Wilders speecht in Amerika: ‘Donald Trump verdient geen impeachment, maar een Nobelprijs!’

Bij een speech in Florida heeft PVV-leider Geert Wilders hard uitgehaald naar de islam, de ‘zwakke leiders’ van Europa… en naar de Democraten, die Donald Trump proberen een pootje te lichten.

Terwijl in Nederland zijn proces nog altijd voortraast, ontving Amerika dit weekend PVV-parlementariër Geert Wilders met open armen. Hij sprak daar op een schnabbelweekendje van de Republikeinse huis-islamwaarschuwer David Horowitz. Dat doet Wilders overigens wel vaker: ook in 2018 en 2014 mocht hij z’n opwachting maken op het sprekersevenement, dat vooral fungeert als cashcow voor de stichting van meneer Horowitz.

Hoe dan ook, Wilders bemoeide zich dit jaar natuurlijk ook weer met de islam (zie video bovenaan). En hoe Europa een ‘cautionary tale‘ is voor de Verenigde Staten. Europa is reddeloos verloren, aldus de man afkomstig van een continent waar krap 5% van de inwoners een moslim is. Maar het was niet alleen zijn bekende islamblablabla die Wilders de inwoners van bejaardenreservaat Florida serveerde. Ook hun eigen lokale held, de in corruptie- en seksschandalen verwikkelde Donald Trump, werd even goed in het Sunshine State-zonnetje gezet. Niet alleen bij deze exclusieve speech achter gesloten deuren, maar ook op Twitter:

“People loved my speech at David Horowitz Restoration Weekend in Florida, USA, defending freedom and warning against islam. Big applause for my message to my colleagues in House of Representatives: Donald Trump does not deserve impeachment, he deserves the Nobel Prize!”

De Nobelprijs voor de Corruptie, ja. Of de Nobelprijs voor de godganse liegen en bedriegen. Maar hé: het rancuneuze publiek in Florida vond het fantastisch, dus dat is allemaal ook heus wel wat waard. Voornamelijk voor de portemonnee van David Horowitz, uiteraard. Maar ook voor het ego van Geert Wilders. Fijn hoor, dat warme bad.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

128 reacties

 1. Wesley Benbow

  “ Hij sprak daar op een schnabbelweekendje van de Republikeinse huis-islamwaarschuwer David Horowitz”

  I rest my case.

  1. logisch denken2

   QUOTE Wesley Benbow 1 uur ago Beantwoorden

   I rest my case. END

   Doe dat dan ook tar-rel. Hoe je vervelende kop dicht stront-vlek

 2. Anti Idioten

  Misschien is columns schrijven een beter idee voor je Tim…

 3. Jack Flash

  Nogal subjectief Tim.DDS holt achteruit

 4. Agios

  Tim heeft vandaag zijn goedmenspetje opgezet. Staat je niet zo goed Tim.

 5. JBoul

  Heeft Tim ook bewijzen voor de aantijgingen in dit stuk? “ de in corruptie en seksschandalen verwikkelde president” ???? Misschien is dit wel een gevalletje van teveel CNN kijken

  1. Piet51

   @JBoul
   Je wilt toch niet ontkennen, dat Trump is verwikkeld in corruptie en seksschandalen? Dat is gewoon een heel hard feit, want we kunnen dat elke dag in het nieuws horen, zien en lezen. Of die verwikkeling terecht is, is inderdaad nog een grote vraag, al stapelen de signalen zich al sinds zijn inauguratie op. Maar net doen of die schandalen er niet zijn en de president gewoon ongestoord zijn werk aan het doen is, is een mooi voorbeeld van struisvogelpolitiek.

   1. Jv

    Piet51, welk nieuws? Dat de linkse NPO en media over ons heen giet?
    En dat noemt u nieuws?
    Kom op man, open je ogen en oren want je leeft nog een een waanwereld.
    Het woord NEP nieuws is juist door de linkse indoctrinerende media ontstaan.

    1. Piet51

     @Jv
     Ik wil je graag geloven, echt. Maar geef ons dan eens voorbeelden van nep-nieuws dat door NPO en andere (linkse) media werd verspreid. Er zal best wel eens een heel enkele keer iets doorheen geslipt zijn, maar dat wordt dan bij ontdekking ook meteen gemeld en gerectificeerd. Ik lees Trouw, door velen gekwalificeerd als kampioen nep-nieuws, waar regelmatig foutjes worden rechtgezet. Maar die gaan meestal over verkeerde namen bij een foto, een fout historisch gegeven, of iets anders relatief onschuldigs.

     1. Jv

      Piet toch……. je geeft al aan dat je Trouw leest? Lees dan ook eens andere kranten en zoek de verschillen.
      Trouw….een van de meest (extreem) linkse kranten die ik ken en juist deze krant verteld het nieuws zoals deze hen het best uitkomt. Komt het niet uit, dan verdraaien ze de boel en verkondigen dan nieuws wat ik zie als misleidend (nep) nieuws.
      Je geeft het zelf al aan dat er telkens foutjes worden gemaakt van verkeerde namen bij foto’s , etc. Juist opgemerkt! Ze corrigeren dat idd, maar las nadat het opmerkzame publiek te kennen geeft dat het niet klopt, pas dan proberen ze met leugens de boel terug te draaien.
      Wordt wakker man want dit is juist hoe de linkse media het volk probeert te indoctrineren!

     2. Kretoloog

      Ik zal JBoul en Jv even helpen.

      In Trouw schrijft USA-correspondent Bas de Hond over Amerika. Deze Bas is nog meer geobsedeerd van president Donald Trump dan Chris Alberts van FvD-voorman Thierry Baudet.

      Zo heeft Bas maandenlang (!) geschreven over de beïnvloeding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016 door Rusland. Heilig overtuigd was hij (en met hem de hele Trouw-redactie) dat tegenstrever Hillary Clinton door Russische hackers was afgehouden van een verdiende zege.

      Onderzoek door Robert Mueller bracht evenwel niets aan het licht over die vermeende Russische invloed. Fake-nieuws dus.

      Ander voorbeeld: de negatieve publicaties over huisarts Nico Tromp door Trouw. Achteraf bleken die publicaties onjuist. Maar deze huisarts had in zijn radeloosheid door de beschadigende Trouw-artikelen toen al suïcide gepleegd.

      En zo zijn er nog wel meer voorbeelden. Trouw is een smerig links blaadje geworden sinds Cees van der Laan daar hoofdredacteur is.

     3. Piet51

      @Jv
      Elke krant vertelt het nieuws zoals dat hen het beste uitkomt, maar de goede media blijven wel bij de feiten. Ik lees overigens Trouw, maar ook Telegraaf, AD, DDS, en zo losvast nog wat andere nieuwsmedia. Ik ben ervan overtuigd, dat ik mijn zicht op de wereld vanuit verschillende bronnen zorgvuldig opbouw.

      Verder schreef ik niet dat Trouw telkens foutjes maakt, maar slechts een heel enkele keer. Dergelijke kleine aanpassingen van op de werkelijkheid aan de eigen mening komen vaak voor.

      Je oordeel over Trouw en andere serieuze media klopt gewoon niet. Ik vroeg om voorbeelden en die vraag heb ik nu nog dringender.

      Ik hoop niet, dat je een zich links noemend medium per definitie afwijst en als onbetrouwbaar bestempelt.

     4. Jv

      Piet; nog een welke gisteren nog op DDS stond als nieuws!

      BNNVARA manipuleert dodengetallen in Indië-docu om Nederlandse kijker te foppen

     5. Kees Modaal

      @Malle Pietje: Lees het NOS Zwartboek van Arnold Karskens eens. Daar staan voldoende voorbeelden van nepnieuws in wat de NOS verspreidde. Met bewijzen.
      h**ps://***.thekarskenstimes.com/weblog/item/666-zwartboek-nosjournaal

     6. Joshuak

      Als je echt benieuwd bent zoek Tim Pool op YouTube..

      En linkse YouTube die je gaat uitleggen waarom grootste deel van de kritiek ongegrond is..

      Wil zelf wel uittypen en de links opzoeken maar ten eerste mag je links niet posten en ten tweede wordt de reactie dan erg lang..

      Maar goed voorbeeld is bijvoorbeeld als je naar Urkaine schandaal kijkt waar de media erop staat dat Hunter Biden niks deed terwijl er in 2011 een foto staat waar Joe Biden samen met zijn zoon de vliegtuig uit komt lopen van de vice president terwijl hij op zaken bezoek ging..

      Zelfde foto is te vinden van hem in Thailand en nog 1 maar die weet ik niet zo..

      Je moet je voorstellen dat het Donald Ttump was die samen met zijn zoon die werkzaam is bij een buitenlands bedrijf op zakenreis ging met de vliegtuig van de Amerikaanse president..

      NOS zal schreeuwen hoe zoiets een conflict opleverde op het gebied van integriteit.. Maar verander de naam Trump in Biden en niemand zegt iets..

      Dit is 1 van de grootste voorbeelden van wat er nu gaande is.. Maar zo zijn er nog talloze andere zaken

     7. Blitzkrieg

      Piet51:

      NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

      Na het kijken van het filmpje graag je reactie.
      .

     8. Blitzkrieg

      Iedereen :
      NOS is the Dutch CNN | Biased News in Holland
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=Ht-4NOtlO6A

      Bekijk de volgende link, hierna gaan we een discussie hebben over fake news.

     9. Beukman

      @Kreet beweert:
      Onderzoek door Robert Mueller bracht evenwel niets aan het licht over die vermeende Russische invloed. Fake-nieuws dus.

      Hoe kom je daar nou weer bij? Mueller heeft die beïnvloeding juist aangetoond, maar kon alleen niet bewijzen dat Trump daar bij betrokken was.

      Wat iedereen heeft kunnen waarnemen: Trump heeft alles gedaan om het onderzoek van Mueller te dwarsbomen: mensen ontslaan, Mueller en anderen verdacht maken, bewijsmateriaal achterhouden.

      Door het huidige onderzoek naar een mogelijke Impeachprocedure lijkt nog meer los te komen. De conclusie is onontkoombaar: Trump is een boef, die zijn ambt te schande maakt.

     10. logisch denken2

      het cock tail trio is weer compleet

     11. logisch denken2

      je bent toch werkelijk voor de psychologie als je dit schrijft ,

      quote bekmannetje , Hoe kom je daar nou weer bij? Mueller heeft die beïnvloeding juist aangetoond, maar kon alleen niet bewijzen dat Trump daar bij betrokken was. end

      bewijzen zijn er niet maar hij heeft het wel aangetoond hahahahahahahaa
      domme sukkel

     12. Blitzkrieg

      Beukman : Na 3.5 jaar grondig onderzoek door Mueller (hij mocht letterlijk elke steen omkeren) heeft hij niks belastens gevonden over Trump. Als het Mueller onderzoek iets heeft uitgewezen dan is het Trumps onschuld, een grondiger onderzoek was niet mogelijk. Je lasterpraatjes zijn onterecht, iemand is onschuldig totdat het tegendeel bewezen is. Het is je eigen wens denken die van Trump een boef maken, de feiten zijn dat 3.5 jaar onderzoek door de Democraten nog niet genoeg is, en dat ze gewoon door gaan met grove laster.

     13. Rammstein

      Als Piet51 enig idee zou hebben hoe het grote en politieke wereldnieuws in de westerse wereld wordt geconstrueerd, zou hij kunnen weten dat de aansturing en eindcontrole ligt bij slechts vier mondiaal opererende pers/nieuwsbureaus die vrijwel alle kranten voorzien. Deze persagentschappen worden aangestuurd door o.a. Amerikaanse geheime diensten, waaronder de CIA.

      De Nederlandse media nemen die artikelen klakkeloos over, vandaar dat je vaak dezelfde verhalen in de uiteenlopende MSM tegenkomt met alleen een verschillende foto en kopregel.

      Lees Udo Ulfkotte: Gekaufte Journalisten.

     14. Piet51

      @Kretoloog
      Anneke Tromp heeft zich nooit negatief uitgelaten over Trouw. Trouw komt niet voor op haar lijstje met krantentitels die zich bezighouden met laakbare journalistiek. Trouw geeft zelf wel aan niet de uiterste zorgvuldigheid te hebben betracht. Dat vind ik klasse.

      Die Russische invloed bij de verkiezingen is inderdaad niet bewezen, maar Mueller gaf aan ook het tegendeel niet uit te kunnen sluiten. We wachten berichten over andere vermeende wandaden van Trump maar af. Misschien wordt v.w.b. Russische invloed dan ook meer duidelijk.

      Andere concrete voorbeelden geef je helaas niet.

     15. Wesley Benbow

      “ Die Russische invloed bij de verkiezingen is inderdaad niet bewezen”

      Die Russische beïnvloeding is wel degelijk bewezen. Wat formeel niet kon worden bewezen dat Trump daar persoonlijk bij betrokken was., hoewel dit door weinigen wordt betwijfeld.

     16. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : Als er iets bewezen is het dat de republikeinen de verkiezingen hebben willen beïnvloeden. Iedereen weet dat Steele de opdracht heeft gekregen om Trump te belasteren en dat Democraten de flagante leugens hebben gekocht voor miljoenen dollars.

     17. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : CORRECTIE!!!
      republikeinen = democraten

      Hieronder het correcte bericht
      Als er iets bewezen is het dat de democraten de verkiezingen hebben willen beïnvloeden. Iedereen weet dat Steele de opdracht heeft gekregen om Trump te belasteren en dat democraten de flagante leugens hebben gekocht voor miljoenen dollars.

     18. Wesley Benbow

      Het ligt iets genuanceerder, Blitzkrieg.

      Wiki: “Steele begon zijn onderzoek naar de contacten tussen Trumps campagneteam en Russische autoriteiten in juni 2016 in opdracht van de in Washington D.C. gevestigde firma Fusion GPS. Fusion GPS werd daarvoor betaald door personen uit de Democratische Partij. Daaraan voorafgaand was de firma al sinds begin 2016 met hetzelfde doel ingeschakeld door een lid van de Republikeinse Partij in het kader van de interne strijd binnen die partij tijdens de voorverkiezingen. Steele had voor een andere opdrachtgever daarvoor Russische beïnvloedingen van Europese verkiezingen onderzocht.“

     19. Blitzkrieg

      Wesley Benbow : Mueller heeft naar 3.5 jaar onderzoek niks over belastens Trump kunnen vinden. Dit roept de vraag op wat precies de grondslag is geweest voor dit onderzoek, dit gaat dan ook onderzocht worden. Hier zal de werkelijk rol van de Democraten en Steele aan het licht komen. Dit hele verhaal gaat nog een heel vervelend staartje krijgen voor de Democraten. Geef toe, de impeachment procedure is een mooie afleiding.

     20. Bijenzwerm

      Hey

     21. Wesley Benbow

      @Blitzkrieg,
      Mueller vond veel aanwijzingen maar geen hard bewijs van persoonlijke betrokkenheid van Trump bij de Russische beïnvloeding van de verkiezingen. Hij slaagde er tot nu toe in alleen de contacten die zijn naaste medewerkers en vrienden aan het licht te laten komen, zoals maffiabazen dat meestal doen.
      Inmiddels komen er sterke aanwijzingen boven water dat Trump loog tegen Mueller. Ik denk dat het definitieve bewijs dat Trump met de Russen samenwerkte nog wel zal worden geleverd.

      ht*ps://thehill.com/regulation/court-battles/470914-dems-looking-at-trumps-possible-mueller-obstruction-in-impeachment

     22. logisch denken2

      I rest my case zei de stront-vlek in dit draadje bij de eerste berichten om hierna de boventoon in de discussie te willen leiden met onzin en onwaarheden.

      Wat een zielig stukje stront

     23. Beukman

      @Krieg
      Dit was wat er werd beweerd:
      Onderzoek door Robert Mueller bracht evenwel niets aan het licht over die vermeende Russische invloed. Fake-nieuws dus.

      En dit was mijn antwoord:
      Hoe kom je daar nou weer bij? Mueller heeft die beïnvloeding juist aangetoond, maar kon alleen niet bewijzen dat Trump daar bij betrokken was.

      Met welk deel van mijn antwoord ben je het niet eens>

     24. logisch denken2

      als het niet bewezen is , is er niets aangetoond mafklapper !
      Kennelijk begrijp je je eigen bagger niet bekmannetje

     25. Blitzkrieg

      Beukman : Ik ben het niet eens met je omdat Mueller helemaal geen russische inmenging heeft kunnen vaststellen. Misschien weet je niet dat ze – zoals ik al eerder heb gezegd – gaan onderzoeken waarom Muellers onderzoek überhaupt heeft plaatsgevonden. Wat was de basis? Wat was de reden voor Muellers onderzoek, immers er is niks gevonden. De corruptie gaat heel erg diep en ook de CIA is erbij betrokken. Dit gaat nog vervelend aflopen voor de democraten, ZIJ zitten met hun nek in de corruptie schandalen, niet Trump.

     26. Beukman

      @Blitz kriegt:
      Ik ben het niet eens met je omdat Mueller helemaal geen russische inmenging heeft kunnen vaststellen. Misschien weet je niet dat ze – zoals ik al eerder heb gezegd – gaan onderzoeken waarom Muellers onderzoek überhaupt heeft plaatsgevonden. Wat was de basis? Wat was de reden voor Muellers onderzoek, immers er is niks gevonden.

      Óf je bent kort van memorie óf je leest niet genoeg MSM.
      Mueller is aan zijn onderzoek begonnen om te onderzoeken of de aanwijzingen dat de Russen hebben geprobeerd de presidentsverkiezingen op illegale wijze te beïnvloeden op waarheid berustten. Sterker nog: de officiële naam van het onderzoek was Report on the Investigation into Russian Interference in the 2016 Presidential Election

      Mueller heeft aangetoond dat dit inderdaad het geval was.
      Hij heeft echter niet kunnen bewijzen dat de Republikeinse partij hierbij betrokken was, maar iedereen die de huidige hoorzittingen volgt en met name de ontwikkelingen rond Trumps vriend Stone, zal begrijpen dat er stront aan de knikker is.
      Mueller over Trump:
      The report does not conclude that the President committed a crime, but it also does not exonerate him.

      Vervelend genoeg weigert Barr tot op heden om het volledige Mueller-raport vrij te geven, maar alleen een gecensureerd vodje, waarover Mueller heeft gezegd dat did not fully capture the context, nature, and substance of this office’s work and conclusions”, and that this led to “public confusion. Waarom zou Barr niet willen vrijgeven waar het Americaanse volk recht op heeft?

      Mijn oordeel: Trump is door en door corrupt. Hij leidt het land zoals hij zaken doet. Hij weigert zijn belastingen vrij te geven ondanks eerdere beloftes. Vraag je eens af waarom hij dat weigert.
      Trump is ook nog eens een nepotist zoals alleen leiders van bananenrepublieken dat zijn: zijn halve familie zit op zeer hoge posities in de regering. Hoe eerder de man weg is, hoe beter voor iedereen.

     27. logisch denken2

      en bekmannetje herhaalt nog een keer zijn verbale diarree

      pppppffffff wat wordt je moe van die linkse drammers .

     28. Beukman

      en bekmannetje herhaalt nog een keer zijn verbale diarree

      Probeer het eens met inhoud, parasiet.

     29. logisch denken2

      meermaals geprobeerd bekmannetje lees het draadje maar terug maar je komt nniet verder dan herhalen van je eerdere berichten zonder nieuwe feiten.

      Er is dus geen inhoud meer anders dan het herhalen van zetten en nogmaals je verbale diarree neerplempem.

      Domme uitspraken herhalen als het is aangetoond maar nooit bewezen. Zak dus lekker in de gierkelder wa nt daar hoor je thuis

     30. Blitzkrieg

      Beukman : Zal er binnenkort op terug komen, heb nu wat weinig tijd.

      Voor nu, goed leesvoer
      h**ps://theintercept.com/2019/04/18/robert-mueller-did-not-merely-reject-the-trumprussia-conspiracy-theories-he-obliterated-them/

     31. Piet51

      @Rammstein
      Je vaart helemaal blind op wat Udo Ulfkotte beweert. Maar hij is een omstreden journalist, inmiddels overleden, wiens beweringen door bekende journalisten werden tegengesproken. Ik heb zijn boek, in het Nederlands gelezen. Interessant maar vol met haatdragen retoriek, populistisch gezever en andere onzin. Hij wordt inmiddels niet meer serieus genomen.

     32. Blitzkrieg

      Beukman :
      Quote : “Óf je bent kort van memorie óf je leest niet genoeg MSM.
      Mueller is aan zijn onderzoek begonnen om te onderzoeken of de aanwijzingen dat de Russen hebben geprobeerd de presidentsverkiezingen op illegale wijze te beïnvloeden op waarheid berustten.”

      Ik heb nog even snel voor je gekeken, zelfs de volkskrant schrijf over het onderzoek wat ik bedoelde. Uiteraard ben ik niet kort ban memorie en lees ik ook genoeg MSM. Echter trek ik het werkelijke motief van het onderzoek in twijfel.

      Hier de link naar het artikel in volkskrant, voor nu weinig tijd maar houd je op de hoogte.

      h**ps://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/barr-start-strafrechtelijk-onderzoek-naar-rusland-onderzoek~b5b7dce9/

     33. Beukman

      @Krieg
      Zoals gezegd: het werkelijke motief van het onderzoek waren de aanwijzingen dat de Russen zich met de verkiezingen hadden bemoeid. Mueller heeft aangetoond dat dit inderdaad het geval was. Daaruit blijkt dat er niks mis was met het motief om aan het onderzoek te beginnen.

      Hulde voor de Volkskrant, die er in het aangehaalde artikel in slaagt om objectief te blijven.
      Het is vrij helder wat het Trumpkamp probeert: de aandacht afleiden van de Impeachment-verhoren. De Volkskrant spreekt van een “politiek spiegelpaleis”. Aardig gevonden. Vergelijk ook de nieuwe beschuldigingen van bepaalde Republikeinen dat niet de Russen de Republikeinen hebben geholpen maar Oekraïne de Democraten.

