“Bedankt” , groene klimaatridders! Elektriciteitsrekening ontploft wegens zonne-energie

U dacht dat de schrikbarende stijging van uw vaste lasten nu wel een beetje klaar was: hahaha! Naïeveling! Tot 2022 blijft uw energierekening lekker doorstijgen, want netbeheerders moeten kosten maken om het energienet gereed te maken voor het relatief onrendabele (maar wel oh zo progressieve) zonne-energie. En driemaal raden wie daarvoor mag betalen! Nee, niet de groene genieën in Den Haag. Maar natuurlijk: u!

Leuk hè, die zonnepanelen? Enig. Lekker besparen op je energierekening omdat die krengen helemaal stijf staan van de subsidie. Maar wat zijn we toch goed bezig met z’n allen. Lekker duurzaam. Lekker planeetvriendelijk. Lekker bewust. Ja, enorm geinig. Totdat duidelijk wordt dat deze zogenaamde “besparing” van energiekosten (want ja, zo hebben de voorstanders van hernieuwbare energie dat altijd willen verkopen) helemaal geen besparing is. Sterker nog, het kost méér. En daar gaan we met z’n allen voor betalen.

Want dankzij Mark Rutte en zijn verslaving aan lastenverzwaringen mag de energierekening de afgelopen jaren dan wel gestegen zijn, maar met dank aan Jesse Klaver en Rob Jetten stijgt deze straks nóg verder door. Want netbeheerders kunnen de zonne-energie niet aan en moeten hun netwerk ingrijpend gaan verbouwen. Driemaal raden wie daarvoor mag betalen… Exact:

“De elektriciteitsrekening gaat de komende jaren waarschijnlijk verder stijgen. Eerder vandaag waarschuwde Vereniging Eigen Huis dat de rekening in 2022 60 euro per huishouden hoger kan zijn, vanwege gestegen netbeheerkosten. Dat bedrag staat nog niet vast, maar zowel de landelijke als de regionale netbeheerders verwachten wel dat de netbeheerkosten in 2022 zo’n vier tientjes per huishouden hoger kunnen uitvallen dan nu.”

Stop dus alvast maar wat geld in een oude sok, want het geldvretende duurzaamheidsmonster komt er binnenkort aan. Jottem!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

72 reacties

 1. Hendrik_Groen

  Tjonge tjonge, de energie rekening ontploft over 2 jaar. We gaan dan een dubbeltje per dag meer betalen!

  1. Rechtsaf

   Ja henk-groen is het type klimaathysterische religieuze idioot..
   henkie is zo’n kikker die zich graag langzaam laat koken…

   1. Dick Plante

    Ja, een dubbeltje per dag, wat telt het. Je wast gewoon na het avond eten af.
    Met het spoelwater maak je een fles frambozen limonade.
    Ja gaat met een paar gezinsleden één keer in de twee weken onder de douche, let wel, die maar een halve straal produceert, dat bespaart water. Roboto Jetten kan dus zo zijn mest niveau pijlen onder de spoeldouche.
    Ik zelf heb er geen moeite mee, kan op mijn opgebouwde macht vertrouwen dat ik er dus weinig of niet aan mee betaal.
    heb een salaris van zo ’n €109.000 als kamer lid, plus een 10%, dat is dus €10.900, daar hou ik wel wat van over om de stroomrekening van te betalen, doordat ik naar Breda ben verhuisd krijg ik nog wat vestigingspremie van een €18.000, ja, omdat ik niet wil dat die sperma spons van mij naar de Aldi hoeft voor de rookworst op de stamppot boerenkool steek ik nog zo ’n €37.000 aan achterstallig salaris op. Ja, moet je eens luisteren wat ik in mijn achterzak kan steken, moet het UWV ergens anders besparen, ’t is wel jammer, maar dan moet er maar voor gewerkt worden, maar ik doe dat dus niet, ik graai dat dus bij elkaar, ten koste van die niets nutten.
    Vaars Sijkhoff

  2. Pauline Kummer

   In principe ben ik het met u eens. Het is moeilijk om een slof sigaretten en een krat bier te laten dan een beetje warmte voorrang te geven. Als de overheid de accijnzen verhoogt scheelt dat ook weer in de kosten van gezondheidszorg wanneer de mensen daardoor afhaken. Minder te doen bij de afdeling longziekten. Copd ! Een serieuze zaak denk ik.

