Islamofascistische Arnoud van Doorn eist dat alle moslimmeisjes stoppen met dansen: ‘Bescherm identiteit!’

Volgens Arnoud van Doorn hebben islamitische ouders in ons land een flinke draai om hun oren nodig. Velen van hen laten hun dochter namelijk dansen, en dat is natuurlijk zwaar verboden volgens de allerstrengste uitleg van de islam allertijden. En dus mag het niet van onze zelfbenoemde Haagse vingerwapper-ayatollah. Bah, bekeerlingen!

Bekeerlingen, mensen die zich halverwege een leven ineens op een ander geloof storten, zijn vrijwel zonder uitzondering eigenlijk altijd fragiele doch totale randdebielen. Of het nu gaat om mensen die zichzelf ineens in de armen sluiten van scientology, gestoorde christenfascisten als de Pius X-broederschap of misschien zelfs een ISIS-achtige islam… je hebt altijd te maken met mensen die meer behoefte hebben aan een psychiater dan aan een priester of imam.

Ook het Haagse raadslid Arnoud van Doorn is bepaald geen uitzondering op de regel van bekeerlingen. Sinds hij van z’n Wilders-apologetiek afstapte en het salafisme omhelsde, is te zien wat voor een ongelofelijke vreemde snuiter hij is. Ineens weet meneer Van Doorn alles beter en is hij zogenaamd dé modelmoslim. Ondanks dat hij dus voor de PVV actief was en een gerenommeerde drugsdealer was. Maar dat terzijde.

Hoe dan ook. Ditmaal weet meneertje koekepeertje het beter dan islamitische ouders die hun dochters níét in een boerka opsluiten en helemaal niets leuks laten doen. Want Arnoud van Doorn zag op de lokale omroep TV West dat moslimmeisjes soms ook een dansje doen. En dat mag natuurlijk niet van de tirannieke heersers uit het oosten, dus werd Arnoud woest: “Ik snap niet dat ouders het goed vinden dat hun moslimdochter (nota bene met hoofddoek) in het openbaar op muziek dansjes uitvoert. Waar gaat het mis met de opvoeding en de bescherming van de islamitische identiteit? 

Arnoud, wat een naar en dictatoriaal snotventje ben je toch ook. Bemoei je niet met andersmans opvoeding, en ga maar lekker weer wasjes draaien op dat binnenkort ten onder gaande Amsterdamse terroristenschooltje van je. Een beetje kinderen zitten ‘shamen’ omdat ze dansen: een beetje mens zou zich daarvoor de ogen uit de kop schamen. Maar ja, de meeste mensen zijn ook geen bekeerlingen. En zijn daarmee dus aanzienlijk stabieler en verstandiger.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. ZiggyStardust

  Die man is knettergek. Die meisjes hebben gewoon plezier en proberen deel te nemen aan de samenleving. Religie is de k*nker die dit weer probeert te voorkomen helaas, met de islam weer voorop.

  1. Sergeant Monty

   “hebben gewoon plezier en proberen deel te nemen aan de samenleving.”

   Als ik vele reacties op deze site lees wordt altijd beweert dat alle moslims gelijk zijn, gematigde moslims bestaan niet.

   Wat zijn dit dan voor ouders en meisjes?

   1. merlot

    “Als ik vele reacties op deze site lees wordt altijd beweert dat alle moslims gelijk zijn, gematigde moslims bestaan niet.”

    Dan lees je niet goed.

   2. ZiggyStardust

    Dit zijn Nederlandse kinderen die met gif geïndoctrineerd worden, en buiten de samenleving geprobeerd worden te houden door aanhangers van een facistische ideologie, die zichzelf ouders/verzorgers noemen.

 2. merlot

  “Ik snap niet dat ouders het goed vinden dat hun moslimdochter (nota bene met hoofddoek) in het openbaar op muziek dansjes uitvoert. Waar gaat het mis met de opvoeding en de bescherming van de islamitische identiteit?”

  Islam, de vrolijkste godsdienst aller tijden…

  1. Wesley Benbow

   Heeft merlot wel eens van de zikr gehoord, alsmede de dansende derwisjen?

   1. merlot

    Ach, een tegenwerpinkje. Leuk geprobeerd.

    Heb je een voorbeeld van moslima’s die aan die “dans” meedoen?

    Voorts een advies: het soefisme is niet representatief voor de islam. Het is niet raadzaam net te doen alsof dat wel zo is, want dan verlies je de discussie.

    1. Wesley Benbow

     Elke serieuze bron noemt het Soefisme als een van de vele stromingen binnen de Islam.

     Merlot heeft echter besloten dat dit niet zo is.

     🙂

     ht*ps://nl.m.wikipedia.org/wiki/Stromingen_in_de_islam

     1. merlot

      Het soefisme is net zo weinig representatief voor de islam als de mormonen dat zijn voor het christendom.

      Mooier kan ik het voor trollemans niet maken.

     2. Vlaswiek

      “Mooier kan ik het voor trollemans niet maken.”

      En maar voeren. Hahahaha.

      🙂

   2. ZiggyStardust

    Bacha bazi, meer jouw ding toch Wesley Dembow?

  2. Giovi

   @Merlot
   “Ik snap niet dat ouders het goed vinden dat hun moslimdochter (nota bene met hoofddoek) in het openbaar op muziek dansjes uitvoert. Waar gaat het mis met de opvoeding en de bescherming van de islamitische identiteit?”

   Pak nog een wijntje Merlot.
   Wat is volgens jou de Islamitische identiteit? Of bedoel je daarmee de zuivere leer zoals IS die aanhangt?
   Er zijn vele stromingen binnen de Islam; van zeer gematigd tot streng orthodox (Wahabisme, salafistisch).
   Welke God verbiedt het mensen om plezier te hebben in het leven?
   Kun je daar een antwoord op geven.

   De orthodoxe Islam is bovendien in strijd met de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens. Reden waarom de Islamitische landen destijds tegen de verklaring hebben gestemd. Over dansjes en een vrolijke godsdienst gesproken. 🙁 Drink nog een haram wijntje.

 3. FJ

  Die Arnold van Doorn is een idioot, die teveel naar dansende meiden kijken en zich de vingers erbij aflikt.
  Trouwens die hele Islam is een wassen neus. De meiden moeten zich uitdorsten, omdat ze zich volgens de Islam onkuis gaan gedragen.
  Volgens mij zijn er daar 2 voor nodig, dus die kerels, die die dames te grazen nemen, moeten gecastreerd worden als ze zich bij de dames een pleziertje halen.

 4. Original NL

  Plezier maken mag niet van mohammed, ok af en toe een kind van 9 uitwonen, een ongelovige aan het mes rijgen of met een groep iemand doodschoppen en dat soort moslim hobby’s mag dan weer wel…
  Dat spreekt ook wesley de DDS trol aan dus laat “het” zich nooit kritisch uit over de islam!

 5. Vit

  Net als zijn vriend Rudolph Holierhoek bijgenaamd Abu Babyschudder gek geprikt door islamitische vlooien, gewoon niet op letten want hij geniet van commentaar zoals ons aller halve tamme.

 6. van Urk

  Twee jaar geleden kopte er ander nieuws toen leerlingen van de islamitische school As-Siddieq de zaal van het debatcentrum de Balie verlieten vanwege een dansoptreden.

 7. C.A.Barstow

  Er is vast ergens een knokploegje die deze verachtelijk islam idioot, deze vuile verrader
  met plezier wil afrossen.
  Mijn zegen hebben zij.

  Stem FvD/PVV.

  1. ZiggyStardust

   Vast wel, maar dan moet je het toch meer in de contreien waarin van Doorn verkeert zoeken denk ik. Zelf houd ik liever vast aan onze democratie. Als je jezelf verlaagt tot hun niveau ben je geen haar beter.

