van geboortes. Vergroting van de werkzame bevolking door immigratie is daarom een interessante oplossing.

     4. Ron

      Nee Piet de cijfergoochelaar.

      Vergrijzing komt doordat er vroeger grote gezinnen waren, nu worden er minder autochtone kinderen geboren.
      De oude generatie sterft uit dus wel degelijk krimp.
      Omdat er nu meer grijsaards zijn dan werkende korten de pensionen. Dus meer niet werkende immigranten maakt dat probleem ook groter. Dat terzijde.

      Daarnaast hebben die oude bazen hun eigen pensioen betaald en keihard voor gewerkt dus mogen ze genieten van hun AOW en lekker recreatieve dingen doen.

      Je kan nog zo goochelen met cijfers maar zonder die import zou onze bevolking inkrimpen wat ook bewezen is.

     5. Piet51

      @Ron
      Waar haal je het allemaal vandaan? Je hecht blijkbaar waarde aan allerlei dubieuze sites die de ondergang van onze samenleving voorspellen, omdat we te weinig groeien. Ik denk eerder, dat je niet overweg kunt met cijfers of dat niet wilt. Uitleg heeft dan niet zoveel zin.

   2. Henkdetenk

    @julia voor de 2e keer eerst goed lezen dan reageren.
    Er staat nergens een citaat van ons Thierry dat hij de islam erbij betrekt.

    1. Ron

     Dat is standaard bij links. Fake news verwijten door fake news te verspreiden.

   3. claus

    julian,
    Stikstof ivm islamisering brengen vind ik niet relevant.
    Maar de islamisering zelf, is een zeer belangrijk punt,alsook vele sociaal/economische problemen.
    Zoals,uitkeringen,zorg,ongeschoold/laaggeschoold,onwillige integratie,huisvesting!

 10. Nep

  Baudet als jij nou eens begint met stoppen van Fake News, dan gaat het een stuk beter!

  1. Henkdetenk

   @nep niks geen fakenews hoor… Als er meer mensen Nederland worden binnengehaald, dan het logisch gevolg is meer auto’s en meer huizen en machines om te voedsel te produceren en ga zo maar door.

  2. Top

   En als jij nu eens gaat proberen om een HSL trein tegen te houden door op de rails te gaan staan. Is het op de DDS, ook rustiger. Moet je niet werken? Oh wacht even ik heb het tegen een ‘parasiet’. Dus eigenlijk zonde van mijn tijd.

 11. Julian

  Wat heeft dit met de NOS te maken? Hij verstuurd een persoonlijke tweet zonder hashtags…Dat hij daarop aangekeken wordt als zijnde een journalist kan ik nog volgen.
  Maar op dan weer zo’n stemmingmakende kop boven dit artikel te zetten! Die ook gewoon nog niet eens klopt.

  1. Henkdetenk

   @julia als je het niet begrijpt, lees het dan een 2e of 3e keer voordat je reageert.

 12. Piet51

  Ik neem aan dat Baudet zich baseert op de 120.000 migranten die onlangs werden gepubliceerd door een hoogleraar. Daarvan zijn ongeveer 16.000 afkomstig door geboortes/sterftes. Die 120.000 is plm. 0,7% van de NL-bevolking. Dat heeft bij de overproductie van vandaag in de landbouw geen enkel effect op de stikstofuitstoot door de landbouw. Een deel van die migranten zal autorijden of het OV gebruiken. Maar 0,7% een probleem voor stikstof? Inderdaad een substantiële bijdrage aan de oplossing van het stikstofprobleem, het ei van Columbus, kom nou. Ik had beter verwacht van Baudet.

  1. Henkdetenk

   @zielepietje51 weer lekker door de bocht met het goochelen van cijfertjes om maar een bepaald gewenst (alleen door hem en voer voor zijn trollen nicks) fabeltje te kunnen spuien.
   @mallepietje probeer het nog eens met de echte juiste cijfertjes…
   En kom dan nog een keertje met je fabeltje. Proest.

   1. Piet51

    @Henkdetenk
    Wees nou eens een vent en geef aan waar ik het fout uitleg. Ik ben echt gevoelig voor opbouwende kritiek, maar alleen afkeuren en niet aangeven waar de denkfout zit, helpt niemand verder. Anderen mogen dit natuurlijk ook doen. Als we het eens zijn over de cijfers, kun je er nog steeds je eigen interpretatie van geven. Dat maakt het namelijk boeiend.