  3. Henk Albarda

   Tussen 2012 en 2022 is dan de energie rekening verdrievoudigt. Daarnaast heeft de burger dan Eur 50.000,– moeten investeren in zijn onderdak om de temperatuur winters net aan op 20 * graden te krijgen.
   Denigrerende idioten als u moeten eerst eens NADENKEN voor een inhoudsloze kreet waar dan ook te plaatsen, dictatoriale Groen Links idioot.

 2. Jumping

  Prachtig al die Linkse Klootviolen, krijgen datgene waar zij al zolang naar verlangen, de afrekening van het Linkse Ruttekartel.

  Dít Nederland is een keiverrot land geworden.

  Links Demoniserend Wegkijkend Nederland, stort Nederland in een poel van ellende.

  Rutte is het slechtste, wat Nederland na de tweede wereldoorlog is overkomen.

  Stop met de EU in deze vorm.

  RUTTUP EN NEXIT.

  1. Nep

   Ga maar vast sparen voor je emigratie!

   1. weer opnieuw

    jij zou de emigratie betalen leugenaar

 3. Politiek Profeet

  Goed bericht…..het kan namelijk niet duur genoeg worden.
  Het klootjesvolk lekker aan de geelhonger….misschien…..HEEL misschien dat dan eindelijk de naieve schellen van de oogjes vallen.
  Stem PVV voor een hernieuwd en bevrijd Nederland.
  Vergeet al die andere politieke charlatans….die duwen het volk verder het europa-moeras in, lekker verzuipen met de rest van de wegkijkers,deugers en klimaatdombo,s…

 4. Wesley Benbow

  Weet je wanneer het echt duur gaat worden? Als de temperatuur met een graad of drie gaat stijgen.

  Natuurlijk wordt duurzame energie duurder dan de oude vervuilende fossiele energie. De reden is dat de bijkomende enorme maatschappelijke kosten van fossiele energie niet werden doorberekend aan de consument maar doorgeschoven naar volgende generaties.

  1. Cootje

   Dat gaat niet duur worden gewoon lekker verder leven op de oude voet en van mij mag de zeespiegel in 5 jaar tijd 7 meter hoger worden in 100 jaar tijd van 2.5 miljard inwoners op de aarde naar 8 miljard en binnen 20/25 jaar naar 10 miljard kan geen milieu maatregel tegen op een halvering van inwoners wel dus zoek het hoger op. En de economische vooruitzichten voor Amsterdam zijn goed Venetië aan de Noordzee tot 40cm stijging

   1. Wesley Benbow

    “en van mij mag de zeespiegel in 5 jaar tijd 7 meter hoger worden”

    Voor Cootje is het ‘na hem de Zondvloed”.

    Onverantwoordelijk en onnozel gebabbel.

   2. Vlaswiek

    @Cootje: Je reageert op de aandoenlijke die hier alleen maar aanwezig is om contra reacties uit te lokken. Negeren is de enige zinvolle optie.

  2. M. Brandenburg

   Ten eerste zelfs de ergste alarmisten hebben hun hysterische voorspelling al teruggeschroefd van, zes graad opwarming naar 1.5 graad opwarming. Daarnaast heeft het laatste rapport van het IPCC, het door de VN opgerichte orgaan om Maare warming te bewijzen na hun aanpassing nu al toegeven dat hun aangepaste modellen die 1.5 graad warming voorspellen nu alweer voorlopen op de werkelijk gemeten temperaturen, die anderhalve graad (niets mis mee en levert geen enkel gevaar op) wordt dus niet gehaald, laat staan die wazige opwarming die u erbij haalt.

