Wilders eist harde actie tegen Extinction-tuig: ‘WATERKANON! Uit elkaar drijven die bende en bij verzet oppakken!’

shutterstock_1525667660
Foto: Extinction Rebellion. DutchMen / Shutterstock.com.

PVV-voorman Geert Wilders heeft met weinig tevredenheid kennisgenomen van het feit dat Extinction Rebellion weer voornemens is om allerlei zaken lam te leggen in ons land. De oppositieleider ziet echter wel kansen om deze ongewissen hippies schoon te spoelen en de wanordelijkheden in één klap op te lossen: “Ik zeg: WATERKANON!”

Wie dacht dat het bezetten van delen van onze hoofdstad een eenmalige actie was, komt bedrogen uit. Extinction Rebellion is voorlopig nog niet klaar met het lamleggen van delen van de infrastructuur totdat we allemaal geen rode cent meer hebben en het klimaatkabinet-Rutte III alles heeft wegbezuinigd. Voor Geert Wilders heeft de obstructie van opstandige stakende klimaatjongeren echter wel lang genoeg geduurd.

De PVV-voorman vindt dat het tijd wordt om in actie te komen, en het liefst ook niet te zachtzinnig:

“„Het is de bedoeling om het verkeer te ontregelen.” Dat is niet demonstreren maar bewust zieken. Schorriemorrie. Ik zeg: WATERKANON! Uit elkaar drijven die bende en bij verzet oppakken en vastzetten.”

Nu heeft Wilders weinig te vertellen in Amsterdam, maar de politie zal inmiddels ook wel genoeg hebben van deze breekbare safe space-jongeren en hun arrogante claim op de publieke ruimte. Of het waterkanon daadwerkelijk ingezet zal worden, zal afhangen van de korpsleiding en Femke Halsema. Dus nee, wij koesteren ook niet veel hoop dat dit zooitje ongeregeld snel en vakkundig kan worden opgeruimd.

Overigens is Geert Wilders niet de enige die een waterkanon wil inzetten om de Extinction Rebellion-hippies weg te spoelen. Ook Forum voor Democratie opperde die suggestie al. Eerste Kamerlid Annabel Nanninga: “Bij voetbalhooligans zet men weleens een waterkanon in. Met deze kou zijn ze dan zó weg. Komop nou mensen, wie zijn hier nou de baas, de autoriteiten of klimaatdrammers?” Woorden waar de PVV-voorman zich in kan vinden, zo ontdekken we vandaag.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

41 reacties

 1.   

  Uit mekaar spuiten wordt lastig als ze zich vast lijmen.Dan zul je toch thinner moeten toevoegen.

  1.   

   Lekker belangrijk. Net zo lang spuiten tot ze zichzelf losrukken van de grond. De huidresten mogen ze later zelf losbikken, het gore tuig.

 2.   

  Uit mekaar spuiten wordt lastig als ze zich vast lijmen.Dan zul je toch thinner moeten toevoegen om die lijm op te lossen.

  1.   

   Maar dan hebben andere mensen weer last van de thinnerlucht.

 3.   

  Die kinderen ter heropvoeding en volwassenwording 3 maanden afzetten in een afgezet gebied op Terschelling,een soort van`overlevings survival’ in oude legertenten met zakken bruine bonen, drinkwater,géén gsm,audio/tv!

  1.   

   Stuur ze maar naar Noord Korea, daar weten ze wel weg met dit soort idioten!
   Trouwens, waarom krijgen de blokkeer friezen eigenlijk taakstraffen?
   Deze lui kunnen gewoon hun gang “blijven” gaan.
   O, ja…….. het gebeurt in ons “aller” Amsterdam en hier mogen ze van dat linkse gier gewoon hun gang gaan om hardwerkenden, die notabene belastingbetalen om de subsidiepotten van dit schorriemorrie te kunnen financieren, gewoon naar hun werk te laten gaan.
   Is trouwens die zoon van die linkse Halsema hierbij niet aanwezig?
   Zou mij niets verwonderen.
   Kan iemand in de buurt opletten en eventueel foto’s maken?

 4.   

  Wat verklaart het verschil in de wetstoepassing (door de overheid) bij de blokkeerfriezen vorig jaar en deze blokkeeramsterdammers (Extinction Rebellion) nu? Is hier sprake van rechtsongelijkheid en overtreding van de Grondwet door de overheid?