      Dit voortdurende omdraaien van de feiten is wat de Russen ook al deden met de aanslag op de MH-17: steeds weer met nieuwe theorieën komen, die elkaar ook nog eens tegenspraken, om zand in de raderen te strooien van het onderzoek door het JIT.

      Trap er toch niet in! Stone wordt in februari waarschijnlijk veroordeeld tot minstens een paar jaar in de bak. Dat is niet voor niets: meineed voor het baasje inmiddels aangetoond. Een heleboel andere vrienden van Trump zitten nu ook in de bak. Trump heeft iedereen in zijn dienst die hem in het verleden tegensprak ontslagen, zodat er nu nog louter jaknikkers rondlopen.
      Oh sorry: ja-knikkers.
      Giuliani heeft een Deep State geschapen in Oekraïne, die tot doel hadden om Trumps persoonlijke belangen te dienen (met name zijn herverkiezing) in plaats van die van de staat.

      Trump stinkt aan alle kanten.

     34. logisch denken2

      En weer loopt bekmannetje zijn verbale diarree over het scherm. pppppffff slechts mafklappers herhalen in 1 draadje 15 keer hun zelfde idioterie

     35. Blitzkrieg

      Beukman :

      Nogmaals, er Mueller heeft helemaal niks aangetoond.
      h**ps://theintercept.com/2019/04/18/robert-mueller-did-not-merely-reject-the-trumprussia-conspiracy-theories-he-obliterated-them/

      Dan hebben we natuurlijk nog de kwestie rond Hunter Bidden, en Ebstein natuurlijk.

      Wel eens van de Clinton body cont gehoord?

      De echte reden voor Mueller’s onderzoek is dat Trump rechtstreeks in gaat tegen de gevestigde orde en niks moet hebben van globalisme, maar gaat voor zijn eigen land en bevolking.

      ZOUDEN ONZE POLITICI OOK MOETEN DOEN IN PLAATS VAN MENSEN TEGEN ELKAAR OP TE ZETTEN!!!

     36. Wesley Benbow

      “Een heleboel andere vrienden van Trump zitten nu ook in de bak. Trump heeft iedereen in zijn dienst die hem in het verleden tegensprak ontslagen, zodat er nu nog louter jaknikkers rondlopen.”

      Waarmee Trump past in het profiel van een maffiabaas die zijn knechtjes de smerige zaakjes laat uitvoeren terwijl hij zelf buitenspel blijft.

     37. Rechtsaf

      “past in het profiel van een maffiabaas”

      wesley past in het profiel van een ranzige ped*fiel

     38. Beukman

      @Krieg
      Biden noch zijn zoon hebben iets verkeerds gedaan in Oekraïne.
      Trump zette destijds Zelensky onder druk om op zoek te gaan naar vuiligheid over Biden. Biden had echter Porosjenko (destijds president van Oekraïne) onder druk gezet, omdat deze zich niet hield aan de afspraak om de corruptie in eigen land aan te pakken. Het aanpakken van corruptie was een voorwaarde voor bepaalde financiële steun aan het land. Maar de hoogste aanklager van Oekraïne greep niet in, corruptie bleef welig tieren, en daarom eiste Biden terecht dat deze man door Porosjenko zou worden ontslagen.

      Daar komt nog bij dat Trump hoe dan ook op de stoel van de rechterlijke macht ging zitten door Zelensky (maar liefst acht keer) te vragen om de zoon van Biden door te lichten. Wat dus absoluut niet kan in een land dat de Trias Politica serieus neemt. Die aanklager overigens had het bedrijf onderzocht waar Biden jr. werkte, maar niets gevonden.

      De Clinton Body Count theorie is net zo waanzinnig als de theorie dat Hillary een p*donetwerk leidde vanuit een pizzeria, maar daar zal je dan ook wel in geloven. Bovendien heeft het allemaal sowieso niks met Trump te maken.

      Trump is zelf gevestigde orde. Trump heeft in Oekraïne zijn eigen Deep State gecreëerd: een soort van schaduwbeleid om niet zijn landen te dienen maar zijn eigen belangen.Trump komt vooral op voor zijn eigen BV. Ook jij kan bovendien niet ontkennen dat hij een nepotist is, vergelijkbaar met de leider van een bananenrepubliek. Waar blijven die beloofde belastingen?

     39. Beukman

      @Wesley schrijft:
      Waarmee Trump past in het profiel van een maffiabaas die zijn knechtjes de smerige zaakjes laat uitvoeren terwijl hij zelf buitenspel blijft.

      Inderdaad. Een tijdje terug was Ritter eindeloos aan het roepen dat het toch echt geen quid pro quo van Trump was, in zijn telefoongesprek met Zelensky (alsof dat wat uitmaakte trouwens, hij ging op de stoel van de rechterlijke macht zitten met zijn verzoek, en dat alleen al is ernstig laakbaar).

      Maar Trump zette Zelensky wel degelijk zelf ook onder druk.
      Stel dat een mafiabaas bij je langskomt in je bloemenzaak en je protectie aanbiedt. Dan geldt dat als een poging tot afpersing is, zonder dat die mafiabaas letterlijk een dreigement heeft geuit.
      Trump heeft Zelensky niet letterlijk gedreigd, maar hem wel laten weten dat hij iets terug wilde.

     40. Blitzkrieg

      Beukman :
      HET EINDE VAN TRUMP? – DE JENSEN SHOW #18
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA
      15:18

      Joe Biden geeft de corruptie zelf toe.

     41. Blitzkrieg

      Beukman :
      De demonisering van Trump
      HET EINDE VAN TRUMP? – DE JENSEN SHOW #18
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA
      18:20

      TIP: Misschien moest je deze hele aflevering van Jensen maar kijken, ben je weer helemaal up to date.

     42. Beukman

      @Blitz kriegt:
      HET EINDE VAN TRUMP? – DE JENSEN SHOW #18
      h**ps://www.youtube.com/watch?v=w96VK_ECyeA
      15:18

      Zucht. Lees dan eens wat ik schrijf:

      Biden had echter Porosjenko (destijds president van Oekraïne) onder druk gezet, omdat deze zich niet hield aan de afspraak om de corruptie in eigen land aan te pakken. Het aanpakken van corruptie was een voorwaarde voor bepaalde financiële steun aan het land. Maar de hoogste aanklager van Oekraïne greep niet in, corruptie bleef welig tieren, en daarom eiste Biden terecht dat deze man door Porosjenko zou worden ontslagen.

      Daar komt bij dat de fabriek waar Hunter werkte allang was doorgelicht en kosjer was bevonden. Dat hele corruptieverhaal van de Bidens is net zo ranzig als jouw Clinton Body Count verhaaltje.

      Bovenal: Trump heeft niet in de stoel van de rechterlijke macht te gaan zitten. Het mag Trump niet zijn die een strafrechterlijk onderzoek naar een rivaal gelast. Denk jij nou werkelijk dat Trump hetzelfde had gedaan als de naam niet Biden was geweest maar Pietje Puk?

    2. Nep

     Ooit eens van Amerikaanse nieuwssites gehoord?
     O nee te moeilijk voor je om te volgen al dat Amerikaans/Engels!

   2. JBoul

    Het klopt dat de media sinds de inauguratie niks anders doen dan Trump framen als een crimineel en of halvegare (wat ik hem persoonlijk ook vind ). Maar over welke feiten heb jij het?? Welke BEWEZEn schanddalen doel je op?

   3. Cycle25

    Dat is gewoon een heel hard feit, want we kunnen dat elke dag in het nieuws horen, zien en lezen

    Lol, zo ver is het gekomen met de mensheid…nieuws = mijn levensgids.

    Nieuws heeft ALTIJD gelijk..

    Nieuws zou alle godsdienstlessen op school moeten vervangen.

    Nieuws anno 2019 is gekleurde drek met een politiek oogmerk.

   4. Blitzkrieg

    Piet51 :
    Quote : “al stapelen de signalen zich al sinds zijn inauguratie op”
    Na ruim 3.5 jaar onderzoek door Mueller is er… precies, geen enkel bewijs. Nul, noppes, nada. Waarop baseer je het op dat de signalen zich opstapelen? Het enige grond waarop je deze aanname kan doen is de vasthoudendheid van de Democraten om Trump zwart te maken.

    1. Piet51

     @Blitzkrieg
     Ik had het niet over het Mueller-onderzoek, was dat maar waar. De mogelijke wandaden van Trump gaan veel breder en die signalen over verwikkelingen in corruptie en seksschandalen stapelen zich op. Lees de krant (en bepaald niet alleen Trouw) maar, elke dag is er weer iets nieuws. Of het waar is, is nog steeds de grote vraag, maar echt elke dag. Trump is een ramp voor Amerika en de wereld.

     1. logisch denken2

      malle pietje , wie eist bewijst , er is niets bewezen , er valt niets te bewijzen. Ga je bekkie even spoelen met zeep want je aperte nonsens stinkt naar shaming en verdachtmakingen.

      De linkse bull shitt is een absolute schande maar heel herkenbaar voor linkse adepten

     2. Cycle25

      Wat een onderbuik, kranten staan dus boven de rechterlijke macht, schuldig of niet. Je trapt precies in het spelletje waar media voor gaat, herhalen, framen, herhalen totdat het verkocht is.

     3. Piet51

      @Cycle25
      Ik verkeer in de situatie, dat ik de impeachmentverhoren direct kan volgen. Dat levert heel veel informatie uit de eerste hand op. Dan heb ik kranten en nieuwssites niet meer zo nodig. Ik zou iedereen willena aanraden om tenminste nu en dan die verhoren te volgen. Vermakelijke TV en onvervangbare nieuwswaarde. Trump maakt zich zeer terecht grote zorgen. Er wordt gezegd, dat hij binnenkort zelf met een verklaring komt, helemaal tegen zijn oorspronkelijke voornemen om niet eens te luisteren of te kijken.

     4. logisch denken2

      onze oppertrol malle pietje voelt zich weer verheven boven anderen.
      Malle pietje zijn arrogantie overstijgt die van de stront-vlek

     5. Blitzkrieg

      Piet51 : En waar komen die geruchten over seksschandalen vandaan. Juist in Steele’s rapport. Steele werkte voor de democraten en moest Trump zoveel mogelijk belasteren. Deze laster hebben de democraten voor vele miljoenen gekocht. Dit was een laster campagne opgezet door de democraten, er is inderdaad nul-komma-niks-bewijs van. De vermeende seksschandalen van Trump is dus inderdaad niks meer als een grove leugen. De media – piet – zijn nogal onbetrouwbaar, en berichtte super eenzijdig. Als je nooit verder wilt kijkt als de msm zal ik je overtuiging niet kunnen veranderen.

      Iets wat je aan het denken zou moeten zeggen is dat na het ZEER grondige onderzoek is er niks gevonden. Wees er maar vanovertuigd dat indien de Democraten iets concreets hadden gevonden ze Trump hieraan hadden opgehangen. Drie-en-een-half jaar heeft Mueller de tijd gehad voor zijn onderzoek. Ook het impeachment onderzoek zal op niks uitlopen, uiteraard wordt hierna weer iets nieuws verzonnen. Heb je enige idee hoe groot de schandalen rond de Clinton’s zijn?

     6. Cycle25

      Nou, weten we ook weer, alleen Piet51 heeft de ultieme waarheid in pacht…want het verkeert in een situatie.

      Zelfs al zou B.Clinton toch de klos zijn in de Epstein affaire, kom jij uit bij Trump heeft het gedaan.

      Al zou Andrew schuldig bevonden worden, gaat het vingertje naar Trump.

      Dit gedrag typeert het demoniseren van links, zo van : wij zijn alleswetende en de rest van de wereld is te achterlijk.

 6. Isengrijn

  Tim, mooi geschreven! Eerlijk is eerlijk. +1

  1. Jv

   Klopt….. kan ook niet anders want Tim is linksom!

  2. Joshuak

   Feit dat communisten en co het ermee eens zijn zegt wel weer genoeg

 7. Isengrijn

  “…dus dat is allemaal ook heus wel wat waard. Voornamelijk voor de portemonnee van David Horowitz, uiteraard…”

  🙂

 8. Stopperspil

  Als het klopt dat krap 5 procent van de Europeanen moslim is dan zorgen ze toch voor een hoop ellende her en der.

 9. Wesley Benbow

  Als je beweert dat de leugenachtige clown Trump de Nobelprijs verdient bent je zeer van het padje of een liegende provocateur. Meer mogelijkheden zijn er niet.

  1. Kretoloog

   Zelfs de Democraten moeten (zij het tandenknarsend) toegeven dat er sinds WO2 geen USA-president is geweest die zoveel van zijn verkiezingsbeloften heeft ingelost. Misschien belangrijker nog, de USA is nu in minder oorlogssituaties betrokken dan ooit te voren.

   Zo bezien, zou een Nobelprijs voor de Vrede niet meer dan een terechte beloning zijn voor Trump. Zijn voorganger Obama kreeg die prijs al voor hij goed en wel gestart was. En dat bleek een ernstige misrekening: onder Obama zijn meer burgerdoden door Amerikanen gevallen dan sinds de Vietnamoorlog het geval is geweest.

   1. Sergeant Monty

    “Nobelprijs voor de Vrede niet meer dan een terechte beloning”

    Waar heeft hij dan de vrede gebracht?

    1. Ron

     Dit moet jij toch weten Monty.

     Onder Trump zijn er minder oorlogen dan onder Obama en zijn voorgangers.

    2. Joshuak

     Heeft de gesprek gestart tussen noord en zuid korea.. En die banden zijn nu veel sterker dan de waren.

     Want nu praten ze tenminste..

     En Obama had geloof ik ook 1 voor vrede gekregen, vertel me. Waar had hij vrede gesticht of een conflict gedeescaleerd?

     Nergens, onder hem zijn enkele conflicten geëxplodeerd..

     Maar niemand op links die daar raar maar keek..

     1. Beukman

      @Joshuak
      Je loopt achter wat Korea betreft:

      “We hebben niets meer om met de Zuid-Koreaanse autoriteiten te bespreken en hebben geen enkel plan om weer met hen om de tafel te gaan,” aldus een woordvoerder van de Noord-Koreanen vrijdag. De Zuid-Koreaanse president is een ‘schaamteloze man’ die ‘zich laat leiden door angst’, aldus de zegsman.

      Verder heeft Trump de Koerden een mes in de rug gestoken, de positie van Putin en van Erdohan versterkt, en het hele MO verder gedestabiliseerd met zijn onbezonnen acties. Over China zullen we het maar even niet hebben.

     2. Sergeant Monty

      “gesprek gestart tussen noord en zuid korea”
      Nadat hij er zijn vloot heen had gestuurd en gedreigd noord Korea te vernietigen

      “Nergens, onder hem zijn enkele conflicten geëxplodeer”
      Hij ligt zijn hielen uit noord-Syrië en weldra worden de Koerden overrompeld.

