Wilders vindt nieuw argument om ‘islam te stoppen': “Moslima’s massaal uitgehuwelijkt aan mannen in Midden-Oosten!”

snapshot
Foto: PVV-leider Wilders poseert voor een moskee. Bron: PVV / YouTube.

Dat de PVV van een ideologische strijd tegen de islam het hart van hun partijprogramma heeft gemaakt, dat hoeven we niemand meer uit te leggen. Maar dat het beschermen van moslima’s tegenwoordig óók tot het PVV-gedachtegoed gerekend wordt, is nieuw.

Iedere PVV’er heeft zo z’n eigen manier om de partij op internet te ondersteunen. De ene doet dat met nepnieuws, en de andere laat speciaal voor dat doeleinde posters ontwikkelen die de partijboodschap kort en krachtig uitdragen. Partijleider Geert Wilders valt in die laatste categorie, en liet een affiche maken om nog maar eens te onderstrepen dat het wat de PVV’er betreft tijd is om de “islam te stoppen“:

EGTLQH4U8AAQIKo.jpg large

En dat is natuurlijk wel een verrasende boodschap. Nee, dan hebben we het niet over de tekst in dat blauwe driehoekje. Dat de PVV af wil van de islam is iets dat de Wilders en zijn volgelingen als vastgelopen grammofoonplaten al zo’n vijftien jaar verkondigen. Dat wordt op totaal fantasieloze wijze gedaan, met voorgesteld beleid dat kan worden gekenmerkt als apartheid light. Tot en met het in beslag nemen van Korans aan toe.

Nee, waar het hier over gaat is dat de PVV kennelijk wél de boze baardmannen wil aanpakken. Maar de moslima’s moeten worden beschermd. Sterker nog: een gesluierde vrouw dient op de nieuwste Wildersposter als meelijwekkend lijdend voorwerp. Het is niet de bedoeling dat we haar gaan haten, maar we moeten ons plaatsvervangend slecht voelen. Zij wordt namelijk uitgehuwelijkt in Marokko, Pakistan of Egypte. Verschrikkelijk!

Zou de PVV dan ook consequent genoeg zijn om hun windkracht 10-geschreeuw over de islam wat te matigen? Want kennelijk zijn er wel degelijk elementen in die godsdienst die niet zo slecht zijn. Zoals de jonge meisjes die tegen hun zin worden verhandeld aan buitenlandse vermogende mannen. Je zou bijna zeggen… dat het niet de islam is die niet deugt, maar er binnen die godsdienst wel kwaadwillende elementen zitten die je moet bestrijden.

Nou ja! Zo maar een beetje nuance. Over de islam nog wel! Durft de PVV het aan?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

58 reacties

 1.   

  Wilders als huwelijks makelaar. Die onzin kost de partij weer een zeteltje. Wanneer gaat de man iets zinnigs zeggen?

  1.   

   Machteld rechtvaardigt uithuwelijken op vaak jonge leeftijd en voor islam begrippen vaak op de leeftijd die wij bestempelen als ped*filie, dus islamknuffelaar machteld valt hard door het mandje..

   1.   

    Wat gaat dat een ander aan. Wilders kan zich beter met de politiek bezig houden dan met prive zaken die hem niet aangaan.

    1.   

     Trude rechtvaardigt het ook ipv het te veroordelen dat kinderen uitgehuwelijkt worden

     1.   

      Op grond waarvan wrijft u mij die mening aan. Ik heb namelijk geen enkele mening over uithuwelijking of (moeten) trouwen. Es ist mir ganz egal.

     2.   

      “Ik heb namelijk geen enkele mening over uithuwelijking of (moeten) trouwen.”

      En hiermee zegt Adolf trutje gewoon dat het prima is

  2.   

   Laat ik dan voor Wilders iets zinnigs zeggen.

   Machteld houd eens op met dit achtelijke gedoe.

 2.   