 5.   

  Gewoon ijskoud water met een kleurstof er op leeg spuiten.

 6.   

  Alls Annabel de spuit hanteert rolt ze omver en Geert moet grijpen wat hij grijpen kan om haar overeind te helpen.

  1.   

   @heinz je mocht willen dat je haar mocht doen.
   Je bent een verveelde narcistisch psychotisch verwarde oude man die de hele dag loopt te sarren en treiteren ook wel trollen genoemd.
   Maar daar ligt het probleem voor jou ind e vorige zin.
   Dus van het bedrijven van de liefde zit het er voor jou niet meer in in dit leven, geen vrouw die jou moet hoe lelijk dat ze ook mag wezen, je kan geen vrouw opwinden.

   1.   

    Kudo’s!

  2.   

   Ach guttegut, een onrendabele geeft zijn gedachte goed. Kinderlijk gedrag.

 7.   

  Zeer terecht. Terroristen behoor je niet zachtzinnig aan te pakken en al helemaal niet hun gang te laten gaan. Dat tuig moet hard aangepakt worden, anders gaan ze steeds verder.

 8.   

  Alleen al omdat Wilders dit zegt zal het niet gebeuren. Er gebeurd gewoon niets dus.

 9.   

  Geef die klimaatjankers een portie traangas en rubberkogels, kijken of ze terug blijven komen!

  1.   

   Moet je doen… beetje stevig geweld inzetten, daar weten in landen als China en Rusland wel raad mee… en neo-rechtse idioten die dromen van een eenpartijenstaat in Nederland

   1.   

    Je ijlt een beetje uit je nek oren en neusgaten maar dat wist je al wel toch?

 10.   

  Die kinderen worden gevreesd door dom-rechts…omdat ze gewoon gelijk hebben.

  En dan komen Gekke Geert en dikke Annabel met het enige antwoord dat ze kunnen verzinnen om ze met geweld aan te pakken.

  Zo zielig.

  1.   

   @Riesmog, Dat ze gelijk hebben dat ze een stel domme kinderen zijn die liever spijbelen dan bijvoorbeeld leren dat Nederland in de tiende eeuw een zeer grote en lange warme droogte heerste en er ook weinig rivier overstromingen waren. Gezien de duur van deze droogte kan het niet een verschijnsel zijn geweest waarin ons land mee werd getroffen maar in heel noord-Europa en zelfs op Groenland speelde dit atmosferische circulatiepatroon zich af. Een verslag uit Duitsland in het jaar 944: “Er heerste zo,n gebrek aan regen , dat zowel in de poelen de meeste vissen sterven, als op het land de meeste bomen volkomen verdorden en de (veld)vruchten het vlas verloren gingen. Teevens droogden op de meeste plaatsen de weilanden zo uit, dat het leek of ze door vuur waren verteerd.” In heel het Duitse Saksen volgde een hongersnood. Dat is toch wat anders dan al die paniek over die paar dagen dat het hier een keer in de zomer dertig graden is. Kinderen zouden in die tijd meer recht hebben om bang te zijn over hun toekomst dan nu.

   1.   

    Is dat jouw argument? De 10e eeuw…. mijn hemel

    1.   

     @Riesmog. Ik wilde hiermee uitleggen dat klimaatverandering een normaal fenomeen is. Die droogte in de tiende eeuw duurde bijna een eeuw! Milieuvervuiling is niet natuurlijks. Alles maar volbouwen en alles maar wegsmijten. Laat men daar zich bezig gaan houden.

     1.   

      Daar noem je wel goede punten!

  2.   

   nee hoor riesmog, deze kindertjes worden links geïndoctrineerd en rechts is natuurlijk slim genoeg om dit wél te zien

 11.   

  Het is moeilijk aan deze demonstranten te vertellen dat het allemaal met hun toekomst wel mee zal vallen en dat hun acties eigenlijk zinloos zijn. De koude oorlog, Zure regen, grote hoeveelheden radioactieve stoffen dat vanuit Tsjernobyl verspreide in heel Europa etc. Ook wij als ouderen dachten diverse keren als jongere gast dat dit het einde van de toekomst zou gaan betekenen.

 12.   

