Wilders, gooi racistische PVV’er Maurice Meeuwissen er eens uit: ‘Alle Turken retour zandbak!’

Geert Wilders moet snel afscheid nemen van het Rotterdamse PVV-raadslid Maurice Meeuwissen. De racistische lokale vertegenwoordiger kan niet langer geloofwaardig opereren na de zoveelste ondoordachte, en zelfs smerige, actie.

Het enige PVV-raadslid van Rotterdam, Maurice Meeuwissen, is een politicus van zeldzaam laag allooi. In een zes-zetelige raad van een Waddeneiland zou hij zich al niet staande kunnen houden. Laat staan in de op één na grootste gemeente van Nederland. De man is een schande voor het ambt van politicus. Van de week vloog hij nog de burgemeester aan, maar eerder al maakte hij zichzelf compleet belachelijk door te suggeren dat Rotterdam een muur om de stad moest bouwen. Onwelgevallige uitslagen van eigen Twitterpeilingen waren “fake news“, en zijn personeelsbeleid is ronduit amateuristisch te noemen.

Maar Meeuwissen is niet alleen een slecht politicus, hij is ook nog eens een onvervalste racist. Op Twitter is de PVV’er nu helemaal aan het fulmineren tegen Turkse Nederlanders. En dan niet alleen degenen die iets verkeerd doen, crimineel zijn, zich bij maffiapartij DENK aansluiten of zich anderszins niet gedragen. Nee, gewoon alle Turken. Allemaal tuig, en ze moeten allemaal het land worden uitgezet. Allemaal terug naar de “zandbak” – ongeacht dat Turkije dus helemaal geen woestijn is, maar ach, aardrijkskunde is toch maar indoctrinatie van de linkse elite – of iets dergelijks.

turkenzandbak

Ook zijn volgens Meeuwissen kennelijk alle Turken crimineel. Nogmaals: pak de problemen aan waar je ze ziet. Maar een hele bevolkingsgroep in één keer wegzetten als genetisch voorgeprogrammeerd om de boel kort en klein te slaan… wat een onzin.

turkenhuis

Tijd dus dat de landelijke partijleiding ingrijpt. Dat is natuurlijk PVV-voorman Geert Wilders. Wil hij echt dat zijn partij in Rotterdam op zo’n ‘Blut and Boden’-manier vertegenwoordigd wordt? Dit soort racistische bagger moet toch zelfs ook minderminderminder-verkondiger Wilders te ver gaan?

Dus, kom op, Geert, toon eens wat karakter. Gebied Meeuwissen om z’n zetel in te leveren, en trap hem anders uit de partij. Of is het nu echt de bedoeling dat de PVV op lokaal niveau door onvervalste racisten wordt vertegenwoordigd?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

88 reacties

 1. Jumping

  De PVV is weer op de goede weg en wat doet DDS, die trapt de PVV weer onderuit.

  Waarom staat er niets op DDS , over de onbeschofte actie in de tweede kamer van Rutte, die alleen aandacht had voor zijn telefoon.

  1. Marija

   Daar stoorde ik mij ook aan, maar dat deed hij duidelijk met opzet, om vooral te laten zien dat wat Wilders zegt, hem niet interesseert.
   Zijn fatsoen is maar een vliesdun laagje vernis.

  2. Pauline Kummer

   Hij volgde het debat op zijn telefoon. Daar is een speciale app voor. Heb ik ook.

   1. Top

    Zit er ook een app op, die er voor zorgt dat je niet meer kan typen? Er komt toch alleen maar bagger uit je toetsenbord? Zet aan die app!

 2. Wesley Benbow

  De racist Meeuwissen heeft een grote aanhang op DDS. Dus dit artikeltje van Tim zal wel niet in goede aarde vallen.

  1. Agios

   Waarop baseert Mezza zijn stelling dat er nogal wat racisten zijn op DDS? Hij fraagt van anderen altijd om iets uit te leggen. Dat mag hij nu doen. Ik probeer zeer kritisch te zijn, maar van het deugprofiel moet ik niets hebben. Mezza moet eens goed beseffen dat racisten niet geboren worden. Ze worden gemaakt. O.a. door Mezza en zijn discipelen. Zijn deerniswekkende gezuig, getreiter en betweterij kan zelfs van mensen met een engelengedrag een bijna-racist maken. Zijn deugcollege is de veroorzaker van racisme en haat.

