D66-janksmoelen willen tv-programma van buis bonjouren omdat politieagenten ‘te eerlijk’ zijn over criminaliteit

D66 heeft helemaal niks op met politieagenten en wil graag dat er een hartig woordje gesproken wordt met enkele agenten die optreden in tv-programma Bureau Burgwallen op RTL 4. Het programma moet worden aangepast en de optredende agenten een tik op de vingers. Vindt althans het Amsterdamse D66-raadslid Marijn Bosman.

Even een stukje middelvingers opsteken naar de politie, moet D66 gedacht hebben vlak voordat ze hun hoofdstedelijke raadslid Marijn Bosman op pad stuurden om een RTL-programma tover de dagelijkse werkzaamheden van politieagenten in de crime capital te laten censureren. Allereerst hebben criminelen veel meer recht op privacy, maar dat is niet het enige: ook het taalgebruik van de afgebeelde agenten moet flink bestraft worden. Zo lezen we in de raadsvragen:

“Vindt het college dat de combinatie van kenmerken die herleidbaar zijn naar een persoon, met diens drugsgebruik, en negatieve kwalificaties van de politie als “leugenachtig mormel”, recht doet aan de privacy van mogelijk kwetsbare personen in Amsterdam?”

Je zou maar eens een keer níét de rode loper uitrollen voor een crimineel… ongelooflijk. Of zoals Telegraaf-misdaadverslaggever Mick van Wely het uitdrukt:

“Wat een belachelijke opstelling van D’66! Dankzij de reportage weten we meer over het enorme probleem van rovend asieltuig. Wat de gemeente onder de pet wilde houden. De journalisten verdienen louter lof! D’66 heeft kennelijk niks met journalistiek. Schande!”

Tja, daar hebben we natuurlijk niets meer aan toe te voegen. Sinds het penthouse van Alexander Pechtold en de nepnieuwscampagne van Kajsa Ollongren kijkt D66 jaloers naar de wijze waarop de Chinese overheid omgaat met de “vrije” pers. Wat heet? Noord-Korea kan nog wel een puntje zuigen aan de ambities van de sociaal-liberale Stasipartij.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. Anne Sophe Schillersdorf

  Niveautje weer 🙂

  1. Baron von Munchhausen

   Schillenkop:
   Nog steeds geen gebitje?
   Bij voedselbank gratis af halen: door Marokkanen gebruikte geitentanden!
   Kan je vrij-uit mee blaten!

  2. AS210854

   Ass, als je het niveau niet aankunt, kan bijscholing weleens helpen.

  3. Vliegenvanger

   Beeeeeeeehhhhhh

 2. Wesley Benbow

  Voor zover ik kan nagaan wordt door D66 nergens voorgesteld een tv-programma van de buis te bonjouren.

 3. weer opnieuw

  yeppo , de resultaten van het achterlijke beleid van druiloren 666 en groots liegen zijn publiekelijk te aanschouwen.

  Dat doet kennelijk pijn voor de zogenaamde democraten en daar misbruiken we de privacy van de verdachte voor. In wegmisbruikers mag je openbaar aan de publieke schandpaal genageld worden omdat je een paar kilometer te hard rijdt maar de allochtone overvaller moet beschermd worden. Het pareltje is tenslotte slachtoffer van de boze witte man in de keiharde maatschappij.

  tja , als er inzicht komt over waar de criminaliteit vandaan komt moeten de gordijnen dicht

  1. Original NL

   Q.Weer opn..zogenaamde democraten d66…
   Het zijn in werkelijkheid communisten want ook die probeerden alle nationalistische tradities in de voormalige oostblok landen te vernietigen om èèn grote eenheidsworst te creëren!
   D66 bestaat uit een stelletje viespeuken en landverraders.

 4. Watcher

  Even doorbijten..

  Jan Roos, Silvana, Muiswinkel en Klaver staan ons nog te wachten.
  Ga maar weer eens uitloggen.

  Vreemd dat de Fam Lugár tijdens Tim’s aanwezigheid nauwelijks reaguurt.

  1. Top

   Dat zou jij als lafaard, toch moeten weten?

   1. Bijenzwerm

    @top komop aub negeer de trol.

    1. Top

     U bedoelt ‘de laffe trol’?

     1. Bijenzwerm

      Correct.. Geef em geen voer dan sterft hij vanzelf.