    1. Piet51

     @Henkdetenk
     Het lijkt alsof je mijn bijdrage niet eens gelezen hebt. Ik gebruik exact de cijfertjes van Baudet, dwz. 120.000 netto groei (eerder deze week volgens een hoogleraar, gebaseerd op voorlopige CBS-cijfers) waarvan plm. 16.000 netto groei door geboorte/sterfte. Dat maakt plm. 100.000 groei door migratie. Ik kan er geen “eigen” cijfers van mijzelf in ontdekken. 0,6% groei door migratie (wie dat zijn is niet zo relevant) of 0,7% groei door migratie en natuurlijke aanwas is dan voor iedereen uit te rekenen, zelfs door mij met een IQ van 51. Dat valt weg in de afronding van alle cijfers die tot nu zijn geproduceerd. Baudet presenteert het als een knappe vondst, het is lucht, maar dan wel gebakken.

   2. Shadow1100

    In Duitsland geldt een drempelwaarde van 70 mol/ha/jaar (ongeveer 100 gram) stikstof voor vergunningverlening, terwijl de norm in Nederland, door de afschaffing van het Programma Aanpak Stikstof (PAS), nu 0 is.

    1. Piet51

     @Shadow
     Het gaat niet om de norm, het gaat om het effect. Nederland en Duitsland zijn moeilijk vergelijkbaar bijvoorbeeld qua landoppervlakte, grootte van natuurgebieden, afstand van natuurgebieden tot landbouwgebieden Maar belangrijker nog, juristen zeggen, dat de Duitse normen ook niet houdbaar zullen blijken als een rechter zich erover buigt.

     1. Shadow1100

      Lucht is een mengsel van allerlei gassen. Het bestaat voor 78% uit stikstof en voor 20% uit zuurstof, wat CO2 en enkel edelgassen,

      Stikstof is van zichzelf niet schadelijk voor mens en milieu. Maar er zijn ook verbindingen van stikstof in de lucht die wel schadelijk kunnen zijn voor mens en milieu. Dit zijn stikstofoxiden (NOx, een verbinding van stikstof en zuurstof) en ammoniak (NH3, een verbinding van stikstof en waterstof). 
      Stikstofoxiden komen vooral vrij bij verbranding van fossiele brandstoffen. De belangrijkste bronnen van stikstofoxiden zijn het verkeer, energiecentrales en de industrie.
      Ammoniak komt met name van dieren in de veeteelt.
      Een klein deel komt uit overige bronnen zoals industrie, de bouw en het verkeer. Boeren gebruiken mest van dieren en kunstmest om hun land te bemesten. Een deel van die mest verdampt als ammoniak en komt zo in de lucht.
      Niet alle stikstof in ons milieu ‘produceren’ we zelf. Ruim een derde (1/3) waait naar Nederland vanuit het buitenland. 

      Distikstofoxide, in gewone taal lachgas, is een anorganische verbinding van stikstof en zuurstof met als brutoformule N₂O. Maar de mensen die grote hoeveelheden hiervan via de slagroomspuit en ballonnetjes inademen worden tegengewerkt.

      De hoofdelementen van kunstmest zijn stikstof, fosfor, kalium, calcium, zwavel en magnesium.

      Ammoniumnitraat (NH4NO3), een zeer goed in water oplosbaar zout van salpeterzuur en ammoniak, is naast een kunstmeststof, in combinatie met een koolwaterstof zoals dieselolie of kerosine als koolstofbron een veelgebruikt, goedkoop explosief. 

      Eten wordt verpakt met stikstof in plaats van lucht zodat het langer houdbaar blijft.

      In Duitsland geldt een drempelwaarde van 70 mol/ha/jaar (ongeveer 100 gram) stikstof voor vergunningverlening, terwijl de norm in Nederland, door de afschaffing van het Programma Aanpak Stikstof (PAS), nu 0 is.
      De fractievoorzitter van Forum voor Democratie, Thierry Baudet, opperde bij de behandeling van de landbouwbegroting de oplossing voor het stikstofprobleem in Nederland. Hij constateerde dat in onze buurlanden dezelfde Europese richtlijnen gelden als in Nederland, terwijl de drempelwaarde voor de vergunningen in Duitsland veel hoger ligt dan in Nederland. “Wat nu direct moet gebeuren, is de Nederlandse regelgeving gelijktrekken met de Duitse”, aldus Baudet.
      In een nieuwe stikstoffabriek in Zuidbroek, die 500 miljoen euro kost, wordt straks stikstof gewonnen uit de lucht om ons heen. Zodra de installaties in oktober 2021 operationeel zijn, moeten ze per uur 180.000 kubieke meter stikstof kunnen maken. Die stikstof wordt gemengd met het hoogcalorische gas dat we uit bijvoorbeeld Rusland gaan importeren.
      Stikstof zit in de lucht. Het uit de lucht halen van stikstof gebeurt bij hele lage temperatuur (zo’n 180 graden onder nul). Om de lucht zover af te koelen is elektriciteit nodig, maar hoeveel de nieuwe fabriek in Zuidbroek nodig heeft is niet openbaar bekend. Stikstofproductie in een fabriek is energetisch gezien een inefficiënt proces. Vanuit energie- en milieuoptiek is dat niet wenselijk, staat in een rapport dat is uitgegeven door VNO-NCW Noord.
      Het onderzoeks- en adviesbureau CE Delft heeft in juni 2005 het rapport “Energiebesparing in de Nederlandse aardgasketen” uitgebracht. In dit rapport staat dat de stikstoffabrieken die op dat moment in bedrijf waren 267 miljoen kilowattuur (kWh) gebruikten. Dat komt overeen met het elektriciteitsgebruik van 80.000 huishoudens.
      Tien jaar geleden hadden de stikstoffabrieken een capaciteit van 20 miljard m3 pseudo L-gas. In Zuidbroek komt er nu stikstof voor 10 miljard m3 pseudo L-gas bij. Als deze fabriek even efficiënt is als de andere, is evenveel elektriciteit nodig als 120.000 huishoudens jaarlijks gebruiken.