      En dan spreken we nog niet eens over de veiligheid van de Amerikaanse burgers. Die wekelijks worden vermoord.

      Nee, Trump is een echte vredestichter.

     3. Vlaswiek

      @Josuak:

      Ik zal je lijstje even aanvullen, we moeten Trump natuurlijk niet tekort doen, ook mogen de Trumphaters best met hun linksfascistische bek vol tanden staan:

      – Illegale immigratie met 80% teruggedrongen.
      – Uitzetten van zware –illegale- criminelen is aan de orde van de dag. Zero tolerance, hallelujah.
      – Trump heeft na veel verzet eindelijk zijn travel ban voor een 6 tal islamitische landen gerealiseerd.
      – Trump heeft herhaaldelijk geprobeerd het congres te doen laten besluiten to repeal and replace Obama-care. Dankzij tegenwerking uit zijn eigen Republikeinse partij is dat nog niet gelukt, maar hij heeft continue laten zien dat niets doen Obama-care vanzelf zal laten imploderen (kosten groeien de pan uit, premiestijgingen door het dak en oplopende eigenrisico limieten voor verzekerden). Het is Trump nog niet gelukt, maar houdt u nog even geduld.
      – De infrastructuur van de V.S. dient hartgrondig te worden vernieuwd: Trump zet alle zeilen bij.
      – De eerste buitenlandse reis van Trump was naar Riyadh, Saoedi Arabië (geweldige speech, oproep en waarschuwing voor ruim 50 leiders van de islamitische wereld), Jeruzalem, Israël, en Rome, Italië. De landen voor de drie belangrijkste religies ter wereld.
      – De verdere bezoeken van Trump in Europa (G7, NATO en G20) werden benut om de nieuwe Amerikaanse opstelling toe te lichten in een “interdependent” wereld: Amerika betaalt niet meer voor de verdediging van Duitsland, Japan, Korea, Saoedi Arabië, en heel veel brandhaarden in de wereld, inclusief Midden Oosten. Inzet van Amerikanen prima, maar wel de kosten delen. Van alle Navo landen waren er slechts twee die de afgesproken 2% van BBP norm haalden. De V.S. besteedt meer dan 6% van het BBP aan defensie. Betaalt derhalve ook onevenredig veel aan het totale NAVO budget. Dat gaat dankzij Trump links- of rechtsom veranderen. Merkel schoot in de stress, gaf te kennen dat de EU landen niet langer meer konden rekenen op de onvoorwaardelijke steun van de V.S. en dat de EU derhalve zelf op zoek moest naar oplossingen om haar defensie te organiseren. Mijn voorspelling is dat het op die manier niet alleen minder sterk zal zijn, maar vooral ook velen malen duurder (een Europees leger is een diep tragisch idee).
      – Trump nodigde bij hem thuis (Mar-a-Lago), gedurende enkele weekenden respectievelijk de presidenten van Japan en China uit. Tijdens die bezoeken heeft hij onder andere een meer gecoördineerde aanpak van Noord Korea afgestemd. Rusland heeft ook ingestemd met de lijn die Trump heeft uitgezet om de waanzin van de Noord Koreaanse leider te stoppen. Trump gets things done.
      – Trump stapte volledig terecht uit het klimaat akkoord van Parijs. Kost te veel, levert veel te weinig op en de lasten zijn volledig oneerlijk verdeeld. Trump heeft overigens niet veel op met die klimaathysterie(!)
      – Trump heeft multilaterale handelsakkoorden afgezworen. De TTP met Aziatische landen werd begraven en de TTIP met de EU ging de vrieskist in. Een hele slimme doordachte strategie. De V.S. kan in multilateraal verband nauwelijks nog verschil maken, invloed uitoefenen, maar een op een met individuele landen geldt zij nochtans als het machtigste land ter wereld. Het zal de V.S. geen windeieren leggen.

    3. Rosasolis

     @Sergeant Monty. Ben ik met je eens. Trump veroorzaakt alleen chaos, schandalen, ellende en verdriet in vele landen. Hij heeft niets voor de vrede ooit gedaan; in feite is Noord-Korea bezig met met nog grotere raketten te bouwen en testen. Trump is niets meer dan een narcist die denkt dat hij altijd ZIJN zin moet krijgen door vele landen te chanteren met dreigementen
     en sancties.

  2. logisch denken2

   Oh jee daar gaat hij weer. net zij de stront-vlek nog ” i rest my case ” zijn woorden hebben net zoveel waarde als de beloftes.

   1. Nep

    Zei

    1. logisch denken2

     wat zeg je stom varken

     1. dinaro

      @logisch denken twee

      hahahaha

  3. Kees Modaal

   En maar trollen. Ga eens werken joh. Parasiet.
   Je maakt jezelf alleen maar steeds belachelijker met je getrol. En dat minstens 16 uur per dag. Zielig hoopje ellende.

   1. Riesmog

    Flikker jij ff op, vak E supporter

    1. logisch denken2

     wat een voortrefffelijke inhoudelijke reactie riesmog. Conform alle verwachtingen die je maar kan hebben van linkse mafklappers. Ga nu maar weer knikkeren bij je moeder voor de deur idioot

 10. Sergeant Monty

  Zo is Wilders goed bezig.
  Keihard aan het strijden tegen de islam voor het Nederlandse volk.

  ‘Maar waarom in het Engels’

 11. Rosasolis

  Zo Wilders is op z’n jaarlijkse pelgrimage naar Amerika. Daar wordt hij uitgenodigd door rijke business republican mannen om een speech te geven tijdens een luxe diner. Zijn speeches zijn altijd hetzelfde: tegen islamieten, tegen de democraten, en tegen de EU.
  Tijdens deze bezoeken wordt hij in een chique hotel geplaatst waar hij op de allerbeste wijnen en het neusje van de zalm wordt getrakteerd. Voordat hij terug naar Nederland gaat krijgt hij een cheque met een forse bijdrage als cadeau van de rijke mannen. En hij wordt opgehemeld op de ver-rechtse “nieuws” site van David Horowitz. Die eind-redacteur en eigenaar van Front-Page Magazine is. Prima publiciteit voor Wilders.
  Voorheen ging hij altijd naar New York, maar nu is het Florida geworden, waarschijnlijk op de super luxe golf terrein van Trump, die niet meer in New York woont.

 12. Kees Modaal

  Zou Tim Engelbert werkelijk geloven dat er in Europa nog steeds maar 5% moslims leven, net als 20 jaar geleden?
  Er komen er elk jaar al zo’n 100.000 alleen al in Nederland bij Tim. Wordt wakker. Het CBS liegt dat ze barsten met hun ‘nieuwe manier van rekenen’, zoals ze dat zelf noemen.
  Kijk eens om je heen, en dan bedoel ik niet op de redactie van DDS, maar buiten.
  Zelfs de dorpen worden onderhand bol lipvissen en baarden met soepjurken gepropt.
  80% van de vrij komende ‘sociale’ huurwoningen gaat naar werkschuwe wezens uit moslimlanden. Dat zijn echt geen christenen, boeddhisten of atheïsten.
  Het is goed dat Geert daar ook in USA voor waarschuwt. Voor dat land ook volledig verkloot wordt door dat moslimtuig.

  1. Julian

   En dan praat jij over liegen dat het barst. Breng eerst je eigen zaakjes op orde voordat je anderen van liegen beticht.