   Daarnaast hebben we het gezond verstand, CO2 is niet het sterkste broeikasgas, sterker nog het staat niet eens inde top drie,en elke opwarming komt dus door eennsenapel vam al die gasseb, waarvan het co2 deel heel klein is. Maar laten we doen alsof het volledig aannhet co2 ligt, de mena ia verantwoordelijk voor bijna 5% van, alle co2, de rest is natuur. Dat zou inhouden dat bij een opwarming van de temperatuur met 1.5 graad, het menselijke deel verantwoordelijk is voor maar liefst 0,075 graad opwarming. Iets wat de mens, het dier of de flora niet eens voelen. Gaan we echter uit van het feit dat CO2 echter maar een deel van de broeikasgassen met een bijdrage van 0.012% in, onze atmosfeer, and dat de mens daar dus 5% van, voor haar rekening neemt, dan wordt de inbreng van de mens helemaal lachwekkend. Duw waarom zou alles zo veel duurder worden?? Sterker nog 2 graden opwarming zou geweldig zijn voor de mens. Minder land nodig om veel meer voedsel te verbouwen, de planeet wordt sinds de jaren 70 al elk jaar groener en staat in bloei, wat alleen maar toe zou nemen.we kunnennstoppen met het extreem vervuilende wind en zonne energie. Waar bij het opgraven ennenhandelen van, de grondstoffen voorzichtige schattingen wijzen op 40.000 doden per jaar, los van de in getale nog grote groep zieken. Er is absoluut niets mis met een beetje opwarming zelfs de grootste hystirische alarmist heeft de pauze in opwarming al onderkant een pauze die richting 20 jaar gaat nu. Het ijs op de Noordpool is van het zelfde niveau als vlak voor 1978 (alarmisten gebruiken dat jaar omdat toen ainda we beginnen te meten veruit het meeste ijs is aangetroffen) en dat terwijl ze Zuidpool al die jaren van alarmisme over een smeltende Noorpool doodleuk bleef aangroeien in, een rapper tempo dan de noordpool haar ijs af en toe verloor, zelfs Groenland Ien we de gletsjers weer (exteemnhard) groeien na jaren van alarmisme over het smelten van het ijs, wat inhield dat met het tempo van smelten toen Groenland in, het ergste geval in slechts 29.000jaar ijsvrij had geweest.

   Alarmisten en cijfertjes, sorry links en cijfertjes Het zal nooit samengaan.

   1. Vlaswiek

    @M. Brandenburg: Je reageert op de aandoenlijke. Hij is een bewezen zuigtrol en wordt hier grotendeels en steeds vaker genegeerd. Dit komt omdat hij hier een dagelijkse praktijk voert van zuigen, klieren, ondermijnen, treiteren, badineren, stoken en liegen.

    Diezelfde praktijk wijst uit dat je hier een beste vanaf komt als je de aandoenlijke negeert, 100% negeren is de beste optie en garantie voor betere gesprekken en discussies op DDS.

  3. M. Brandenburg

   PS u praat uiteraard peop over toekomstige kosten. Er zijn buiten de verzonnen problemen met betrekking tot co2- en opwarmingonzin geen kosten te dekken.

   Zogenaamd duurzaam is nu al minimaal vijf keer duurder, en daar is geen cent in meegerekend voor het verschrikkelijk dure en bijna onmogelijke recyclen van, die bendes chemisch afval. We stoppen gewoon alles dan zie het het niet meer. De gassen gebruik bij windmolens (16.000 keer sterker dan co2) en de gassenbgebruint in, de zonnepanelen (17.400 keer sterker dan CO2) zijn voor linkse idoten geen probleem. Nee de echte problemen gaan met zo een 15 jaar beginnen wanneer het chemisch afval van de duurzame energie.moet worden opgeruimd.

