Verenigde Naties zetten Nederland voor schut: ‘Regering moet meer doen tegen racisme, boerkaverbod is slecht!’

Tendayi Achiume
Foto: Tendayi Achiume van de VN. Bron: Screenshot VN / YouTube.

Nederland is door VN-rapporteur E. Tendayi Achiume op de vingers getikt. Nadat de Verenigde Naties-dame advies heeft ingewonnen bij Sylvana Simons komt ze tot de conclusie dat ons land veel te weinig doet om racisme en xenofobie te bestrijden. Oh, en we hebben een boerkaverbod en dat is slecht.

We mogen onze tante Syl uit Amsterdam wel weer dankbaar zijn: vorige week heeft de BIJ1-politica bij de Verenigde Naties een gitzwart beeld geschetst van ons land. We zijn met z’n allen maar racistisch en onverdraagzaam, was de boodschap van Sylvana Simons aan de gezante uit New York.

En wat schetst onze verbazing (of eigenlijk niet, want dit is zo verrekt doorzichtig)? De Verenigde Naties vinden bij monde van hun racisme-rapporteur E. Tendayi Achiume dat Nederland best wel racistisch en xenoofob is, en ook nog eens islamofoob met dat boerkaverbod van ons. Verrassing:

“De Nederlandse regering moet meer het voortouw nemen bij het bestrijden van racisme. Dat is de boodschap van de VN-rapporteur voor racisme en xenofobie, Tendayi Achiume. Ze bezocht Nederland de afgelopen week en lichtte haar bevindingen toe op een persconferentie in Den Haag.

Kritiek had de Zambiaanse op het onlangs ingevoerde boerkaverbod. Ze wees erop dat het is gericht tegen moslimvrouwen, die in Nederland toch al een kwetsbare groep zijn.”

Ook zouden we nog altijd niet genoeg gedaan hebben om Zwarte Piet de nek om te draaien: ammehoela.

Het is echt ongehoord, die hele persconferentie. De Verenigde Naties dienen zich te gedragen als een neutraal platform. Niet als verkapte politieke partij die zich heeft aangesloten bij de linkse oppositie. En niet alleen dat, echt bij de extreemlinkse fringe die wordt aangestuurd door Sylvana Simons.

Als dát is wat er van de VN anno 2019 is terechtgekomen, dan moeten we nog maar eens ernstig gaan nadenken over onze jaarlijkse nationale contributie aan die club…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

125 reacties

 1.   

  Eindelijk een compliment van deze buitengewoon onbevooroordeelde organisatie.

 2.   

  Kijk wie het zegt…dat zegt al genoeg!

 3.   

  De VN zal zich weinig van u aantrekken, mr. Tim! Dat Boerka verbod moet van tafel. Dat past niet bij een land met een hoge tolerantie grens t.a.v het maatschappelijke verkeer.

  1.   

   Trude Herr er is in Nederland geen boerkaverbod snap dat nou eens.

  2.   

   De stinkratten aSS en adolf trude zitten hier gewoon racistisch te zijn..

  3.   

   Dat boerkaverbod is inderdaad een akelige beleidsfout.

   1.   

    “Dat boerkaverbod is inderdaad een akelige beleidsfout.”

    Klop, maar het is geen boerkaverbod maar een verbod op gezichtsbedekkende kleding domoor en dat is het juiste beleid in Nederland..

   2.   

    “Dat boerkaverbod is inderdaad een akelige beleidsfout.”

    Klop, maar het is geen boerkaverbod maar een verbod op gezichtsbedekkende kleding domoor en dat is het juiste beleid in Nederland..

   3.   

    Mezzadra : Je weet prima dat het hier gaat om een verbod op gezichtsbedekkende kleding. Kinderachtige provocatie, die Mezza toch!

   4.   

    Mezzadra,.
    Het boerkeverbod is een stap op weg naar harde veranderingen. Nu nog moskeen dicht en islam scholen. Dat komt.

    Niet aanpassen? Wegwezen.

   5.   

    Vijf dingen die je moet weten over het gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekkende kleding.