  Dat het beschermen van moslima’s tegenwoordig óók tot het PVV-gedachtegoed gerekend (met een D Timmetje) wordt, is NIET nieuw Timmetje. Neem je pilletje nou eens op tijd in Timmetje. Je draait steeds verder door Timmetje.
  Er komen steeds meer redenen boven drijven om de islam te verbieden en elke terrorist die de islam toch wenst aan te hangen ONS land uit te flikkeren. Dat tuig hoort niet in geciviliseerde landen thuis. Net zoals zwakzinnig linkse trollen niet vrij rond horen te lopen en al helemaal geen graties geld horen te krijgen, maar in een gesticht behandeld dienen te worden.

 3.   

  De clown doet wanhopige pogingen in de aandacht te blijven.

  Met politiek heeft het niets meer te maken.

  1.   

   Mezzadraatje is natuurlijk voorstander van het uithuwelijken van vaak zeer jonge kinderen, niet voor niets wordt mezadraatje voor z’n dikke vette achterlijke islamharses geslagen met zijn eigen woorden.

   …fantaseren over seks met kinderen. Aandoenlijk is het ook.
   ~Lao Tse aka Mezzadra~

   Niet de boodschap wordt becommentarieerd, maar de boodschapper.
   (Kretoloog)

   1.   

    “Dikke vette” waar is het misgegaan?

    1.   

     Wij weten wel waar het bij jouw is misgegaan namelijk zuurstof te kort bij je geboorte

 4.   

  “wij moeten ons plaatsvervangenf slecht voelen”
  Die Tim toch. Als het over Wilders gaat draait hij alles om

 5.   

  Begrijp niet wat er mis is met de oproep van Wilders. Het is toch gruwelijk dat jonge moslim-meisjes door hun ouders voor vaak veel geld worden verhandeld als bruid voor mannen uit hun thuisland. Die mannen komen dan naar Nederland, krijgen vanwege dit huwelijk een verblijfsvergunning en dan zijn we weer een moslim rijker. En de blijf-van-mijn-lijfhuizen maken weer kans op nieuwe bewoners. Het grootste deel van deze vlucht-huizen wordt bevolkt door moslimvrouwen.

  1.   

   “Die mannen komen dan naar Nederland, krijgen vanwege dit huwelijk een verblijfsvergunning”

   Alleen als aan alle voorwaarden wordt voldaan, zie:

   ind.nl/Familie/Paginas/Echtgenoot-geregistreerd-of-ongehuwd-partner.aspx?pk_campaign=echtgenoot

   1.   

    En als ze niet aan de voorwaarden voldoen dan gaan ze na de bruiloft schuldbewust terug naar hun geboorteland? Dat gelooft u toch zelf ook niet.

    1.   

     U denkt dat ze hier in Nederland trouwen?

     Zeker niet de voorwaarden gelezen op de IND-site?

     1.   

      Komt op hetzelfde neer. U denkt toch niet dat het echtpaar, waar de twee ook hun bruiloft vieren, kiezen om in Turkije of Marokko of waar dan ook in een moslimland te gaan wonen. Dan kunnen ze net zo goed niet trouwen. Of denkt u dat er liefde in het spel is.

   2.   

    Beste Mar, in het kader van gezinshereniging zal de bruid naar Nederland komen want dat is namelijk wat Nederland doet…

    1.   

     @Siemien

     Wat opnieuw te lezen leesvoer voor u (u heeft er gereageerd):

     dagelijksestandaard.nl/2019/10/nederlandse-meisjes-uitgehuwelijkt-aan-mannen-uit-het-midden-oosten-leveren-flinke-bruidsschatten-op/

  2.   

   Er is niets mis met deze oproep maar ja Wilders hè

   1.   

    Als de VN of humanright dit raaskalt staat iedereen op z’n achterste poten…

 6.   

  Gaan we weer: Niet de boodschap wordt becommentarieerd, maar de boodschapper.

