Coalitie krijgt steun van GroenLinks en blokkeert debat over zwartgelakte stukken belastingdienst!

Geen categoriedec 11 2019, 19:00
De beelden waren uiterst treurig om te zien, slachtoffers ontvingen hun dossier die compleet zwart gelakt bleek. Een dikke middelvinger van de ambtenarij leek het wel, de oppositie wilde hier een debat over. De coalitie wil samen met de partij 'van en voor het volk' GroenLinks liever even 'wachten'.
https://twitter.com/RenskeLeijten/status/1204524312058900492?ref_src=twsrc%5Etfw
Het zijn uiterst treurige beelden om dit te zien. Mensen die compleet zijn gedupeerd en dan alsnog zo worden behandeld. Het is werkelijk waar een schande. Eerder gaf staatssecretaris Snel al aan de reacties te begrijpen, maar dit is nu eenmaal hoe de wet werkt. Wellicht hadden ze dan beter niet de dossiers kunnen opsturen als er toch niks te lezen valt...

"Deze gedeeltes gaan met name over persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie over anderen dan u zelf en over namen van medewerkers van toeslagen."

Nu blijkt echter wel dat de coalitie met steun van GroenLinks een debat hierover heeft verworpen. Tot woede van onder andere Renske Leijten.
GroenLinks - en de coalitie - willen Snel de tijd geven voor een gepast antwoord, vandaar dat GroenLinks de coalitie hiermee steunt. De komende tijd krijgen we dus nog geen opheldering hierover helaas. Voor de slachtoffers van deze ambtenaren affaire blijft het dus een onzekere tijd, ook zij zullen moeten wachten op meer antwoorden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten