Video! PVV woest over terughalen ISIS-kids dankzij rechter: ‘Hierna gezinshereniging, dan komt al het tuig terug!’

De PVV ziet de bui al hangen, nu de rechter heeft bevolen dat de Nederlandse Staat een “inspanningsverplichting” heeft om te zorgen dat ISIS-kinderen terugkeren naar Nederland. Via internationale verdragen volgen daarna de moeders, beweert Kamerlid Machiel de Graaf. En daarna via gezinshereniging ook de vaders, waardoor al het “ISIS-tuig” dan weer terug op vaderlandse bodem is.

De woningcorporaties mogen alvast weer een paar panden gaan vrijhouden, want een lading ISIS’ers komt binnenkort teruggekeerd uit Syrië en Irak. Dat bepaalde een rechter vandaag. Of althans, dat de kinderen terug moeten. Maar wat dit betekent, zo legt Machiel de Graaf (Kamerlid namens de PVV) uit voor de camera van de onafhankelijke politieke verslaggever Ernst Lissauer, is binnenkort dat alle kalifaatgangers met een Nederlands paspoort zich straks op Schiphol melden. Via internationale verdragen en gezinshereniging is iedereen die naar Syrië uitweek om koppen te snellen en zichzelf in een islamitische Efteling te wanen, weer met beide benen in dat zogenaamde nare ongelovige landje aan de Noordzee.

Behalve De Graaf is ook 50PLUS-voorman Henk Krol ernstig tegen het plan gekant, zo legt ook de laatstgenoemde uit:

“De Staat moet er alles aan doen om de kinderen van ISIS-vrouwen uit kampen in Noord-Syrië terug te halen naar Nederland. Voor de ISIS-vrouwen zelf geldt daartoe geen verplichting. De voorzieningenrechter in Den Haag heeft dat maandag bepaald in een kort geding dat advocaten namens 23 vrouwen en hun 56 kinderen hebben aangespannen tegen de Staat. Henk Krol (50Plus) en Machiel de Graaf (PVV) zijn faliekant tegen. ‘Zijn er misschien D66’ers, GroenLinks’ers of SP’ers die bij ze bij hun kinderen in de klas wil hebben of bij hun thuis willen opvangen? Ik denk dat ze het niet durven’ zegt Machiel de Graaf.”

Maar ja, wie zijn De Graaf en Krol nu helemaal? Precies: democratisch verkozen volksvertegenwoordigers. En zij hebben uiteindelijk niets te zeggen, als de rechter zich weer eens ongeoorloofd mengt in het bestuur van Nederland en allerlei gevaarlijke dwang oplegt. Die – in dit geval – betekent dat we terreurfreaks en hun nageslacht met belastinggeld worden teruggehaald naar Nederland. En niemand die er iets tegen kan doen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

55 reacties

 1. Mezzadra

  “Maar ja, wie zijn De Graaf en Krol nu helemaal? Precies: democratisch verkozen volksvertegenwoordigers. En zij hebben uiteindelijk niets te zeggen, als de rechter zich weer eens ongeoorloofd mengt in het bestuur van Nederland en allerlei gevaarlijke dwang oplegt.”

  Misschien moet Tim zich eens een keer in de Trias Politica verdiepen. Deze opmerking toont niet veel begrip van de werking van onze rechtsstaat.

  1. Sergeant Monty

   “Deze opmerking toont niet veel begrip van de werking van onze rechtsstaat.”

   Weet je wie ook geen ‘begrip voor de werking van onze rechtstaat hebben.
   IS Jihadisten.

   Dus waarom de moeite doen om ze hier heen te halen of hun vrouwen en kinderen en hier
   te willen straffen?

   Waarom zouden ze überhaupt terug naar ons land willen?

   1. jan1

    Daar is niets meer tevernielen .
    De verveling slaat toe?

  2. Rechtsaf

   Maar mezzadra wil niets liever dan dat kleine kinderen terug komen dat zijn namelijk potentiële slachtoffertjes voor mezzadra.
   Verder denkt mezzadra niet verder dan “rechtsstaat”

   1. nml

    uiteraard , lekker bij de strontvlek op schoot , smerige ped*fiel de tar-rel

  3. nml

   rechtstaat ?? rechtstaat ?? een speeltuintje voor kinderen wordt gesloten door rechtelijke macht en geradicaliseerde koters die Nederland nog nooit gezien hebben moeten terug gehaald worden – die geradicaliseerde imbicielen zijn hier nog nooit geweest dus van terughalen is geen sprake – naar Nederland zodat ze hier verder kunnen gaan met het slachten van ongelovigen en afvalligen.

   Waar blijft de volks oproer tegen deze idioterie ? Wanneer komt de guillotine weer van stal ? Stem sociaal , stem PVV en roep deze idioterie een halt toe.

 2. jan1

  Heel nederland weet bij wie er aangeklopt kan worden waneer er iets fout gaat:(

 3. Anne Sophe Schillersdorf

  Ik vind ook dat de vrouwen en kinderen terug moeten maar belangrijker is hoe we ze opvangen. We moeten deze vrouwen en kinderen een riante uitkering geven dat ze zien hoe goed we leven in Nederland. Op deze manier zullen ze ons liever gaan vinden

  1. Jv

   ASS: hallo mijn kindje, wat denk je nu te bereiken met je kinderlijke reactie?
   Een kind van 3 is nog begaafder dat u!
   Waarschijnlijk hebt u, gezien uw reactie, zeer weinig ouder liefde gehad,
   en bent u na schooltijd nooit opgevangen. Die liefde hebt u dus gemist en probeert dat nu goed te maken!
   Helaas moeten we dus nu constateren dat u een zeer moeilijke jeugd hebt gehad met weinig liefde en genegenheid.
   Helaas zult u met deze kommer en kwel verder moeten leven en dit alleen moeten dragen want we hebben al genoeg van die lui die allemaal een slechte jeugd hebben gehad!

   1. Jumping

    @Jv.

    Vraagje van mijn kant WAAROM geef jij deze Noppes elke keer te (vr)eten.

    Verdien jij er ook geld mee.?

    1. Jv

     Was maar waar, dan stond heel DDS vol met reacties op de reacties van ASS 🙂
     Had een beetje medelijden met haar.
     Je zult maar zo’n slechte jeugd hebben gehad en daar klaarblijkelijk een zeer ernstige trauma van overgehouden hebben.
     Triest….maar gun me dat momentje even.

     1. tailgunner

      @Jv
      “Had een beetje medelijden met haar.”
      Je denkt dus echt dat het een vrouw is i.p.v. een sneue dikke zwetende kerel die achter zijn toetsenbordje loopt te trollen?

   2. Heinrich

    jv/
    Die sopk*t wil aandacht, die moet je haar niet geven!

   3. tailgunner

    @Jv
    Ben je ook al een trol of zo? Wat denk JIJ nou te bereiken door op zo’n onzinnige reactie te reageren? Wie denk je daar nou een plezier mee te doen?

  2. Sergeant Monty

   “Ik vind ook dat de vrouwen en kinderen terug moeten”

   Waarom vind jij dat?
   Deze jihadisten hebben er bewust voor gekozen om in het kalifaat te gaan leven omdat het leven zoals zij wilden niet in Nederland mogelijk is.
   Waarom zouden zij nu opeens naar Nederland terug willen?
   Een land als Iran of Indonesië zou beter bij hun levens wijze passen.
   Ik denk niet dat zij terug willen naar Nederland.

   1. claus

    monty,
    ++++++

    1. toetssteen

     Doe maar Saoedie. Lekkah in in zwarte vuiniszak! Ook zo vrouwvrindelijk! Heus, dat is het echte feminisme!
     Sarcasme modus uit.
     Stel maffies. En dan heb ik het over die hallelujah roepers inzake het terughalen van dat tuig.

  3. omniscius

   Dit is hoe ze in HongKong omgaan met mensen die onwelgevallig zijn.
   Ik stel voor dat we dit via deze advocaten door sturen naar de broedmachines van de Duivel in Syrië. Dit staat ze wellicht te wachten, ze begrijpen niet hoezeer ze veracht en gehaat worden in Nederland.
   https://youtu.be/faO3o0T84Qs

  4. Angelus pacis

   Volgens mij waren de dames al hier, hadden waarschijnlijk een riante uitkering en wisten ze al hoe ‘goed’ het leven in Nederland is. Ze zijn evengoed vertrokken……

 4. Jv

  Is het niet zo dat ons wetboek een wet kent dat als je je als Nederlander als huursoldaat (huurmoordenaar) opgeeft in een ander land, jij je Nederlanderschap verliest?
  Waarom is de wet dan zo moeilijk te hanteren.
  Die broedkippen met hun kroost hebben dit nageslacht gefokt en geworpen in het land waar ze nu zitten.
  Dus, het zijn geen Nederlandse kinderen want de haan en de kip waren hun Nederlands paspoort al kwijt toen zij naar het IS kalifaat afreisden om daar mensen te vermoorden, verkrachten, vierendelen, verbranden en martelen!
  Nu willen ze terug en die linkse eikel van een rechter geeft Nederland de opdracht om de kinderen op te halen!
  Als de wetgeving zo gemanipuleerd kan worden door een linkse lul, dan kunnen we art: 1 van ons wetboek toch ook schrappen of anders invullen als dat er staat?
  Kortom, we kunnen dan alle moslims met dubbel paspoort het land uit flikkeren met die SS voorop!

  1. Sergeant Monty

   “als huursoldaat”

   Huursoldaten zijn mag. Volgens mij kunnen ze gestraft worden als ze misdaden hebben begaan, hun Nederlanderschap kan dan niet afgenomen worden. Jihadisten zijn een soort van huursoldaten.

   Je Nederlanderschap kan je wel ontnomen worden als je in dienst treedt voor een ander land. Aangezien het kalifaat niet erkent is als onafhankelijke staat gaat dit voor jihadisten niet op.

   Jihadisten moeten gewoon lokaal gestraft worden. Dat is het beste.

  2. tailgunner

   Eh nee. Huurling is het probleem niet. Wanneer militairen in actieve dienst zonder verlof daartoe in vreemde krijgsdienst zouden treden, kan de strafbaarheid daarvan in de context van desertie worden beschouwd.

   Buiten het geval van actief dienende militairen is, indien er geen sprake is van een mogendheid waarmee Nederland in oorlog is of in het vooruitzicht ligt, vrijwillig in vreemde krijgsdienst treden dus niet strafbaar.

   In vreemde krijgsdienst treden bij een buitenlandse mogendheid is logischerwijs dan niet ook meteen hetzelfde als in krijgsdienst treden bij de vijand. Het zijn huurlingen van een terroristische organisatie.

  3. DidiMadloba

   Je mag niet in “krijgsdienst” treden van een land waar Nederland zelf mee in oorlog is.

 5. C.A.Barstow

  Zorg dat bij de eerst komende verkiezingen die verachtelijke islamknuffelende linkse land en volksverraders worden weggevaagd en vernietigd, dat zou de oplossing zijn voor een hele berg problemen waarmee ons land nu te kampen heeft waaronder het terug halen van deze isis h*eren.

  Stem daarom
  FvD/PVV.

  1. jan1

   Waarom denkt u dat(.)66 begonnen is met bijeenkomsten in het arabisch.
   Straks zijn hun folders (niet de affiches) ook hoofdzakelijk in die taal .
   Dat word de doelgroep.

 6. fusilier

  Nog even, en dan ben ik klaar met A.S.S en de D.D S.

