Hogeschool Utrecht noemt Thierry Baudet “denigrerend” in lesstof, maar Baudet slaat terug: ‘Bizar, stuitend!’

vlcsnap-2019-11-28-15h58m21s857
Foto: Thierry Baudet met een stapel boeken. Bron: Screenshot FVD / Twitter.

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet is niet te spreken over de wijze waarop hij wordt ingezet bij lesstof aan het hbo over begrijpend lezen. Ze vinden de man denigrerend, aldus teksten van de hogeschool. Het Kamerlid laat het er niet bij zitten, en maakt het onderdeel van zijn ‘schoolstrijd’.

EKdwcL0XYAAb346

Op Twitter heeft FVD-leider Thierry Baudet vandaag de strijd aangebonden met de Hogeschool Utrecht, vanwege een opgave in een tekst die leerlingen “jargon” probeert bij te brengen. In dit geval gaat het om het woord ‘denigrerend’, en de centraal gelegen onderwijsinstelling maakt er voor de aardigheid meteen maar even een voorbeeldzin mee: “Thierry Baudet heeft zich in het verleden denigrerend uitgelaten over vrouwen.

Baudet is het daar totaal mee oneens, en valt direct terug aan: “Zojuist komt binnen: opdracht “jargon begrijpen” (dwz “moeilijke woorden”) aan de Hogeschool Utrecht. Even het woordje “denigrerend” in context plaatsen. Bizar. Stuitend.

Daar voegt de parlementariër ook nog in koeienletters “SCHOOLSTRIJD” aan toe, een verwijzing naar de permanente campagne van de partij om ‘linkse indoctrinatie’ in het Nederlandse onderwijs aan te pakken. “In het Nederlandse onderwijs worden leerlingen/studenten aan de lopende band geïndoctrineerd met de favoriete politieke opvattingen van hun leraren. Dat gebeurt op subtiele en minder subtiele wijze. Er zijn steeds meer leerlingen en ouders die hier genoeg van krijgen,aldus de partij eerder dit jaar.

Het lijkt er dus sterk op dat het laatste woord over deze bewuste opgave nog niet gesproken is…


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

94 reacties

 1.   

  Baudet is een Hork. Een zelfingenomen narcistische hork die geen benul heeft waar hij over praat ongeacht het onderwerp. Hij is ook een seksist omdat hij meent dat vrouwen dom zijn en niet kunnen kiezen. Tenslotte is hij een racist omdat hij het heeft over het dominante westerse cultuur

  1.   

   Beeeeeeh

  2.   

   In de westerse wereld is de westerse cultuur ook de dominante cultuur, net als dat de islamitische cultuur dominant is in de islamitische wereld. Niks racistisch aan, gewoon een kwestie van demografie.

   Als een vrouw roept dat mannen dominant, agressief en onhebbelijk zijn, is zij dan politiek correct of is zij een seksist?

   1.   

    Alleen mannen kunnen seksistisch zijn

    1.   

     Alleen mbt mooie, pijpende, geile, zaadminnende vrouwen zijn mannen seksistisch!
     Uitgezakte hobbezakken zoals schimmelkut uiteraard niet!

     1.   

      Nee jij komt echt tekort zo te lezen.

     2.   

      tman,
      Er zijn in dit forum veel heren die minieme ervaring hebben met vrouwen, wat Baudet zegt kúnnen ze niet snappen, hun ervaring is bestaat enkel uit de zielige, al een halve eeuw durende monogame relatie met hun frigide (vreemdgaande)vrouwlief haha!

      en halve eeuw durende monogame relatie

     3.   

      ”Schimmelkut”…das une schone.Die ben ik nog niet tegengekomen in mijn toch vrij uitgebreid ”viezewoordenboek”,aangemaakt in mijn marineteid vanaf 1952. Nooit te oud om te leren zie ik.

    2.   

     Seksisme is een ander benadelen aan de hand van zijn of haar geslacht.
     Iets waar zowel mannen als vrouwen zich schuldig aan kunnen maken.