 13. ikweetwatikwil

  Monty , omdat ze in Amerika Chinees praten. 😉

 14. Riesmog

  Wilders “ik kom op voor de zorg” steunt Trump “zorg alleen voor de rijken”

  Ach, Wilders meent niets wat hij zegt, tis gewoon een rechtse racist

  1. Kretoloog

   Het is vandaag (19 november) Wereld Toilet dag.
   Ik ben even schijten, Rie.

  2. logisch denken2

   zoek de definitie van racist even op kaffer

   Als je woorden oneigenlijk gebruikt verliezen ze hun waarde, je bent gewoon een linkse fascist

 15. Maurits Dekker

  Ik denk dat de schrijver van deze column zich veel beter op zijn plaats zou voelen bij joop.nl in plaats van op DDS tussen al die kritische lezers die nog wel zelfstandig kunnen denken.

  1. logisch denken2

   🙂 🙂

  2. EU kok

   Quote : tussen al die kritische lezers die nog wel zelfstandig kunnen denken.
   .
   Is er al een datum bekend voor de start van dit unieke evenement?

 16. Jack Flash

  Is Rosis wel op de hoogte van de schandalige decadente geldverslindede onbeschofte gedrag van de leden van de EU?
  Even googelen mevrouw hoe Tom Staal van Geen Stijl het beerputdeksel daar opentrekt.

 17. Nep

  Hij is knettergek!

  1. logisch denken2

   klopt , de stront-vlek weet niet beter

 18. splatoon

  De laatste tijd bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat óók DDS links begint weg te zinken in het politiek correcte moeras. Ze laten geen gelegenheid onbenut om PVV, FvD en alles wat eraan gerelateerd is af te zeiken. En maar deugen. Kijk mij eens Wilders en Horowitz als gekkies wegzetten. Ik ben heus geen islamofoob hoor.

  Kreeg je soms een enveloppe met belastende foto’s door je brievenbus, Tim? Of vind je het gewoon leuk om te kruipen voor links? Je zou het advies van Jensen ter harte moeten nemen. De tijd van toenadering zoeken met links is voorbij. Want voor links is het nooit genoeg, dát is toch wel bewezen. Als je ze een vinger geeft, dan vreten ze je op! Wat we moeten doen is ruggengraat tonen en vasthouden aan ónze standpunten.

  1. Wesley Benbow

   Het ganse electoraat denkt linkser, splatoon, het is niet zo vreemd dat ook DDS meebeweegt.

   1. logisch denken2

    het ganse electoraat wordt linksom bedondert. Echter ooit komt de waarheid uit stront-vlek

 19. Vit

  Zal ik jullie eens een verrassing verklappen, komt ie:

  Trump wordt herkozen en terecht.

  Het is een rare snuiter maar doet waar hij voor staat en dat wil er wel in bij die yankees.

  1. Lampje

   Hitler kreeg ook een aanhang, dus dat zal Trump ook wel lukken.

 20. Blitzkrieg

  Donald Trump tells UN ‘future belongs to patriots not globalists’
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=g9eOLbNgODE

 21. Julian

  We doen weer een Geertje. We roepen iets zonder dat we uitleggen hoe en waarom…
  Nobelprijs? Welke? Waarom?
  Maar ja dat is de oneliner voorbij….

  Nederland regeer je niet met oneliners…

 22. Rechtsaf

  Precies, wilders heeft wederom gelijk…zo als gewoonlijk..

  1. dinaro

   Helemaal waar!!
   Rechtsaf…..

 23. Tman

  Geert Wilders een ëchte kerel, Rutte mag zijn schoenzolen niets eens likken!

 24. grobaatje

  Tim,
  Tijd voor vertrek. Wat een volslagen bullshit zeg!

 25. Veteraan

  Ach, af en toe moet Tim even een Wilders’je doen.
  Zou het iets met zijn geloof te maken hebben of zou hij zich storen aan de feiten ?
  Hoe dan ook, samen met Trump en anderen is Wilders een held.
  You go Geert

 26. HEM

  Walgelijk stuk.
  Voor mij: Einde DDS

  1. josemoonen@70

   DDS gaat te onder aan dit soort journalistiek !!!!!!!!!!!

 27. Vlaswiek

  Een Nobelprijs voor Trump? Ja logisch, hij beëindigt oorlogen waar Nobelprijswinnaar Barack Hoessein Obama (een islamitische naam verlies je nooit) ze liever begon.

 28. josemoonen@70

  Beste Mr.Tim Engelbart .
  Ik zou toch hier eens graag willen reageren op je uitlatingen betreffende President Trump .
  Aller eerst vind ik dat U als zogenaamd objective journalist ,en ook nog hoofd redacteur ( tjonge tjonge !) moet weten dat je niet zo ,zonder ook maar enig respect dingen kunt beweren over corruptie en liegen en bedriegenvan de Amerikaanse President . waar van niet eens bewezen is of dat ook wel klopt .Die politiek impeachment procedure is een farce van het zuiverste water !…
  Inderdaad zou je je eens wat meer op de hoogte kunnen stellen van wat er in de USA allemaal gebeurt voordat je dingen onbesuisd hier gaat roepen . DDS maakt zich hier echt niet geliefd mee bij de meeste rechtse kiezers . Die hoopten op een wat meer objectieve kant . maar in feite durf jij nog meer beschuldigingen te uiten , terwijl je volgens mij alleen maar de main stream media volgt en natuurlijk ook CNN , nummer 1 wat fake news betreft . orienteer je eerst eens wat meer voor je hier dingen gaat beweren die niet worden gewaardeerd .!.

 29. rujoleki

  Vreselijk is het Als je naar de toekomst kijkt. Nog erger is het ontkennen van die toekomst.
  Europa wordt een groot islamland.
  Vreselijk dat er onder de Nederlanders zoveel huichelaars en wegkijkers zijn.

 30. ReneR

  Tim Engelbart,
  Je artikelen zijn soms erg goed en soms enorm verrot. Je neemt hier de linkse propaganda tegen Trump klakkeloos over. Staaltje enorm slechte journalistiek vriend. Verdiep je eens in wat er daadwerkelijk in Amerika gebeurt, ipv herkauwen van linkse media crap.

  1. Piet51

   @ReneR
   Tim neemt inderdaad aangereikt nieuws over. Dat vind je slechte journalistiek. Maar als het nu gewoon waar is of Tim vertolkt hiermee zijn eigen mening. Dat kan toch, een afwijkende mening ventileren zonder door “logisch denken” een trol genoemd te worden?

 31. Bes Tolen

  Zelf heb ik twee zaken waarin Trump niet juist gehandeld zou hebben, nader bekeken, Het ging om een faillissement zoals dat werd genoemd. BNNVARA heeft het lasterlijke verhaal van Michael Moore uitgezonden dus meer dan half Nederland gelooft die figuur natuurlijk. Van laster word je rijk in Amerika maar dan moet je wel bij bepaalde groepen in de smaak vallen. Nederland is hooguit dependance maar hier deugt het ook niet.
  Het was evenwel geen faillissement maar Trump kreeg uitstel van betaling van een paar grote crediteuren en die kregen het jaar of twee jaren er op in drie termijnen betaald. Dat hele verhaal was op internet uitgebreid te vinden. Het was in de tijd, dat Trump zich waagde in de gokwereld en dan krijg je heel wat over je heen. Die gokwereld was in handen van een beperkte groep. Of het nu verstandig was of niet, Trump heeft dat wel geprobeerd.
  Een tweede geval was hoe hij in Nederland heeft gehandeld. Ook hier was sprake van laster. Heb ik al eerder verhaald.
  Ik volg met interesse Trump. De exorbitant rijke leefwijze is heel apart. Zijn resultaatgerichtheid spreekt me wel aan. Ik vind niet alles goed maar een aantal punten, die hoognodig moeten worden aangepakt, pakt hij aan. Dat is goed zo. Een knoeier is hij niet. Ik vond Obama (zoon van een Keniase miljardair (mogelijk rijker dan Trump) met zeker vijf vrouwen maar dat was voor de Democraten geen punt dat het volk moest weten) wel knoeien. Ik volg al die strapatsen van die Democraten wel. Benieuwd hoe dat af loopt. Ik hou wel van spanning. In de oprechtheid van DP geloof ik niet. Het lijkt mij op wat hier bepaalde Amerikaanse zakenlui in Europa de laatste jaren hebben gedaan. Dat verhaal hou ik me maar voor mezelf. Over zware fraudeurs van hier, die honderd jaar en langer met open armen in Amerika werden ontvangen, weet ook iemand nog wat. In mijn geboortestreek was een fraudeur, die de hele streek heeft bestolen. Laat ik stellen voor een waarde van tienduizend burgerhuizen. De diefstal gaf ook aanleiding tot een populair bruiloftslied.

  1. Mar

   @Bes Tolen

   “Ik vond Obama (zoon van een Keniase miljardair (mogelijk rijker dan Trump) met zeker vijf vrouwen”

   U maakt mij nieuwsgierig. Zou u mij willen vertellen waar ik deze informatie kan vinden.
   Bij voorbaat hartelijk dank.

   1. Wesley Benbow

    Ja, dit is voor mij ook nieuw.

    Ik vermoed dat Bes Tolen het allemaal uit zijn duim zoog.

    1. Wesley Benbow

     Ik denk ook dat Bes Tolen, na het werpen van deze drol over de schutting, niets meer van zich zal laten horen.

     Een waardeloze sukkel.

 32. hansishier

  Je ziet hier in Florida al weer veel auto’s rijden met Trump 2020, keep America great! En zo is het, Trump gaat gewoon weer winnen. Iedereen hier zegt het fluisterend maar niemand spreekt zich uit. Het gaat hier hartstikke goed met de economie en iedereen is happy!!

 33. Drollevanger

  Trump is in ieder geval de beste president die de werkende klasse in de VS zich kan wensen.
  Hij maakt werk en tastbare spullen voor de arbeider en geen papieren winst waar de elite in handelt.

  1. Sharktyricon

   Als je zelfs op een rechtse site leest hoe achterlijk het is dat wilders zich als anti islam loop jochie laat gebruiken door Trump en zijn minions moet je toch echt nog een plank voor je kop hebben om te roepen dat het allemaal een links complot is. Maar Tim zal ook wel betrokken zijn in een links complot, misschien werkt hij stiekem wel voor BNN en is hij hier om jullie te indoctrineren met linkse leugens…..ik dacht altijd dat die gasten die roepen dat de aarde plat is achtergesteld waren maar wat ik hier zo nu en dan lees is mogelijk nog veel erger. En van sommige mensen snap ik het, die komen gewoon niet verder, maar er zitten hier ook best nog wat mensen tussen met een bovengemiddeld iq waarvan ik me echt serieus afvraag hoe die deze ongelofelijke onzin kunnen geloven. Iig kom ik hier tot de conclusie dat de mensheid nooit ophoud me te verbazen

 34. Bes Tolen

  Er zijn een paar wat heet seksschandalen afgewikkeld. In zeker één geval heeft dat geleid tot een echtscheiding omdat de vrouw in casu haar beschuldigingen niet waar kon maken. Het tegendeel viel te aan te tonen. De man echtgenoot in kwestie heeft daarop echtscheiding bewerkstelligd. Dat is Amerika. Het kan ook zo zijn, dat het grote financiële verlies een beslissende rol heeft gespeeld maar de leugens waren in ieder geval bepalend voor de uitslag van het rechtsgeding..
  Het hele gedoe belasteren van politieke tegenstanders is ondertussen al anderhalve eeuw geleden systematisch begonnen en is het initiërend werk van de machtigste organisatie, die de westerse wereld kent. Het heeft ook zeker bijgedragen aan het ontstaan van de Eerste Wereldoorlog waar valse propaganda vanuit Engeland en Amerika over de wereld werden uitgerold. Sinds 1870 was Duitsland de gebeten hond. Eerder Frankrijk.
  Engeland heeft met The City of London sinds 1200 een belangrijk bezit van het Vaticaan en dat heeft veelvuldig invloed gehad.
  De Engelse koningen, nu dus koningin, moeten jaarlijks te voet naar de City. Een vernedering.
  Toen in Engeland Roomse koningen aan het bewind kwamen, werd oorlog tegen de Nederlandse republiek gevoerd. De godsdienst speelde als machtsfactor dus een foute rol. Het Engelse kolonialisme ontstond doordat bepaalde Portugese koloniën waren gebonden aan een Engelse (zeer Roomse) koningin, die uit Portugal kwam. Op het gebied van het kolonialisme is het Vaticaan bepalend geweest. Zo ook het kolonialisme in de negentiende eeuw, de verovering van het grootste deel van Oost Afrika door de Engelsen. Waaronder dus heel Zuid Afrika.
  Het Westen is moreel ziek en waar de oorzaak ligt, moge duidelijk zijn.

 35. Bes Tolen

  Wat Obama zijn vader deed, is Obama niet toe te rekenen. Te meer omdat Obama waarschijnlijk een normaal te achten leven leidt.
  De beroepslasteraars in de VS, die op links werken en een groot deel van het Amerikaanse kiezersvolk in hun greep houden omdat dat volk onkritisch is en gelooft wat hun bij herhaling al vanaf hun jonge jaren structureel wordt voorgekauwd.
  De meest oorspronkelijke bron van dergelijke praktijken doet dat al eeuwen en dat is voldoende om de mensheid daarop te diskwalificeren.

  Waar het mij om gaat, is de selectie die de linkse beroepsbeoefenaars van laster er op na houden. (Nu links en vroeger vaak ook uiterst rechts en in bepaalde landen is elite, die haar voordeel er mee doet}. Die is vaak nog onwaar ook. Dan veelal bestaand uit geraffineerde verdraaiing van en aanvulling op de werkelijkheid. Van groepen of lieden, die de bron van politieke laster willen beschermen, uit politieke of godsdienstige overtuiging, mag je dan niets weten wat de lasteraars niet vinden passen. Naar die groepen of individuen denken. Deze groepen of individuen doen dat dus op eigen houtje. Toch is het collectief ten strijde trekken. Zij hebben zich zo laten programmeren.

 36. Lampje

  Wilders is nu dus echt het spoor bijster en heeft dus niet door dat Trump gewoon een ordinaire mof is.

 37. Robert75

  Europa is reddeloos verloren, aldus de man afkomstig van een continent waar krap 5% van de inwoners een moslim is. Maar het was niet alleen zijn bekende islamblablabla

  ————————————————————————————————–

  Is geen argument natuurlijk. Moslims zijn altijd een kleine minderheid geweest en moet je nu eens zien. Zo waren ze vroeger een kleine minderheid in het MO en nu wordt je er door overspoeld. Vroeger waren er geen moslims en Afrika en nu zie je eigenlijk alleen nog maar moslims in dat deel van de wereld

 38. DidiMadloba

  Dat Wilders langzamerhand zichzelf niet gaat vervelen!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.