    1. In een vrij land als Nederland heeft iedereen in principe het recht om zich naar eigen inzicht te kleden, wat anderen daar ook van vinden.
    2. Die vrijheid wordt begrensd op bepaalde locaties waar het noodzakelijk is dat je elkaar kunt herkennen en aankijken. Het dragen van gezichtsbedekkende kleding is daarom niet toegestaan in de gebouwen van de overheid, de zorg, het onderwijs en in het openbaar vervoer.
    3. Gezichtsbedekkende kleding is kleding die het gezicht geheel bedekt of waarbij alleen de ogen zichtbaar zijn.
    4. Wie op deze locaties toch gezichtsbedekkende kleding draagt, kan door een medewerker van de locatie worden verzocht om de gezichtsbedekking af te doen of anders de locatie te verlaten. Desnoods kan de politie worden ingeschakeld en kan een boete worden opgelegd.
    5. Gezichtsbedekkende kleding is op deze locaties wel toegestaan als dat nodig is voor de beoefening van een sport,het werk of bij evenementen en feesten.

    1.   

     Ik zat laatst in de tram met een aantal kerels met donkere zonnebrillen. Ik kon hun gelaatsuitdrukking niet zien. Best eng.

     Vrouwe Justitie bedekt ook haar gelaat. Boete!

     1.   

      Zullen we de plaat voor je harses ook meetellen?

 4.   

  Een boerkaverbod gaat in tegen alle mensenrechten. Het is vreselijk tegenover de vrouwen in kwestie. Wij vrouwen kunnen zelf bepalen wat we dragen

  1.   

   A.s.s. dat jij denkt dat er in Nederland een boerkaverbod is maakt je een domme doos.

  2.   

   Zoals A.s.s. zelf al schreef is gaat de boerka tegen alle mensenrechten in.
   Het is ook verschrikkelijk voor AL die islamistische vrouwen in kwestie.
   Voor de islamistische vrouwen in kwestie kunnen zij helemaal niets zelf beslissen, dat staat dat groene boekje en de mannen niet toe.

   1.   

    Nog zo iemand die niet leest, het is een verbod op gezichtsbedekkende kleding dus daar vallen ook helmen en maskers onder.
    Nogal frappant dat er hier zo op de trom geslagen wordt over vrouwenrechten maar “jullie medezusters” in het midden-oosten die met gevaar van lijf en leden strijden tegen die religieuze achterlijkheid de rambam kunnen krijgen.

    Maarja, risico-loos deugen vanuit het veilige Nederland is een stuk makkelijker hé?

  3.   

   Anne, je kunt nog steeds dragen wat he wil, alleen niet in sommige openbare plaatsen. Het is wel typisch dat alle die een boerka dragen behoren tot een bepaalde religie. Dus wat nou vrijheid?

  4.   

   Anne : Kunnen jullie vrouwen zelf bepalen wat jullie dragen? Grote meid, mijn complimenten.

  5.   

   alsof jij een vrouw bent. hahahahahaha

  6.   

   @anne
   je mag zelfs in je blote kont lopen hoewel dat zo’n prettige verschijning is, jij met je 140 kilo schoon aan de haak…

 5.   

  Ja, een pijnlijke rapportage.

  1.   

   mezzadra is compleet achterlijk natuurlijk met z’n uitspraken wat een achterlijke imbeciel is hij…

  2.   

   Ja je bent weer pijnlijk irritant met een niets zeggend one-liner.

  3.   

   Ja, een pijnlijke rapportage voor de VN, bedoelt extreemlinkse Mezza. Het laat zien hoe een ooit gewaardeerde organisatie kan afdalen tot de diepste riolen.

   1.   

    Nee, het is pijnlijk voor Nederland. We doen ons voor als een tolerant en ruimdenkend land maar dat valt in de praktijk akelig tegen.

    Dit blog toont dit.

    1.   

     We waren een tolerant en ruimdenkend land daar zit het verschil.

     1.   

      Exact Ron. Totdat de grenzen werden opengezet voor de horden.

      Overigens, voor de 643e keer: er bestaat geen boerkaverbod in Nederland. Er is een verbod op gezichtsbedekkende kleding, zoals veel beschaafde landen dat hebben.

 6.   

  Ik voel me normaale blanke man zwaar gediscrimineerd. Als je niet zwart of moslim bent heb je in nederland nog verdomt weinig eigen mening .

  1.   

   Zo is het ook Egy, we moeten hier blijkbaar aan wennen…

  2.   

   Sterkte, Egy, het is niet fijn om zo akelig gediscrimineerd te worden.

   1.   

    Schijnheilige mongool dat je bent, flikker toch eens op hier

    1.   

     Waarom zo grof? Ieder mens mag toch een eigen mening hebben. Egy heeft wat ondersteuning nodig. Er is sprake van wat koud watervrees. Egy komt er wel.

     1.   

      adolfje trude probeert hier wat neerbuigend te doen om zichzelf beter te voelen

   2.   

    Best dra’tje, je had toch empathie voor onze gediscrimineerde medemens… ach laat ook maar, niemand zit op jouw empathie te wachten.

  3.   

   @Egy, u lijkent Dik wel , ook altijd in zijn wieck geschooten. Probiert eenmaal ein eins zweitje mit ihm. Gehts besse!

   1.   

    adolf trude vindt het heerlijk als Nederlanders gediscrimineerd worden, aan de vruchten herkent men de boom..

  4.   

   Uw naam (pseudoniem?) klinkt behopelijk Hongaars.
   Ook Hongaren zijn engerds.

 7.   

  kijk aan! tegenwoordig leest men ons de les met een bot – pardon ring – door de neus. toppunt van beschaving en integriteit anno 2019. de VN zijn echt een voorbeeld van stammen die bij elkaar komen. ik vraag mij af hoeveel deze Zambiaanse jongedame, elke maand, bij elkaar sprokkelt. wel betaald door racistische blanke landen met een zo mogelijk nog racistischer bevolking. wat betreft mevrouw Simons, dat individu moet aan een onderzoek, zowel justitieel als psychologisch onderzoek, worden onderworpen.

  1.   

   Een Zambiaanse met een ring door haar neus. Terwijl de Efteling dit soort Afrikaanse stereotypetjes in een van haar attracties aanpakt. :-)

   1.   

    Hahaha

   2.   

    Idd, het bestuur van de Efteling heeft ook geen ballen. Volgens mij was in de betreffende attractie, juist ral 9010 ondergeschikt aan ral 9011.

 8.   

  De VN is natuurlijk gekleurd zoals we zien daarnaast begrijpt de VN niet dat het om een verbod op gezichtsbedekkende kleding gaat en hieraan zien we dus wat voor idioten dit zijn, waar bemoeien die gasten zich mee…

  1.   

   De VN weet ook dat Nederland tot de minst racistische landen behoort. De VN weet ook dat Nederland als braafste jongetje van de wereld zeer gevoelig is om op de wereld een slechte naam te krijgen en daarom gemakkelijker op de vinger getikt kan worden. Zoiets lukt de VN niet bij landen die al gauw een middelvinger gaan opsteken als zo,n Zambiaanse wat te mekkeren over hen heeft.

 9.   

  Trek een ketting door die apenneus, daarna 100 stokslagen, en een leven lang blanken bedienen voor nog veel meer zweepslagen. Misschien weet de aap dan weer wat racisme is. Achterlijke zwarte die zonder blanken nog in een poephutje zou wonen.

  1.   

   Deze opmerking heeft natuurlijk niets met racisme te maken

   1.   

    Ze willen af van stereotypering, zwarte Piet met ringen is namelijk stereotypering volgens hun.
    Wat doen ze vervolgens zelf?
    Een ring door de neus.
    Kan je dat dan nog serieus nemen?
    Nee.

   2.   

    Dat heb je goed gelezen schillenboer, het heeft inderdaad niks te maken met racisme.

 10.   

  De islam is een verrijking voor Nederland en voor Europa. Dankzij de islam kan ik elke ochtend middag en avond heerlijk gratis genieten van de turkse stokbrood van de verrukkelijke turkse bakker. Echt een heerlijke genot om daaraan te sabbelen

  1.   