   1. Sharktyricon

    Zeer onjuist, racisme ontstaat niet door anderen racisme ontstaat uit de keuze om een groep mensen op basis van zijn/haar ras te beoordelen, vaak vanuit onwetendheid of een eenzijdig beeld of misschien door een nare ervaring. Je kunt niet iemand de schuld geven van een keuze die zelf maakt. Als jij of wie dan ook hier besluit om een compleet volk te veroordelen voor hetgeen wat een deel van de groep, dan ben je feitelijk een racist. Dat is jouw keus en wees dan ook zo stoer het te zeggen en ga niet anderen de schuld daarvan.

  2. Marija

   Die grote aanhang voor Meeuwissen heb ik nooit iets van gemerkt hier.
   Svp geen verzinsels hierover.
   Doet M zijn werk niet goed dan mag hij weg, net als ieder ander die zijn werk niet goed doet.

   1. Wesley Benbow

    Ik zag hier nog weinig ondersteuning van het terechte punt dat Tim maakt, Marija. Dat kun je toch wel duiden als instemming met de racistische opmerkingen van Meeuwissen?

    1. Buzz68

     Laat mij dan bij deze even een trollerige opmerking plaatsen.
     We hebben het hier over ene gekozen volksvertegenwoordiger hoor.
     Deze moet toch kunnen zeggen wat hij vind?

     Racistisch is het niet, … er is geen Turks ras.

     Nu serieus
     Ik denk niet dat het grootste gedeelte van DDS achter deze PVV mening staat hoor om je gerust te stellen.
     Groot gedeelte staat wel kritisch tegenover het migratiebeleid.

   2. Pauline Kummer

    Deze man is niet te handhaven, beleefd gezegd!

  3. Aardappeltjes

   @tim reageert zelfs op de huistrol… Of zichzelf.
   Zou het @tim zijn die zich de hele dag zichzelf suftikt met de vele nicks voor de advertentie inkomsten.
   Wie zal het zeggen.
   Maar duidelijk is dat jammer genoeg dds presenteert zich als rechts en conservatief, maar publiceert anders.
   @tim of is dit artikeltje gewoon omdat je baasje een tot moslim bekeerde is die een groot deel van zijn tijd in Turkije vertoefd onder de naam Michael van der galien?

  4. Nep

   Goed gezegd!

  5. ikweetwatikwil

   Tim je bent wat de PVV betreft erg kinderachtig. Je gebruikt dan erg grote woorden. Vrijheid van meningsuiting geld voor iedereen .Wil jij de PVV onderuit halen, je doet maar. Wil een PVVer de Turken onderuit halen is dat ook zijn goed recht. Je kunt toch niet je ogen sluiten voor de toestanden die Turken en Marokkanen met zich mee brengen. Daar mag een autochtoon zeker iets van zeggen. t’Ja die gebruikt ook grote woorden. En dat mag in jouw ogen niet?
   Ja, ik ben een PVV stemmer.

   1. Julian

    Uiteraard mag je dat zeggen. Alleen klopt het niet. Als je over Turken en Marokkanen hebt. Heb je het over bevolkingsgroepen. En juist dat is wat zoveel mensen tegen de borst stuit. Een asielzoeker fout, alle asielzoekers fout, een Turk fout, alle Turken fout… etc….En dat is precies wat deze mijnheer doet… Haatzaaien en bangmaken.

  6. Bosche draak

   Engelbart zou er beter aan doen het fora bij te houden ipv zo loos te blaten.

  7. Nep

   Daar doe je goed aan Tim.

  8. Rosasolis

   @T. Engelbart. Dank je wel Tim, we staan achter je. De foto boven laat een extreem
   rechts griezel zien. Waarom heeft hij niet een nazi hakenkruis op z’n blote schedel?
   Heeft Gorgeous Geert werkelijk deze soort wezens in zijn PVV societeit?

   1. Jumping

    @NOPPES.

    De schedel is van Grappiehuis.

  9. Meriadoc Brandebok

   Goed van Tim dat hij tegen de racistische stroom durft in te zwemmen.

   Ik ben het vaak oneens met DDS, maar soms slaat ze de spijker toch op de kop.

   1. Vlaswiek

    “de racistische stroom”

    Wat voor stroom? Toeterturken die agenten neer meppen?