   1. Veteraan

    M. Brandenburg
    Je reageert op een Trol die hier van moet leven.
    Niet doen, we proberen het hier met de meeste mensen op deze site leefbaar te houden en al die onzin reacties op Trollen te bannen.
    Deze reactie is prima maar post hem dan gewoon op dit artikel niet op een TROL.

   2. Wesley Benbow

    Als je werkelijk gelooft dat de problemen van klimaatverandering verzonnen zijn, Brandenburg, dan heb je gelijk. In dat geval hoeven we ook niets te doen en kunnen we rustig afwachten of de overgrote meerderheid van de klimatologen ongelijk krijgt.

    Mocht je menen dat het ook geen overgrote meerderheid van klimatologen betreft kun je dat uiteraard ook gewoon ontkennen.

    Ik heb mijn ogen dicht, dus niemand kan me zien.

    1. Shadow1100

     Kijk voor de echte klimaatwaarheid op de site:
     climategate.nl

   3. weer opnieuw

    tja Brandenburg , de realiteit is niet zo moeilijk. Linkse adepten proberen mensen wijs te maken dat men accu pakketten recyclen kan en dat er grondstoffen voldoende zijn voor de linkse elektrische idioterie. Linkse adepten weigeren de wet op behoud van energie te erkennen. Linkse adepten geloven in hun perpetuum mobile beloofd door hun linkse wetenschappers zonder wetenschappelijke onderbouwing.

    Dat de netwerken te klein zijn komt nu pijnlijk naar voren door de verhogingen van de kosten van netbeheer. Dat de rechter de netbeheerders in het gelijk heeft gesteld en dat gemaakte kosten mogen worden doorberekend is een klap in het gezicht van de gebruiker. Voor 2020 + 200% (zie uw berekening voor 2020) en de komende jaren 500 tot 600% verhoging voor de linkse bagger. Dat bij het verkeerde weertype we stroom inkopen uit de Franse kerncentrale blijven stront vlekken ontkennen terwijl Duitsland al tientallen/honderden miljoenen moet inkopen bij de buren. Dat we straks voor 50% leven op kernenergie uit de buurlanden is een feit maar blijven linkse stront vlekken ontkennen. Je kan feiten aandragen tot het oneindige maar de stront vlek , het bekmannetje en malle pietje zullen je nooit op inhoud beantwoorden. Deze linkse adepten kunnen slechts subjectief jouw objectieve bevindingen wegwuiven.

 5. Blitzkrieg

  Niet alleen kost het meer, het is ook nog eens vervuilender en onbetrouwbaarder. Uitval van het net (vannacht nog) wordt steeds meer gemeengoed, het is wachten op de eerste nationale black out. We draaien namelijk na al op de “reserves” van het net. Het hele gebeuren heeft dan ook niks met klimaat of duurzaamheid te maken maar met facistische machtscentralisatie.

  1. Behold My Negativity

   Het wordt gemakkelijker om een heel land plat te leggen met een EMP.

  2. Vlaswiek

   “facistische machtscentralisatie.”

   De EU en de Nederlandse coalitie zijn twee fascistenhanden op één kartelbuik.

 6. Heras

  H-G; voor sommige huishoudens is deze verhoging de nekslag.
  Ik zou zeggen; kijk eens naar programma’s als steenrijk/straatarm of ; de andere kant van nederland.
  Ook blijft het niet bij de energierekening, alles wordt verhoogd.

  1. Rechtsaf

   Precies Heras, maar gasten als hg zijn het vergif in onze maatschappij…

   1. Watcher

    Zegt de gek ..religieuze idioot..

    @Rechtsaf heeft wel zelfkennis.

 7. Jumping

  In Duitsland zijn de echte klimaatwetenschappers opgejaagd wild.

  En moeten noodgedwongen onderduiken.

  Lees hun verhaal in 9 for NEWS.

  Merkel geeft hierbij aan: We moeten de vrijheid van meningsuiting inperken.

  1. Watcher

   ►We moeten de vrijheid van meningsuiting inperken.◄

   Motto van de fam. Lugár.

 8. Michael M

  Ja, Hendrik Groen, het zal voor jou niet voelbaar zijn in je portemonnee, maar wel bij een hele hoop andere huishoudens is dat weer een aanslag op de portemonnee. Maar ach, wat kan jou anderen schelen.

  1. Veteraan

   @ Groen
   Je reageert op een Trol die hier van moet leven.
   Niet doen, we proberen het hier met de meeste mensen op deze site leefbaar te houden en al die onzin reacties op Trollen te bannen.
   Deze reactie is prima maar post hem dan gewoon op dit artikel niet op een TROL.

 9. Michael M

  Paar honderd euro’s op de energie rekening zijn al die toegevoegde zooi als: vastrecht, aansluitkosten, leveringskosten, btw, grondslag, overheidsbelastingen, heffingen, en al die flauwekul en daarna komt pas je verbruik van enkele tientjes. Ze hebben ons echt in de knip.

  1. Politiek Profeet

   Yep….stem daarom PVV, is dat gezeik verleden tijd…

   1. Crassus

    Als de PVV de energiebelasting teruggeeft, de BTW, ben ik al een stukje wijzer. De leveringskosten heb ik begrip voor. Ik heb geen zin om een paar Kw/u met de fiets op te halen. Een gasfles is mij te zwaar. Dan ben ik hun man!

   2. NoWoriesMate

    Dan is natuur in Nederland ook verleden tijd, en schone lucht.

 10. Anne Sophe Schillersdorf

  Iedereen moet nou eenmaal offers brengen. De middenklasse zal zo veel mogelijk ontzien moeten worden maar voor iedereen zullen de kosten stijgen. Om de planeet te redden is dit een kleine prijs die je moet betalen

  1. Cootje

   Gelukkig is hij niet meer te redden of jij moet licht aan gaan doen maar dat wordt schrikken

   1. Veteraan

    @ Cootje
    je reageert op een Trol, als 1 van de weinige nog op deze site.
    En daar geilen ze op en leven ze van.
    Zo krijgen we ze nooit weg. Dus laat je niet opnaaien en negeren s.v.p..

   2. Vlaswiek

    @Cootje: Je reageert op een zuigtrol die hier alleen maar aanwezig is om reacties uit te lokken. Negeren is de enige zinvolle optie.

  2. Vliegenvanger

   Beeeeeehhhhh

 11. Veteraan

  Als we alle Trollen nu eens tot biomassa gaan verwerken ?
  Iemand een adressenbestandje ?
  Grapje hé, toch ?

 12. Crassus

  Overstappen heeft geen zin, kosten nagenoeg gelijk. 3 jaaar vastzetten en dan zien we wel weer. (we=ik)

  1. Veteraan

   Elk jaar overstappen levert je de laagste prijs en een bonus op.
   Bonus varieert van 150 tot 300 euro.
   Energiecollectief van de Consumentenbond rekent dit voor je uit, elk jaar weer.

   1. Ron

    Zijn echt lokkertjes, die 300 heb je zelf betaald.
    Net als die I pad die je bij afsluiten kreeg moest je dan 3x aftikken

 13. Baron von Munchhausen

  Druppel voor druppel tot de emmer vol is! Zo gaat het met de lasten van klimaat/milieu!
  Uiteraard niet voor de “Samsonnetjes” . Deze hebben zich ingenesteld in de wonderlijke wereld van dwazen. Met de, voor hun, juiste inkomen;…..ja,….ja,… juist inkomen:……. klimaattafels deelnemers zijn inmiddels miljonair d.m.v. banen bij producenten van zonnepanelen, windmolens en de hele rataplan. Of een baan bij de EU: Samson!

 14. C.A.Barstow

  Het idioot krankzinnige klimaat plan van dit roverskabinet is rampzalig
  voor ons land en volk.
  Zorg dat deze wurggreep op het volk stopt,

  Stem FvD/PVV.