     Je onwetendheid is stuitend, houd het voorlopig maar bij je zo geliefde “beeeeeeehh”
     Dat is meer je niveau….

    3.   

     Das ist richtig und nur Frauen können Huren sein

     1.   

      lampje,
      Wenn unsere Frau keine Lust dazu hat, müssen wir manchmal zu den Huren!
      Deshalb sind sie notwendig!

    4.   

     En een vrouwelijke kamerlid? We weten allemaal waar het woordje “lid” voor staat.

     1.   

      Dat gaat dan ”kamerpot” worden….op elk potje past een lid (dekseltje)…jatochnietan?

  3.   

   @anne lekker niveautje!

   1.   

    Neem het haar maar niet kwalijk, laatste keer dat een man Anne aanraakte betaalden we nog met guldens….

  4.   

   Und Sie sind ein Ausländer, so es werde am besten wan Sie zurückgehen nach die Ossies.

  5.   

   Jij bent een stom en achterlijk mens die niks maar ook niks onderbouwd,het enigste wat jij doet is haatzaaen,opruien en dreigen jou zouden ze eigenlijk strafrechtelijk moeten vervolgen voor al jou uitspraken

 2.   

  Ik roep op voor een instelling, die schoolbestuur terecht stelt, wegens niet onafhankelijk onderwijs.

  In dat geval krijgt de school een boete, indien HUN werknemer zich niet onafhankelijk opstelt tegen over de leeringen

 3.   

  Baudet zei ondermeer over vrouwen:

  “‘Ik weet wel dat vrouwen over het algemeen minder excelleren in een heleboel beroepen en minder ambitie hebben. Vaak ook meer interesse hebben in gewoon meer familieachtige dingen enzo.’

  ‘Het is normaal voor een vrouw om een beetje linksig te zijn. Dan ontmoet ze een man die gewoon rechts is, en dan zegt ze: “Ja, die heeft ook wel gelijk.” In mijn ervaring.’

  ‘Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegengestribbel en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid.’

  ‘Als een vrouw “nee” zegt moet je niet denken “O, ze wil het niet”, dan moet je zeggen: “Schatje, we gaan nog even wat drinken.” Gewoon nog even aandringen.’
  ‘Vrouwen willen helemaal niet […] dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden.’”

  Als dit geen denigrerend gebral over vrouwen is dan weet ik het niet meer

  1.   

   @Thierry Baudet meent:
   ‘Als een vrouw “nee” zegt moet je niet denken “O, ze wil het niet”, dan moet je zeggen: “Schatje, we gaan nog even wat drinken.” Gewoon nog even aandringen.’

   We hebben in die reality soaps die net van de buis zijn gehaald gezien waar deze visie op de vrouw toe kan leiden.
   Thierry, je hebt boter op je hoofd.

   1.   

    Baudet is ook een domme man. Door hier misbaar over te maken vestigt hij slechts de aandacht op de seksistische teksten die hij uitbraakte.

  2.   

   @Wesley. Fijn is het dat ook jij schrijft enkele van Baudet’s commentaren tegen vrouwen. Zowel Trouw als ik zijn door het Merlot Troll beschuldigd voor nep berichten door te geven. Daarom moeten we elkaar steunen. Hopelijk zal de redactie alweer een aantal trollen binnenkort verbannen. Ze zijn geen reclame voor deze uitstekende nieuwssite.

 4.   

  De linkse cliché.Daar loopt Baudet constant aan tegen.Inhoudelijk niet to the point kunnen komen.Links gaat dan iets anders erbijslepen wat er niet toe doet.Bekijk alle debatten maar eens.

  1.   

   Bekijk anders het gezever in de trekcirkel tussen beuknootje en Wesley maar

   Dat die twee valse nichten eens een lekker motelletje opzoeken, kunnen ze de hele dag in elkaars oortjes fluisteren hoe hard ze wel niet deugen…

 5.   

