Bert Brussen (van TPO.nl) gaat los op eigen lezers: ‘Fuck you dom kutvolk, hopelijk komt GL aan de macht!’

Bert Brussen, hoofdredacteur van The Post Online (TPO), heeft het helemaal gehad met zijn eigen lezers. Hij vindt ze “dom kutvolk” en “krokettenetend krapuul”, en wenst ze toe “kapotgetrapt” te worden door D66. Dat zegt hij op Facebook, waar hij volkomen wild om zich heen aan het slaan is.

EJSKHutXsAEE_z5

Vanaf vandaag heeft Facebook één gebruiker minder: Bert Brussen, hoofdredacteur van The Post Online, is gestopt met het gebruik van het sociale medium. Hij werd naar eigen zeggen helemaal gek van het “domme kutvolk” dat hij aantrok. Hij biedt zijn excuses aan aan de honderd volgers die wél intelligent zijn, maar scheldt de overige 3900 volkomen de huid vol. Hij wenst ze toe dat GroenLinks aan de macht komt en suggereert dat ze het “poepertje van ‘echte patriot’ Jan Roos” eens moeten gaan likken. Daarnaast is dus bijna iedere volger van Bert Brussen een werkloze uitkeringstrekker, een narcist, en een kijker van Harry Mens.

Het is niet voor het eerst dat Brussen uitvalt tegen zijn eigen lezersschare. Eerder al hoopte hij dat mensen die commentaren achterlaten die in zijn eigen dom zijn, een dodelijke ziekte krijgen en zichzelf gaan ophangen:

EJSh_9cWkAELbyh

De laatste maanden is de TPO-hoofdredacteur wat… grillig. In september vond hij dat Thierry Baudet een “cliniclown” was, en wenste hij Forum voor Democratie spoedig nul zetels toe. Nu zijn dus ook zijn eigen lezers de pineut.

Wellicht dat het een goed idee is als iemand even langskomt met een thermometer, of alles nog wel oké gaat met de – kennelijk! – kersverse GroenLinks-aanhanger Bert Brussen?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

47 reacties

 1. Top

  Ik heb dat kereltje, een paar keer beluisterd, via een ‘podcast’, samen met Roderick Velo.
  Onbegrijpelijk voor mij, dat een Velo, met dit soort ‘domoren’ omgaat.
  Alleen die stem van die Brussen, wordt ik onpasselijk. Mooi in ieder geval, dat we van hem af zijn. (hoop ik). Lees Geen Stijl maar, die zetten het beter neer dan het ingeslapen zooitje hier.

  1. ZiggyStardust

   Het mooie van Tpo vind ik dat Ronald van Raak, Esther van Feenema en Sid Lucassen en Jurriaan Maassen er hun stukjes en essays kwijt kunnen. Ben het er niet altijd mee eens, maar vind een ander inzicht wel interessant. Precies hetzelfde met bv Han van der Horst van Jeaup. Bert moet niet zeiken, hij serveert 97,5 % van z’n reageerders af. Dan kan hij beter eens bij zichzelf ten rade gaan lijkt mij. Ik vermoed dat hij dat ook doet, en dat dat een beetje zuur uitpakt voor hem. Ik wens hem iig het beste.

 2. Sjiek de friemel

  Gelukkig laten jullie je winstmodel nooit in de steek met een ‘gevaarlijk’ stukje journalistiek. De mensen die Bert Brussen uitmaakt zijn de mensen die ook hier het ‘nieuws’ volgen. Ik bedoel een selectieve hoeveelheid nieuws zodat iedereen lekker in zijn bubbeltje kan blijven leven. Terwijl iedereen loopt te miepen waarom dit alternatieve media wordt genoemd.

  1. Bosche draak

   Wat minder aan jezelf Friemelen sukkeltje, daar ga je namelijk rare dingen van zeggen…

 3. Jumping

  Ik vermoed een vriend van Ferras/Noppes/Kok.

 4. Kretoloog

  Lucas de Linkse Lul. Verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken.

  Misschien wil hij Chris Aalberts, de stalker van Baudet, ook meenemen. Zijn we gelijk van die 2 TPO-lamzakken verlost.

 5. Joshuak

  JaJa toont weer aan hoe onafhankelijk en objectief de TPO is..

  Alleen maar meer reden om het stop te zetten

 6. EU kok

  Een ding is duidelijk.
  Het gros van het perfect door Brussen omschreven TPO publiek verschilt nauwelijks van het gros der reageerders hier.
  Soms, heel soms tracht Michael hier de moslimhaat te temperen.
  Soms, heel soms tracht Tim zijn eigen huisregels te handhaven.
  Of het verstandig is de zelf gecreëerde, geaccepteerd en gestimuleerde reageerders voor het snel beledigde hoofd te stoten weet ik niet.
  Men krijgt de reageerders die men verdient of waaraan men verdient.

  1. ZiggyStardust

   De reageerders zijn jij en ik, Kokkie. Het publiek is gelukkig veel breder.

