Talentloze tuigrapper Lil’ Kleine scheldt Anouk uit voor “kankerhoer”

De grootste tokkie van de Nederlandse muziekwereld laat weer eens van zich horen.

Na het molesteren van een vliegtuig, het aanpappen met criminelen en een beetje nep-stoer doen bij Expeditie Robinson heeft één van ’s lands meest overschatte “entertainers” weer eens van zich laten horen. We hebben het natuurlijk over het stuk verdriet dat zichzelf heeft genoemd naar de lengte van z’n jongeheer: Lil’ Kleine. Deze “artiest” vond het kennelijk nodig om één van de meest succesvolle Nederlandse zangeressen ooit te behandelen alsof ze een stuk vuil is.

Als de eerste de beste straatschurk schold hij de Haagse zangeres namelijk uit voor “kankerhoer,” omdat Anouk weigerde om de waarheid te verbloemen: Lil’ Kleine bakt er helemaal niets van. En ja, dat moet je niet zeggen tegen een sociopathische narcist:

“Het zit goed mis, aldus Bade. “Er is vuurwerk achter de schermen geweest. Het verhaal is dat Lil’ Kleine niet wilde reageren op een kandidaat die een rap deed en dat zou voor Anouk heel raar zijn geweest. Zij heeft toen gezegd: ‘Waarom reageer jij daar niet op? Dit is toch jouw genre?’ Dat is toen een woordenwisseling geworden. Anouk zou toen hebben gezegd: ‘Ik vind jou eigenlijk helemaal geen goede coach.’ Dat is weer in het verkeerde keelgat geschoten bij Lil’ Kleine.”

Kleine schold Anouk daarop verrot. “Die heeft toen gezegd: het oudste beroep ter wereld plus een ernstige ziekte. Dan weet jij ongeveer wat er gezegd is. Het is erg hard gezegd en toen is Anouk helemaal door het lint gegaan. Er zou zelfs een vechtpartij zijn geweest en de opnames zijn stilgelegd. Daar is uit voortgekomen dat Anouk heeft gezegd: ‘Ik wil niet meer met Lil’ Kleine in een studio.’ Het zijn alle twee heftige persoonlijkheden.””

Wellicht dat het tijd wordt om dit stuk verdriet eens te laan uit te gooien bij Top Notch, denk je niet @keesdekoning? Make Dutch music great again, gooi al die kleine crimineeltjes eruit!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

40 reacties

 1. nml

  tja , in bepaalde kringen is het k-woord een favoriet.

  doodzwijgen die gasten

  1. Sharktyricon

   Ja klopt hagenese gooien veelvuldig met die ziekte, in dat opzicht zou anouk toch wat gewend moeten zijn, desalniettemin moet die pruts”rapper” z’n smoel houden n z’n meerdere erkennen

 2. Joop Klepzeikert

  had iemand iets beters van een liedjesopzegger verwacht dan? Dat jong is op de Wallen in isLamsterdam bij z’n vader opgegroeid, omdat hij ‘niet zo’n band met z’n moeder had’.
  Met andere woorden z’n moeder kon hem al niet aan en heeft hem dus maar bij z’n vader gedumpt. Zo creëer je dus een totaal waardeloos wezen wat niets anders kan dan liedjes opzeggen en schelden.
  Alleen debiele DDS trollen zijn nog zieker in hun hoofd dan dat soort wezens.

  1. Top

   Dan is die rapflapdrol dus wel heel erg ziek!

   1. Joop Klepzeikert

    @Top: Dat jong draagt z’n onderbroek te hoog of z’n broek te laag. Z’n grote onderbroek steekt boven z’n riemband uit. Dat is een teken dat z’n anusje beschikbaar is zodra hij de zeep laat vallen. Zegt toch genoeg?

 3. just saying

  De dropstaven lurkster Anouk en een of andere ‘Lil’ de rapper hebben een fittie en dat moet breed worden uitgemolken op DDS, lekker belangrijk.

  1. ZiggyStardust

   Ach, ze keken gewoon even wie ‘de grootste’ had.

 4. AS210854

  Eens komt de aap toch uit de mouw bij onze zogenaamde goed geïntrigeerde moslim broeders. Moest eens andersom zijn, dan was Nederland teklein geweest.

 5. Kretoloog

  Het zal wellicht dyslexie zijn, maar ik las eerst: Lul’ Kleine.
  Nou ja, hij is Marokkaan, dus zeker niet groot geschapen.

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Jouw lul is niet eens te zien met een vergrootglas 🙂

 6. Anne Sophe Schillersdorf

  Slecht praten over deze arme kind. Kan het nog walgelijker. SCHAAM JE DOOD!

  1. Mycase

   Mezzadrame probeert met opzichtige taalfouten zijn aanwezigheid te verhullen hahahahaahaha
   Wat een dropleuter zeg

 7. Original NL

  Lil kleine aka kleine lul!
  Niet meer dan een mislukte nigger imitator.
  Next!!

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Schaam je voor dit soort racistische diarree

   1. Rechtsaf

    aSS verheerlijkt net als l*l kleine druks

 8. claus

  Mensen van mijn generatie vinden rap sowieso geen muziek, maar “praten” met muzikale begeleiding!
  Niet dan? Het is toch praten!