  Het is zeker niet goed als het om indoctrinatie gaat en links is behoorlijk in de meerderheid. Dat is heel slecht. Er moet een gulden middenweg zijn tussen links en rechts. Als we vinden dat we morgen allemaal geen brood meer moeten eten omdat het ongezond is dan moeten we daar maar allemaal aan geloven. Als Brussel blijft herhalen en zeggen dat we morgen allemaal moeten stoppen met fietsen en iedereen daar aan moet geloven dat fietsen niet goed is dan nemen we dat ongeacht zelf met een eigen mening te komen klakkeloos over. Dat is indoctrinatie. Er is geen evenwicht in Nederland. Mensen moeten weer voor hunzelf gaan denken en niet laten onderdrukken door anderen het denigreren.

  1.   

   Als Brussel gaat roepen dat fietsen ongezond is en we daar mee moeten stoppen kan ik Michael verzekeren dat geen hond zich daar wat van zal aantrekken.

   Het probleem is niet dat mensen niet zelf kunnen nadenken en hun eigen leven mogen bepalen maar dat ze goede adviezen en wetenschappelijke keiharde feiten in de wind slaan.

 6.   

  De waarheid mag gezegd worden, Baudet!
  Wie kaatst moet de bal verwachten!

 7.   

  De linkse bloedhonden kunnen het indoctrineren en demoniseren van andersdenkenden niet laten.

  Het onderwijs is al decennia niet politiek neutraal en dat is op zich al een grof schandaal, maar doordat het steeds openlijker gebeurt doemen de contouren op van een staat waarin deze verwerpelijke praktijken steeds verder genormaliseerd worden.

  Links is dan ook in de grond totalitair. De Sovjet-praktijken zijn nog immer springlevend.

 8.   

  Anne dorf schillendorf, Wesley Benbow, …1 keer reageren is genoeg hoor? Dat jij zo een bloedhekel hebt aan Thierry wil niet zeggen dat anderen dat ook hebben? Geeft niet dat je behoorlijk pissig klinkt maar je neemt natuurlijk ook al dat NEPNIEUWS klakkeloos over. Tot slot leven we op deze planeet gelukkig niet met 9 miljard Benbows. Gelukkig niet. Wat een saaie planeet zou het dan worden. Gelukkig leven we met zoveel verschillende zielen en niet met hetzelfde foute denkpatroon.

  1.   

   Beeeeeeeeh

  2.   

   Ik heb geen bloedhekel aan Baudet hoor, en pissig ben ik ook niet. Baudet amuseert me en ik zie hem als ongevaarlijk amusement.

  3.   

   @Michael M: Negeren is beter, de vruchten worden steeds beter zichtbaar.

   1.   

    Met het scr*pt hou je uiteindelijk 17 reacties over van de 67

    1.   

     29-11-2019 | 17:50

     31/89

 9.   

  ATTENTIE ATTENTIE!

  Graag uw aandacht voor the coming woman op rechts: Eva Vlaardingerbroek.

  ht*ps://www.youtube.com/watch?v=x4Vt7k7GsdM

  1.   

   Deze bijzonder sympathieke dame heeft al veel bullshit komende van links ongedierte over zich heen gehad op onder andere Twitter. Een verademing in tegenstelling tot die linkse domme tuthola’s.

  2.   

   Interessant. Ik zal haar met belangstelling volgen.
   In onderstaand stukkie wordt zij gefileerd om haar demagogische, om niet te zeggen leugenachtige argumentatie vol verdraaiïngen en weglatingen, maar er is vast wel meer over haar te vinden. Vooralsnog lijkt ze goed te passen in Forum.

   chrisklomp.nl/onterechte-woede-over-jeugdige-verkrachter-in-streekbus/

   1.   

    Onthullend artikel, Beukman.

    Deze vrouw lijkt niet te deugen.

   2.   

    Beukman komt met Chris Klomp aanzetten, het grootste stuk ongedierte vindbaar binnen de linkse journalistiek, en zijn baas valt hem met het slijm komende uit zijn scheve mondhoeken enthousiast bij…..

    1.   

     Trouwens @Bennie, hoe weet je eigenlijk dat Wesley mijn baas is? Zou het niet omgekeerd kunnen zijn, of geheel niet?