    1. Meriadoc Brandebok

     De racistische baggerstroom van discriminerende lieden als Meeuwisse, welke de ganse dag hun racistische baggerstromen over social media dan wel politieke fora/blogs uitgieten.

  10. Lefty

   @ Tim Engelbert: Je naïviteit verbaasd me: Wilders is zelf een racist, ook als doet zijn selectieve retoriek dat niet vermoeden, of nog erger: hij gelooft zijn eigen verhaal allang niet meer maar moet verder omdat hij zichzelf in een hoogst onaangenaam social isolement geplaatst heeft waar hij nooit meer uitkomt.

 3. Vlaswiek

  Forum voor Democratie, de grootste partij na de laatste landelijke verkiezingen, gaat wel samenwerken met PVV. Daar waar Rutte 1.2 miljoen(!) kiezers aan de kant heeft geschopt, gaat Baudet die kiezers wel omarmen!

  FvD gaat winnen en links heeft al verloren en ze weten het!

  1. Watcher

   ”FvD gaat winnen en links heeft al verloren en ze weten het!”

   Houd je er rekening mee dat in 2021 Hemelvaartsdag op een maandag valt.

   1. Wesley Benbow

    🙂

  2. Pauline Kummer

   En dan verdwijnt Baudet door de zijdeur. Buiten de 2e kamer is meer te verdienen. De modellen wereld betaalt uitstekend. Hij gaat het grote geld omarmen.

   1. Wesley Benbow

    Op dat punt zie ik nog wel enig talent bij Boudoir.

    1. Heinrich

     WB/
     Tegenover Baudet ben jij nog steeds een nietszeggende, zuigende, gillende p*dofiele onbelangrijke transgender!
     Ben voorzichtig met kritiek op mensen die hoger op de intellectuele en menselijke ladder staan dan jij, minderwaardig sujet!

  3. Sergeant Monty

   “gaat wel samenwerken met PVV.”

   Beide partijen kunnen intern niet eens samenwerken. Laat staan een coalitie vormen.
   En wie krijgt de eer om minister president te worden?
   Wilders om zijn jarenlange strijd tegen de islam of Baudet om dat de FvD groter is dan de Wilders?

   Droom lekker verder.

   1. Vlaswiek

    “Droom lekker verder.”

    Dromen laat ik aan links over Kletsmajoor. De realiteit is dat het Nederlandse volk het in meerderheid zat is, en daar reken ik jou niet onder.

    Rutte gaat dit niet volhouden, zijn ziel en achterwerk zijn in handen van Klaver en zijn homovriendje Jetten. Ze gaan hem net zo vaak naaien totdat er nieuwe verkiezingen komen. Rutte kan alleen nog maar opstappen want hij staat schaakmat.

    FvD én PVV gaan de zaak overnemen, let maar op!

    1. Sergeant Monty

     “in meerderheid zat is,”
     “FvD én PVV gaan de zaak overnemen”

     Op naar de 76 zetels.
     Of zouden ze coalitiepartners kunnen vinden om mee samen te werken.
     Denk het niet.

     1. Vlaswiek

      “Of zouden ze coalitiepartners kunnen vinden om mee samen te werken.”

      Dat is inderdaad een interessante vraag. Veel partijen hebben in het verleden allerlei bezwaren gekanteld als het om de regeringsverantwoordelijkheid gaat. Ik zie in 50Plus, SGP en misschien SP wel een goede partner om samen PVV en FvD te gaan regeren.

      Ik weet in elk geval 100% zeker dat Rutte gaat vallen en dat de huidige coalitie gaat exploderen! Ook weet ik 100% zeker dat FvD bij een volgende landelijke verkiezing de wederom de grootste wordt.

  4. Riesmog

   De grootste partij na de landelijke verkiezingen gaat nooit samen werken met de PVV.

   Nu moet ik u overigens weer eens corrigeren, want de PvdA was toen veruit de grootste en ook nog eens links en waar FvD alweer stevig op z’n retour was.

   En dat weten we!

 4. Jack Flash

  Wat een stom gelul weer.Meeuwissen heeft slechts kritiek op de islam en spreekt in termen van toeterturken en terecht.Volgens een D66 raadslid en andere linkse mafklappers ben je dan een rascist.Nou,dan ben ik het ook.
  En het interesseert me geen reet

  1. Vlaswiek

   “Meeuwissen heeft slechts kritiek op de islam…”

   Logisch en terecht. De rest zijn linksvolgers, hielenlikkers van Halsema c.s.