  Vermoeiend. Maar het is, vrees ik, iets waar we op DDS mee moeten leven. Ik ga er in ieder geval niet meer woorden aan vuil maken.

  1.   

   @kretoloog je ziet ze dus ook met bosjes door de mand vallen..

 7.   

  Over windkracht 10 geschreeuw gesproken…

  nhnieuws.nl/nieuws/254361/blauwe-moskee-amsterdam-wil-gebedsoproep-versterken-met-speakers-om-islam-te-normaliseren

  ‘Normaliseren’ heet dat tegenwoordig…

  1.   

   Verbaast tailgunner???
   Ik niet!

   1.   

    Beetje bij beetje,,,,,,stapje voor stapje. Ja toch?

   2.   

    @Original NL
    Verbaast? Nee, dat schrijf ik ook niet. Ergerlijk, Middeleeuws, achterlijk (als in achterlopend) en wederom een teken van de islamitische overheersing in Nederland. Dat wèl.

 8.   

  Het is tijd dat de Moslima’s voor zichzelf moeten opkomen. Jarenlang hebben onze vrouwen opvangcenters hen opgevangen en verzorgd. Zij kregen zowel van artsen en verpleegkundigen, als de politie veel hulp. Maar Geert Wilders kan niet voor deze bedreigde dames of potentie minder-jarig kind-bruidjes doen. Voor Wilders is het alleen
  een nieuwe manier om aandacht voor hem te krijgen. Als hij zo bezorgd is voor de moslim uitgehuwelijkte kind-bruidjes, dan laat Wilders een nieuwe opvang centrum voor deze gevluchte meisjes en vrouwen opbouwen. Laat het Oom Geert’s opvangcentrum voor moslim meisjes en vrouwen heten. Of misschien een islam naam
  die hetzelfde betekend.
  Ik heb gisteren geschreven hoe het gaat met het uithuwelijken van jonge meisjes in moslim landen, meestal tijden de zomer vakantie maanden. Dat het een vreselijk handel in meisjes is, weten de meeste Nederlanders al lang. Als Geert zo gevoelig is voor het lot van deze kinderen, waarom is hij niet jaren geleden voor hun opgekomen?
  Waarom nu plotseling?

  1.   

   @Rosasolis
   En waarom doe jij niks voor je zielsverwanten? Waar zijn nou die stoere feministen met hun grote mond gebleven? Een hekel aan mannen, behalve als het moslims zijn ‘want dat is hun cultuur’? Waarom zijn die feministen niet voor ze opgekomen? Waar zijn ze nu? Denk maar niet dat ze voor zichzelf op komen, dan krijgen ze gewoon klappen.

   1.   

    @tailgunner. Er zijn vele opvang centrums voor meisjes en vrouwen in Nederland.
    Waarvan er ook mannen Zijn die samen werken om de bedreigde meisjes en vrouwen te helpen.
    Dat heb ik reeds geschreven. Maar wij kunnen niet alles doen als het ons vak niet is.
    Daarom heeft een jarenlange verpleegkundige vriendin van mij, die ook een zang leerlinge van mij was, steeds correspondentie met me over het lot van de moslim
    kind-bruidjes. Kortom: er zijn weinig uren ieder dag voor hulp gevers over om meer te doen, dan mensen te helpen. Maar we hebben helemaal niets nodig van een domme FvD Baudet aanhanger, die HELEMAAL niets heeft gedaan een nu ook helemaal niets doet behalve “vertellen hoe het moet gaan”!

    1.   

     @Rosasolis:
     Op dit moment zijn er meer dan 1,6 miljard moslims. Dat is 23 procent van de totale wereldbevolking. De Islam is de snelst groeiende religie. Met de huidige groei zal de Islam voor 2070 het grootste geloof ter wereld zijn.
     Hoeveel ‘opvang centra’ denk u nodig te hebben? Wat u schetst zijn pleisters op een slagaderlijke bloeding.