   2. Mycase

    niet doen @top laat hem mooi

  2. Bosche draak

   Opgeruimd staat netjes Watjer, tot nooit meer ziens!

 5. Original NL

  Zoals al eerder gezegd..vrouwen in de politiek, vooral linkse, doen een land geen goed.
  Die zijn de hele dag bezig met uitzoeken waarover zij zich nu weer beledigd kunnen voelen.
  Kletswijven!

 6. musicmaniac

  Nog even wachten, dan komt er een programmaatje dat heet filmshop, in navolging van fotoshop. Worden alle allochtone criminelen blank op de tv gemaakt. Het programmaatje is al in ontwikkeling bij D66,

 7. Wim Vreeswijk

  Het is nog veel erger met D66 want die willen de politieburo’s in twee Utrechtse terrorwijken (Overvecht en Kanaleneiland) s’avonds en s’nachts dicht gooien om de criminelen het veel makkelijker te maken. D66 is een staatsgevaarlijke partij die met zulke ideeën feitelijk verboden zou moeten worden.

 8. Jack Flash

  “Politie te eerlijk over criminaliteit”
  Het staat er.

 9. Behold My Negativity

  Het lijkt me of D66 met opzet het volk probeert lam te leggen.
  Criminelen beschermen, de veiligheid van burgers verminderen, directe democratie afschaffen, nepnieuws ‘bestrijden’ (= verspreiden).

 10. merlot

  D66 zal ook nog wel achter de schermen contact opnemen met de politietop om al te eerlijke agenten een uitbrander te geven.

  1. Original NL

   Das goed mogelijk merlot…de waarheid moet voor het volk verborgen blijven…de multicul moet en zal met alle middelen worden doorgevoerd!!

   1. merlot

    De hele vieze vuile totalitaire klote-mentaliteit van links wordt door de volgende linksfascist, notabene een ex-commissaris van politie, in 33 seconden samengevat:

    ht*ps://www.youtube.com/watch?v=IcptRQ24AIM

    1. Blitzkrieg

     merlot : Schokkend, en zonder enige gene!!!

     1. merlot

      Ze wanen zich oppermachtig. En dat zijn ze ook.

      Nog wel…

     2. Lampje

      U bedoelt gêne!

 11. rujoleki

  Destructief 66 .
  Wat een walgelijke partij vol huichelaars en wegkijkers. Vuile landverraders
  Eens komt de dag dat we de landverraders tegen de muur zetten!.

 12. Shadow1100

  Eindelijk een goede documentaire die het echte straatwerk van en door de politie laat zien en wat zegt D(DR)666:”Dit kan niet, dit laat de werkelijkheid zien”. Kaat hje geen rad voor ogen draaien door de linksche politici…..!

 13. Vrijedenkert

  Het huidige Amsterdam waar D666/Groene Khmer nu de scepter zwaaien en voorheen de PvdAllah is onder deze partijen letterlijk verandert in Sodom en Gomorra waar criminelen en illegalen worden vertroetelt en wetsdienaren verkettert…

 14. Pescador

  D66 moet gewoon van het politieke veld verdwijnen, terug de kast in die gasten

 15. ReneR

  D66 leeft liever in een sprookje dan in de echte wereld. Leugens zijn daarom een goed middel voor D66 om te overleven. Die hele partij is zo rot als dikke stront. Opheffen.

 16. Rud56

  D66! Een partij voor hersenloos volk, volk dat op school en universiteit al aanzienlijk door linksgedachtegoed is geindoctrineerd.

  Gedachtegoed wat zeer gevaarlijk en ondermijnend is voor een samenleving waar tolerantie hoog in het vaandel staat.

  Gedachtegoed dat al jarenlang voor veel ellende zorgt, gedachtegoed waarvan de resultaten bijvoorbeeld al jarenlang op tv zijn te zien in het programma Opsporing verzocht en nu in Crime Capital o f in de gevangenissen.

  Resultaten die dus volgens de zwakzinnigen van D66 verborgen dienen te blijven, want deze feiten zijn te hard, te onuitwisbaar!

  Tja, voor tientallen jaren falende politiek kan je dus ook je kop héél diep in het zand steken, conform het linkse gedachtegoed!

  Alleen de kans dat je dat overleefd wordt met de dag kleiner, zo bleek afgelopen vrijdag maar weer in Den Haag. Waar het ‘gewone’ volk vertoeft!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.