   1. Pauline Kummer

    Tenenbijters van Halsema, bewijs dat maar!

    1. Bosche draak

     Bewijs jij maar dat het niet zo is!

 5. Isengrijn

  De PVV is niet écht racistisch hoor! Ze hebben geen problemen met sjienezen, eskiemoos, dat ene Surinaamse gezin is ook okee want die make lekker eten, spaanjaarden, joode, indoos en russiesse zijn ook okee!

  Pffrt 🙂

 6. Kretoloog

  Hoe kun je een raadslid uit een partij ‘trappen’ (woordkeus DDS) als die er niet eens lid van is? De PVV kent nl. maar 1 lid, en dat is Wilders.

  1. Vlaswiek

   @Kretoloog: Whahaha, ja daar zeg je wat! 😉

 7. Bolkestein

  Ik ben ook niet gelukkig met Maurice Meeuwissen en vindt zelfs dat de PVV in Rotterdam nooit een filiaal had moeten opstarten omdat LR een afdoende nieuw-realistisch equivalent is, maar laat je gejank over racistisch achterwege. Waart de geest van Joshua Livestro hier nog rond of zo? Met PVV-bashen dien je alleen maar de linkse trollen. Je zou je de haren uit je hoofd moeten schamen als je merkt dat de bijval alleen maar van oorlogsmisdadig en landverradend links komt.

  1. Vlaswiek

   @Bolkestein: Welke partij werd de grootste na de landelijke verkiezingen van 20 maart 2019?

   1. Nep

    WERD ja juist gezegd!

  2. Wesley Benbow

   Waarom is Bolkestein dan niet gelukkig met Meeuwissen?

  3. Piet51

   @Bolkestein
   “… bijval alleen maar van oorlogsmisdadig en landverradend links”
   Dat is dan een wat zielige bijval, want dat zijn er in Nederland in ieder geval niet veel en al helemaal niet bij de gevestigde linkse partijen.

   1. Piet51

    @Bolkestein
    Je naamgenoot, die je waarschijnlijk bewondert, was beslist geen liefhebber van links, maar had wel een realistischer en te respecteren beeld van die niet weg te denken politieke richting.

   2. Bolkestein

    Alzo sprak Piet Pinokkio.

   3. Bolkestein

    Links niet oorlogsmisdadig en landverradend? Nooit van die vergaarbak van Groen Links gehoord?

    Bron: VK, 2008

    Actieverleden blijft GroenLinks achtervolgen

    Femke Halsema, de fractievoor,zitter van GroenLinks, heeft een scherpe veroordeling uitgesproken over Kamerlid Wijnand Duyvendak. In een aankondiging van zijn boek Klimaatactivist in de politiek had Duyvendak opgeschept over een inbraak in het ministerie van Economische Zaken waarbij plannen voor kerncentrales werden gestolen. Hij noemde deze illegale actie ‘een groot succes’. In tweede instantie erkende Duyvendak dat hij duidelijker afstand had moeten nemen van zijn verleden als links-radicale activist.
    de Volkskrant11 augustus 2008, 0:13

    Halsema meent volkomen terecht dat de geloofwaardigheid van Duyvendak een deuk heeft opgelopen. Inbraken bij ministeries zijn, zoals zij zegt, volstrekt onacceptabel. Want het doel, hoe nobel misschien ook, heiligt nooit illegale, ondemocratische actiemiddelen. Halsema roept Duyvendak en andere leden van de partij die betrokken zijn geweest bij illegale acties dan ook op rekenschap af te leggen.

    Halsema behoort tot de tweede generatie GroenLinksers. Zij stak in 1997 van de Partij van de Arbeid over naar GroenLinks op verzoek van de toenmalige leider Paul Rosenmöller. De vakbondsbestuurder Rosenmöller rekende na de verkiezingsnederlaag van 1994 af met de bloedgroepenstrijd onder de oprichters van GroenLinks. Met een jonge ploeg getalenteerde Kamerleden streefde Rosenmöller naar deelname van zijn partij in een progressieve coalitie.

    De parlementaire opstelling van Rosenmöller en Halsema wordt weliswaar door een grote meerderheid van de partij en de aanhang van GroenLinks gesteund, maar is niet onomstreden. GroenLinks is ontstaan uit een fusie van de linkse splinterpartijen CPN, PSP, PPR en EVP en was van het begin af aan een toevluchtsoord voor militante activisten uit de kraakbeweging, de milieubeweging en de vredesbeweging. Cru geformuleerd fungeert GroenLinks als een reclasseringsinstelling voor politieke delinquenten.

    Want de affaire-Duyvendak staat niet op zichzelf. Er zijn veel personele unies tussen de militante milieubeweging en GroenLinks. De jongerenbeweging Dwars stond sympathiek tegenover het loslaten van pelsdieren als actiemiddel, maar werd op het laatste moment teruggefloten door de toenmalige partijvoorzitter Herman Meijer. Jack Bogers, loco-burgemeester van GroenLinks in Wageningen, werd veroordeeld omdat hij zijn geheimhoudingsplicht brak vlak na de moord op Fortuyn. Bogers seinde de compagnon van Volkert van der G. bij de Vereniging Milieu-Offensief in. Kort daarop werden 200 bestanden van de computer van Van der G. gewist.

    Ex-Eerste-Kamerlid Sam Pormes zou hebben deelgenomen aan een trainingskamp van Palestijnse terroristen in Zuid-Jemen, een kwestie die in GroenLinks jarenlang met de mantel der liefde werd bedekt. Farah Karimi, voormalig Tweede-Kamerlid, heeft meegeholpen aan de opbouw van een terroristische organisatie in Iran.

    Karimi en Duyvendak schreven pikante memoires. Maar GroenLinks zou het voorbeeld van de CPN en de SP moeten volgen en beroepshistorici moeten inschakelen om in het reine te komen met een schimmig verleden.

 8. Kretoloog

  De duim van TE was behoorlijk dik toen hij dit artikel schreef. Want:
  * Meeuwissen heeft de burgemeester helemaal niet aangevlogen
  * de muur om de stad was een verwijzing naar de muur van Trump, een metafoor dus.

  Het Rotterdamse PVV-raadslid is temperamentvol. Maar daarmee nog geen slecht politicus. En vergeleken met Denk is hij best nog wel beschaafd in zijn uitspraken.

  1. Wesley Benbow

   Meent Kretoloog ook niet dat Meeuwissen zich toont als een onversneden racist?

   1. Ben Venuti

    Gezien het feit dat het zijn van een Turk niet ras gebonden is, Turken zijn namelijk geen ras, heeft dit gedoe niets met racisme van doen.

    1. W.Rosenberg

     Je hebt gelijk. Het is geen racisme, het is discriminatie. Bedankt voor de opheldering!

   2. Kretoloog

    Meeuwissen toont zich absoluut geen racist. De context van zijn tweet betreft de Turken die asiel hebben gevraagd. Die wil hij terug naar de ‘zandbak’ (een metafoor voor hun thuisland). Zijn tweet slaat zeker niet op alle Turken.

    Wesley (Mezzadra?) zoekt weer spijkers op laag water.

    1. Wesley Benbow

     Tim ziet het gelukkig wel scherp, Kretoloog.

     1. Kretoloog

      Zwak Wesley, heel zwak om je te verschuilen achter de DDS-redacteur. Die zonodig weer eens een flinke lap rood vlees in de arena moest gooien.

 9. Jack Flash

  Het moge duidelijk zijn dat izegrim hier wat tegen joden heeft.
  Het valt een beetje op ize.

  1. Vlaswiek

   “izegrim”

   Geen last van… 😛

 10. tailgunner

  Waarschijnlijk is dit figuur door een screening van de PVV heen geslopen. Het is een enorme droeftoeter. Waarom? Omdat dit soort figuren serieuze rechtse politiek een zéér slechte naam geven. Als de PVV zich als een serieuze rechtse partij wil voordoen dan kunnen ze dit figuur beter z.s.m. lozen. Doen ze dat niet dan ligt het voor de hand dat Wilders in dit geval hier elke keer, in elk toekomstig debat en door elke media weer wordt afgerekend. Dan mag hij IEDERE keer verklaren of hij er mee eens is en of deze man te handhaven is. Deze sukkel had moeten beseffen dat hij met dit soort domme uitspraken schadelijk is voor zijn eigen partij.

