Video: Robert Jensen panikeert omdat kinderen tijdens regenboogmiddag worden "blootgesteld" aan dragqueens

Geen categorieokt 15 2019, 17:00
Robert Jensen raakt in zijn jongste Online Show half in paniek omdat kinderen volgens hem worden "blootgesteld" aan dragqueens. Dat zou volgens Jensen 'bizar' zijn en een groot 'gevaar' voor de kinderen. In de video zet Jensen zich door zijn bizarre houding tegenover 'anderen' wel een beetje buitenspel. Moeders nemen hun kinderen namelijk mee voor een incidentele 'regenboogvoorleesmiddag', heel eng allemaal.
Volgens Jensen zijn de moeders die hun kinderen meenemen naar zo'n regenboogmiddag "buiten het gezonde verstand" omdat ze de onschuldige kinderen "blootstellen" aan transgenders en/of dragqueens. Maar wat precies het probleem is om eens een keer kennis te maken met deze opmerkelijke mensen, die een béétje anders zijn, blijft verder onduidelijk in de video van Jensen.
Wel gaat hij maar door dat het allemaal 'heel erg' is. "Het is fout om kinderen met 'deze dingen' te confronteren" schreeuwt Jensen en daar voegt hij aan toe "knettergek, zo zijn die gasten". Volgens Jensen zijn de moeders die hun kinderen blootstellen aan de dragqueens "niet goed bij hun hoofd".
Het is eigenlijk een beetje sneu wat Jensen zegt. Een bibliotheek organiseert één keer per jaar een dag die 'een beetje anders' is en meteen is het fenomeen 'een groot gevaar' voor de kinderen. Lekker simplistisch. Het valt geheel in de trend die de Robert Jensen Show onlangs is ingeslagen. Meer recentelijk zien we veel meer video's van Jensen zoals deze en dat is jammer. Hij zit een beetje vast in het dwangmatig-conservatieve frame waarbij zelfs één incidentele kennismaking met 'andere mensen' wordt geframet als 'fout'. Dat kan natuurlijk, maar zo'n frame gaat op termijn echt niet aanslaan.
Uitleggen waarom het zo kwaadaardig is dat de moeders de kinderen meenemen naar de 'regenboogvoorleesmiddag' heeft Jensen niet kunnen onderbouwen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten