Zonde, zeg! Virtuele knokploeg voor boerka babes komt er nu toch niet :'(

Pech gehad voor alle vrouwen die conservatieve lappen stof op of om hun gezicht dragen: ze krijgen geen eigen knokploeg met bijbehorende ophits-app. De applicatie kreeg te weinig donaties, dus de ontwikkelaar trekt nu de stekker uit de radicaal-islamitische initiatief.

Dit weekend hoorde we dat Kick Out Zwarte Piet vanaf nu hun eigen knokploeg gaat oprichten om te voorkomen dat bierdrinkende Lidl-tokkies hun evenementen nog langer verstoren. Maar terwijl één paramilitaire ultralinkse beweging het daglicht ziet, wordt een ander juist ten grave gedragen. Want ondanks dat tuigvlogger Ismail Ilgun het afgelopen augustus nog zo triomfantelijk aankondigde met zijn cyclopenvriendje, komt er dus geen app voor radicale islamieten om even wat voorstanders van het boerkaverbod in elkaar te meppen.

Het blijkt namelijk dat het radicale deel van de polderislam liever het geld aan andere zaken uitgeeft. Aan wat, dat zullen we niet weten. Maar dus niet aan een app om alle samengebalde vuisten te verzamelen, zo vertelt de ontroostbare bedenker van de telefoonapplicatie:

“Yousufi zei dat hij op het idee was gebracht door een artikel in het AD waarin werd gesuggereerd dat iedereen een ’burgerarrest’ kon uitvoeren wanneer een nikabdraagster in overheidsgebouwen of het openbaar vervoer verscheen.

Bedoeling was om de app binnen twee weken te ontwikkelen, maar donaties vielen tegen. Yousufi meldde op de projectpagina al dat het enthousiasme tanende was na de aanvankelijke hoos aan media-aandacht. „Vooral in het begin waren veel mensen enthousiast om te helpen. Zo waren er meerdere personen die toegezegd hadden om bepaalde bedragen te doneren, maar deze zijn nu niet meer te bereiken.””

Misschien is dat alles maar goed ook. Want daadwerkelijke veiligheid heeft al een app. Die heet: 112 bellen. En die wordt dan verzorgd door de daarvoor professioneel opgeleide politie. En dus niet door een stel islamistische heethoofden met een smartphone en een redderscomplex. Ik zeg: Steve Jobs Akbar! Inshallah!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. ZiggyStardust

  ‘bierdrinkende Lidl-tokkies’, ‘komt er dus geen app voor radicale islamieten om even wat tegenstanders van het boerkaverbod in elkaar te meppen’. Ik dat Tim zelf teveel aan het bier heeft gezeten toen hij dit opschreef.

  1. ZiggyStardust

   Ik denk dat Tim…moet het zijn natuurlijk.

 2. Anne Sophe Schillersdorf

  Burka’s zijn een verrijking voor Nederland.

  1. debontereus

   @paardebek
   Vind ik ook , als het maar eentje van grijs plastic is met gele letters komo er op die dan over die paardekop van jou heen getrokken wordt en dan goed luchtdicht af getaped met ducttape .
   Kan je zo met van Gansewinkel mee .

  2. Jantje

   Boerka’s dienen maar voor één ding: de vrouw ontmenselijken.
   Ze zijn een schande voor de mensheid.

 3. Jumping

  Tim Engelbart.

  Is jouw criterium van een Tokkie dat je dan bier moet drinken wat je bij de Lidl hebt gekocht.

  Gekke optelsom Engelbart.

 4. P. Breetveld

  Nieuwe Marineschepen, gevechtstanks en veel F35 vliegtuigen en meer defensie salaris en minder flauwekul subsidies zijn pas een verrijking voor Nederland. Burka’s voegen niets toe. Die zijn alleen maar lachwekkend en hopeloos primitief.

  1. Pauline Kummer

   Burka’s tegen zijn zeer doeltreffend tegen de kou die voorspeld wordt. Je kunt er maar beter een hebben. Vooruitzien heet dat.

   1. Blitzkrieg

    Pauline Kummer : Ik ben benieuwd, hoeveel PFAS zou er in die dingen zitten.

    1. P. Breetveld

     Burka’s zijn zeer doeltreffend om de witte Nederlander het aanblik van lelijke en meestal aan obesitas lijdende karakters te besparen. Veel blanke vrouwen zouden zo’n tent ook niet misstaan. Gezien het gebrek aan verzorging en enige vorm van charme.

     1. Limburgse Separatist

      Acceptabel argument.

 5. Jack Flash

  Ik vond dat meer humor dan wat anders destijds.

 6. Jv

  Tim; wordt het voor jou een stopwoord om alle blanke Nederlanders een tokkie te noemen? Mogen wij ook nog een mening hebben?
  Je wordt toch nu echt een links persoon dat met de linkse meute meezeult.

  1. Bosche draak

   Dat die dikkop voort van de gebakken aardappeltjes afblijft.
   Een dichtgeslibd lijf is slecht voor de mentale ontwikkeling blijkt maar weer…

 7. Veteraan

  Hoe kan het zijn dat een figuur als Ismail Ilgun nog leeft en rond loopt.
  Oh ja, Nederland hé.
  In een zandbak land had hij al een kopje kleiner geweest.

  1. Limburgse Separatist

   Zal ik gratis een app maken om een knokploeg op te trommelen om de Ilgunnetjes te bestrijden? Ik dacht zelf aan “white knight” als naam.

 8. Limburgse Separatist

  Een app maken kan je gratis. Hij dacht even 10k te vangen voor hooguit twee weken werk.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.