   U bent een vaste klant van Bakkerij Halk merk ik op.

  2.   

   Waarom zouden mensen hun tijd verprutsen met het plaatsen van dit soort reacties?

   Ik kan het maar moeilijk begrijpen.

   Dan heb je hier nog zo’n mongool die hier dag in dag uit onnozele reacties plaatst.
   Het hele forum kotst hem uit maar toch neemt hij elke keer weer de tijd om te reageren.
   Wat hij ermee probeert te bereiken, god mag het weten.
   Zonde van de tijd dat is het wel.

  3.   

   Broodjes Dürum zijn het lekkerst met kip en heel veel knoflook saus. Helaas zijn het wel dik makers, dus oppassen.

   1.   

    Hmm dus jij bent toch niet zo klimaat bewust dan. Kip co2 zoiets

  4.   

   Tja die turkse bakker…lekker aan sabbelen Swetje…geeft ie nog korting?

 11.   

  Wat is rasisme iedereen mag toch voor zijn eigen ras op komen. Ik ben er trots op om een blanke man te zijn.

  1.   

   Zoveel rassen zijn er niet in Nederland of u moet het over konijntjes hebben. Die hebben vele kleuren en zij ook verschillend in ras. Net als met honden. Mensen onderscheiden zich in kenmerken. Eskimo, Kaukasiërs, Arabieren, Chinezen. Maar het blijven mensen. Te allen tijde.

   1.   

    Mensen onderscheiden zich door gedrag.

    1.   

     Dat is zo. Onbeschofte mensen, beleefde mensen, dankbare mensen, kan zo nog wel doorgaan.

     1.   

      En jij denkt nu gevat te zijn?

      Ga jij nog maar ff door met je lijstje ik kan kort zijn.

      Al dat import gedraagt zich niet. Einde

 12.   

  SS is onverdraagzaam

  1.   

   @Siemien die terminale kinderen graag ziet lijden tot de dood erop volgt.
   Een ziekelijke gelovige..

   1.   

    pffffffrrrrrrttttt

    1.   

     @Siemien de waarheid is hard..
     S D Lugar een zieke geest veroorzaakt door het christelijk geloof.

     islam, christen enz. een ramp voor de gezonde geest.

     1.   

      Je gejank vind hier geen steun watje, probeer het de 30ste van februari nog eens!

   2.   

    watcher die verder geen inhoud geeft aan zijn zielige leventje, want watcher is namelijk een oud zielig ventje die de hele dag niets te doen heeft

    1.   

     @Siemien die zijn leven laat beheersen door het geloof in het hogere.
     Een kruistocht is zijn strijd..
     Het moet niet gekker worden, een waanzinnige , gelijk een LUgar :):):)

   3.   

    Reageert die idioot nog steeds op dit blog?

    1.   

     En merlot is al 15 jaar WOEDEND op mij.
     ~Aandoenlijke~

 13.   

  Ha, mooie foto: “onze” Breed-bek-bril dragend achterwerk SS!
  Nu zonder Brede bek, te grote bril en een gewassen achterwerk!

 14.   

  Volgende pleeborstel.

 15.   

  Fuck toch off stupid nigger..ga terug in je boom!

  1.   

   Original NL is zo vriendelijk het bewijs te leveren voor het gelijk van de Verenigde Naties.

   Naar maar waar.

   1.   

    Rectificatie! Niet alleen negers en islamieten die het niet eens zijn met onze wetten en zich daar ook niet aan houden, maar ook alle blanken [de linksch menschen], die het met de islamieten en de negers eens zijn en voor ze opkomen dienen het land te verlaten. Zooooo! Racisme opgelost! Blank, zwart, bruin, geel of wie dan ook, niet mee eens? Wegwezen!

  2.   

   En mezzadra verdedigd graag de VN..

   mezzadra is hier de definitie van racisme, die zuigt en ipv het een schande te vinden dat VN ons land schoffeert, door een negerin, die onze cultuur niet respecteert en accepteert, zich racistisch uitlaat over mijn land, ze wat neuzelt over een boerkaverbod, wat overigens een leugen is, want het betreft een verbod op gezichtsbedekkende kleding….
   Mezzadra is een achterlijke imbeciel

 16.   