     1.   

      Het boeit ons niet wie van jullie twee bovenop ligt, jullie gekwaak klinkt toch hetzelfde!

     2.   

      Om 14.00 uur functioneringsgesprek, Beukman.

      Op mijn kantoor.

     3.   

      Ja baas.

    2.   

     laat het breedbekdier maar Bennie. Het is een uitstervend ras

   3.   

    “In onderstaand stukkie wordt zij gefileerd om haar demagogische, om niet te zeggen leugenachtige argumentatie vol verdraaiïngen en weglatingen”.

    Ik twijfel er niet aan dat de inquisitie van de linkse kerk er alles aan zal doen om ook haar kapot te demoniseren.

    What else is new?

   4.   

    Het meisje is 23 en staat kennelijk onder invloed van de charlatan Thierry. Het schaap kan nog bij zinnen komen.

    1.   

     De lullo die ‘de kunst van het niet doorsnijden’ denkt te beheersen, even googlen, denkt dat deze dame een schaap is, zou je hem niet doodtrappen?

     1.   

      @Ben: Negeren werkt beter!

     2.   

      De oppertrol is er altijd als de kippen bij als s*ksueel misbruik of p*dofilie goedgepraat kan worden. Ik mag hopen dat ie zich ooit nog laat behandelen, enge vent.

    2.   

     “Het schaap kan nog bij zinnen komen”.

     Het schaap, dat is mevr. Schillenboer, die hier in bijna ieder topic loopt te blaten. Afkomstig uit de stal van Wesley. Die komt echt niet meer bij zinnen. Zij is een hopeloos geval. Net als Wesley himself.

     1.   

      Ik heb niks met Schillenboer te maken. Die zieke trol staat achter mijn negeerfilter.

   5.   

    Ik heb het stuk gelezen van Chris Klomp.
    Dus: De vrouw kende de man van school, werd door hem in de bus aangerand, maar omdat de man een IQ van 65 heeft en als zwakzinnig wordt beschouwd is het geen verkrachting.
    Wat klopt hier niet? Iemand met een IQ van 65 zal nooit bij deze vrouw op school hebben kunnen zitten! De man moet een IQ hebben dat hoger is, het hele gebeuren is geDownplayed zodat deze man niet uitgezet wordt waarschijnlijk. Het stuk van Chris Klomp rammelt verder aan alle kanten.

   6.   

    Laat me raden Beukie. Die persvoorlichter van Groen Links die niet met z’n poten van stagiaires af kon blijven heeft ook een laag IQ natuurlijk. En Alexander Pechtold die zijn ex Anne Lok tot abortus dwong (wat uiteindelijk niet gelukt is) heeft ook een IQ van 65. Zieluuuugggh allemaal. Maar Baudet moet kapot natuurlijk, zoals gewoonlijk. Beukman, je bent geen haar beter dan de oppertrol wiens naam ik niet eens meer wil noemen. Zet die oogkleppen toch eens af.

    1.   

     Ziggy beweert:
     je bent geen haar beter dan de oppertrol wiens naam ik niet eens meer wil noemen.

     Ik ben inderdaad een slecht mens, @Ziggy. Misschien nog wel slechter dan Wesley.

     Klomp betrapt Vlaardingerbroek op leugens en demagogie. Hij lijkt een paar sterke punten te hebben. Ik heb de zaak in onderzoek.

     1.   

      Nietes, ik ben een slechter mens!

     2.   

      Nou vooruit, jij bent slechter.

     3.   

      Ik begrijp het. Jij zat ook op een school waar een IQ van 65 normaal was, maar jijzelf met jouw hogere IQ toch mee mocht doen met de rest. Slaap zacht.

     4.   

      Staar je niet blind op IQ, @Ziggy. Klomp schrijft nog wel meer.

     5.   