 8. Jumping

  Inderdaad Hasan Kücük 03-06-2013.
  Islam Democraten.

  Geeft gewoon aan: Gematigde moslims bestaan NIET.

  Als islamiet mag je namelijk liegen tegen ongelovigen.

 9. JeMoerigeHoeder

  Deze labiele dwaas is ook een blauwe maandag moslim.

  1. ZiggyStardust

   Aan heroïne schijn je ook binnen een week al verslaafd aan te kunnen geraken.

 10. Baron von Munchhausen

  17.55 uur
  Baudet op NED I

 11. Sando

  Ik heb nog een paar goede moslim porno films voor je ook kopdoekjes doen mee en ze beginnen met dansen top arnoud o je hebt het al gezien??

 12. Heinz

  Geef de Moslima’s de ruimte. In de sprookjes van 1001 nacht dansen de princessen de hele nacht door en hebben het naar hun zin. Lees de Maagden Spiegel. En nu is het weer niet goed. De dames passen zich aan en hebben plezier. De hoofddoek haters spelen onder een hoedje met Arnoud, maar dom als ze zijn, hebben ze dat niet eens in de gaten.

  1. merlot

   Je zegt het zelf al: sprookjes.

 13. JFU

  In de koran staan andere leuke pleziertjes dan onschuldig dansen..dat zal hij graag zien en goedkeuren..

 14. henk43

  In mijn jeugd hadden we Lou de palingboer en nu hebben we als verlicht figuur Arnoud van Doorn .De ene was een sekteleider en de ander wil het worden.

 15. Behold My Negativity

  Nog even en Arnoud zal alle moslims (gematigd, agnostisch en ook radicalistisch) neerzetten als onechte “moslims” en dat hij de enige “echte” is die weet hoe het wel moet.

  Arnoud probeert Osama te overstijgen lijkt me.

 16. Gerlos

  Goed voor de intregatie Arnoud van Doorn , ga zo door en ze vervreemde nog meer van onze vrije samenleving. Hoop dat deze meisjes gaan inzien dat hun geloof een sprookje is wat wordt beschreven in het sprookjesboek de koran en een grote waanidee is.

 17. Vlaswiek

  Bescherm identiteit, lees integreer niet.

  1. merlot

   Je kan van Arnoud zeggen wat je wil, maar hij heeft goed begrepen waar het in de islam om draait.

   Het nederig en klein houden van meisjes en vrouwen speelt daarbij een grote rol.

   1. Vlaswiek

    In islam geen verrassing.

  2. Pauline Kummer

   Wat ook niet helpt is constant die hoofddoek benoemen als een gevaar voor de samenleving.

   1. Kretoloog

    Wesley bB (aka Mezzadra) zet zijn hofdames weer eens in. Nu is het wachten nog op mevr. Schillenboer.

 18. Heras

  Deden de moslima’s allemaal maar mee, dan waren ze niet zo dik. Negen van de tien vrouwen hebben obesitas, doordat ze thuis opgesloten worden.

 19. Giovi

  Gisterenavond een jonge Marokkaanse vrouw in the Voice of Holland. Prachtige stem en helaas niet door naar de volgende ronde. 🙁 Ik had wel op haar gestemd. Ze werd vergezeld door enkele vriendinnen, maar haar ouders schitterden door afwezigheid. Want dansen en zingen -zeker op Westerse muziek- is not done in de Marokkaanse gemeenschap, zo vertelde ze op TV. Meisjes moeten maar thuis zitten. Over integratie gesproken. Jammer dat dat jonge talentvolle meiske niet door is naar de volgende ronde. Zij had een statement kunnen maken over hoe succesvol jonge, geïntegreerde Marokkanen -met name de hoger opgeleide vrouwen- in Nederland kunnen zijn.

 20. marco kruidenberg

  Wat een mooi land waar zulke malloten en opruiers vrij rond kan lopen

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.