  De moslimvrouwen zijn in Nederland inderdaad een kwetsbare groep, maar het verbod op gezichtsbedekkende kleding richt zich niet specifiek op hen. Het gaat ook om integraalhelmen, bivakmutsen, en allerlei ander soort gedoe.

  Men kan niet shoppen in de wet. Het verbod op gezichtsbedekkende kleding moet daarom streng worden gehandhaafd, ongeacht of de Verenigde Naties dat een goed idee vinden of niet.

 17.   

  “Als dát is wat er van de VN anno 2019 is terechtgekomen, dan moeten we nog maar eens ernstig gaan nadenken over onze jaarlijkse nationale contributie aan die club…”

  Nou Tim, het is al veel langer een anti-westerse apenrots bij de VN.

  Het is gekaapt door moslimlanden, schurkenstaten, rancuneuze negers (zoals deze Achiume) en linkse gekkies.

  En het westen betaalt deze freakshow.

  Hoe lang laat het westen zich nog in de k*nt naaien door dit geteisem?

  1.   

   “rancuneuze negers”

   Dat bedoelen ze dus.

   Q.e.d.

   1.   

    Dit soort types wordt gedreven door rancune tegen het westen, ook al hebben ze alles aan het westen te danken. Ondank is ‘s werelds loon.

    De oikofoob en islam-apologeet Mezza kiest partij voor deze haters.

    Q.e.d.

    1.   

     Je taalgebruik verraadde je, merlot.

     Dat zul je zelf ook wel door hebben.

     Niet meer doen, zou ik zeggen.

     1.   

      Ik beschouw neger als een heel gewoon woord, jij niet?

     2.   

      Wiki: Neger (Engels: negro) is een aanduiding voor de oorspronkelijke, donkerhuidige negroïde bewoners van Afrika ten zuiden van de Sahara. Neger is afgeleid van het Spaanse en Portugese negro, dat “zwart” betekent (en weer afgeleid is van het Latijnse niger). De term werd vanaf de 17e eeuw gebruikt om zowel zwarte slaven als vrije personen uit Zwart-Afrika aan te duiden. Later werd de term vrij gangbaar voor mensen met een donkere huidskleur in Afrika, Europa of Amerika, maar in de 21e eeuw wordt de term steeds meer ervaren als racistisch beladen.

     3.   

      “Later werd de term vrij gangbaar voor mensen met een donkere huidskleur in Afrika, Europa of Amerika, maar in de 21e eeuw wordt de term steeds meer ervaren als racistisch beladen.”

      Elke andere term kan ook zo ervaren worden: zwarte, kleurling, afro.

      Ik hou het bij neger en daar is niets racistisch’ aan.

     4.   

      Merlot, je meent dat moslims op straffe van deportatie verboden moet worden hun geloof te belijden.
      Vind je het vreemd dat ik je een racistische denkwijze verwijt?

      Natuurlijk gebruik je termen als ‘rancuneuze neger’. Wees eerlijk en doe niet hypocriet over je werkelijke zienswijze.

     5.   

      “Merlot, je meent dat moslims op straffe van deportatie verboden moet worden hun geloof te belijden.”

      Blijf je hierover liegen? Je legt me onophoudelijk woorden in de mond die ik nooit heb gesproken. Dat is erg laag bij de grond.

      “Natuurlijk gebruik je termen als ‘rancuneuze neger’. Wees eerlijk en doe niet hypocriet over je werkelijke zienswijze.”

      Ik dacht dat ik met “rancuneuze neger” juist heel eerlijk was. Ik besef dat die uitspraak gewaagd is maar ik besef even zo goed dat het in dit geval volkomen waar is.

      De waarheid gaat mij boven alles. Dat kan van jou helaas niet gezegd worden.

     6.   

      “Blijf je hierover liegen? Je legt me onophoudelijk woorden in de mond die ik nooit heb gesproken. Dat is erg laag bij de grond.”