      Klopt. Chris Klomp schrijft helaas meer. Hier een fragment uit zijn stuk. Lees je even mee?
      ‘Omdat de vrouw tegen het raam zat en niet weg kon komen, vonden er seksuele handelingen plaats (dit is onderdeel van de juridisch noodzakelijke dwangcomponent).’
      Dus als ik het goed begrijp vonden er seksuele handelingen plaats omdat die vrouw tegen het raam zat. Nou, als ik de schrijver mag geloven kunnen vrouwen voortaan dus beter bij ramen uit de buurt blijven, voor je het weet duwt iemand je hoofd omlaag op zijn geslachtsdeel.
      Beukman, dit kun je toch op geen enkele manier verdedigen. Dit stuk tekst van Chris Klomp is waardeloos slecht geschreven.

     6.   

      Nee @Ziggy, de vrouw had seks omdat ze niet weg kon komen. Inderdaad wat krukkig geformuleerd, maar Klomp is glashelder in zijn oordeel: Geen twijfel over mogelijk, dit is seksueel misbruik. 

      Ik lees verder in het stuk voorbeelden van hoe Eva zaken verdraait of weglaat teneinde haar eigen punten te bevestigen.
      Het is weinig fraai, slechte journalistiek. Ik durf niet te beweren dat dit Baudet zijn schuld is, maar ik snap wel dat ze zich thuisvoelt bij FvD.

     7.   

      Ik voorspel voor Eva een mooie carrière bij ON, samen met Joost N. Wierd D. en Syp W.

    2.   

     quote Zet die oogkleppen toch eens af. end

     het cock tail trio de stront vlek , bekmannetje en malle pietje zullen nooit op inhoud met je in discussie gaan ziggy. Ze zullen nooit inhoudelijk met objectieve zaken een mening produceren maar blijven hangen in hun pieterpeuterige linkse subjectieve (on)gelijk

  3.   

   “Eva Vlaardingerbroek.”

   Ik heb hele interview gezien! Topklasse en niets verhullend. Vooral ook haar opmerkingen over het feit dat ze met de docent mee bewoog omdat ze anders niet kon slagen.

   Eva is een aankomend politicus en ik verwacht dat we er nog veel over zullen horen.

   1.   

    Wat Eva vertelt over de geestelijke terreur en het machtsmisbruik van linkse docenten heb ik zelf ook meegemaakt. En dat was al in de jaren 70!

    Ik hoop van harte dat deze dappere en intelligente jonge vrouw doorzet en navolging krijgt.

    Het is hartverwarmend en hoopgevend.

 10.   

  Bij de bevelsuitgifte gisteren hebben de deugtrollen via via van hun Sorosgodje gehoord dat ze het forum alleen in de hand kunnen houden door elkaar te knuffelen en te bevestigen. Dat levert namelijk ook een deugbonus op. Nogmaals mensen: reageer niet op deze bijna ontzielde geesten. Ze doen er niet toe.

 11.   

  Dus als je je gymnasium halen kunt,ben je in principe nog een domme man. Ik snap hem? Mensen die goed kunnen studeren hebben meestal weinig moraal,en hebben weinig meelij met andere mensen.

  1.   

   Dat zie je wat er in Brussel rondloopt. Paar slokken campagne even tekenen en hups weer 300 eurie,s weggegraaid van de belastingbetaler.

   1.   

    De kiezers kiezen dus de verkeerde mensen. Dat moet strafbaar gesteld worden.

 12.   

  Als linkse flapdrollen zeggen dat deze vrouw niet deugt dan moet het bijna met 100% zekerheid een topwijf met visie zijn.

  trump wordt geen president :)
  baudet wordt niet de grootste :)
  trump wordt niet herkozen :)
  de russen zullen de Krim teruggeven :)
  de onderste steen zal boven komen :)
  ach linkse deugers en beloften en voorspellingen , water en vuur

  hahahahaha , linkse deugmenschen en voorspellingen

  1.   

   Beeeeeeeh

   1.   

    Ok beeeeeh.

    1.   

     Gewoon laten blaten, dat schaap. Hij (geen zij) zet er enkel zichzelf mee voor paal.

 13.   

  Wat een aansteller is die Baudet ook.