  1. Wesley Benbow

   Meeuwissen toont het onmiskenbare racistische karakter van de PVV. Het is onvermijdelijk dat dit soort uitspraken er dan op gezette tijden uitglipt.

  2. Sergeant Monty

   “rechtse politiek een zéér slechte naam geven.”

   Hoezo?
   Eigenlijk steld hij de zelfde vraag als Wilders.
   Willen we meer of minder Turken?

   1. Vlaswiek

    “Willen we meer of minder Turken?”

    Ik neem aan dat jij er wel graag meer wil?

   2. tailgunner

    Best moeilijk hè, dat lezen? Probeer de volgende keer eens meer dan de eerste twee regels te lezen. De volgende les is ‘begrijpend lezen’. Dat wordt pas echt een uitdaging.

 11. Nep

  Geweldig goed artikel. Gelukkig geen racisme meer in Nederland. Bravo!

 12. Pauline Kummer

  “Doodt hem” dat is een misdrijf.

  1. Rechtsaf

   Het moet zonder T

   1. Wesley Benbow

    Nee. ‘Doodt hen’ is correct Nederlands.

    1. Rechtsaf

     En op de kast, domme jongen ben je toch…

  2. Lampje

   Nee, dat is een gebaar van liefdadigheid.

 13. Piet51

  @Aardappeltjes
  Ik ken Tim niet, maar ik vermoed dat hij die hond onschadelijk zal willen (laten) maken. Maar ik denk niet, dat hij alle honden in Nederland zal willen verbieden. En dat is wat Meeuwissen blijkbaar met de Turken wil.

 14. Piet51

  Ik ben het van harte eens met Tim v.w.b. de Turken. Mensen die zich misdragen moeten boeten. Anderen, ook al zijn ze naaste familieleden, hebben niets te vrezen.
  Ik zou deze houding veel breder willen toepassen. Als we de term “Turken” nu eens vervangen door “moslims”. Dan zou hetzelfde moeten gelden. Zich misdragende moslims aanpakken, net als zich misdragende christenen, hindoes, boeddhisten, atheïsten en anderen. Alle anderen ongemoeid laten. Dat zou veel energie, irritaties en inefficiënte discussies schelen.

  1. Wesley Benbow

   Helemaal eens, iedereen die zich misdraagt moeten daarvoor worden aangepakt!

   Het moet niet gekker worden!

 15. Mart

  ALLE moslims zijn van dag 1 en de kleuterschool geprogrammeerd om de wereld van de ”ongelovigen” over te nemen en daar zijn ze dus druk mee bezig,en neem hun dat dan ook niet kwalijk…….Wie ik het WEL kwalijk neem zijn de z.g n ”leiders der ongelovigen” die volop mee doen om deze droom waar te maken.wat hun motieven ook mogen zijn,…Olie,NWO ?Ook de kiezers van deze randfiguren gaan niet vrij uit.

 16. AS210854

  Hij heeft wel gelijk, dar zou voor heel wat problemen in Nederland de oplossing zijn

 17. Heinrich

  PVV-raadslid Maurice Meeuwissen spreekt over “de zandbakken”, het is beeldspraak!
  Maar de intentie mbt wat hij wilt mededelen is wél duidelijk!
  Hij is zeer ontevreden over het niet écht willen integreren van vele mensen met een migratieachtergrond, de import wilt persé genieten van het gratisgeld verstrekkende “kut” Nederland, om vervolgens de Nederlandse (kut)cultuur te willen veranderen in hun eigen cultuur!
  de meerderheid van de vreemdelingen toestroom, is van voorgenoemde soort en type!
  Dit is het punt waar Maurice boos over wordt, en hij heeft gelijk!

 18. Robert75

  Nooit geweten dat het Turkse ras ook al bestaat. Zo leer je nog eens wat he op de DDS.

  1. Ron

   Niet.?

   Dan bestaat racisme ook niet.

 19. Michael M

  Geef een reactie op een artikel. Niet op elkaar. Als je je verveelt Nick Noppen, Mezzadra en nu Wesley Benbow…dan hebben we hiervoor Whatsapp. En hou eens op met zuigen.

  1. Vlaswiek

   “En hou eens op met zuigen.”

   Gaat niet gebeuren Michael M, want dat is nu juist precies de reden waarom die vunzige pe͘do hier rondhangt. Negeren is de beste optie, iedere vorm van aandacht je je de aandoenlijke geeft is voor hem een feest. Negeren is zijn ergste nachtmerrie. Laten we hem die droom gunnen!