 13. Ron

  Ik zat net even die tweets te lezen.

  Daar reageert er 1 met als er 1 koe minder 200 huizen meer oplevert dan is dat toch goed. (samengevat)

  Wat eten die 200 huishoudens dan?
  Waarom is er honger in Afrika?
  Omdat ze daar niets produceren en voor hun hutje zitten te wachten of de blanke hun eten komt brengen.

  Moet dan hier ook dan gaan gebeuren?

  Die yuppen denken echt te kunnen leven van de lucht of zo.

 14. Joop Klepzeikert

  Tja, de NOS. Nepnieuws Onbenullen Stichting. Met Arjan Noorlander als één van de ergste patiënten in de gesloten inrichting.
  Daar moet je natuurlijk niets normaals van verwachten. Die zijn zo gruwelijk socialistisch dat ze niet alleen niet kunnen lezen, maar ook niet kunnen luisteren.
  Herkennen slechts enkele woorden in een verhaal en maken daar dan hun eigen totaaldebiele verhaal omheen.

 15. Caesar Lion Cachet

  LS…

  Illuminatie / Ordo ab chao / Verdeel en Heers ! / Zio Nazi Politiek

 16. Bunky01

  Voorstel: zap weg van de NOS. Deze uiterst linkse bende verzuipt zichzelf.

  1. Mezzadra

   De kijkcijfers wijzen daar niet op, Bunky.

   1. Blitzkrieg

    Mezzadra :
    Jij ook een gratis sessie net zoals Meriadoc Brandebok.

    NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
    h**ps://youtu.be/Ht-4NOtlO6A

    Voor de nabehandeling kan je terecht op ww*.jensen.nl

 17. Response

  Noorlander schijnt vroeger veel gepest te zijn. Blijkt uit een interview. Het lijkt er op dat Noorlander de toenmalig ontstane frustraties vanuit zijn huidige rol botviert op anderen. Is overigens niet de eerste keer. Thierry is er daar een van.

 18. Sharktyricon

  Dus baudet krijgt eindelijk eens gelijk, maar goed als je alles waar je het niet mee eens bent afscheept als fake news dan loop je idd vroeg of laat een keer tegen echt verdraaide feiten.

 19. cuoretx

  Kijk liever naar meneer de uil van de fabektjeskrant dat het NOS volksemfindende creëerende staattelevie kanaal

 20. Rosasolis

  Vandaag was er in Trouw een merkwaardig artikel over echt Nep Nieuws.
  Waargebeurd: was de vreselijk schietpartij in Sandy Hook, Amerika waarbij in 2012, op een school 20 kinderen en 6 werknemers werden doodgeschoten. Een vader die zijn 6 jarige zoon heeft verloren, schreef een recente artikel over deze vreselijke gebeurtenis. En hoe hij en zijn familie daarna constant bedreigt zijn tot nu toe door een aantal internet sites die beweren,
  dat deze schietpartij helemaal niet gebeurde! Deze vader verteld dat deze nep-nieuws idioten schrijven dat hij werd voor betaald door de overheid om voor de media te doen alsof hij een zoon had die vermoord werd. De vader schrijft: “Noah is echt dood.
  Hoe vaak moet ik dat nog zeggen”?! Het artikel gaat over een nep-nieuws complot dat zijn hele gezin kapot maakt.

 21. RvdBe

  Feiten verdraaien en wegkijken, de ultieme hobby,s van links.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.