  Wie niet heeft gehoord dat hij zich denigrerend heeft uitgelaten over vrouwen heeft een hoorapparaat nodig.

  Of begrijpt die knul niet dat wat hij heeft gezegd een denigrerend karakter heeft? Dan helpt een hoorapparaat ook niet meer.

  1.   

   Dat is precies de stupiditeit van Baudet: door hier een punt van te maken weet iedereen weer welke seksistische onzin hij uitbraakte.

   1.   

    beeeeeeeeeeh

    1.   

     @weer opnieuw niet reageren op een tr@l is veel beter, dan sterft hij gewoon van eenzaamheid.

  2.   

   DidiMadloba, je spiegelt. Je bent een haatzaaier, Jij laat je hier iedere dag denigrerend uit over homos, vrouwen en christenen. Dat doe je door iedereen die een zinnige opmerking plaatst onmiddellijk uit te schelden voor haatzaaier. Spiegelen, haatzaaien, jouw specialiteit.

 14.   

  Dit is een trouwens een vraag niveautje groep 8 basisschool..en wat deze “leerkracht” heeft gedaan is idd denigrerend.
  Dat Baudet wordt misbruikt door linkse sukkels in het onderwijs is niets nieuws..en dat dit uit utrecht komt ook niet.
  De haat zit diep bij links.

  1.   

   Bij rechts ook steeds meer.
   Als de bom ooit barst moeten de linksen heel hard rennen….

   1.   

    Was trouwens wel komisch Corbyn op zijn linkse muil te zien gaan tijdens een interview op de bbc.
    Hopelijk blijft hij nog een tijdje om labour de genadeklap te geven die het verdient.
    Brexit staat niets meer in de weg…super!!!

  2.   

   Dat is helemaal juist, een slechte vraag.

   Dit is nl. geen jargon, maar een net iets moeilijker algemeen woord. Jargon is, buiten de beroepsgroep, slecht herkend. Voor een hogeschoolleerling (hbo dit?) mag je voldoende algemene ontwikkeling verwachten om het te kennen zonder specifieke lesstof.

   Als je het over een elco, trafo, bats, tweezwin,, hondje hebt, dan zit je mi. meer in de richting.

 15.   

  Het is natuurlijk schandalig wat er gebeurd dit heeft natuurlijk niets met onderwijs te maken…

  1.   

   @Rechtsaf. Discriminatie tegen talentvolle vrouwen, (en ook tegen mannen) in onze samenleving moet bekend gemaakt voor studenten. Zodat zij kunnen leren hoe erg het kan zijn. Zodat zij elkaar zullen steunen als dit gebeurt later in het bedrijf of politieke leven. Vanuit de leer van de moderne westerse man-vrouw maatschappij: wij hebben elkaar nodig, en we moeten elkaar steunen, in plaats van tegenwerken en discrimineren.

 16.   

  Onderwijs moet politiek neutraal zijn, evenals de publieke omroep. Maar helaas….in onze ‘democratie’ is daar geen sprake van, precies als in een dictatuur.

 17.   

  En alweer heeft Baudet 100 % gelijk. Ik dacht 7 jaar geleden alsnog mijn HEAO-CE diploma te gaan halen, op naar HEAO Amsterdam, helaas woon ik nog in deze racistische en links fascistische wetteloze stad, waar sujetten als links fascist Schillersdorf gedijen.
  Tijdens de tweede maand koffie met de hele groep. Mede-studenten ‘d66′ ‘groen links’ en ik ‘Bolkesteijn VVD’ (toen nog). Docenten ‘hele foute partij’ . Tot dat moment kon ik met vragen terecht bij docent Commercieel, Statistiek. Vanaf die ene opmerking hadden de docenten het allemaal ‘te druk’ en negeerden mede-studenten mij.
  Schillersdorf, ga je in een heel klein hoekje dood zitten schamen, dit veroorzaak jij.

  1.   

   Vergeet narcistisch niet.

   Het falen met heao is niet verwonderlijk, studie voor ondersteuning, dan mag je je niet als individu laten kennen. Tegenspraak op het werk is een enkeltje WW.