  Rubber kogels tegen deze klimaatwatjes is misschien iets te hard aangezet, maar ouderwetse rubber therapie d.m.v de lange lat zou ook al wonderen verrichten. Op de rug mikken dan slaat het loden puntje bovenin de wapenstok vanzelf door naar naar die klimaatbolletjes.

 13.   

  Rechts bestaat niet eens in Nederland Riesmog.En laat die domme praatjes over neo rechts achterwege aub.

 14.   

  Niet alleen Wilders eist harde acties hoor, de absolute meerderheid in Nederland wil dat namelijk, de meerderheid in Nederland is klaar met dit klimaathysterische gedrag..

  1.   

   Welke bron heeft u dat?

   Flikker op met je fakenews

   1.   

    “Flikker op”

    Nee dat doe ik natuurlijk niet, de meerderheid in Nederland is er klaar mee, ik vertolk de meerderheid van het land die tegen die klimaathysterie is…

   2.   

    Ik vind dat klimaatmongolen zelf op moeten rotten

 15.   

  Je kunt.kinderen nauwelijks verwijten dat ze op school en door de media volledig worden gehersenspoeld. Een paar jaar geleden geloofden de meesten van hen nog in Sinterklaas.Even afgezien van onzin die ze

  1.   

   Leren over CO2, stikstof, etc. Hebben ze natuurlijk wel een punt als het gaat over plastic, overbevissing, ontbossing, etc.

 16.   

  misschien ON topic: Maar Gretha heeft de NOBELPRIJS niet gewonnen……dat is dan weer een pluspunt.

 17.   

  Over het klimaat kun je niet genoeg drammen, waar is dom rechts bang voor?

  1.   

   Ja die klimaatlarf heeft gelukkig niet de Nobel prijs gewonnen, dat zou de waanzin ten top zijn geweest.

  2.   

   Aldus onze klimaathysterische religieuze riesmokje

 18.   

  Wat wil Wilders en Nanninga; een heel ander Nederland creeeren, omdat vele burgers een andere visie op de problemen in onze samenleving hebben en bezorgd zijn voor het verdere leven op planeet aarde? Water-kanonen op vreedzame mensen die protesteren,
  is zeer wreed en in strijd met onze Nederlands eeuwen-lange geloof van vrijheid van mening. Water-kanonen kunnen misschien nodig zijn bij een zeer gevaarlijke protest groep die dreigt met wapens aan te vallen: Zoals of alweer die Salafistische moslims uit Den Haag of die extreem-recht neo-nazi groepen uit Duitsland die nu ook in Enschede protesten marsen organiseren om ook Nederlandse MANNEN bij hun te krijgen. Maar dit is niet de mentaliteit van Nederland. In onze land wil de politieke medewerkers altijd samenwerken en/of debatteren om een oplossing voor problemen te zoeken. Maar nooit tot gewelddadige maatregelen overgaan, omdat je vindt dat jullie de mensen met hun protesten hun mond moeten dicht houden!
  Beste Nanninga, hou op met je domme water-kanon gedoe. Je ziet er heel ordinaire uit. Ga op diet! En doe iets met je haar!, en als je wat afgeslankt bent, misschien kan
  FvD een goede mode zaak voor je vinden zodat je als een intelligente dame zou uitzien! Ik ben een voorstander voor intelligente, hardwerkende vrouwen, die heel goed uitzien. Ik heb mijn aan mijn zeer progressief denkende man gevraagd hoe hij denkt over hoe belangrijk het is in onze tijd is dat onze westerse politici goed uitzien.
  Omdat hij voor vele vrouwen in onze samenleving opkomt, zegt mijn ouwe lieve man,
  zorg jullie werkende vrouwen dat je goed verzorgd uitziet als je naar je werk gaat.
  Kom op dat je een intelligente Dame bent. Zowel mijn man als ik komen al jaren op voor onze westerse samenleving voor een Man-Vrouw maatschappij met gelijke waarde, verplichten, kansen en samenwerking tussen mannen en vrouwen. We hebben elkaar nodig, als wij onze planeet willen redden.

  1.   

   Goed uit willen zien is ook klimaatvervuiling. Dus hou er over op als mens met al dat gepraat over het redden van klimaat.

 19.   

  Na “brainwashing” moet er goed nagespoeld worden…………waterspuit er op dus !

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!