      Merlot, je schreef letterlijk: “ Ik pleit niet voor vervolging, maar voor een verbod. De hier aanwezige moslims staan dan voor de keuze: emigreren naar een moslimland of dat fascistoïde geloof afzweren.
      Het verbod betreft alle uitingen in de openbare ruimte alsmede het sluiten van de haath*tten”

      Hoe kun je dat in hemelsnaam anders interpreteren dan een gedwongen deportatie voor moslims die het wagen hun geloof te belijden?

     7.   

      Maar merlot, mezzadra is hier de definitie van racisme, die zuigt en probeert jouw op je woordjes te pakken.
      Ipv het een schande te vinden dat VN ons land schoffeert, door een negerin, die onze cultuur niet respecteert en accepteert, zich racistisch uitlaat over mijn land, wat neuzelt over een boerkaverbod, wat overigens een leugen is, want het betreft een verbod op gezichtsbedekkende kleding….
      Mezzadra is een achterlijke imbeciel

     8.   

      “Hoe kun je dat in hemelsnaam anders interpreteren dan een gedwongen deportatie voor moslims die het wagen hun geloof te belijden?”

      Jij hebt een héél groot probleem met begrijpend lezen.

      Door een dergelijk verbod worden ze voor de keus gesteld: emigreren of hun geloof afzweren (althans in de openbare ruimte). Er staat niets over deportatie.

      Ik zei het al eerder: als zo slecht leest dan heb je niets op een debatforum te zoeken.

      Overigens kan hier ook iets anders achter zitten dan alleen maar slecht lezen: kwaadaardige opzet met als doel om andersdenkenden zwart te maken of op de kast te krijgen.

     9.   

      “ Door een dergelijk verbod worden ze voor de keus gesteld: emigreren of hun geloof afzweren “

      Dus als ze hun geloof belijden rest hen slechts de mogelijkheid om te vertrekken.
      Dat is feitelijk toch hetzelfde als gedwongen deportatie?

      Logica is niet je sterkste punt, zullen we maar opnieuw constateren.

     10.   

      De aandoenlijke kan het niet, hij wil het niet en hij doet het ook niet.

     11.   

      Merlot slaat hier de spijker op z’n kop, goed om te lezen, mezzadraatje verschuilt zich achter een script die kan het niet meer aan om structureel om z’n dikke vette anti-Nederlandse harses geslagen te worden

     12.   

      “Logica is niet je sterkste punt, zullen we maar opnieuw constateren.”

      Ik vrees dat je zelf een probleem met logica hebt.

      Bij zo’n verbod hebben ze de mogelijkheid om vrijwillig te emigreren naar een islamitisch land en uiteraard hoop ik dan dat ze dat in groten getale zullen doen. Hoe meer hoe beter.

      Er wordt nergens gesteld dat de achterblijvers gedeporteerd zullen worden. Dat zit slechts in jouw verwarde en zieke hoofd.

     13.   

      “ Bij zo’n verbod hebben ze de mogelijkheid om vrijwillig te emigreren naar een islamitisch land en uiteraard hoop ik dan dat ze dat in groten getale zullen doen. Hoe meer hoe beter.”

      Nee, je biedt ze de keuze: geloof opgeven of vertrekken.

      Godzijdank hebben we een Grondwet die dit soort waanzin verbiedt.

 18.   

  Vandaag de dag krijg je een positie omdat je vrouw/gender onbekend/moslim/zwart/i.i.g. niet blank en bij voorkeur gehandicapt en zielig bent. Geestelijk gestoord mag ook en daar krijg je bonuspunten voor.
  Er was eens een tijd dat mensen met echte intelligentie hun visie deelden, om de wereld wat beter te maken. Vandaag de dag zijn het het snowflakes die het hardst schreeuwen en werkelijk 0,0 bijdragen op alle aspecten, die de boventoon voeren.

  En we deugden nog lang en gelukkig in wensdroom, voorloop en 1 van de kleinste koploperslanden van de deugwereld.

 19.   

  Een klein landje dat totaal door negers, islamieten zo onder de voeten is gelopen
  beschuldigen van rascisme.
  Nota bene aangegeven door een zwarte
  rascistische pleeborstel.

