Dit is ‘m dan: de officiële videoclip van Lange Frans en Thierry B, ‘Het land van’!

Naar aanleiding van hun optreden van het nummer Het land van op het FVD-partijcongres afgelopen zaterdag hebben Thierry Baudet en Lange Frans nu ook een videoclip uitgebracht. Ook voor kompaan Theo Hiddema was plek ingeruimd: hij proeft de Hollandse snacks die zo liefdevol bezongen worden door het muzikale duo.

Het was voor veel FVD’ers en muziekliefhebbers de kers op de taart van het congres van afgelopen weekend. Thierry Baudet besteeg het podium, maar niet om een ronkende toespraak te houden. In zijn kielzog had hij FVD-medewerker Adrien de Boer en niemand minder dan rapper Lange Frans. Samen brachten ze een cover van de hit van Lange Frans van jaren geleden, toen nog met zijn partner-in-crime Baas B., ten gehore: Het land van. Met enkele zinsnedes aangepast aan de nieuwe tijd en de setting – op bezoek bij Forum voor Democratie.

Voor de écht liefhebbers van rap en muziek is er nu goed nieuws, want die eenmalige uitvoering op het podium in Barneveld is nu omgezet in iets permanents: een heuse videoclip. Vanochtend deed FVD deze debuteren op hun social media-kanalen. De partij is trots op het lied: “Nederland is geen provincie van Brussel – wat de eurocraten ook zeggen! Dit is ons land, een land waarop we trots mogen en moeten zijn. Lange Frans, Thierry Baudet en Adrien de Boer bezongen op het FVD-congres ons Nederland!

En nu maar wachten totdat het nummer doorstaat naar de nummer 1 op Spotify, nietwaar?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

8 reacties

  1. Anne Sophe Schillersdorf

   @Redactie: Kan deze zieke trol verwijderd worden? Alvast dank!

 1. Ted Vreden

  Goede muziek hier, een echte topper!

  1. Bijenzwerm

   @tevreden zeker een topper…
   Het land waar zelfs mark rutten een vriendin gegund is…. Hahaha
   Geweldig

 2. Robert75

  Artiesten die niet kunnen zingen die doen rappen. Maar Lange Frans krijgt het zelfs voor elkaar om nog vals te rappen.

 3. Jumping

  Goed stukkie Frans.

  Gaat weer lekker met je.

  Gr. JUMPING.
  Roll Over Beethoven.

 4. Agios

  Spreekt Frans Mocro-Amsterdams? Toch wel een goede tekst…

 5. Sharktyricon

  Pfff herkauwde tekst van z’n oude hitje, lange Frans is allang blij dat ie eindelijk weer eens een podium mag bestijgen maar helaas Frans, sinterklaas is voorbij dus pak je sinterklaas rijmpjes maar weer in.
  Sws een schande om de rijke culturele achtergrond van hiphop en spoken word te linken aan een promotie filmpje voor FvD maar goed ik denk dat de meeste FvD stemmers die toch niet kennen of op waarde schatten

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.