 15. Cycle25

  h**ps://www.rtlz.nl/algemeen/buitenland/artikel/4941656/gazprom-pijpleiding-china-rusland-siberie-gas-oost-west

  Wij van het gas, en een dikke gaspijp naar China.

  Al zou links de Nederlandse bevolking uitroeien, gaan Chinezen nog meer vliegvelden bouwen.

  Links denkt namelijk dat klimaat stopt bij de Duitse grens.

 16. FJ

  Ooit werd de energiebelasting budgetneutraal ingevoerd middels verlaging van de inkomstenbelasting.
  Inmiddels zijn zowel de energiebelasting, de btw hierover en de inkomstenbelasting verhoogd, ver over de normen van toen.

  We hebben een te grote overheid, met teveel hoogopgeleiden, die niet willen werken, maar wel veel willen verdienen.
  Het wordt tijd dat ze eerst 30 jaar in het bedrijfsleven werken om dan pas te kunnen genieten van de jaren vakantie bij de overheid. Slecht pensioen en slechte arbeidsvoorwaarden vergeleken met de overheid.

  Al die verhogingen moeten betaald worden door de belastingbetaler, dus weer minder netto voor de hardwerkende burger, maar zij mogen niet klagen, nee, dat mogen alleen ambtenaren.

 17. weer opnieuw

  Kijk even naar uw nieuwe gespecificeerde maandbedrag voor 2020

  netbeheer + 100%

  volksverlakkers

  Daar komt de gewonnen rechtzaak nog overheen dus ga er maar van uit dat netbeheer stijgt met 40 tot 50 euris per maand. Veel plezier met de achterlijke windmolen droom

 18. Timber

  Hoe meer lasten verzwaring, hoe meer kans op een jaar gele hesjes demonstraties

 19. Joost mag het weten

  De energiewende vergt nogal wat aanpassingen van het electriciteitsnetwerk dus de netwerkkosten zullen stijgen. Logisch want zonnepanelen en windmolens leveren niet vraaggestuurd en als we gaan verwarmen met electriciteit i.p.v gas en rijden op electriciteit i.p.v benzine en diesel dan vergt dat nogal wat van het netwerk.
  Zonnepanelen, windmolens en biomassa centrales draaien voornamelijk op subsidie en worden direct, of via belasting, ook door ons bekostigt. Dat gaat dus al met al een behoorlijke duit kosten. Jammer dat de energiewende onze CO2 uitstoot niet of nauwelijks verminderd maar wel ten koste gaat van natuur, milieu en portemonnee.

 20. claus

  Klimaat problematiek, zeespiegel stijging?
  Laat het zeeniveau maar stijgen tot circa 3 AP, dan is er heel wat overbodig volk verzopen, bovendien minder CO2 en stikstof uitstoot, immers Nederland is een flink stuk kleiner geworden, een mini Nederland met veel watersport!

  1. Riesmog

   U lult maar wat, maar ik geef u een gratis argument.

   Stel het wordt wel warmer…de Polen smelten en al dat water zou zg. Stijgen.
   Wellicht is niets minder waar…de druk die al dat ijs uitoefend word minder en minder.
   Het ijs smelt wel, maar er komt ruimte vrij door het gebrek en druk aan ijs, dat de zeespiegel helemaal niet stijgt

   1. Rammstein

    Rie Smog: waar jij de ‘Polen smelten’ schrijft (met een hoofdletter dus), heb je het over inwoners van het land Polen. De noord- en zuidpool mag je gewoon met kleine letters schrijven hoor. Heb je je lagere school niet afgemaakt of zo?

    1. Ron

     Maar als de Polen smelten trekt de arbeidsmarkt wel weer aan hier. Dan kunnen de artsen en ingenieur uit veilige landen aan de bak.

     Maar de zuidpool groeit aan ipv smelt. Daarnaast wat jij nu beredeneerd is wat wij al jaren roepen, de ruimte is al in gebruik dus zeespiegel stijgt niet.
     Maar als wij het zeggen, zeggen jullie dat wel stijgt, zeggen wij dat stijgt zeggen jullie het stijgt niet.

     Bewijst maar weer dat links alleen maar tegendraads wauwelt

   2. Rechtsaf

    riesmokje is een bewuste ontkenner van gezond klimaat…

 21. Riesmog

  Stel je een nieuwe kerncentrale voor…

  Die komt er alleen als de staat een flink aantal miljarden subsidie er in stopt,
  De lasten zijn voor de burger

  Stopt de overheid er minder in, dan zal de energieprijs stijgen bij de leverancier

  Stopt de overheid er geen cent in, geen gratis kernenergie maar nog nooit vertoonde prijzen.

  Dus wat wil DDS? Stroom op kolen die ook elk jaar in prijs stijgt?

  1. weer opnieuw

   de stront vlek heeft weer een pseudoniem van stal gehaald , ppppffffff , wat ben je triest als je in debat moet gaan met jezelf in de spiegel

   1. Riesmog

    Ik zit hier al een tijdje viespeuk.

    En als je het een debat wilt noemen…u en ik zijn zeker niet dezelfde persoon.

    1. Rammstein

     “..…u en ik zijn zeker niet dezelfde persoon..’. Knap van je Rie Smog dat je ontdekt hebt dat jij een ander bent dan weeropnieuw. Petje af hoor.

     1. Vlaswiek

      “Knap van je Rie Smog dat je ontdekt hebt dat jij een ander bent …”

      Maar wel uit exact hetzelfde zuighout als de aandoenlijk.

  2. Rechtsaf

   riesmokje ontkent heel bewust dat er een gezond klimaat is

 22. Bono55

  Rutte en Co praten mooie dingen mensen zoals wij worden dan in onze hersenen helemaal high trappen er alweer in en de dealer heeft gewonnen en lacht ons uit. Wat zijn wij toch weer stom bezig.

 23. P. Breetveld

  Ondertussen weten we dat belastingen verhogen en heffen HÉT antwoord is voor alle problemen in dit land. Dat er miljarden naar de EU en Afrika verdwijnen zonder enige onderbouwing en verklaring komt er ook nog bij.

  1. NoWoriesMate

   Goed verhaal, miljarden naar Afrika, natuurlijk…

 24. J.Rademaker

  Dit is nog maar het begin het angstwekkende is dat er geen einde aankomt.
  Men weet dit natuurlijk maar waarom eerlijk zijn tegen de horigen.

 25. NoWoriesMate

  Ik betaal per maand 75,- minder door zonnepanelen, dus dat kan ik wel missen.

  1. Vlaswiek

   “Ik betaal per maand 75,- minder door zonnepanelen…”

   Wat fijn, en wat hebben die collectoren jou gekost?

 26. Lex

  Thierry Baudet en Geert Wilders hebben hier diverse maal over gedebatteerd en kamervragen over gesteld.

  Ze hebben de kritiek van de oppositie totaal genegeerd. Straks gaan we de rekening betalen van 3 jaar Rutte, met de groeten aan Groenlinks.

  Lex

 27. Pescador

  gele hesjes aantrekken, en niet alleen de boeren en de bouwvakkers de kolen uit het vuur laten halen. want het is telaat voor je het weet.

  1. Politiek Profeet

   Klopt, helaas beste pescador ,is de nederlander te lui, te passief en vooral te scheiterig om de barricaden op te gaan.
   Zodra de roverheid POEHHH roept kruipen ze achter de bank, afstandbediening en een biertje van de aldi in de hand.
   Het moet ze echt dun door de broek gaan lopen van ellende vordat de nederlander in beweging komt….het zij zo.
   Ik stel vast dat we gewoon moeten wachten totdat een groot deel van de bevolking van de honger geen ontlasting meer heeft….tot dan!

 28. pakwatjepakkenkan

  NEXIT please.

 29. Wim Vreeswijk

  Samen zijn PVV en FVD ver-re-weg de grootste van het land met 19 en 18= 37

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.