 9.   

  De tijd dat alle ….nu nog….tegenstanders van Wilders …en destijds….Fortuyn en Janmaat….zullen zeggen…..Wat hadden Janmaat….Fortuyn en Wilders toch het gelijk aan hun zijde…….is dichter bij dan men denkt.
  Eigenlijk wordt het nu al door deze tegenstanders gedacht maar is men te laf om het te bekennen.

 10.   

  ”Klokkenluiders” niet gewenst in nederiglandje.

 11.   

  Uithuwelijken is ook geen westerse waarde en vaak trouwen ze met mannen uit dat soort landen die dan ook nog eens gratis en voor niks hier in Nederland mogen wonen en hun handjes op houden voor uitkeringen

 12.   

  Wij hoeven ons leven toch niet te laten afhangen en in te delen volgens de   normen en waarden van Wilders? Er bestaat nog iets van persoonlijke vrijheid. Die rechten gelden voor iedereen in ons Nederland. Een raar argument voor de partij van de vrijheid die betutteling.

  1.   

   En hoe zit het met de persoonlijke vrijheid en rechten van die veelal minderjarige meisjes?

 13.   

  @vanduinen vgm is uithuwelijken ook geen persoonlijke vrijheid meer als je het mij vraagt

 14.   

  ‘Je zou bijna zeggen… dat het niet de islam is die niet deugt’

  Nee hoor, lang niet bijna.
  Het is de mens achter het wapen die doodt, niet het wapen zelf.
  Maar de islam werkt het wel in de hand.

 15.   

  Islam = satanisme.
  Niet zo moeilijk, verbieden, verbannen en vernietigen. De Koran is het boek van de duivel.

  1.   

   Amen, het is een satanische ideologie, mensen die niet geestelijk kijken zien het niet…

   1.   

    Mensen die geestelijk kijken zijn allemaal koekkoek. ;)

    1.   

     Isengrijn is het voorbeeld van dit niet geestelijk kunnen zien, sterker nog, het ook helemaal niet begrijpt wat ik zeg, wegkijk gedrag, onverschillig en het niet kunnen zien wat er werkelijk speelt als het gaat om de satanische ideologie islam, tenzij, maar dat weet iedereen hier natuurlijk al, isengrijn een islamknuffelaar is en het vooral uit de wind probeert te houden daaraan herken je diegene die het niet zien..

     1.   

      Ik pis op de islam en op Mohammed’s baard, Siemien.
      Jij bent in mijn ogen hetzelfde als een islamiet. Met je geestelijke inslag ben jij helemaal het spoor bijster.

     2.   

      Nee hoor dat doet isengrijn dus niet, isengrijn verdedigd het door te bagatelliseren en te jij-bakken, dat komt ook omdat isengrijn het absoluut niet begrijpt wat er gaande is, isengrijn ziet het niet en kan het dus ook onmogelijk begrijpen…

     3.   

      Wat jij wilt, Siemien.
      Pffrt… :)

     4.   

      Religie is flauwekul niet meer en niet minder, bedacht om mensen te kunnen manipuleren.

     5.   

      @siemien heeft 100% gelijk.

     6.   

      @Henkdetenk

      Ook bij jou is het dus gelukt.

  2.   

   Er zijn veel meer duivelse boeken. Als men die massaal gaat verbieden komt men in een soort christelijke shariastaat te leven.

   Bovendien is het niet zinvol. Een ander jouw geloof opleggen leidt nooit tot bekering.

   1.   

    Ik vergelijk religie met zoiets als beweren dat de aarde plat is tegen beter weten in.

   2.   

    Grappig Merijn, onze pre-christelijke voorouders zagen dat toch echt anders.

    Dan hadden wij nu nog steeds de Germaanse Asen en Wanen als Goden, en niet een Judaïstische God uit het Midden-Oosten.
    ;)

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!