Wilders luidt noodklok na Syrië-inval Turkije: ‘GRENZEN DICHT!! Asielzoekers en terroristen massaal naar Nederland!’

PVV-voorman Wilders wil dat Nederland snel voorbereidingen gaat treffen voor de oorlog die Turkije deze week ontketend heeft in Noord-Syrië. Door de schermutselingen komen er in groten getale immigranten én ISIS-terroristen onze kant uit. Rutte moet nu maatregelen nemen, aldus de populistenleider.

Terwijl het Nederlandse kabinet delibereert of er sancties moeten komen voor Turkije, en zoja – hoe die er dan uitzien, vindt PVV-fractievoorzitter Geert Wilders nu totaal niet de tijd voor terughoudendheid of om als een pietje precies uit te rekenen wat nu de juiste afgemeten reactie is op het oorlogsgeweld. Feit is namelijk gewoon dat de oorlog gevolgen gaat hebben voor Nederland. Een oorlog brengt namelijk vluchtelingen voort, en aangezien er ook ISIS-kampen in de door onze NAVO-‘bondgenoot’ aangevallen zone liggen is het goed mogelijk dat een grote hoeveelheid ISIS-terroristen straks weet te ontsnappen.

Hoe de regering daar op gaat reageren weten ze niet. Dat is geen acceptabele respons in de ogen van Wilders. Hij wil dat er forse preventatieve stappen worden gezet, in de vorm van een vrij eenvoudig plan: de grens sluiten. Getuige de hoofdletters waarmee de PVV-aanvoerder zijn boodschap verspreid is het hem menens:

“GRENZEN DICHT!!

Asielzoekers en terroristen massaal naar Nederland.”

Het kabinet lijkt dat echter niet van plan. Ook roept de PVV’er op om Turkije uit de NAVO te zetten en noemt hij het land een “terreurstaat”. Ook daarin gaan Rutte en zijn grenzeloos naïeve ministerploeg niet mee.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Mezzadra

  aldus de populistenleider.

  🙂

  1. Rechtsaf

   Jij moet je achterlijke grafsmoel dichthouden

  2. Tman

   mezza:
   Wat klopt er niet aan situatie analyse van Wilders?

   1. Bosche draak

    Tharrel wil alleen maar zuigen, hij zou een hit kunnen zijn in de gay scene als het niet zo’n onuitstaanbaar stuk vreten was…

  3. Groeneveld

   Links is regressief en conservatief. Populisme is progressief en beschaving.

   1. EU kok

    Duitsers maken geen grapjes.
    Nederduitsers gelukkig wel.
    Hij is leuk herr Grunfeld.

  4. Angelus pacis

   Durft u uw leven op het spel te zetten om uw gelijk te krijgen?

 2. JFU

  Ons kabinet zal niet verder komen dan geschokt reageren. Eindeloos debatteren, een waarschuwende vinger naar Erdogan, om uiteindelijk de nodige IS strijders te verwelkomen.

 3. ikweetwatikwil

  “GRENZEN DICHT!!
  Asielzoekers en terroristen massaal naar Nederland.”
  Het kabinet lijkt dat echter niet van plan. Ook roept de PVV’er op om Turkije uit de NAVO te zetten en noemt hij het land een “terreurstaat”. Ook daarin gaan Rutte en zijn grenzeloos naïeve ministerploeg niet mee.

  En Nederland stond er bij en deed zoals gewoonlijk NIETS. Het gelijk van Wilders.

  1. Rechtsaf

   “Rutte en zijn grenzeloos naïeve ministersploeg”

   Geloof mij die doen dit bewust hoor

   1. Marija

    Zo is dat!
    Resolutie van Straatsburg.
    De EU ontmaskerd?
    Twee duidelijke artikelen te vinden op Google.

 4. Rechtsaf

  Wilders schreeuwt al jaren dat dit gaat gebeuren, en in Den-Haag zijn ze maar bezig om tot een “oplossing” te komen.
  Die gasten moet je niet in je land binnen laten….wanneer gaat dit nou eens doordringen in die botte hersens….

  1. van Urk

   Het niet binnenlaten van ongewenst migranten. Dat is ook de enige oplossing. Maar ja..Al die zogenaamde humane verdragen en wetjes die zij in Den Haag, Brussel of zelfs bij de VN ondertekend hadden verhinderen deze logische oplossing.

  2. Marija

   @rechtsaf.
   Aangezien het een vooropgezet plan is dat Europa moet islamiseren en omvolken, komt het goed uit als er Isis strijders naar Europa komen, zal de zaken wat versnellen en wie maakt zijn handen vuil?

 5. Jack Flash

  Al vliegen ons de granaten en kogels om de oren bij wijze van, dan zit die linkse sufkoppen nog rechtop te slapen.

  1. van Urk

   @Jack Flash. Nee hoor. Dan zitten zij al op de boot richting Engeland. En als de Engelsen vragen waarom zij zich niet stevig verweerd hebben of geen maatregelen genomen hadden dan roepen ze allemaal “wir haben es nicht gewusst!”

  2. Lefty

   @ Jack Flash. Heeft allemaal niks met terroristen, links, rechts of Islam te maken. De oorlogsindustie moet draaien, daar valt het meeste geld mee te verdienen. Kijk maar naar Trump en Erdogan, goede vriendjes .-:) De soldaten ed zijn slechtste tools. Dat weet zelfs Widers, maar dat verteld hij niet omdat zijn rol in de 2e kamer dan is uitgespeeld. Die man heeft geen oplossing, behalve levenslange opsluiting, dus blijft hij maar wat door kletsen. Ongelooflijk dat mensen hier nog intrappen.

 6. Watcher

  Heb die gek niks horen roeptoeteren toen zijn grote vriend toestemming gaf voor deze invasie.

  Maar goed, Erdootje laat alles lopen 🙂 en wij krijgen onze miljoenen euro’s terug?

  1. Rechtsaf

   Ik hoor jou ook niets zeggen over dictator Erdogan

   1. Watcher

    Erdo en Trumpie zijn grote kl**tzakken.

    1. van Urk

     Staat dat op je bumper geplakt van je rijdende Oost Duitse koekblikje? 🙂

     1. Watcher

      Nee van Urk, maar wel de VPRO sticker -Ik rem niet voor Jesus 🙂

     2. van Urk

      Het zal mij ook niet van u verbazen ondeugende Watcher. 🙂

     3. merlot

      Zou de religiehater uit Friesland weten waar de afkorting VPRO voor staat?

 7. Anne Sophe Schillersdorf

  De grote leider heeft gesproken 🙂

  1. Watcher

   Vergis je niet Anne, PVV en FvD bij de volgende verkiezing 80 zetels in de TK..

   1. Anne Sophe Schillersdorf

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 8. claus

  De EU heeft ernstig last van kokervisie,is enkel bezig met milieu,CO2,stikstof,etc.
  Dat de halve wereld onderweg is naar Noord-West Europa is blijkbaar irrelevant!

  1. Watcher

   Lulkoek !!!

   1. van Urk

    Nederland telt meer dan tweehonderd nationaliteiten. Je kunt het haast wel zeker van zeggen dat de halve wereld in ons land vertoeft. 😉

   2. claus

    watch:
    Neen,dat is de échte koek!

    1. Bosche draak

     Watcher is zowel een lul als een koekerd!

 9. Broodnuchter

  Door Turkije uit de NAVO te gooien, zal het land misschien wel communistisch kunnen worden.

 10. tonna

  De energietransitie en het milieu vindt de EU duidelijk belangrijker dan Europese grensbewaking.
  Tot primaire taken zijn gesteld,het compleet CO2 en energie neutraal maken van Europa,en de immigratie (omvolking) volgens de letter van het Marrakesh pact!
  Al die geïmporteerde ongeciviliseerde,ongeschoolde islamitische,illegalen,vluchtelingen, potverteerders,voeden,socialiseren,integreren en huisvesten is een minder belangrijke omstandigheid,een totaal onbelangrijk makkie onderaan in de EU agenda!

 11. Heras

  Ja, daar is het merendeel van nederland mee eens. Wilders, zet m op.

 12. Jumping

  Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn, hij stuurt één Syriër naar West Europa en West Europa stuurt één Turks gezin, terug naar Turkije.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  1. Jynx

   Goed plan!

 13. debontereus

  @ Broodnuchter
  Dat zou de oplossing zijn .
  Dan wordt er vanzelf een hek door Erdogan heen geplaatst en scheelt dat heel wat gelukszoekers .

 14. musicmaniac

  Onze islamitische regering kruipt liever in de reet van dictator Erdogan. Turkije moet en zal bij de EU komen, terwijl het land voor nog geen 3% in Europa ligt en voor 97% in Azië. Maar dat snappen die dictatorn**kers niet. Die zien Turkije als Europees grondgebied. Triest dat die dictatorn**kers dat nou niet weten! Zouden toch hun schoolgeld terug moeten halen, op gebied van aardrijkskunde.

 15. Jynx

  Grenzen dicht!
  Opzochten dat zooitje ongeregeld.

 16. ReneR

  Je kunt Wilders populisten leider noemen en hij doet inderdaad vaker intense uitspraken, al dan niet door en met emotie gevoed. Maar hij heeft wel 100% gelijk in dit geval. Erdogan, gaf zelf al aan miljoenen syrieers de grenzen over te jagen Europa in. Wilders heeft gewoon gelijk. Grenzen dicht, per direct.

 17. Rosasolis

  Een feit is nu zeker: Turkije komt nooit in de EU. Europa laat zich niet door Erdogan
  chanteren. Maar de EU moet nu voor maatregelen zorgen dat er niet 3 miljoen gedumpte vluchtelingen uit Turkse kampen verder naar Europese landen rond de Middellandse zee varen en terecht komen bij de grenzen bij Italie, Griekenland, Spaanje, en Malta. Dan breekt de hel los. Deze landen kunnen niet meer vluchtelingen onderdak bieden. Er is geen ruimte meer. En ook te veel armoede, vooral in Griekenland.
  Er moet nu spoedig plannen gemaakt worden binnen de EU. Om steun te geven aan
  de landen rond de Middellandse zee. Maak vracht- vliegtuigen klaar en zet ze langs of vlakbij de grenzen. Deze vliegtuigen kunnen de vluchtelingen terug naar hun thuis landen steuren of naar een buurland. Beter een aantrekkelijke deal met Afrikaanse landen maken, als zij vluchtelingen willen opnemen. Dan de chantage van Erdogan
  te accepteren, dit nooit! Fijn is het de de Nobel prijs voor vrede is naar de premier van Ethiopie gegaan. Zeer terecht verdient. Deze Orthodox Christin heeft jaren lang opgekomen voor vrede met z’n moslim buurland Eritrie. Hoewel Ethiopie is van ouds een joods-christelijke land is, is het ook een van de armste landen van Afrika. Wegens extreem droogte sterven dagelijks vele mensen en dieren van honger. Dus helaas zou Ethiopie vluchtelingen niet kunnen opnemen. Best is het voor nooit en nimmer door Erdogan laten chanteren, maar nu proberen met Afrikaanse landen te praten om met hulp van de EU deze vluchtelingen onderdak te geven. Als verschillende Afrikaanse landen nog meer hulp kunnen krijgen om bijv. hun landbouw te redden, en hulp voor de ziekte zorg, hopelijk zullen zij onze hulp…van beide zijden, accepteren. Om levens te redden. (De christelijk boodschap). Soms nog steeds zeer actueel.

 18. Politiek Profeet

  Met de gristelijke boodschap veeg ik elke dag mijn reet af.
  Dankzij die gristenen betalen wij al tientallen jaren miljarden aan die rioolput afrika,en nog hebben ze geen vreten,te lui, te corrupt maar bovenal veelal hersenloos,te stom om zichzelf te bedruipen.
  Wilders heeft al lange tijd groot gelijk door afrika,azie en het midden oosten buiten europa te houden.
  We hadden er niets aan, we hebben er niets aan en we zullen er nooit wat aan hebben.

  1. Control

   Geloof mij diegene die dit bedenken zijn geen christenen

 19. Michael M

  Turkije vuurt op gevangenissen daar waar duizenden IS strijders zich bevinden. De Koerden moeten wel hun eigen gebied verdedigen. Dan krijgt IS vrij spel en met duizenden komen ze vrij en mengen zich in de menigte van vluchtelingen richting Europa. Slimme zet van Erdogan. Zo kan Europa flink eens wat klappen krijgen. Krijg je ervan als Europa al jaren een slappe houding en knikkende knieën beleid voert. Erdogan wordt zeker bang van Donald Tusk natuurlijk. Donald Trump zegt hierbij: Europa wij hebben al jaren honderden miljarden dollars uitgegeven om jullie Europa te beschermen maar jullie willen zelf niet. Ja, dat krijg je als je als lidstaten geen echte vuist maakt. Dus wat heb je aan de domme EU met zen grote mond in Brussel. Is toch een lachertje….

 20. Veteraan

  Het is al een zooitje hier en nu wordt het nog erger.
  Turkije moet nu uit de NAVO en aangepakt worden.
  Economisch helemaal in puin gooien totdat het land weer gezond wordt.
  Ik vind het heel erg voor de gewone hardwerkende Turken die voor bijna 2/3 Erdogan helemaal niet willen.
  Lid van de moslimbroederschap en andere terroristische organisaties is hij.
  Dus ik weet wel wat er gaat gebeuren de komende jaren of je moet nu de grenzen dicht gooien, zware straffen voor illegalen geven en niemand meer redden als ze de zee opgaan.

 21. Rosasolis

  Wilders lijkt zeer bang te zijn, en denkt dat wij allen moeten vrezen voor een enorme horde illegale Isis vluchtelingen, waaronder ex IS bruidjes met honderden kinderen. Waarom gaat hij niet naar Amerika immigreren. Misschien kan zijn rijke vriendjes in New York hem aan een belangrijke functie helpen. Terwijl alle hel in Noord Syrie nu losbreekt, bevindt Trump momenteel op z’n luxe golf-course in Florida. Misschien kan
  Wilders daar gaan voor een leuke vakantie.

  1. Henkdetenk

   @rosasolis zelfs voor de functie van tr#l die u hier uitvoert bent u nog te dom.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.