 7. NoDoubt

  Hij heeft gelijk. Er zijn gelukkig nog mensen die kritisch zijn, onderbouwd met feiten. Het gros loopt achter Gretha aan, klimaat goeroes of de huidige politiek. We moeten alles opgeven en ondertussen wordt ons alles door de strot gedouwd. Kosten vluchtelingen nu al 500 miljard, nog los van de Griekenland-deal Marakesh deal, Oekraïne deal. Trump is geen lieverdje maar het echtpaar Clinton is echt corrupt maar nee dat mag niet gezegd worden. Nederland is racistisch wordt gezegd. Slavenhandelaren maar NL was de eerste die de slavernij afschafte en dat het ruim ervoor al niet meer actief deed. Waarom is de islam een vredelievend ‘geloof’ als dezelfde Moham meer dan 800 willekeurige mensen eigenhandig heeft vermoord. Heb je wel eens nagdacht dat IS exact hetzelfde doet als Moham en dat de Koran verboden is te verlichten. Waarom hoor ik niemand zeggen dat 18 miljoen mensen in NL gewoon roofbouw is terwijl als we teveel kippen in een hok stoppen iedereen op zijn achterste poten staan. NL staat bol van hypcrisie. Je kan van alles zeggen maar inhoudelijk hebben ze het onderzocht. Kennelijk maakt het niet uit wat je zegt maar wie het zegt. Keep on dreaming.

  1. EU kok

   Quote : Slavenhandelaren maar NL was de eerste die de slavernij afschafte.
   .
   Op 1 juli 1863, dertig jaar na het voorbeeld van de Britten, klonken 21 kanonschoten in Paramaribo en werden de slaven vrije mensen.

   1. Rechtsaf

    “Op 1 juli 1863, dertig jaar na het voorbeeld van de Britten, klonken 21 kanonschoten in Paramaribo en werden de slaven vrije mensen.”

    Dat is niet te merken in Nederland als je bv clubjes als kozp hoort schreeuwen, die denken dat ze nog steeds slaaf zijn..

   2. Original NL

    En in 1975 werden de vrije mensen in nl de slaven van de ex slaven!

 8. Tman

  “Bert Brussen eet cruesli”
  Bekijk de foto en zijn ogen maar eens goed, hij heeft net een flinke snuif gehad!
  Bert Brussen gaat een ontwenningskuur krijgen heb ik gehoord, een echte “cold turkey”!

 9. Wesley Benbow

  Brussen heeft geprobeerd een marktniche van populistisch rechts aan te boren en is er achter gekomen dat die niche weinig voorstelt en bovendien van een onvoorstelbare onbenulligheid en stompzinnigheid is.
  Daar wordt een journalist met nog een kern van journalistieke integriteit natuurlijk chagrijnig van.
  Dat valt in hem te prijzen.

  1. Tman

   wesp:
   Flikker op p*dofiele transgender!

  2. EnDanDit

   Prima als Bert dat vindt. Onderbouw dat dan op een normale manier. Door te gaan lopen schelden en tieren komt Bert over als een tokkie. Elke vorm van integriteit heeft hij hiermee verloren.

  3. ZiggyStardust

   Wesley Bensbow, je overtreft de stupiditeit die je in je eigen reaguursel probeert te omschrijven. Hulde hiervoor.

 10. Kim Verlouw

  Krijg zelf de kanker Bert Brussen.

  Val lekker dood!

 11. Rechtsaf

  We hopen natuurlijk helemaal niet dat Yasser achmed Klaver aan de macht komt, overigens heeft hij wel gelijk dat we in Nederland verschrikkelijk volk hebben die alles pikken en erger nog stemmen op een manier waar ieder gezond weldenkend mens zijn/haar ernstige twijfels bij heeft…

 12. pejoar

  Hij is net zo erg als die Özcan Akyol.
  Die schreef vandaag in het AD dat Segers van de Christen Unie populistisch was, omdat hij zei dat 2 paspoorten maar eens moeten verdwijnen.
  Akyol zei dat Segers beter meer geld kan stoppen in integratie.
  Ja Akyol, integratie,wat ons al miljarden gekost heeft en wat geen fuck oplevert.
  Turken en Marokkanen trouwen na 35 jaar in dit land nog steeds alleen maar met Turken en Marokkanen,ze eisen hun eigen scholen en ze hebben hun eigen partij.
  Waar is die integratie van hun kant?
  Nergens,ze eisen van alles,vele spreken nauwelijks onze taal, laat staan dat ze ook maar iets van respect hebben voor dit land.
  Die Özcan Akyol,die dankzij de linkse NPO vaak mag aanschuiven en zijn hypocriete mening mag uiten zou eens eerlijk moeten zijn.Maar dat is te moeilijk denk ik.

 13. Tman

  Het moet mij even van het hart, maar de eindredactie van DDS verdient een vette pluim, de vrijheid van meningsuiting wordt op generlei wijze beperkt!
  Ook al ga ik wel eens over de schreef, maar dat moet soms toch kunnen?
  Wij, rechts Nederland worden al genoeg en veelvuldig gedemoniseerd, ik ben blij dat DDS stand houdt als “onze” rechtse uitlaatklep!
  Dank aan DDS!