  1. tailgunner

   @fusilier
   Ik ook.

 7. Duckday

  Ze weten niet wat zij binnen halen De vrouwen komen allemaal met flut verhalen En de politiek is gewoon doof en BLIND Straks verbaast verast ongeloof en nog meer van die onzin.

 8. Kretoloog

  Gaan we weer. Elitaire rechters gaan weer even op stoel van regering zitten. Net als eerder dit jaar bij de stikstof.

  Uitspraken met verstrekkende gevolgen, maar dat zal de rechter aan zijn of haar reet roesten. Zij wonen in welvarende wijken met veel politiesurveillance en goed beveiligde woningen. Daar komt het ISIS-tuig niet wonen. Want zo zal het wel gaan: eerst komen de kinderen, dan de moeders (de uitspraak van vandaag maakt dat al mogelijk) en tenslotte arriveren ook de vaders.

  Als het Rutte 3 niet is, dan zal de rechterlijke macht ons land wel kapot maken.

  1. jan1

   Wat zal het lidmaatschapsnummer van 66 zijn bij deze rechter ?

  2. Politiek Profeet

   Betekend dus dat we steeds meer moeten overgaan tot zelfberechting, zelf bescherming en zelf behoud van onze leefcultuur.
   Linkse rechters en achterlijke politici gewoon negeren en als gemeenschap jezelf organiseren en handhaven….zo heel moeilijk is het niet…

 9. Tman

  Wie kan nog met droge ogen vertellen dat de huidige Nederlandse parlementaire sociale democratie bevorderlijk is voor onze samenleving!
  Kom op,wie?
  Ja, mossad en zijn bloedzuigers misschien!

  1. claus

   tman,
   Het is niet alleen de 1e en 2e kamer, maar de ambtenaren op de achtergrond, die blijven jaren achtereen een heilige linkse agenda afwerken, min of meer onafhankelijk van de steeds wisselend coalitie’s!
   Immers hoe vaak lezen we niet dat een minister verkondigt: “ik er geen weet van gehad”.
   Het zit goed scheef met de democratie in héél Europa!

  2. DidiMadloba

   U heeft gelijk: een dictator die het gesundes Volksempfinden kent zou veel beter zijn.

 10. P.Sisterons

  Hoe rechter hoe krommer. Dit is vragen om eigenrichting bij de bevolking.

 11. Gerlos

  Lekker in die zandbak laten zitten en ons er verder iet meer me lastig vallen. Eigen schuld dikke bult .

 12. Heinz

  Het risico betaat dat vroeg of laat een nazaat van een syriëgangster zich hier meldt, officieel of onofficieel. Zomaar, op eigen houtje. Dat is het dilemma. Voor je uit schuiven he e ft risico’s

 13. Original NL

  Dat zeg ik al de hele tijd…ze komen terug…
  Ratte pruttelt een beetje voor de vorm..maar ze komen eraan….de kinds en de wijven!!

 14. Baron von Munchhausen

  20.00 uur:
  Journaal ( linkse NOS): alleen maar voorstanders om de Moordenaressen, met kroost, naar Nederland te laten komen! En,……….., uiteraard ” gezinshereniging” met de Moslim koppensnellers! Daarbij wel gebruik maken van ALLE sociale voorzieningen; tot hun dood!
  Wat een land!!!
  PS
  Was de rechter een D66′ er? Of een Groen-Linkse?

 15. Jack Flash

  Zullen we rechters in het vevolg maar krommers noemen?

 16. jan1

  Nieuwsuur heeft het niet over isis leden maar over vluchtelingen .
  Jesidi staan dus gelijk aan isis.
  Vreselijk.

 17. Jack Flash

  PVV krijgt weer gelijk.En dan is het te laat en is men weer geschokt….

