De grote gapende Sylvana-wensput is geopend: of u even €5000 wil storten voor een BIJ1-Kamerzetel

Sylvana Simons is op jacht naar uw geld. Ze wil deze kerstvakantie nog dat het Nederlandse publiek haar €5000 overmaakt, zodat ze kan beginnen met het voeren van een campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. “BIJ1 wil de Tweede Kamer in,” schrijft de partij: “Want Nederland kan op links wel wat versterking gebruiken. Hoewel rechtse en radicaal-rechtse partijen de wind in de zeilen lijken te hebben, bieden zij geen oplossingen.”

Het is al een tijdje bekend: Sylvana Simons wil het niet laten bij haar grandioos geflopte poging uit 2017 om in de Tweede Kamer te komen. Ze gaat het gewoon nog een keer proberen! Ondanks dat de steun voor haar partij zelfs in SJW-bolwerk Amsterdam met flinke stappen achteruitholt, is Sylvana niet van het opgeven: Nederland zal en moet de politieke arm van Kick Out Zwarte Piet in de blauwe bankjes krijgen – of we dat nu willen met z’n allen, of niet.

En om dat voor elkaar te krijgen, moeten wij allemaal een paar euro gaan ophoesten. Of althans, dat is het idee:

“Nu is het tijd om door te groeien: BIJ1 wil de Tweede Kamer in. Want Nederland kan op links wel wat versterking gebruiken. Hoewel rechtse en radicaal-rechtse partijen de wind in de zeilen lijken te hebben, bieden zij geen oplossingen. De grote problemen van onze tijd – economische ongelijkheid, klimaatverandering, racisme – vragen om een politiek van radicale gelijkwaardigheid.

In maart 2021 zijn de volgende verkiezingen al, dus moeten we in 2020 campagne gaan voeren. Dat kost geld: voor affiches, brochures, advertenties, zaalhuur en andere kostenposten. Daarom willen we je vragen om een donatie voor de campagnekas, zodat we nog vóór het einde van de Kerstvakantie ons doelbedrag van € 5.000 kunnen halen, zodat we in 2020 sterk uit de startblokken kunnen komen.”

Hoeveel geld de partij tot dusverre heeft opgehaald, is onbekend. Maar om de borg bij de Kiesraad te betalen moet alleen al €11.250 worden neergeteld. Met een beetje geluk betalen de BIJ1-fans zich dus suf om Sylvana met een handjevol flyers op campagne te sturen, maar gaat haar borg linea recta naar de staatskas wegens onvoldoende steun. Ik zeg: win-winsituatie!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

49 reacties

 1. Jack Flash

  Die vieze zwarte schooier ook nog zeuren om geld? Ze heeft al genoeg belastinggeld gekost om er racisme mee te creëren.

  1. Ab Infinitum

   Daar heeft zie alle recht toe. Ze is een markante vrouw en dat is ze.

   1. Tony Faas

    Ab Infinitum?

    1. Ab Infinitum

     Jawel, dat staat er toch?

    2. Top

     Ook wel Blablabla Blaaskaak genoemd! Of Nopper, Dopper, Wesley en als ik ze allemaal moet noemen, ben ik wel even bezig. Dus niet. Weet in ieder geval wie of eigenlijk ‘wat’ het is.

    3. Original NL

     Wesley Banbow?

     1. Tony Faas

      Wesley Code Noppen inderdaad.

   2. weer opnieuw

    Markant zeker , typerend dan wel kenmerkend volgens het woordenboek. Ze is het levendige bewijs dat het dus niet altijd positief hoeft te zijn. Vieze hork die haar kleurtje misbruikt voor eigen gewin.

   3. Cootje

    Markant is in het zwart donker niet zichtbaar .en dan moet je op de lucht af

   4. Cootje

    Markant is tegen het licht aanhouden . En dan is ze niet zicht baar . Hoorbaar zijn wel haar stompzinnige opmerkingen die kant nog wal raken zelfs geen zwarte pieten boot

 2. Leiperd

  Ze hePt een mooi gebit

 3. weer opnieuw

  ze kan beter voor pleeborstel solliciteren , stil in een hoekje staan en niemand tot last zijn inhoudsloze racistische laaf

 4. hansishier

  Hopelijk betalen ze haar bakken met geld voor 0,0 zetels. Accepteert ze wel wit geld of alleen zwart geld?

  1. weer opnieuw

   zwart geld van zwarten donateurs , tenminste als ze oprecht is . Ze accepteert dus alles want oprechtheid is geen karaktereigenschap van deze laaf

  2. Vit

   @hansishier

   “Accepteert ze wel wit geld of alleen zwart geld?”

   Hij is goed ech wel.

 5. Gerlos

  Geen eurocent gaat er van mij naar deze zwarte RAGENBOL, mag hopen dat er niemand intuint om een donatie te doen naar deze maloot.

 6. Tuinpaden

  DDSylvana…(Een eigen krant heeft ze al in de pocket)

 7. Edwin_Oss

  Wat een niveau is het hier weer! De onderbuik wordt hier, niet gehinderd door enige kennis of inzicht, massaal geledigd. Een diarree van van idioterie wordt uitgebraakt waar een vulkaan jaloers op zou zijn! Er wordt niet gereageerd op feiten, maar op de man. Voor nuance is geen ruimte, andere meningen worden meteen in de linkse hoek geplaatst. Ik zou adviseren: lees eens een goed boek, verdiep je in de materie, en leeg je onderbuik daar waar het hoort: op het toilet!

  1. weer opnieuw

   simons is een toilet , goodbye

  2. DennisEijs

   En wat is je inhoudelijke inbreng in deze, behalve de woord diarree. Welke feiten missen we? En wat zou er in boeken staan wat hier bruikbaar zou zijn?

  3. Top

   Ga naar de Joop.nl, daar zitten je vriendjes, of ben je de ‘nieuwe blaaskaak’?

   1. Veteraan

    @ Top en DennisEijs

    Nou dacht ik toch echt een heel item zonder reacties op Trollen te kunnen lezen. Maar helaas Top en DennisEijs, jullie zijn er weer ingetrapt en nu zit Edwin_Oss te masturberen omdat hij aandacht heeft gehad.
    Ik heb liever een leuke vriendin maar over smaken valt niet te ……

  4. Tony Faas

   Edwin_Oss? Wesley Code Noppen inderdaad.

 8. Kim Verlouw

  Voor geen 1 apenootje.

  Racisten horen in Afrika.

 9. P. Breetveld

  De meeste drieste DieHard volgers zijn bevlogen en hartstochtelijke uitkeringstrekkers waar niets te halen valt.
  Toch maar verkering zoeken met een zweterige, dikke en roomblanke geldschieter zoals al die andere BN’r wijven die daardoor financieel rechtop worden gehouden na de zoveelste blunder van hun kant.

 10. plakband

  Sylvana nu alweer terug uit Australië.
  Dan heeft ze niet ‘groen’ gereisd.
  Een ‘zwarte bladzijde’ uit haar leven.

  #stemnietophaar
  Stem PVV of FvD.

  1. weer opnieuw

   een stem op het zwarte gat is een verloren stem 🙂

  2. JFU

   Waarschijnlijk is ze met een roeiboot gegaan..kom je er ook hoor…heeft ze er wel voor over.

 11. DennisEijs

  Ja Amsterdam verdient te weinig. Dat heeft ze al aangegeven. Dus een zeteltje dat veel meer betaalt is natuurlijk een mooie droom. Maar ja, centjes hè. Dus wil iedereen even lappen zodat ik een zeer lucratief baantje kan krijgen, mat een behoorlijk salaris. Want, ik verdien het.

 12. Willem Bever

  Weer die …

  Maar grappig genoeg weet ik wel wat voor der

  Laat ze eens gaan jongleren op het museumplein kerstmutsje op …kijken hoeveel geldelijke sympathie SS opwekt

  Maar helaas Tim je focus op SS maakt je weer de zwakste schakel

 13. Kristalix

  Ze kan het op de wallen proberen. Umfufu anaal.

 14. Filthje

  Zag vorige week haar interview met Sky News Australia en OMG je moet die reacties eens gaan lezen je lacht je kapot tot aan buikpijn toe.
  Ze wordt al uitgekots over de hele wereld dus dit zal wel haar laatste sprong in het nauw zijn om snel nog wat geld van de “Ik kan alleen maar slachtoffer zijn want ONZE mensen waren heel vroeger slaven en vergeet daarom ff dat ik het daardoor nu zo goed heb”groep af te Jetten!!

 15. Henk Albarda

  Maar voorlopig blijven Amsterdammers stokdoof en stekeblind voor het feit dat het gehele B & W van Amsterdam en een meerderheid van de raad uit criminelen bestaat, GL heeft nog steeds bijna 20 % steun. Voor links en d66, redactie DDS, geldt maar 1 ding, op het pluche blijven, zoals groot-crimineel, anti-semiet, racist, Wassen-neus heel stilletjes op de achtergrond Hals(ema) blijft influisteren.
  De gemiddelde Amsterdammer is kennelijk een racist, anti-semiet en crimineel.

 16. Veteraan

  “Hoewel rechtse en radicaal-rechtse partijen de wind in de zeilen lijken te hebben, bieden zij geen oplossingen.”
  Ja wel hoor, gewoon weg met Links, profiteurs en 2/3 van de allochtonen.
  De oplossing die alle problemen oplost.
  Umfufu go home

  1. Original NL

   Sinds wanneer hebben wij een radicaal- rechtse partij in nl???

 17. Duckday

  Stem gewoon PVV of FvD dan komt alles goed

 18. bandini

  Met zo’n pleeborstel op je kop kun je toch als toiletjuffrouw je eigen geld proberen te verdienen! Maar ja, zij is uitvreter van beroep en dan past dat bedelen weer beter in haar straatje!!

 19. struisvogelpolitiek

  De grote gapende Sylvana-wensput is geopend: Is dit een verwijzing naar een porno-site?

 20. omgekvanteworden

  Waarom geven jullie – DDS en anderen – zoveel aandacht aan dan mens, dat doen jullie toch ook niet bij andere gemeenteraadsleden (in Adam) als ze een campagne willen starten om in de tweede kamer te komen.

 21. Cesare

  En Tim zet weer een artikel over SS op het www.

 22. musicmaniac

  Door haar eigen zwarte bevolking al uitgekotst, en iedere blanke is een racist! Van wie mag ze dan nog geld verwachten? Want racistisch geld aannemen, dat stinkt? Dat doet ze toch niet? Of zou ze toch stiekem van twee walletjes eten?

 23. ReneR

  SS geeft niet op, omdat ze niks andere heeft.
  Via de politiek kan ze haar persoonlijk ongenoegen lekker ventileren.

  Het is gewoon een zure eenzame zeurdoos.

  1. weer opnieuw

   en een zwart gat bedelend om gevuld te worden 🙂 🙂 🙂 cynisme off

 24. Sando

  Vermeld even je bankno! Dan kan ik ook 1euro cent over maken Goed van mij he .ja minder kan niet he.

 25. marco kruidenberg

  Wat kost het per dag om dit geval op te laten nemen in een geestelijk verzorgingstehuis. Het arme ding heeft hulp nodig. Daar kan je met de Kerst een barmhartige bijdrage aan geven. Is er een gironummer?

 26. Vliegenvanger

  Als er een grote racist is in Nederland is het S.S wel. Zij zet mensen tegen elkaar op en speelt ze uit. DDS zou het sieren om zo’n monster geen podium te geven. Maar Tim denkt daar anders over, hij valt schijnbaar als een blok voor die haatzaaier.
  Als ik Tim was zou ik een flink bedrag overmaken, zodat ze een startbedrag heeft.
  Dan kan ze nog meer slopen in een land waar volgens haar niks goed is

 27. Pooier

  Heb nog een werkplek voor der in haar eigen woonplaats, verdient zij geld, ik geld en bevalt het misschien zo goed dat ze nooit meer in de politiek komt, win, win, win situatie dus

 28. Lex

  We zijn jou rot kop meer dan zat.

  Je bent uitgekotst. Alles wat overbodig en nutteloos is dat gooi je weg.

  Vooral als het geld gaat kosten.

  Dus graag een enkelenreis Suriname graag en nooit meer terug komen. We willen wel een geldinzameling actie op poten zetten voor de vliegticket.

  Wat een afschuwelijk mens.

 29. Hendrie1963

  Alleen voor dit wijf en de kozp moet je slavernij weer invoeren. Begrijp me niet verkeerd, alleen dit soort clubjes. Ik zeg het maar alvast want zij zal daar ook wel weer over beginnen. Zeuren over de slavernij en dat we even willen betalen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.