  1. EU kok

   Ook al ga ik wel eens over de schreef.
   .
   Oeps

  2. Riesmog

   Uitlaatklep, waar je als dom rechtse tokkie heerlijk kunt schelden en doodsverwensingen kunt sturen aan alles ter linkerzijde van de FvD.

   Dat noemen we blijkbaar ook vrijheid…

   Dan neem ik de vrijheid om je een enge ziekte toe te wensen…waar je minimaal een jaartje hevige jeuk aan je zakje hebt.

   1. Bosche draak

    En wij hanteren de vrijheid om jouw een gezwel op je gestel te wensen misselijke bodemkruiper met je afgezaagd getokkie!!

    Dat jij en je eu bastaard holmaatje maar lekker een stevige gordelroos ontvangen

 14. Jack Flash

  Wat een achterlijke imbeciel.
  Er komt alleen maar groene stront stront uit zijn stomme bek.

  1. Wesley Benbow

   Sterke inhoudelijke reactie, Jack.

 15. Westerling 1

  Bertje moet wel op tijd zijn antidepressiva innemen, want zonder zijn medicijntjes gaat het niet goed met hem.

  1. Original NL

   Zeker fan van psv?

 16. EnDanDit

  Eng mannetje, die Bert. Je mag een eigen mening hebben, maar alleen als die binnen zijn wereld past. Zo niet, dan ben je een narcist, dom etc.

  Bert vertrekt en de wereld slaakt een zucht, zoiets.

 17. Cycle25

  Groen Lisis aan de macht ? Dan krijgt Europa toch hun gewende islamitische staat zonder dat het Midden Oosten in de fik staat.

  Ik hoop het, inclusief een leegloop van dit land. Elders in de wereld staan landen te schreeuwen om goed opgeleide en vakbekwame mensen.

  Gewoon 1 miljoen gezinnen om mee te starten..

  Links haat autochtonen, en het NPO/TPO fascisme doet gretig mee.

  Laat ze lekker de tering krijgen met hun Utopia tjokvol terreur.

  1. Cycle25

   herstel…gewenste..

 18. Riesmog

  Tsja…Tis dat DDS niet van mij is, maar Bert haalt me de woorden uit de mond.

  1. Bosche draak

   Bert haalt wel meer uit jouw mond sletje…

 19. Gerlos

  Groen links met KLAVERTJE VIER als president , Nederland naar de klote bespaar mij alstublieft deze ellende.

 20. tailgunner

  Heb een paar keer een discussie met hem gehad. Nou ja, het was meer een monoloog vanaf zijn kant. Luisteren doet hij niet ondanks zijn oren. Wàt een verschrikkelijke onbenul, zeikwijf en patjepeeër is die gozer. Het is dè grote allesweter, een valse wereldverbeteraar. Eigenlijk is hij altijd een hele grote trol geweest. Ging voorheen niet voor niets als ‘Lucas de Linkse Lul’ door het leven. Ik denk dat hij beter de stekker uit zichzelf kan trekken. Die man is gewoon een borderliner. Ongezien de typhus terug voor je Brussen!

 21. Kretoloog

  Kunnen de mensen die het zo helemaal eens zijn met Bert Brussen (zoals Wesley ben-Bow, EU-kok en Rie Smog) zijn voorbeeld volgen? En per direct verdwijnen van dit blog? Wat zal dat de rust en de kwaliteit ten goede komen!

  1. tailgunner

   @Kretoloog
   Inderdaad, volg je grote voorbeeld!

  2. Riesmog

   Flikker zelf op…en neem de les van Bert ter harte…

   Het gaat nl. Precies over jouw “soort” mensen.

 22. AS210854

  Als ik die man zo bekijk, kan hij beter een dokter of psychiater opzoeken ipv te boe toeteren.

 23. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik snap zijn punt maar hoe hij het zegt is denigrerend. D66 past heel goed bij hem

 24. Heras

  Volgens mij snuift die man teveel.
  En hij heeft pech: d66 en groenlinks verliezen alleen maar. Dus wat gaat hij doen als deze twee partijen verliezen?
  Emigreren is een optie.

  1. Kretoloog

   Watch out Heras, het lijdend voorwerp leest mee. Op zijn eigen TPO-site staat nu een bloemlezing van de DDS-commentaren.

   Bert Brussen geniet als anderen hem de grond in schrijven. Krijgt die een hard plassertje van.

  2. EU kok

   Quote :Emigreren is een optie.
   .
   Mocht u achter Brussen zijn woonplaats komen, ziet u vanzelf de onnozelheid van uw opmerking.

 25. shidaian

  Hahaha Bert Brussen doet precies wat hij zijn lezers verwijt Wat is hij toch een ontzettende OEN en zo dom bezig

 26. jorisxl

  hij heeft echt een linkse nazi kop.

 27. Timber

  Nog nooit gehoord van die kerel en niks gemist.lol

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.