   Een scri͘pt gebruiken is ook een optie, dat laatste heeft mijn voorkeur want ik kan daardoor zijn reacties niet meer zien, dat is een heerlijke verademing.

 20. Sharktyricon

  Tim ik vind dat je hiermee een goed en duidelijk signaal afgeeft naar het standpunt over racisme, ik hoop ook oprecht dat ’t gros van de lezers deze mening deelt.
  Racisme is Geen vrijheid van meningsuiting, het is bewust kwetsen en benadelen en veroordelen van een bevolkingsgroep. In een vrij land is hiervoor geen plaats, mocht je het daar niet mee eens zijn of vind je Nederland daarom zo’n rotland ga dan zelf lekker ergens wonen waar je het beter hebt. Tot die tijd zijn wij allemaal geboden ons aan de grondwet te houden en mogen we discussiëren en ruzie maken, maar niet discrimineren of geweldadig worden. Amen!

 21. Mieremet

  Minder Marokkanen, minder racisten, minder gezeik, minder Mezzadrammer. Lekker rustig.

 22. Drollevanger

  Zijn er ook voordelen vanuit het Turkse voksdeel voor de bewoners van Rotterdam.

 23. Drollevanger

  Sommigen vergeten steeds dat dit land door Boze witte Nederlanders is opgebouwd. Ook de uitkeringen worden door hen verstrekt.
  Ieder ander figuur wiens voorouders daaraan niet hebben meegebouwd, is hier te gast. Gedraag je daar dan ook naar.
  Iedereen die hier welkom is, moet niet vergeten dat hier niet alleen lusten bestaan, maar ook lasten.
  Als je alleen de lusten aanvaard en niet de lasten, ben je een parasiet. Net zoiets als een teek of een lintworm.

  1. Vlaswiek

   @Drollevanger: We gaan de goede kant op!

   Rutte zit met zijn politieke testikels vast in de ultralinkse bankschroef van D66/GL, en dat gaat hij niet volhouden! Zijn laatste dagen/weken zijn aangebroken want GroenLinks en D66 ruiken klimaatbloed. Ze willen meer en dat gaat dit Kabinet de kop kosten.

   Welke partij werd bij de laatste landelijke verkiezingen (20-3-2019) de grootste?

   1. Piet51

    @Vlaswiek
    Het lijkt me niet zo waarschijnlijk, dat D66 en GL het kabinet naar huis zullen sturen. Bij verkiezingen kunnen zij waarschijnlijk niet rekenen op veel winst. GL zal blij zijn met hetzelfde aantal zetels, D66 moet dan nog heel hard werken om niet met minder zetels terug te komen. Ze gaan er dus niet of nauwelijks op vooruit en kunnen daarom na verkiezingen klimaatwinst waarschijnlijk vergeten. In de huidige situatie is hun invloed tot op zekere hoogte verzekerd. En verder zitten de andere partijen, incl. de PvdA, niet te wachten op een even sterke PVV en een waarschijnlijk iets sterkere FvD.
    Conclusie, bijna niemand, uitgezonderd PVV en FvD, zit te wachten op verkiezingen. Alleen de PvdA gaat zoiets misschien niet uit de weg.

 24. RvdBe

  Ik ben het er mee eens, ook alle Marrokanen moeten terug naar Turkije

 25. Eminem2

  Het is inderdaad niet terecht om zo te praten over alle Nederlanders met Turkse wortels. Er zijn er genoeg die goed hun best doen en netjes geïntegreerd zijn.

  En erg fris oogt die Meeuwissen inderdaad ook niet. Maar om Turken nou een “ras” te noemen en het dus over “racisme” te gaan hebben, lijkt me ook weer een brug te ver. Maar het schijnt dat Mark Rutte in zijn tijd als Staatssecretaris van Sociale Zaken ook voor racisme is veroordeeld, omdat hij iets zei over in Nederland woonachtige Somaliërs. Dus wellicht dat een rechter hier anders over denkt?

 26. Lampje

  Meneer Tim Engelbart als u uw huiswerk had gedaan, had u kunnen weten dat hij niet uit de partij gezet kan worden, de PVV is namelijk een stichting en geen partij. Beter opletten!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.