  Te bizar voor woorden.

  1.   

   Q.e.d.

   1.   

    Pffffrrrrtttt aldus islamimbeciel mezzadra

 20.   

  Deze dame(!) is waarschijnlijk uit de boom gelokt met wat kraaltjes en een gebarsten spiegeltje, die kwettert zulke onzin dat ze maar snel een tros bananen moet opvreten

  1.   

   De kans is groter, dat deze zielige beroeps professional er met meer dan 100K per jaar haar gif mag spuien, betaald enkel en alleen door belastingbetalers, opdat jij je slecht mag voelen. Laat je niet in de luren lokken.

   1.   

    Ja, zo zit het. Het westen betaalt deze gifkikkers.

    De waanzin ten top.

    Hoe heeft dit ooit zover kunnen komen?

    1.   

     Tot het moment van de peak economy, waar extreem links in NL, de ruimte heeft gekregen, van partijkartel, extreem links Trutte 3, om dit land te slopen.

 21.   

  Dat is goed nieuws en tegelijk een vrijbrief Sylvana roetmop Simons het land uit te knikkeren.

  Nog los van dat deze rol dakleer een racist is komt ze ook niet verder dan verstoring van kinderfeestjes.

 22.   

  Slaat werkelijk als een tang op een varken dat de VN zich druk maakt om gedeeltelijk verbod op gezichtsbedekking in Nederland! Waanzin, deze landen hadden voor Nederland al een gedeeltelijk of geheel boerkaverbod…

  Volledig boerkaverbod:
  Belgie
  Oostenrijk
  Frankrijk
  Bulgarije

  Volledig boerkaverbod:
  Duitsland
  Zwitserland
  Italie
  Spanje

  En nu komt ineens kranzinnige organisatie VN om de bocht om Nederland te bekritiseren om een verbod op gezichtsbedekking maar totaal geen kritiek richting deze andere landen?

  Politiek correcte VN-organisatie die landen met hetzelfde beleid totaal verschillend behandeld kan per direct opgeheven worden!

  1.   

   Excuses, correctie:

   Volledig boerkaverbod:
   Duitsland
   Zwitserland
   Italie
   Spanje

   Moet zijn gedeeltelijk boerkaverbod.

 23.   

  Ach de Verenigde N@zi’s.zullen we eens ophouden met betalen. Zingen ze zo een toontje ofwat lager net als de EUSSR.

 24.   

  Wie de fuck is dat wijf nou weer om Nederland de les te lezen? Nog een Sylvana maar dan internationaal. Donder een eind heen. Ga je bijvoorbeeld eerst maar eens druk maken over de bedrijfs- en landonteigening van Zuid-Afrikaanse blanke boeren. Of over die racistische wetgeving de het blanke mensen onmogelijk maakt om een baan te krijgen. Er is daar een pure ‘revenge’ politiek aan de gang. De rand neemt een duikvlucht, banken lopen weg, investeerders trekken de stop eruit en Zuid-Afrika stevent hierdoor af op een Zimbabwe 2.0

 25.   

  De linkse VN luistert naar mevrouw Simons. Het kan blijkbaar nog steeds gekker in Nederland.

 26.   

  Waar bemoeien zij zich mee!
  Hebben ze daar niets anders te doen,hebben vast met Sylvana gesproken.

 27.   

  met dit soort conclusies verwacht ik van onze regering dat ze ons met hand en tand verdedigen bij de VN….en dat ze de VN uitleggen wie ons rare Silvietje is.
  Of komt het de VN goed uit dat Silvietje dit zegt.
  Ik kan mij zo voorstellen dat de duurbetaalde VN mannetjes en vrouwtjes het wel leuk vinden dat ze ons nog meer kunnen knechten.

 28.   

  wat kan mij die VN nou schelen. Dat is een gesubsidieerd clubje vind dat ze ook iets moeten vinden .

 29.   

  Het wordt steeds gekker bij de Verenigde Nazi’s. En dan stuurt Nederland daar ook nog zo’n SJW negerin heen.
  Wanneer komen daar weer mensen aan het woord?