   Dus zo eigenlijk een studie die naadloos op de arbeidsmarkt aansluit.

 18.   

  Baudet heeft hier zeker een punt. De marionetten die de afgelopen decennia in onze maatschappij door de linkse partijen zijn geposteerd kennen geen grenzen. Stem ze weg.

 19.   

  Baudet is een leugenaar die nattigheid voelt. Deze sensatie zoeker heeft twee keer verklaard zowel schriftelijk in een krant interview enkele maanden geleden, als in het openbaar dat: “vrouwen behoren geen hoge functie’s in het bedrijfsleven, en in het politiek te krijgen”. In Trouw bracht deze uitspraak van Baudet vele kritiek onder de lezers los, zowel van mannen als vrouwen. Volgens Baudet komt het op neer dat vrouwen, ongeacht hun hoge studie, ervaring en talent, moeten altijd als tweederangs burger beschouwd worden. Zelfs zijn vriend Wilders heeft nooit vrouwen proberen te vernederen om stemmen van extreem-rechts mannen te krijgen! Gelukkig komt steeds meer universiteiten en hoge-scholen op voor de vrouwelijke studenten…waarvan de meeste hogere cijfers kregen dan de jonge mannen.
  Gelukkig zijn wij EINDELIJK een man-vrouw maatschappij geworden, met gelijke rechten, plichten en waardering tussen mannen en vrouwen. Dit moet altijd voorop staan! Laat Thierry nogmaals naakte foto’s van zichzelf in z’n vijver maken, en verkopen aan een sensatie blad.

  1.   

   “vrouwen behoren geen hoge functie’s in het bedrijfsleven, en in het politiek te krijgen”.

   Dat heeft hij nooit gezegd, enge roddeltante.

   Zie hier een echt intelligente vrouw (dat ben jij bij lange na niet).

   ht*ps://www.youtube.com/watch?v=x4Vt7k7GsdM

   1.   

    @melot. Dat heeft baudet wel twee keer verklaart. Als je doorgaat kan ik wel verzorgen dat zijn eerder opmerkingen worden alweer openbaar gemaakt.
    Wie ben u om te beslissen wie intelligent is.

    1.   

     Kom maar met een citaat. Dat kan je niet. Zijn woorden zijn namelijk verdraaid.

     Ik ben prima in staat te beoordelen wie intelligent is of niet. Wie ik ben? Ik ga het je niet vertellen, want ik hou er niet van om te pronken met wat ik heb bereikt.

     Jouw domheid blijkt al meteen uit 2 dingen:

     1) Na 50 jaar ben je nog steeds niet in staat om fatsoenlijk Nederlands te schrijven. Dan doen zelfs Turken en Marokkanen beter.

     2) Je bent zo naïef als een poffertje en slikt alles wat dat vodje genaamd Trouw uitbraakt.

     1.   

      Merlot. Dat je zoveel heb “bereikt”, geloof ik niet. Als dat wel zo is,
      hoe is het mogelijk dat je niets beters heeft te doen dan dagelijks voor urenlang aan je laptop zitten…
      om mij en zoveel anderen op deze nieuwssite te trollen? Intelligente mensen bereiken veel meer met hun leven!

     2.   

      Prozasolis is niet slim genoeg daarvoor, veel geblaat en weinig wol en nog te stom om d’r eigen spelling te controleren.

      Verpauperd dit forum met ellenlang gereutel daar zij toch genoeg tijd om handen heeft…..

 20.   

  Mocht u het niet weten:
  Vandaag congres FvD!!! Toekomstige Premier Hr, Baudet maakt zijn plannen bekend.
  Met als belangrijkste punt: wees trots op Nederland en laat de omvolking (links speerpunt) stoppen!
  Vanaf vandaag en dat een weeklang zal de NPO, Volkskrant en grachtengordel alles in het werk stellen om Baudet op schofterige wijze ( links-facistisch) aan te vallen. Reden? Bang dat hun, min of meer, linkse macht wordt afgebroken!

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!