  1. Ron

   Praten met spraakgebrek.

   1. Joop Klepzeikert

    @Ron: Splaakgeblek

  2. Joop Klepzeikert

   @claus: Het is wat wij op de kleuterschool ook al deden; een liedje opzeggen.
   Mensen zijn dat ontgroeid, rappers zijn te achterlijk om daar overheen te groeien. Hebben, net als DDS trollen en andere linksmiegels, een IQ gelijk aan dat van een kleuter van 3, hooguit 4 jaar.

  3. Marija

   Iedere lul kan rappen als hij overal al is mislukt.

 9. Rechtsaf

  lil kleine is een akelig ventje

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   Kijk wie het zegt 🙂

   1. Rechtsaf

    Nedermoslima doet ook even een natte pfffrrrcccccssssttttttttt

  2. Vlaswiek

   Ik ken ‘m niet, is het wat dan?

   1. Rechtsaf

    Het soort met odd

    1. Vlaswiek

     Dat weet ik weer genoeg, toedeledokie!

 10. Benny

  Mag ze allebei niet dus laat ze mekaar maar de tyfus schelden….. Little lulletje moet alleen beseffen dat hij als artiest (haha) “niet eens in haar schaduw mag staan.

  1. Marija

   Zo is dat en voor mij onbegrijpelijk dat zo een rotjong op tv mag optreden, daarvoor is kennelijk geen enkel niveau meer vereist.

   1. Joop Klepzeikert

    @Marija: Zap eens een avondje over de Nederlandse TV kanalen en ga op zoek naar iets of iemand met niveau. Je zult alleen maar een héél erg laag bij de grond links ‘niveau’ vinden. Daar past zo’n liedjes opzegger dus heel goed tussen.

    1. Vlaswiek

     “Zap eens een avondje over de Nederlandse TV kanalen…”

     Echt niet, dat ga ik in elk geval niet doen, bespaar mij die verschrikkelijke linksfascistische ellende.

  2. Joop Klepzeikert

   @Benny: Die liedjes opzegger is geen ‘artiest’ maar een artRiest.

 11. Vlaswiek

  “Lil’ Kleine”

  Ik heb daar wel eens van gehoord, iets met een klein piemeltje, klopt dat?
  Dat moet haast wel de aandacht trekken van de vaste DDS-p̧edo.

 12. Vit

  Rappen, als je niets anders kunt kan dat altijd nog.

  In tegenstelling tot bijvoorbeeld ‘Bohemian Rapsody’ ben je het een paar maanden later vergeten.

 13. Vit

  Het schijnt dat Anouk een ruim inkomen heeft maar om haar nou voor ‘k*nk*rh**r uit te schelden geeft geen pas, wat verwacht je ook van zo’n ehhh kom er even niet op.

 14. Vrijedenkert

  Anouk had tijdens haar hoogtepunt als zangeres een keer een belangrijke afspraak met een zeer hoge pief van Sony, onderwerp van bespreking was een zeer lucratief-contract voor de VS, komt deze hoge pief van Sony veel te laat voor deze afspraak en draait Anouk helemaal door scheld hem helemaal verrot en slaat hem met haar haklaars op zijn knar!
  Uitkomst laat zich raden, contract VS ging niet door…

  Ik wil Anouk niet de schuld geven van deze ruzie met L*l Kleine maar als het niet gaat zoals madam wil kan ze veranderen in een zeer lastig persoon.

 15. Lay down your souls to the gods rock and roll

  Claus!!!! volledig mee eens, alleen “Give it away” en “Can’t stop” zijn 2 uitzonderingen. Maar dat is ook uitgevoerd door de Red Hot Chili Peppers. Dat is wel even een heel groot verschil met Lil’ Kleine. Red Hot Chili Peppers zijn muzikale genieën.

 16. Vliegenvanger

  Accuut van de tv af, hij denkt dat hij zich alles kan veroorloven. Weg met grootsmoel lil kleine.

 17. Michael M

  Dat die Lil niet goed bij zijn hoofd is, dat wisten er al velen. Maar waar blijft die Mezzadra? Die praat toch elk artikel goed.

 18. Lampje

  Het ontgaat mij dat RAPPEN iets met muziek te maken heeft, onduidelijke en merkwaardige geluiden, maar wat erger is, is dat heel veel mensen dit nog weten te waarderen ook. dus over wie zegt dit iets? Anouk je hebt gelijk als je zegt dat hij en die anderen geen talent hebben, want zoals ik al zei, het heeft niets met muziek te maken, oerwoudgeluiden en de liefhebbers zijn niet anders dan rechtoplopende apen. Tja, wat is beschaving ook al weer?

 19. pakwatjepakkenkan

  die gast staat op instorten. denk dat het niet lang meer zal duren voor hij in de gaten krijgt dat hij in feite niets voorstelt en niets heeft dan alleen maar ‘vrienden’ om zich heen vanwege zijn ‘succes’. er is toch geen ene fatsoenlijke hond die deze gast serieus neemt? vandaag of morgen zullen we vernemen dat hij is ingestort, depressief omdat hij de weelde en het ‘succes’ niet aankon. mark my words. hij gaat op z’n plaat. soon…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.