 30.   

  Ik voel me als oorspronkelijk roomwitte Hollander gediscrimineerd. Het lijkt dat de mensen die de slachtoffer rol het best spelen tegenwoordig gelijk krijgen.

 31.   

  Deze Zambiaanse Tendayi Achiume blijkt een zwarte racist die juichte voor Mugabe’s staatsgeweld tegen blanke Europeanen.

  dailymail.co.uk/news/article-5746895/How-expert-said-Brexit-Britain-racist-supported-Mugabes-policy-stealing-white-farms.html

 32.   

  Ja hoor tolerantie…..
  Wie is tolerant?
  Ach toch die arme vrouwen… vanaf de geboorte besneden, gekleineerd, geslagen en geindoctrineerd als zijnde ezels…en nu nemen wij het op voor hun “mensenrecht” een geinformeerde en vrije beslissing te nemen omtrent hun kledij?
  Mooi toch zo’n aardappelzak in de voetgangerszone?

 33.   

  Nou volgens mij toont de groep mensen op dit forum zeer duidelijk waar de VN op doelt, de (hier) algemene mening over moslims is echt diep triest en als je je daar over uitspreekt wordt je betitelt als extreem links, dom of wat nog meer. Een gewone discussie is ver te zoeken want als iemand niet denkt als de overgrote mening hier moet je maar wegwezen. Alles wordt aangegrepen om de schuld af te schuiven op moslims en de islam en op het open zetten van de grenzen.
  Mensen zijn individuen en net zo min als alle pvv en fvd stemmers bekrompen intolerante fascisten zijn zijn ook niet alle moslims terroristen. Beide kampen hebben helaas extremistische idioten ertussen zitten, want volgens mij zijn er de afgelopen 10 jaar ook genoeg rechts radicalen geweest die dood en verderf in de samenleving veroorzaakte. Denk is na voor jezelf en geloof niet alles wat je ziet of leest…..

 34.   

  Tja, als je zo’n zwarte leeghoofdige doos toelaat tot je organisatie gaat het intellect met sprongen omlaag! Zie ook hier het lokale politieke beleid, idem! Niet voor niks was (of is?) dit soort mens alleen geschikt om te gehoorzamen. Als je deze lui hun gang laat gaan verval je in zwakzinnigheid, criminaliteit en corruptie. Landen in Afrika én bijvoorbeeld de Antillen, Suriname zijn hiervan het overtuigend bewijs!

 35.   

  Tja, in deze zwarte doos past een hele grote stinkende piemel! Aldus deze racist! Lekker puh!

 36.   

  @Shark..
  Om je even uit je natte multiculturele droom te helpen: elke terrorist is moslim en waar de moslim verschijnt is het de vrede, veiligheid en vrijheid die verdwijnt! Spijtig voor jou, maar dit is de keiharde waarheid!

  1.   

   Patrick Crusius, Brenton tarrant, Anders Breivik om maar even een paar namen te noemen om Jouw waarheid te ontkrachten….

 37.   

  Die verenigde nazi,s moeten onontwikkelde landen zoals de moslimlanden op het rechte pad houden, geen landen met een (van oorsprong) hoge mate van ontwikkeling.

  1.   

   Hoge mate van ontwikkeling?
   Ik houd DDS vlijtig bij en lees almaar dat Nederland een “kei-verrot land” is. Wat de VN nu bevestigt.

   1.   

    Hij zei al van oorsprong hoge mate van ontwikkeling.

    Dat is inderdaad snel afgebroken door de import van de minder ontwikkelde 500000 van de afgelopen jaren.

 38.   

  Als het raadgevend referendum (terecht) wordt afgeschaft omdat het niet werkt, moet het boerka verbod om dezelfde reden worden afgeschaft.

 39.   

  Maar hoe is dat mogelijk? In moslim land willen ze de boerka verbieden, want dat is onderdrukking van de vrouw. En hier willen ze dat ze de boerka legaal word. Dus hier de vrouwen blijven onderdrukken. Ben ik nou de weg kwijt en leef in lala land?