 18. Vlaswiek

  We willen geen klimaatbelasting, en toch kregen we klimaatbelasting. We willen geen ‘stikstofcrisis’, en toch kregen we een ‘stikstofcrisis’. We willen niet meer EU, en toch kregen we meer EU. We willen niet meer migranten, toch kregen we meer migranten. We willen minder bureaucratie, en toch kregen we meer bureaucratie. We willen meer democratie, en toch kregen we minder democratie.

  En hoe komt dat? Omdat we onze mond houden, we protesteren niet, we kiezen de verkeerde partijen of, erger nog, we stemmen helemaal niet meer!

  1. nml

   in het stemhokje mag straks iedereen anoniem zijn keuze maken

   Wedden dat alle grote mondjes braaf partijkartel stemmen !!

   Waarom ? ik weet het niet

  2. DidiMadloba

   Nee, omdat sommige dingen te onbelangrijk zijn en andere niet waar.

  3. Mieremet

   Stemmen helpt niks, is allemaal opgezet spel, gefraudeerd, als Rutte moet blijven zitten dan blijft Rutte zitten, dan kunnen wij stemmen wat we willen. Alleen revolutie brengt resolutie.

 19. Jack Flash

  nml@.Wat dacht u van stemfraude? Veel mensen stemmen ook niet omdat ze totaal geen vertrouwen hebben in de politiek.
  Ik stem al jaren PVV en merk aan mensen dat daar nog steeds een taboe op zit en me verbaast aankijken als ik dat hardop zeg.
  Goed,ik heb daar schijt aan.

 20. DidiMadloba

  Zouden die ISIS-ers beginnen Machiel de Graaf te vermoorden? Welnee, daar voor is hij veels te onbelangrijk.

 21. Mieremet

  Het, :”terug naar ons land” is ook zo’n vreemd begrip, veelal komen deze ISgangers uit noord Afrika, maar zijn destijds al naar Nederland geëmigreerd, maar het zijn geen Nederlanders.

  1. jan1

   Waarom kan gezinshereniging alleen in Nl plaatsvinden?
   Veel van die zaaddonors hebben ook een ander EU paspoort?

 22. omniscius

  Zie hier nog een geruststellende reportage uit het kalifaat.
  Het zijn toch zulke schattige kindertjes…
  Je zal ze maar als buren hebben, gaat u dan nog op uw gemak boodschappen doen?
  https://www.telegraaf.nl/video/85731652/is-jochie-we-zullen-jullie-afslachten

 23. goedisfout

  Is dit een rechter of linker? Linker rechters regeren dit land, knettergek.

 24. Rosasolis

  De groep IS vrouwen en kinderen uit de Koerdische kampen bij de Syrische grens bij Turkije, zijn er nog niet. En zullen niet gauw komen…in ieder geval de IS vrouwen niet.
  Volgens Trouw is er wel begrijp van de regering voor de ernstige situatie van de jonge kinderen, die onder vreselijke omstandigheden moeten leven, maar niet voor de IS vrouwen. D66 is de enige partij die hele IS families terug naar Nederland wil steuren.
  Maar zowel CDA als VVD zijn vel tegen het terug halen van IS mannen en vrouwen.
  Omdat wij hen niet kunnen vertrouwen. Min. Grapperhaus heeft verklaard dat hij in
  hoger beroep bij de rechtbank gaat, in het belang van de veiligheid van Nederlandse
  burgers.

 25. Michael M

  Gevaarlijk. Laten we hopen dat we in de toekomst geen bomaanslagen krijgen in zowel Nederland als Europa wanneer IS monsters zoals ze door velen genoemd worden terugkomen en zich hier vermenigvuldigden om alsnog hun doel te verwezenlijken.

  1. Baron von Munchhausen

   Ze komen terug: kinderen, moeder en vader! Maakt u zich geen zorgen.
   ” Onze Linkse Ministeries hebben dit beslist!” En de Ministers? In ogen van de ambtenaren zijn het maar passanten! Dus,………..maling aan hen; ” wij ambtenaren besturen het land”!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.